Νέα

Ψάχνω με το αγόρι μου μια ωραία τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
η ντειζη ειναι πανακριβη παιδια σορρυ που αργησα εκανα ντουζ . κατι αλλο γυναικεσ αντρεσ δν με νοιαζη ο αλλοσ τι κανει αρκη να περναη καλα εαν ηταν ολοι και  ολεσ ικανοποιημενη σεχουαλικα 8α ειχαμε γλιτωση πολλα . ευχαριστω για τα σχολια τα 2 ματια μου το ξερω οτι ειναι καταπληκτικα

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
8α ηθελαν πολθ απο εσασ τοσο ανοιχτομυαλη γκομενα να σασ κανει ολα τα βιτσια αλλα που εχετε συνη8ιση στισ κσενερωτεσ πιοσ σασ ειπε οτι δν ψαχνω και γυναικα η οτιδιποτε ερωτικη φαντασιωση που μου ζητηση....

Η φίλη του giasou είναι, αυτή με την οθόνη  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
για βαλε και μια φωτο σε μεγαλο μεγεθος :cum:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592173#msg2592173 date=1298316075]
8α ηθελαν πολθ απο εσασ τοσο ανοιχτομυαλη γκομενα να σασ κανει ολα τα βιτσια αλλα που εχετε συνη8ιση στισ κσενερωτεσ πιοσ σασ ειπε οτι δν ψαχνω και γυναικα η οτιδιποτε ερωτικη φαντασιωση που μου ζητηση....
[/quote]
εσύ είσαι ανοιχτόμυαλη και τα δικά μου μυαλά παντού μέσα στο δωμάτιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592348#msg2592348 date=1298318763]
η ντειζη ειναι πανακριβη παιδια σορρυ που αργησα εκανα ντουζ . κατι αλλο γυναικεσ αντρεσ δν με νοιαζη ο αλλοσ τι κανει αρκη να περναη καλα εαν ηταν ολοι και  ολεσ ικανοποιημενη σεχουαλικα 8α ειχαμε γλιτωση πολλα . ευχαριστω για τα σχολια τα 2 ματια μου το ξερω οτι ειναι καταπληκτικα
[/quote]ρε να σε ρωτησω,μηπως ο γκοεμενος σου σου ειχε κανει προσφατα δωρο μια οθονη;

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.590
Πόντοι
456
η ντειζη ειναι πανακριβη παιδια σορρυ που αργησα εκανα ντουζ . κατι αλλο γυναικεσ αντρεσ δν με νοιαζη ο αλλοσ τι κανει αρκη να περναη καλα εαν ηταν ολοι και  ολεσ ικανοποιημενη σεχουαλικα 8α ειχαμε γλιτωση πολλα . ευχαριστω για τα σχολια τα 2 ματια μου το ξερω οτι ειναι καταπληκτικα

πανάκριβη?? ε τότε να πας στη Ναντια που θα σας πάρει τσάμπα

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
σε μιση ωρα 200 ευρω  και δν πλοραβαινησ να κανεισ τιποτα και ειναι πολλα ζητησα κατι μια λογικο δεν απανταω πλεον παρα μονο στισ ενδιαφεροθσεσ απαντησησ κ μονο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
σε μιση ωρα 200 ευρω  και δν πλοραβαινησ να κανεισ τιποτα και ειναι πολλα ζητησα κατι μια λογικο δεν απανταω πλεον παρα μονο στισ ενδιαφεροθσεσ απαντησησ κ μονο

Με 100 ευρώ στο χέρι βάζω περούκα και κάνω το αμόρε σου να λέει προτάσεις με την κωλοτρυπίδα

TSOUTSOS 41

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον αυτη ειναι η ιδανικη για το ααγορι σ..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλα αυτος την ξερει την φαντασιωση σου ??????
Γιατι και αυτος μπορει να εχει μια αλλη !!!!!!
Να παιζει ποκα, και να σε ξεσκιζουν οι δανειστες του !!!!!!
Εσυ τωρα τι λες ????????????????

Επισκέπτης
αν το καναν 2 αντρες αυτο θα σε πειραζε? :birdman:

Τώρα το είδα το σχόλιο,και θα απαντήσω.
Όχι δε θα με πείραζε,είχα δει αντίστοιχο συμβάν πέρσι στην Φρανκφούρτη.Κανέναν δεν ενόχλησαν κανείς δεν τους ενόχλησε.Αυτό όμως που δε γουστάρω είναι όταν προσπαθούν να περάσουν τις προτιμήσεις τους ως "must" στους υπόλοιπους.Επίσης είμαι εναντίον υιοθέτησης παιδιών που ζητάνε.Και μάλιστα είμαι φανατικά εναντίον.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αν και η ορθογραφία σου έχει τα μαύρα της τα χάλια (το "κομπλεξική" αφορά ουσιαστικά θηλυκού γένους...) θα σου απαντήσω.Εμένα δε με νοιάζει,ένα σχόλιο έκανα.Στα δημόσια φόρουμ υπάρχουν τα σχόλια,είτε μας αρέσουν είτε όχι.Κάντε ότι θέλετε,αλλά ελπίζω να είστε έτσι-με τις ίδιες ιδέες- 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και όχι το πρωί να το παίζετε "καθώς πρέπει",σε συζητήσεις με φίλους κλπ να βγάζετε υποκριτικά πουριτανισμό εναντίων των ομοφυλοφίλων.Διότι οι περισσότεροι αυτό κάνουν και με εξοργίζουν.Αηδιάζω με την υποκρισία.
Πολλά + για τα παραπάνω,είσαι απόλυτα σωστός.

roberto9

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κοπελια...εαν εισαι κοπελια...τες πα δεν θα κολησουμε εκει δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιξες το θεμα? υπαρχουν τοσες κριτικες πανω σε αυτην (τραβεστι) που θα ηθελες να διαλεξεις! και απο την στιγμη που βαριεσαι να διαβασεις....γινε τουλαχιστον ποιο συγκεκριμενη. την θελεις ενεργητικη - παθητικη - θυληπρεπεις - να αντροφερνει? οποτε σωστες οι μαλακιες που ακους απο τους φιλους εδω...αν και δεν συμφωνω με τις περισσοτερες. μαλλον τελικα...θελεις να κανεις χουζουρι και να το παιξεις και λιγο super ouaou open mind γκομενα.

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
8ελω φυσικα ενεργοπα8ητικη και να ειναι  8υληπρεπει και ομορφη με στη8οσ δν κανω χουζοθρι νομιζα οτι 8α απαντησουν τρανσ αλλα αυτο δν γινεται κροιμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom