TSOUTSOS 41
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οκ Θα σε προμοταρω..
ευχαριστω,,,δεν θα σε απογοητευσω..
οκ Θα σε προμοταρω..
8α ηθελαν πολθ απο εσασ τοσο ανοιχτομυαλη γκομενα να σασ κανει ολα τα βιτσια αλλα που εχετε συνη8ιση στισ κσενερωτεσ πιοσ σασ ειπε οτι δν ψαχνω και γυναικα η οτιδιποτε ερωτικη φαντασιωση που μου ζητηση....
η ντειζη ειναι πανακριβη παιδια σορρυ που αργησα εκανα ντουζ . κατι αλλο γυναικεσ αντρεσ δν με νοιαζη ο αλλοσ τι κανει αρκη να περναη καλα εαν ηταν ολοι και ολεσ ικανοποιημενη σεχουαλικα 8α ειχαμε γλιτωση πολλα . ευχαριστω για τα σχολια τα 2 ματια μου το ξερω οτι ειναι καταπληκτικα
ψυχικα κανει αυτη η ναντια;πανάκριβη?? ε τότε να πας στη Ναντια που θα σας πάρει τσάμπα
σε μιση ωρα 200 ευρω και δν πλοραβαινησ να κανεισ τιποτα και ειναι πολλα ζητησα κατι μια λογικο δεν απανταω πλεον παρα μονο στισ ενδιαφεροθσεσ απαντησησ κ μονο
ενδιαφερεσαι να σου κανει ψυχικοψυχικα κανει αυτη η ναντια;
Με 100 ευρώ στο χέρι βάζω περούκα και κάνω το αμόρε σου να λέει προτάσεις με την κωλοτρυπίδα
ενδιαφερεσαι να σου κανει ψυχικο
αν το καναν 2 αντρες αυτο θα σε πειραζε?
Πολλά + για τα παραπάνω,είσαι απόλυτα σωστός.Αν και η ορθογραφία σου έχει τα μαύρα της τα χάλια (το "κομπλεξική" αφορά ουσιαστικά θηλυκού γένους...) θα σου απαντήσω.Εμένα δε με νοιάζει,ένα σχόλιο έκανα.Στα δημόσια φόρουμ υπάρχουν τα σχόλια,είτε μας αρέσουν είτε όχι.Κάντε ότι θέλετε,αλλά ελπίζω να είστε έτσι-με τις ίδιες ιδέες- 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και όχι το πρωί να το παίζετε "καθώς πρέπει",σε συζητήσεις με φίλους κλπ να βγάζετε υποκριτικά πουριτανισμό εναντίων των ομοφυλοφίλων.Διότι οι περισσότεροι αυτό κάνουν και με εξοργίζουν.Αηδιάζω με την υποκρισία.
ρε να σε ρωτησω,μηπως ο γκοεμενος σου σου ειχε κανει προσφατα δωρο μια οθονη;