Νέα

Ψάχνω με το αγόρι μου μια ωραία τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
:2funny:
Εχεις δικιο..το σκεφτηκα κ γω κ μου φανηκε λιγο υπερβολικο.Ε ναι λοιπον,τι το καναμε εδω;Θα πρεπει να γραφει διπλα στ ονομα της:τυπου Τζουλη,οπως γινεται κ με τη φετα.Α οχι,σημερα κι ολας θα κανω μετρα ασφαλιστικα.Θα με αναλαβεις;

μακάρι να ήμουν δικηγόρος να σε αναλάμβανα. Ελάχιστη σχέση έχω με οικονομικά, αλλά αν θέλεις ψυχική στήριξη και κερκίδα, μπορώ να το κάνω!

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.461
μακάρι να ήμουν δικηγόρος να σε αναλάμβανα. Ελάχιστη σχέση έχω με οικονομικά, αλλά αν θέλεις ψυχική στήριξη και κερκίδα, μπορώ να το κάνω!
Εδω ειμαστε...ΚΕΡΚΙΔΑ!!!θΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΧΡΥΣΟ ΑΝ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!Ζωντανη ομως οχι ψοφια...σαν του ΠΑΟΚ τη θελω.Καθαρη,περιποιημενη κ φλογερη...στα υπολοιπα αναλαμβανω εγω την εκπαιδευση,λεπτομερειες δεν θα πω εδω.Εσυ θα εισαι ο ταγματαρχης.
Η αποστολη σου ειναι η εξης:θα βρεις τους καταλληλους για λοχαγους κ θα κανονισουμε ενα ραντεβου για να τους τεσταρω..συντομα,στη βραση κολλαει το σιδερο ;)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πολυ στα στρατοκαυλικά το γυρίσατε!  :grin:

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Εδω ειμαστε...ΚΕΡΚΙΔΑ!!!θΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΧΡΥΣΟ ΑΝ ΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑ!!!Ζωντανη ομως οχι ψοφια...σαν του ΠΑΟΚ τη θελω.Καθαρη,περιποιημενη κ φλογερη...στα υπολοιπα αναλαμβανω εγω την εκπαιδευση,λεπτομερειες δεν θα πω εδω.Εσυ θα εισαι ο ταγματαρχης.
Η αποστολη σου ειναι η εξης:θα βρεις τους καταλληλους για λοχαγους κ θα κανονισουμε ενα ραντεβου για να τους τεσταρω..συντομα,στη βραση κολλαει το σιδερο ;)
ημουνα στην Ζ ΜΑΚ να ερθω και εγω?

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:
Εχεις δικιο..το σκεφτηκα κ γω κ μου φανηκε λιγο υπερβολικο.Ε ναι λοιπον,τι το καναμε εδω;Θα πρεπει να γραφει διπλα στ ονομα της:τυπου Τζουλη,οπως γινεται κ με τη φετα.Α οχι,σημερα κι ολας θα κανω μετρα ασφαλιστικα.Θα με αναλαβεις;
Ενα ονομα μας εμεινε στην κενωνια...ετσι δεν ειναι Μαρκελα μου;

:rockon: :rockon: :rockon:

evma

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
kalispera mporei kapoios na me voithisei pws kleinoume edw randex vous me mia wraia transexual? milaw gia thn ntezi mzi me thn kopela mou pws ginetai den vriskw pws mporw a to kanw

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom