mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αφου δεν σου αρεσουμε και μας βρισκεις σπαστικά, γιατι μπαινεις και ξαναμπαινεις για να μας μιλας?
Ειναι sub
Αφου δεν σου αρεσουμε και μας βρισκεις σπαστικά, γιατι μπαινεις και ξαναμπαινεις για να μας μιλας?
ρε ψευτρα
τουλαχιστον να γραφεις τα ψεμματα που λες γιατι τα ξεχνας!
εσυ δεν μας ειχες πει πως κανονισες ραντεβου με πουτανα και τη γαμησε?
μηπως εισαι κανας κλωνος κλωνου
να βαλουμε καμερα στο μσν αμεσα να δω τα βυζια σου για να καταλαβω πως δεν εισαι fake
χμμμμ εγω νομιζα οτι ηταν τρανσεξουαλ και η πρωτη
αφου πριν απο αυτην την απαντηση μας ειχε ζαλισει οτι δεν εχει παει με γυναικα και οτι θελει να παει με τραβεστι....
τι την ψαχνεις τωρα? Ο καθενας οτι του καβλωσει....εγω τις εστειλα ενα πμ, ενα βραδυ που την επαιζα και δεν ξερω τα βυζια της κατι μου εδωσαν και της λεω τι ωραια βυζια που εχεις, και δε μου απαντησε. Που ειναι το τακτ, που ειναι το σαβουαρ βιβρε, που? τςτςτςτςτςτς
Π
μηπως μετακόμισε στο Γκάζι ;;Καλησπέρα, ψάχνω την Τζουλη ή Γιουλη που ηταν στο Νέο Κόσμο. Ξέρεις κανείς τίποτε? ένα τηλ της?
ευχαριστω
Μήπως είναι αυτή τύπε;Καλησπέρα, ψάχνω την Τζουλη ή Γιουλη που ηταν στο Νέο Κόσμο. Ξέρεις κανείς τίποτε? ένα τηλ της?
ευχαριστω
εννοεις εμενα;μηπως μετακόμισε στο Γκάζι ;;
Μία ειν'η Τζούλη!νακα..αλλη λεει
Μία ειν'η Τζούλη!
εννοεις εμενα;
να ξερω βρε παιδακι μου,γιατι αν υπαρχει κι αλλη που μετακομισε προσφατα προς τα δω να δωσω σημα προς ναυτιλομενους :-*
και που να μην εγραφες κιολας θα σε ψαχναν στα στενα στ γκαζι ........να ξερω βρε παιδακι μου,γιατι αν υπαρχει κι αλλη που μετακομισε προσφατα προς τα δω να δωσω σημα προς ναυτιλομενους :-*
γι αυτο κ γραφω βρε,για να μη χανεται ο κοσμος στα στενα..καλημερα γλυκα :-*και που να μην εγραφες κιολας θα σε ψαχναν στα στενα στ γκαζι ........
να ξερω βρε παιδακι μου,γιατι αν υπαρχει κι αλλη που μετακομισε προσφατα προς τα δω να δωσω σημα προς ναυτιλομενους :-*
κανονικά πρέπει να πάς να την βρείς να 'ξηγηθήτε. Αυτή η πόλη δεν χωράει δύο Τζούλες!!!