You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ψάχνω με το αγόρι μου μια ωραία τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα filisia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 310
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
[quote author=filisia link=topic=116923.msg2607158#msg2607158 date=1298667317]
βρε δν πατ να πειτε οτι ειμαι απο αλβανια πακισταν μεχρι και κινα χεστικα εγω ηξερω τι ειμαι και φυσικα για να μην σασ χαλαω χατιρη ειμαι φαλαινα μοσχαρα ελεφαντασ υπεροκιανιο μην σου πω οτι ειμαι ο τιτανικοσ και με εβγαλαν απο την 8αλασσα του ειρηνικου και ηρ8α στην ελλαδα εγω δεν σασ χαλαω χατηρι .... ασχετο διαβασα τοσα που μπουρδουκλο8ηκα πφφ .... τι να κανουμε παντωσ δεν περνουν ολα τα παιια τα γραμματα τι να κανω εγω ειμαι καλητερη σε αλλα πραγματα απο την ορθογραφια και το συντακτικο ....
[/quote]Κοπελιά χρησιμοποίησε σε παρακαλώ αυτό [URL unfurl="true"]http://translate.google.com/#[/url]
*Μας έχεις γαμήσει τα μάτια
**Απο Ελληνικά σε Ελληνικά έτσι ;)
βρε δν πατ να πειτε οτι ειμαι απο αλβανια πακισταν μεχρι και κινα χεστικα εγω ηξερω τι ειμαι και φυσικα για να μην σασ χαλαω χατιρη ειμαι φαλαινα μοσχαρα ελεφαντασ υπεροκιανιο μην σου πω οτι ειμαι ο τιτανικοσ και με εβγαλαν απο την 8αλασσα του ειρηνικου και ηρ8α στην ελλαδα εγω δεν σασ χαλαω χατηρι .... ασχετο διαβασα τοσα που μπουρδουκλο8ηκα πφφ .... τι να κανουμε παντωσ δεν περνουν ολα τα παιια τα γραμματα τι να κανω εγω ειμαι καλητερη σε αλλα πραγματα απο την ορθογραφια και το συντακτικο ....
[/quote]Κοπελιά χρησιμοποίησε σε παρακαλώ αυτό [URL unfurl="true"]http://translate.google.com/#[/url]
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
[quote author=filisia link=topic=116923.msg2607232#msg2607232 date=1298668729]
κοιτα για να τελιωνουμε δεν ειμαι υπερ μουναρα αλλα ουτε ολα αυτα που λετε εσεισ και στο κατω κατω εαν εχω κληση στο γαμησι δικαιομα μου να ικανοποιουμε τελοσ δν νομιζω οτι ζηλευετε η συμπεριφορα σασ δειχνη αυτο
[/quote]
Τι καθεσαι και απολογεισαι παιδακι μου?
κοιτα για να τελιωνουμε δεν ειμαι υπερ μουναρα αλλα ουτε ολα αυτα που λετε εσεισ και στο κατω κατω εαν εχω κληση στο γαμησι δικαιομα μου να ικανοποιουμε τελοσ δν νομιζω οτι ζηλευετε η συμπεριφορα σασ δειχνη αυτο
[/quote]
Τι καθεσαι και απολογεισαι παιδακι μου?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
παρενδυσία θηλυκό
1. Η πρακτική του να ντύνεται ένας άνδρας με γυναικεία ρούχα. Πολλές φορές συνεπάγεται και την υιοθέτηση γυναικείας συμπεριφοράς. Αν και δεν αποκλείεται να συνδυάζεται με την ομοφυλοφιλία, συνηθέστερα, αποτελεί ένα είδος φετιχισμού.
Δεν πρέπει να συγχέουμε την παρενδυσία με την ομοφυλοφιλία και τον διαφυλετισμό.
"Η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου 2010, ότι πρόκειται να αφαιρεθούν από τον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών ο φετιχισμός, ο φετιχιστικός τρανσβεστιμός, ο σαδομαζοχισμός, ακόμη δέ οι "πολλαπλές σεξουαλικές διαταραχές" και η παρενδυσία. "
Αρα ακομη και η Νορβηγια μεχρι προσφατα, θεωρουσε την σεξουαλικη παρεκκλιση ψυχολογικο προβλημα? Ενδιαφερον.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
[quote author=filisia link=topic=116923.msg2607232#msg2607232 date=1298668729]
[/quote]κανε δουλεια σου κοριτσι μου........το μουνακι σου να βρισκει χαρες και μην δινεις σημασια...
[/quote]κανε δουλεια σου κοριτσι μου........το μουνακι σου να βρισκει χαρες και μην δινεις σημασια...
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Κοπελιά χρησιμοποίησε σε παρακαλώ αυτό [URL unfurl="true"]http://translate.google.com/#[/url]
kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
ναι εχεις δικαιωμα στην εκφραση!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αρα ακομη και η Νορβηγια μεχρι προσφατα, θεωρουσε την σεξουαλικη παρεκκλιση ψυχολογικο προβλημα? Ενδιαφερον.
γιατι τι ειναι η νορβηγια? avant-garde?
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
γιατι τι ειναι η νορβηγια? avant-garde?
τι ειναι avant-garde ?
(σορρυ αγνωστη λεξη )
νιτσααααααααααααααααα ! :-* ...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
τι ειναι avant-garde ?
(σορρυ αγνωστη λεξη )
νιτσααααααααααααααααα ! :-* ...
που σαι ρε μιμικοοοοοοοοοοοοοοοοοο :-* :-*
avant-garde = προχωρημενο,πρωτοποριακο,πειραματικο (καλλιτεχνικο κινημα κυριως και οχι μονο )
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
που σαι ρε μιμικοοοοοοοοοοοοοοοοοο :-* :-*
avant-garde = προχωρημενο,πρωτοποριακο,πειραματικο (καλλιτεχνικο κινημα κυριως και οχι μονο )
ααα υπεροχα !!!!
ευχαριστω αγαπημενη μου νιτσα !!!! :-* :-* :-*
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
νορβηγια = μια χωρα που τον χειμωνα μετα τις 5 το απογευμα δεν κυκλοφορει κανεις εξω.
νυχτωνει νωρις. το κρυο αρκετο . μεθοδος διασκεδασης συνηθως σε οικιες. και εξοδοι σε παρακειμενες pub και κανα εστιατοριακι . !
νυχτωνει νωρις. το κρυο αρκετο . μεθοδος διασκεδασης συνηθως σε οικιες. και εξοδοι σε παρακειμενες pub και κανα εστιατοριακι . !
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
νορβηγια = μια χωρα που τον χειμωνα μετα τις 5 το απογευμα δεν κυκλοφορει κανεις εξω.
νορβηγια = μια χωρα που θελω να γυρισω με αυτοκινητο
kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
κλεισε το pc τοτε και πηγαινε να το κανεις.
exw trela8h aytes tis meres ti einai ayto pou exw pa8h 8elw synexeia sex
Κάνε μιά αίτηση στη Φυλής.
Θα φχαριστηθείς πήδημα και θα ψιλοκονομίσεις! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 55K
- Απαντήσεις
- 331
- Εμφανίσεις