Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παρενδυσία θηλυκό
1. Η πρακτική του να ντύνεται ένας άνδρας με γυναικεία ρούχα. Πολλές φορές συνεπάγεται και την υιοθέτηση γυναικείας συμπεριφοράς. Αν και δεν αποκλείεται να συνδυάζεται με την ομοφυλοφιλία, συνηθέστερα, αποτελεί ένα είδος φετιχισμού.
Δεν πρέπει να συγχέουμε την παρενδυσία με την ομοφυλοφιλία και τον διαφυλετισμό.
"Η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου 2010, ότι πρόκειται να αφαιρεθούν από τον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών ο φετιχισμός, ο φετιχιστικός τρανσβεστιμός, ο σαδομαζοχισμός, ακόμη δέ οι "πολλαπλές σεξουαλικές διαταραχές" και η παρενδυσία. "
Κοπελιά χρησιμοποίησε σε παρακαλώ αυτό [URL unfurl="true"]http://translate.google.com/#[/url]
*Μας έχεις γαμήσει τα μάτια
**Απο Ελληνικά σε Ελληνικά έτσι ;)
κοιτα για να τελιωνουμε δεν ειμαι υπερ μουναρα αλλα ουτε ολα αυτα που λετε εσεισ και στο κατω κατω εαν εχω κληση στο γαμησι δικαιομα μου να ικανοποιουμε τελοσ δν νομιζω οτι ζηλευετε η συμπεριφορα σασ δειχνη αυτο
Αρα ακομη και η Νορβηγια μεχρι προσφατα, θεωρουσε την σεξουαλικη παρεκκλιση ψυχολογικο προβλημα? Ενδιαφερον.
γιατι τι ειναι η νορβηγια? avant-garde?
τι ειναι avant-garde ?
(σορρυ αγνωστη λεξη )
νιτσααααααααααααααααα ! :-* ...
που σαι ρε μιμικοοοοοοοοοοοοοοοοοο :-* :-*
avant-garde = προχωρημενο,πρωτοποριακο,πειραματικο (καλλιτεχνικο κινημα κυριως και οχι μονο )
νορβηγια = μια χωρα που τον χειμωνα μετα τις 5 το απογευμα δεν κυκλοφορει κανεις εξω.
νυχτωνει νωρις. το κρυο αρκετο . μεθοδος διασκεδασης συνηθως σε οικιες. και εξοδοι σε παρακειμενες pub και κανα εστιατοριακι . !
exw trela8h aytes tis meres ti einai ayto pou exw pa8h 8elw synexeia sex