Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μια χαρά είναι οι Αλβανίδες μπολντ.
συμφωνω
στην αλλη πες το που μολις με ειδε
να το γραφω αρχισε να βριζει
Μια χαρά είναι οι Αλβανίδες μπολντ.
Ναι τυπε απο την Αγγλια της ΑΛβανιας
μαλακα τι κομπλεξ βγαινουν απο καποιους, γαμησε τα....
οχι το στηθος ειναι επειδη ειναι χοντρηεξ ου και το στηθος
οχι το στηθος ειναι επειδη ειναι χοντρη
οχι επειδη ειναι αγγλις
δεν υπαρχη αβυζη αγγλιδα...ειναι ειδος υπο εξαφανιση
Θα σας στεναχωρήσω λίγο αλλά η Κίρα Νάϊτλι δεν φημίζεται για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
ναι γιατί η κιρα νάιτλι είναι τυπική αγγλίδα
Θα σας στεναχωρήσω λίγο αλλά η Κίρα Νάϊτλι δεν φημίζεται για το αβυσσαλέο ντεκολτέ της.
θα σου την πω εγω τη διαφορα
τρανσεξουαλ: αντρας που εχει κανει εγχειρηση αλλαγης φυλου
τραβεστι: παθητικός ομοφυλόφιλος που ντύνεται με γυναικεία ρούχα και συμπεριφέρεται με θηλυπρέπεια
επισης υπαρχει και ο ερμαφροδιτισμος (αρρεν / θηλυς) που θεωρουνται αμιγως ιατρικη ιστορια και δεν υποκεινται στην αποπανω κατηγοριοποιηση , αν και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι οι τρανσεξουαλ ,πριν κανουν την επεμβαση εχουν κατα μια εννοια ,αρρεν ψευδερμαφροδιτισμο
ο τραβεστι συνηθως θελει να γινει τρανσεξουαλ...
ο εντι ιζαρντ διαφωνεί
ο τραβεστι συνηθως θελει να γινει τρανσεξουαλ...απλα δεν εχει το σθενος ή τα λεφτα να το κανει...δεν ειναι παθητικος ομοφυλοφιλος καποιος που βαζει σιλικονη για στηθος ή ακομα και σουτιεν γεματο χαρτομαντηλα...επισης αυτο περι "παθητικων" και "ενεργητικων" ειναι μυθος...απλα υπαρχουν πιο θηλυπρεπεις και πιο αρρενωποι...εχω ρωτησει ενδελεχως φιλους μου επι του θεματος
Τότε που πειραματιζοσουν σαν φοιτητρια?ο τραβεστι συνηθως θελει να γινει τρανσεξουαλ...απλα δεν εχει το σθενος ή τα λεφτα να το κανει...δεν ειναι παθητικος ομοφυλοφιλος καποιος που βαζει σιλικονη για στηθος ή ακομα και σουτιεν γεματο χαρτομαντηλα...επισης αυτο περι "παθητικων" και "ενεργητικων" ειναι μυθος...απλα υπαρχουν πιο θηλυπρεπεις και πιο αρρενωποι...εχω ρωτησει ενδελεχως φιλους μου επι του θεματος
Μου ειναι παντελως αδιαφορο
οχι ειναι ενεργητικος ετεροφυλοφιλος ,και γαμαει στην ιασωνος ,συνεχιζει κολωνου και τελειωνει φυλης και μετα κεμπαπ γιαουρτλου σε να πακιστανικο φαγαδικο καπου στην ομονοια ....ασε μας μωρε
Τότε που πειραματιζοσουν σαν φοιτητρια?