mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ναι αλλά ο εντι είναι τραβεστί
και αυτο αδιαφορο μου ειναι
μπορεις να μου πεις τι θα ντυθω αυριο που δεν ξερω???
ναι αλλά ο εντι είναι τραβεστί
και αυτο αδιαφορο μου ειναι
Σκουπίδι,φτηνό και οικολογικό.και αυτο αδιαφορο μου ειναι
Σκουπίδι,φτηνό και οικολογικό.
το οτι ο τραβεστι αναγκαζεται να καταφυγει στην πορνεια ή να γαμησει οσους ψαχνουν "Τραβελια με προσοντα" δεν καθιστα τη σεξουαλικοτητα του ως "παθητικος ομοφυλοφιλος"....υπαρχουν αρκετοι ομοφυλοφιλοι εκει εξω που γουσταρουν να τον τρωνε...γιατι δε γινονται ολοι τραβεστι?
δεν μπορω να σου δωσω μια γενικη απαντηση αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ,
η παρενδυσια αναφερεται στα ιατρικα βιβλια ως συνωνυμο του τραβεστισμου ,ειναι ψυχιατρικη διαταραχη και μπορει να υποκρυπτει ομοφυλοφιλια (ενεργητικη η παθητικη)
συμφωνοιη παρενδυσια ειναι το λεγομενο crossdressing το οποιο δε συνεπαγεται με το βγαινω στο δρομο φουστα-μπλουζα και κανω πιατσα....περιοριζεται στη σεξουαλικη ευχαριστηση της παρενδυσιας και οχι στον τροπο ζωης...υπαρχουν Streight ζευγαρια που αρεσκονται στο CD..φυσικα και προκειται για μια μη-κοινη πρακτικη...δεν ειναι και τοσο συνηθισμενο...επισης αν διαβασεις το βιβλιο περι σεξουαλικων διαταραχων θα εκπλαγεις γιατι θα βρεις πολλες φορες τον εαυτο σου εκει μεσα
συμφωνοι
η πορνεια ειναι αλλο θεμα
ομως ειναι αλλο πραγμα να εισαι τραβεστι και αλλο να εκδηλωνεις κατα καιρους συμπεριφορα τραβεστι , η διαφορα ειναι στη διαρκεια
παντως σιγουρα , η παρενδυσια συνδεεται με τον τραβεστιμο ,
παιδακια δεν πατε σε κανα φορουμ ψυχολογιας φυχιατρικης να τα πειτε και να αναλυσετε και το cdc;
παιδακια δεν πατε σε κανα φορουμ ψυχολογιας φυχιατρικης να τα πειτε και να αναλυσετε και το cdc;
συνδεεται χωρις να ειναι ταυτοσιμη
αλλο πραγμα ειναι να θες να ντυνεσαι και να φερεσαι ως γυναικα 24/7 και αλλο να αποτελει φετιχιστικη απολαυση για καποιες ωρες την ημερα ή την εβδομαδα καθαρα ως role playing...
ενταξει δεκτο , το ιδιο λεμεπαρενδυσία θηλυκό
1. Η πρακτική του να ντύνεται ένας άνδρας με γυναικεία ρούχα. Πολλές φορές συνεπάγεται και την υιοθέτηση γυναικείας συμπεριφοράς. Αν και δεν αποκλείεται να συνδυάζεται με την ομοφυλοφιλία, συνηθέστερα, αποτελεί ένα είδος φετιχισμού.
Δεν πρέπει να συγχέουμε την παρενδυσία με την ομοφυλοφιλία και τον διαφυλετισμό.
"Η Διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε την 1η Φεβρουαρίου 2010, ότι πρόκειται να αφαιρεθούν από τον κατάλογο των ψυχικών ασθενειών ο φετιχισμός, ο φετιχιστικός τρανσβεστιμός, ο σαδομαζοχισμός, ακόμη δέ οι "πολλαπλές σεξουαλικές διαταραχές" και η παρενδυσία. "
ενταξει δεκτο , το ιδιο λεμε
προσωπικη μου αποψη παντως (χωρις να το ξερω ακομα ακριβως) ειναι οτι ολα αυτα συνδεονται με ορμονικη δ/χη και καποιου τυπου ψευδερμαφροδιτισμο
οταν φτασω 80 χρονων πιστευω οτι θα εχω καταλαβει περισσοτερα για τη σεξουαλικοτητα
η κοπελα ψαχνει εναν τραβεστι και σεις την εμποδιζετε να τον βρει.....και να φανει καπου θα χαθει στο σπαμ της ψυχαναλυσης.....εχεις να πεις κατι βαθυστοχταστο επι του θεματος και σε εμποδιζουμε?
η κοπελα ψαχνει εναν τραβεστι και σεις την εμποδιζετε να τον βρει.....και να φανει καπου θα χαθει στο σπαμ της ψυχαναλυσης.....
να κλειδωθει αμεσα......το βρηκε και περασε και πολυ ωραια
δεν παρακολουθεις....