Νέα

Ψάχνω με το αγόρι μου μια ωραία τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592159#msg2592159 date=1298315858]
οσα δεν φτανη η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ..... πολυ 8α το 8ελατε αλλα δν .... παντωσ το δικο μου αγορι δν θα μεινη ανηκανοποιητο οτι γουσταρη και φανταζεται το εχει
[/quote]

Άμα θες ρε αγελάδα με σουτιέν να του κάνεις πραγματικότητα μια φαντασίωση, να του πας μια κανονική γυναίκα να παρτουζωθείτε

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
ακουστε λιγο οτι λετε σε ειρωνια δεν με νοιαζη οταν εσεισ γαματε με το ζορι την γομενα επειδη σασ εχει βαρε8η και εχει ξενερωση με τα ιδια και τα ιδια εγω δινω στον δικο μου τα παντα οτι του ερθη η φανταστη οσα πολυ απο εσασ δεν θα τα ζησετε στα πιο τρελα σασ ονειρα .... κατι τελευταιο σχολιαζεται γιατι ζηλευετε που ποτε δεν 8α κανετε γιατι πολυ απλα δεν 8α μπορεσετε

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592197#msg2592197 date=1298316358]
ακουστε λιγο οτι λετε σε ειρωνια δεν με νοιαζη οταν εσεισ γαματε με το ζορι την γομενα επειδη σασ εχει βαρε8η και εχει ξενερωση με τα ιδια και τα ιδια εγω δινω στον δικο μου τα παντα οτι του ερθη η φανταστη οσα πολυ απο εσασ δεν θα τα ζησετε στα πιο τρελα σασ ονειρα .... κατι τελευταιο σχολιαζεται γιατι ζηλευετε που ποτε δεν 8α κανετε γιατι πολυ απλα δεν 8α μπορεσετε
[/quote]
Αρα αυτος σου ζητησε τον τραβελο....

Επισκέπτης
Άλλο ανοιχτόμυαλη γκόμενα ή ανοιχτόμυαλος γκόμενος και άλλο ανοιχτοκώλης κοπελιά.Όλοι έχουμε φαντασιώσεις,αλλά φαντασίωση με τράβελο προσωπικά δεν έχω.

Και μετά λέτε "δεν υπάρχουν άντρες"...Μα δεν ψάχνετε άντρες!

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
ποοοο απο την πολυ αγαμια εχεισ κανει μυωπια σου γραφω πιο πανω δικη μου φαντασισωση ειναι αλλα που εσυ κοιτασ να βγαλησ κακια και ζηλεια δεν προσεχησ αυτα διαβαζε πιο σσωστα η 8εσ να στα συλλαβιζω

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Άλλο ανοιχτόμυαλη γκόμενα ή ανοιχτόμυαλος γκόμενος και άλλο ανοιχτοκώλης κοπελιά.Όλοι έχουμε φαντασιώσεις,αλλά φαντασίωση με τράβελο προσωπικά δεν έχω.

Εσυ τυπε εισαι αντρας?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

δλδ ειναι ομοφυλοφιλος ετσι ???

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και μετα λετε για τς ελλεινιδες γαμω γαμω  ...  :headbang:

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
το δικο σασ το ζορι που ειναι εγω τον γουσταρο ετσι και γουσταρο να κανουμε τετοια τι σασ νοιαζη αυτα κοιταητε τα δικα σασ .... η αντρεσ χαθηκαν οταν εγιναν κομπλεξικη σαν εσασ . ευτηχωσ εγω βρηκα αυτο που θελω

Επισκέπτης
δλδ ειναι ομοφυλοφιλος ετσι ???

Δεν είναι;Όταν κάποιος κάνει σεξ με κάποιον άνθρωπο που στην όψη μπορεί να είναι "αντίθετο" φύλο αλλά γνωρίζει ότι έχει γεννηθεί του ίδιου φύλου δεν είναι ομοφυλόφιλος;

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και μετα λετε για τς ελλεινιδες γαμω γαμω  ...  :headbang:

Ναι λέμε.Κι εγώ λέω.Που το παίζουν "καθώς πρέπει" και τελικά αποδεικνύονται μεγάλες καριόλες.

Επισκέπτης
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592213#msg2592213 date=1298316665]
ποοοο απο την πολυ αγαμια εχεισ κανει μυωπια σου γραφω πιο πανω δικη μου φαντασισωση ειναι αλλα που εσυ κοιτασ να βγαλησ κακια και ζηλεια δεν προσεχησ αυτα διαβαζε πιο σσωστα η 8εσ να στα συλλαβιζω
[/quote]

Κι επειδή είναι δικιά σου φαντασίωση τι αλλάζει;Τέλος πάντως,εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις και να του κάνεις ένα υπέροχο δώρο...

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
ρε εαν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να πειτε μην μιλατε τραβατε να γαμησετε την δικη σασ γομενα και αφηστε εμασ να γαμιομαστε οπωσ γουσταρουμε

Επισκέπτης
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592221#msg2592221 date=1298316796]
το δικο σασ το ζορι που ειναι εγω τον γουσταρο ετσι και γουσταρο να κανουμε τετοια τι σασ νοιαζη αυτα κοιταητε τα δικα σασ .... η αντρεσ χαθηκαν οταν εγιναν κομπλεξικη σαν εσασ . ευτηχωσ εγω βρηκα αυτο που θελω
[/quote]

Αν και η ορθογραφία σου έχει τα μαύρα της τα χάλια (το "κομπλεξική" αφορά ουσιαστικά θηλυκού γένους...) θα σου απαντήσω.Εμένα δε με νοιάζει,ένα σχόλιο έκανα.Στα δημόσια φόρουμ υπάρχουν τα σχόλια,είτε μας αρέσουν είτε όχι.Κάντε ότι θέλετε,αλλά ελπίζω να είστε έτσι-με τις ίδιες ιδέες- 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και όχι το πρωί να το παίζετε "καθώς πρέπει",σε συζητήσεις με φίλους κλπ να βγάζετε υποκριτικά πουριτανισμό εναντίων των ομοφυλοφίλων.Διότι οι περισσότεροι αυτό κάνουν και με εξοργίζουν.Αηδιάζω με την υποκρισία.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
άντε ευτυχία με το καλό να βάλετε και κανένα σκύλο ή γαιδούρι στην παρέα σας

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
το θεματακι μια χαρα ειναι τοποθετημενο στο  bourdela.com > Sex > Τραβεστί/Transexual >

Πορς τι το κραξιμο ?  :think:
δηλαδις αν δεν μπορει καποιος να κανει ερωτγησεις στο bourdela.com  και σε αλλα παρομοια σιτε που να παει ? στο φορουμ την εκκλησιας ?  :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592236#msg2592236 date=1298317147]
ρε εαν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να πειτε μην μιλατε τραβατε να γαμησετε την δικη σασ γομενα και αφηστε εμασ να γαμιομαστε οπωσ γουσταρουμε
[/quote]καλα τα λες και τα βυζια σου καλυτερα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592236#msg2592236 date=1298317147]
[/quote]την γυναικα του τυπου bbwlover την εχεις δει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom