Νέα

Ψάχνω με το αγόρι μου μια ωραία τραβεστί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα filisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Δεν είναι;Όταν κάποιος κάνει σεξ με κάποιον άνθρωπο που στην όψη μπορεί να είναι "αντίθετο" φύλο αλλά γνωρίζει ότι έχει γεννηθεί του ίδιου φύλου δεν είναι ομοφυλόφιλος;

Ναι λέμε.Κι εγώ λέω.Που το παίζουν "καθώς πρέπει" και τελικά αποδεικνύονται μεγάλες καριόλες.

1. απλα διαφωνουμε ... η ενσταση μου ειναι στν τροπο που εκφραζεις την αποψη σου  :)

2. ... κατι θα ξερεις ...  ;) :)

TSOUTSOS 41

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μηπως θελεις ενα ψωλαρα να του σκισει το κολοτρυπιδι και μετα να σου δωσει να φας τα σκατα του?ε?αυτο θελεις??σε φτιαχνει να τρως σκατα?

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Αν και η ορθογραφία σου έχει τα μαύρα της τα χάλια (το "κομπλεξική" αφορά ουσιαστικά θηλυκού γένους...) θα σου απαντήσω.Εμένα δε με νοιάζει,ένα σχόλιο έκανα.Στα δημόσια φόρουμ υπάρχουν τα σχόλια,είτε μας αρέσουν είτε όχι.Κάντε ότι θέλετε,αλλά ελπίζω να είστε έτσι-με τις ίδιες ιδέες- 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και όχι το πρωί να το παίζετε "καθώς πρέπει",σε συζητήσεις με φίλους κλπ να βγάζετε υποκριτικά πουριτανισμό εναντίων των ομοφυλοφίλων.Διότι οι περισσότεροι αυτό κάνουν και με εξοργίζουν.Αηδιάζω με την υποκρισία.
Τωρα συμφωνω ...  :rockon:

... αρκει να μην εννοεις να βγαζουν το κρεβατι τους στη φορα  :rolleyes:

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
εχω συνιθηση τα ελληνο αγγλικα για αυτο γραφω χαλια και κανω ορθογραφικα και γραφω κ πολθ γρηγορα σορρυ που σκοτονω την γλωσσα δεν ειμαστε στενομυαλη πουθενα διοτι περναμε παντα καλα και φαινεται στον χαρακτηρα μασ ασχετο κανα αλλο σιτε με τετου ειδουσ αγγελειεσ εχετε να μου πειτε

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

TSOUTSOS 41

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=filisia  link=topic=116923.msg2592280#msg2592280 date=1298317778]
εχω συνιθηση τα ελληνο αγγλικα για αυτο γραφω χαλια και κανω ορθογραφικα και γραφω κ πολθ γρηγορα σορρυ που σκοτονω την γλωσσα δεν ειμαστε στενομυαλη πουθενα διοτι περναμε παντα καλα και φαινεται στον χαρακτηρα μασ ασχετο κανα αλλο σιτε με τετου ειδουσ αγγελειεσ εχετε να μου πειτε
[/quote]

θελεις την δικη μου?θα σας περιποιηθω δεοντως και τους δυο..ειδικα το αγορι σου....εσενα ααπλαα θα σε κανω να χαρεις αυτο που δεν μπορει αυτος να σου δωσει..να σου παρω τν πισω πορτα

Επισκέπτης
Τωρα συμφωνω ...  :rockon:

... αρκει να μην εννοεις να βγαζουν το κρεβατι τους στη φορα  :rolleyes:

Εχθές το βράδυ στο μετρό της Βιέννης,μπαίνουν δίπλα μου δύο κοπέλες,η μία εκ των οποίων "μουνάρα" η άλλη όμορφη,πιασμένες χέρι-χέρι.Μέσα στο τραίνο αγκαλιάζονται και φιλιούνται παθιασμένα.Προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου.Μαγκιά τους.Αυτό αισθάνονται αυτό κάνουν.Αν το έπαιζαν δήθεν θα ήταν μεγαλύτερη μαλακία..Αυτό λέω...

OP
OP
filisia

filisia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
0
αχ φιλε μου την χαρα που τρωη και η μπροστα και η πισω πορτα ευχομαι σε ολεσ τισ γυναικεσ να την νιωσουν δεν ψαχνουμε αντρα γιατι αυτοσ που εχω με καλυπτη 100% λοιπον εγω ειμαι ικανοποιημενη ασ κοιταη ο κα8ενασ την παρτη του εγω τουλαχιστον δεν 8α του τα φορεσω γιατι γουσταρο κ περναω υπεροχα μαζι του

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Εχθές το βράδυ στο μετρό της Βιέννης,μπαίνουν δίπλα μου δύο κοπέλες,η μία εκ των οποίων "μουνάρα" η άλλη όμορφη,πιασμένες χέρι-χέρι.Μέσα στο τραίνο αγκαλιάζονται και φιλιούνται παθιασμένα.Προσωπικά δεν με ενόχλησε καθόλου.Μαγκιά τους.Αυτό αισθάνονται αυτό κάνουν.Αν το έπαιζαν δήθεν θα ήταν μεγαλύτερη μαλακία..Αυτό λέω...

Μεσιε μακαρι να ηταν ολοι ετσι ...  :)

σερετης

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
1
Πόντοι
6
αν το καναν 2 αντρες αυτο θα σε πειραζε? :birdman:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
καντε μια βολτα απο συγγρου και κατι θα βρειτε