...διαβασε το προσωπικο μηνυμα που σου εστειλα...και βεβαια παω με ζευγαρια αλλα......τα υπολοιπα prive!
...μπήκε το νερό στ'αυλάκι! ;)
...διαβασε το προσωπικο μηνυμα που σου εστειλα...και βεβαια παω με ζευγαρια αλλα......τα υπολοιπα prive!
κοπελια...εαν εισαι κοπελια...τες πα δεν θα κολησουμε εκει δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανοιξες το θεμα? υπαρχουν τοσες κριτικες πανω σε αυτην (τραβεστι) που θα ηθελες να διαλεξεις! και απο την στιγμη που βαριεσαι να διαβασεις....γινε τουλαχιστον ποιο συγκεκριμενη. την θελεις ενεργητικη - παθητικη - θυληπρεπεις - να αντροφερνει? οποτε σωστες οι μαλακιες που ακους απο τους φιλους εδω...αν και δεν συμφωνω με τις περισσοτερες. μαλλον τελικα...θελεις να κανεις χουζουρι και να το παιξεις και λιγο super ouaou open mind γκομενα.
σωστος ο τυπος που το γραψε
η γκομενα βεβαια οπως τη βλεπω απο τα βυζια εχει πολυ κοιλια και τη κρυβει με τη φωτο
αυτη θα ναι 20-22 και ο γκομενος της καποιος πορνοδιαστροφικος καριολης μεγαλυτερης ηλικιας
μπουτακια εχω κοιλια οχι δεν πειραζη οτι φανταζεται ο καθενασ
ειμαι 19 το αγορι μου 32
ετσι??? γουρουνι στο σακι???Μη τσιμπάτε ρεεεεεεεεεεεεε. Αν ένα ζευγάρι θέλει τρανς πάει με το αυτοκίνητο συγγρού και επιλέγει επίτοπίως. Έχω δει τέτοια φάσι.
Μη τσιμπάτε ρεεεεεεεεεεεεε. Αν ένα ζευγάρι θέλει τρανς πάει με το αυτοκίνητο συγγρού και επιλέγει επίτοπεος. Έχω δει τέτοια φάσι.
ναι ναι...δικες της ειναι.....μλκ γλιτσα οι βυζαρες της ειναι για χυσιμο παντως
Μη τσιμπάτε ρεεεεεεεεεεεεε. Αν ένα ζευγάρι θέλει τρανς πάει με το αυτοκίνητο συγγρού και επιλέγει επίτοπίως. Έχω δει τέτοια φάσι.