Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εδώ κάτι τσίμπησε το δόλωμα που έριξα!

Κανένας σκατάς απόφοιτος του ΕΜΠ είσαι , που τον έβαλε η ΠΑΣΠ σε δικιά της εταιρεία , με αμοιβή 50.000€ το μήνα θα είσαι ή λακές κανενός τέτοιου καθικιού.

Για όλα αυτά τα έργα πληρώνει φόρους στην Ελλάδα;
Τι φόρους έχει πληρώσει τα τελευταία χρόνια;

@@ φόρους ...

Κοπρίτες του κερατά .
φιλε καλο πεδι Λακι ιλικια του Χριστου,εγο δε πλιρονο ποτε φορο ουτε επι νδ ουτε επι πασοκ,ολο μεσα ιμε

Επισκέπτης
Όσο για τα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη , είναι τα ακριβότερα στον κόσμο για την ποιότητά τους.  Πολύ ακριβότερα από την Αθήνα. Στο Μανχάταν . Τραγικά ακριβά.
Ξενοδοχείο απλά καλό , χρέωνε 400€ τη βραδιά . Εδώ αντίστοιχο θα έκανε το πολύ 150€.

(Τώρα θα πεταχτεί κανένα πράσινο @ σαν το βολταίρο και θα πει , ρε ψεύτη , στη Νέα Υόρκη έχουν νόμισμα το ... $ , εσύ πλήρωνες σε €; Αλλά ποιός το γαμάει το κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚόσκυλο).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κι αυτό αποκλειστικά από τα επεισόδια που προκάλεσαν καθήκια του δικού σου ιδεολογικού χώρου , δηλαδή αναρχο-σοσιαλο-κουμμούνια!

Ρε δολιχοκέφαλο κωθώνι μου προκαλείς γέλιο και μόνο.

Με τους εκ γεννετής διανοητικά καθυστερημένους δεν πρέπει να γελάμε αλλά με εσένα δεν μπορώ να συγκρατηθώ.

Αφού τόσες φορές έχω γράψει εδώ μέσα το τι ψήφισα.

Τελικά είχε δίκηο ο Σιμωνίδης ο Κείος που είχε πει ότι
"ο αριθμός των βλακών είνα απροσμέτρητος"
και ο Marcus Tullius Cicero στις επιστολές προς τους συγγενείς του (Epistolae ad Familiares, IX, 22-4):
"Ο κόσμος είναι γεμάτος βλάκες".

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όσο για τα ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη , είναι τα ακριβότερα στον κόσμο για την ποιότητά τους.  Πολύ ακριβότερα από την Αθήνα. Στο Μανχάταν . Τραγικά ακριβά.
Ξενοδοχείο απλά καλό , χρέωνε 400€ τη βραδιά . Εδώ αντίστοιχο θα έκανε το πολύ 150€.

(Τώρα θα πεταχτεί κανένα πράσινο @ σαν το βολταίρο και θα πει , ρε ψεύτη , στη Νέα Υόρκη έχουν νόμισμα το ... $ , εσύ πλήρωνες σε €; Αλλά ποιός το γαμάει το κρατικοδίαιτο ΠΑΣΟΚόσκυλο).
να πανε μινι στο Κουιν,Μπρονξ,Μπρουκλιν που νε φτινα,αλιο εδο να πα να μινισ στι εβριπιδου αντι για Χιλτον

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;
Αδειάσανε όλα τα ξενοδοχεία αυτές τις μερες στην Αθήνα.
Αν συνεχίσουν έτσι θα αρχίσουν απολύσεις και θα χάσει πολύς κόσμος τη δουλειά του.Κι αυτό επηρεάζει την αγορά.
Κάτι τουρίστες είδα που πήγαιναν στο αρχαιολογικό μουσείο και έβλεπαν εικόνες που θύμιζαν Βαγδάτη. Φαντάζεσαι τι θα πουν έξω;

Γιατί ήταν γεμάτα και αδειάσανε;Μύγες βαράνε.Ποιος να έρθει στην Αθήνα;Ο Αμερικάνος που βλέπει το εργασιακό του μέλλον αβέβαιο;Ο Γερμανός;Ο Ιταλός;Ο κόσμος δεν έρχεται σε μια ακριβή χώρα.Απλό είναι.Όσον αφορά τι θα πει έξω ο τουρίστας,θα πει ότι τον έκλεψε ο ταρίφας,ότι ένα club sadwich το πλήρωσε 5€,ότι στην Ακρόπολη του ζήτησαν 12€,ότι ένα σουβλάκι με πίτα κόστισε 2€ και βρήκε και 1 τρίχα ένα μέτρο μέσα,ότι πέρναγε στην Πατησίων και μύριζε κατουρλιό.Άσε,τα επεισόδια ήταν αφορμή για μερικούς να πουν τη μαλακία τους.Και σου επαναλαμβάνω,ότι είμαι κάθετα εναντίον των αληταράδων που τα σπάνε.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιατί ήταν γεμάτα και αδειάσανε;Μύγες βαράνε.Ποιος να έρθει στην Αθήνα;Ο Αμερικάνος που βλέπει το εργασιακό του μέλλον αβέβαιο;Ο Γερμανός;Ο Ιταλός;Ο κόσμος δεν έρχεται σε μια ακριβή χώρα.Απλό είναι.Όσον αφορά τι θα πει έξω ο τουρίστας,θα πει ότι τον έκλεψε ο ταρίφας,ότι ένα club sadwich το πλήρωσε 5€,ότι στην Ακρόπολη του ζήτησαν 12€,ότι ένα σουβλάκι με πίτα κόστισε 2€ και βρήκε και 1 τρίχα ένα μέτρο μέσα,ότι πέρναγε στην Πατησίων και μύριζε κατουρλιό.Άσε,τα επεισόδια ήταν αφορμή για μερικούς να πουν τη μαλακία τους.Και σου επαναλαμβάνω,ότι είμαι κάθετα εναντίον των αληταράδων που τα σπάνε.
5 εβρο εχι το κοτο

πρεπι να φαρμοστουν νομι σολονικι η λικουγικι αρχεη λινικι

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
να πανε μινι στο Κουιν,Μπρονξ,Μπρουκλιν που νε φτινα,αλιο εδο να πα να μινισ στι εβριπιδου αντι για Χιλτον

Εννοείται ότι συγκρείνεις ομοειδή πράγματα.Αλλά το μυαλό σου είναι κι εσένα βόθρος...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
lakis33 ακόμα το ΠΑΣΟΚ σου φταίει;4 χρόνια είναι οι κολλητοί σου,τι έκαναν;Και για το πεδίο μάχης της Αθήνας,η ΝΔ δεν έχει ευθύνες για το μπάχαλο της ΕΛ.ΑΣ και τη μη αντίδραση την προηγούμενη Δευτέρα;Άντε πέσε για ύπνο να δεις όνειρο ότι σε 8-12 χρόνια βγαίνει ξανά η ΝΔ με Ντόρα αρχηγό και Δρακουμέλ Μαθουσάλα για σύμβουλο!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ω βωθρωσ ινε εκσιπνωσ

Επισκέπτης
Αφού τόσες φορές έχω γράψει εδώ μέσα το τι ψήφισα.

Τελικά είχε δίκηο ο Σιμωνίδης ο Κείος που είχε πει ότι
"ο αριθμός των βλακών είνα απροσμέτρητος"
και ο Marcus Tullius Cicero στις επιστολές προς τους συγγενείς του (Epistolae ad Familiares, IX, 22-4):
"Ο κόσμος είναι γεμάτος βλάκες".

Βλέπεις όμως που και οι βλάκες με το ΠΑΣΟΚ βολεύονται καλά.
Π.χ. διάφορα καθήκια της γενιάς σου, που έγιναν άνθρωποι από το ΠΑΣΟΚ και το παίζουν χλίδες τώρα με τις μεζονέτες στην Κηφισιά και τα SUV και τα κότερα .

Σιγά μην θυμάμαι το τι γράφει ο κάθε "σοσιαληστής" (του κώλου).Ούτε την ύπαρξή σου δεν θυμόμουν. Τωρα μπορεί να θυμάμαι ότι οι πούστρες που με ακολουθούν και πετάγονται όλες μαζί κάτω ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤ ΜΟΥ , αυξήθηκαν κατά ένα καθήκι του ΠΑΣΟΚ.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εννοείται ότι συγκρείνεις ομοειδή πράγματα.Αλλά το μυαλό σου είναι κι εσένα βόθρος...
δε ξερο καλι οθογραφια οποσ εσι γιαφτο,φιλε μιαλο μενα αλαθαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαθε με πολα και ορεα πραματα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
το ντοωερ πποσο εχει στο μπαηρακταρι? :idiot:

Επισκέπτης
Άσε,τα επεισόδια ήταν αφορμή για μερικούς να πουν τη μαλακία τους.Και σου επαναλαμβάνω,ότι είμαι κάθετα εναντίον των αληταράδων που τα σπάνε.

Φίλε , υπομονή.
Τον αριθμό των επισκεπτών του καλοκαιριού του 2008.
Του 2009 θα τον ξέρουμε σε ένα χρόνο.
Εγώ λέω ότι θα είναι μικρότερος.
Πρωτίστως φταίει η διεθνής συγκυρία.
Σε δευτερο βαθμό όμως θα φταίνε και τα επεισόδια.
Αυτό θα φανεί αν έχουμε την ίδια μείωση ή μεγαλύτερη σε σχέση με άλλες ακριβές χώρες.Αν έχουμε μεγαλύτερη , θα φταίνε και τα επεισόδια.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Φίλε , υπομονή.
Τον αριθμό των επισκεπτών του καλοκαιριού του 2008.
Του 2009 θα τον ξέρουμε σε ένα χρόνο.
Εγώ λέω ότι θα είναι μικρότερος.
Πρωτίστως φταίει η διεθνής συγκυρία.
Σε δευτερο βαθμό όμως θα φταίνε και τα επεισόδια.
Αυτό θα φανεί αν έχουμε την ίδια μείωση ή μεγαλύτερη σε σχέση με άλλες ακριβές χώρες.Αν έχουμε μεγαλύτερη , θα φταίνε και τα επεισόδια.
οθοντοπιαρισ

Επισκέπτης
lakis33 ακόμα το ΠΑΣΟΚ σου φταίει;

Κοίτα για το 1.000.000 Δημοσίους υπαλλήλους από τους οποίους οι τελευταίοι θα πάρουν σύνταξη το 2033 και θα πεθάνουν το 2050 , μέχρι το 2050 το ΠΑΣΟΚ θα μου φταίει.

Η μισθοδοσία αυτών γαμάει την οικονομία.
Και αυτοί ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ , αφού στις εκλογές των συνδικαλιστικών τους οργάνων παίρνει άνω του 90%.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τι θα πει αυτο ρε μλκα?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κοίτα για το 1.000.000 Δημοσίους υπαλλήλους από τους οποίους οι τελευταίοι θα πάρουν σύνταξη το 2033 και θα πεθάνουν το 2050 , μέχρι το 2050 το ΠΑΣΟΚ θα μου φταίει.

Και αυτοί ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ , αφού στις εκλογές των συνδικαλιστικών τους οργάνων παίρνει άνω του 90%.

οποτε 900,οοο ινε πασοκ επι 3 ,ινε 2,700.000 ,ποσ βγικε η ΝΟυΔου τοτε κιβερνισι το ξιγισ????θα γινε νοθια πολιτικι και βγικε η ΝΟΥΔΟΥ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

μετα το 2050 ποιος θα σου φταιει??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom