Είναι γεγονός ότι επειδή διαφωνείς πολιτικά μαζί μου, δεν χάνεις την ευκαιρία να αποπειραθείς -με βάση τη δική σου αντίληψη- να προσπαθήσεις να μου την πεις , ακόμη κι αν μιλάμε για τον καιρό.
Θα σου μιλήσω όπως καταλαβαίνεις.
Τι υποστηρίζεις δηλαδή ρε νούμερο ;
ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;
ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ;
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;
Οι υπάλληλοι της πολεοδομίας και του ΟΣΕ φέρνουν χρήμα στον τόπο ρε αστείε;
Ή μήπως ο ΑΚΤΩΡ και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ;
Όταν μειώνεται ο τουρισμός ή μάλλον όταν εξαφανίζεται , γιατί το 2009 θα εξαφανιστεί , μετά από αυτά που έκανε το συνάφι σου (γελοίε) στους δρόμους της Αθήνας , δεν μειώνεται ο τζίρος της Ναυτιλίας; Δεν χρησιμοποιούνται καράβια για τις τουριστικές μετακινήσεις; Τα όποια .
Φέρνει χρήμα στη χώρα το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και τα καθήκια της ΟΛΜΕ ...
Είσαι μέγας ηλίθιος.
Εγώ σου επισημαίνω τις ανακρίβειες και τις ηλιθιότητες που γράφεις. Εσύ δεν έχεις κανένα επιχείρημα.
Εγώ δεν είπα ότι ο τουρισμός δεν φέρνει έσοδα.
Εσύ ρε αμόρφωτε δεν καταλαβαίνεις την διαφορά των εσόδων από το συνάλλαγμα.
Και σε ρωτάω να μου πεις με νούμερα βρε αστοιχείωτο νούμερο:
Ποιές ήταν οι αφίξεις τουριστών εκτός ζώνης Ευρώ. Άντε τώρα. Απάντα με νούμερα.
Δεύτερον: Δεν γνωρίζεις την διαφορά ανάμεσα στην ναυτιλία και την ακτοπλοΐα. Αλλά ακόμη και να την γνώριζες δεν θα καταλάβαινες ότι λες βλακείες.
Βρε κρεττίνε ιδιώτη η ακτοπλοΐα νομίζεις ότι εξαρτάται από τον τουρισμό;
Τι λες βρε ηλίθιε αμόρφωτε;
Έχεις δει πόσες είναι οι αφίξεις των charters στα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Κω;
Νομίζεις ότι αυτοί οι τουρίστες πέρνουν φερρυμπώτ για τις μετακινήσεις τους;
Νομίζεις, βρε μικρόνοε, ότι η ακτοπλοΐα ζει από τα εισιτήρια των τουριστών που πάνε από τον Πειραιά στην Πάρο;
Έχω νέα για σένα πανύβλακα:
1) Η ακτοπλοΐα κερδίζει από τις μεταφορές οχημάτων και κυρίως φορτηγών. Βρε παπάρα, νομίζεις ότι η Blue Star εξαρτάται από το 30άρικο του τουρίστα που πάει Ίο;
2) Το μεγαλύτερο κόστος της ακτοπλοΐας είναι τα λειτουργικά της έξοδα και κυρίως τα καύσιμα και τα λοιπά αναλώσιμα. Σε περίοδο κρίσης μειώνει δρομολόγια, μειώνει προσωπικό, μειώνει ακόμη και ταχύτητα πλεύσης. Βρε παπάρα, αν δεν έχει ζήτηση η γραμμή Ηράκλειο - Σαντορίνη (που ζει κυρίως από τουρίστες) την κόβει ή κάνει μειωμένα δρομολόγια.
3) Τις Μινωϊκές τις αγόρασε ο Grimaldi, τις Attica ο Βγενόπουλος και την HSW την ελέγχει ο Βαρδινογιάννης. Βρε ηλίθιε με περικεφαλαία, νομίζεις ότι ο Grimaldi αγόρασε για τα 30άρικα των τουριστών;
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ;;
Διαφορετικά, πανύβλαξ, το μόνο που ξέρεις είναι να λες ηλιθιότητες περί δημοσίων υπαλλήλων.
Είσαι τελείως μαλάκας, τόσοι με ξέρουν δια ζώσης εδώ μέσα.
ΠΩΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;
Τελειωμένε ξεφτίλα.