Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Στους αριθμούς όμως τα πάω καλύτερα.
Από τα 60.000 μέλη , λογικά τα 20.000 ή άντε τα 10.000 δεν μπορεί παρά να είναι κρατικοδιατοι ή βολεμένοι σε κομματικές θέσεις.
Κανείς δεν δηλώνει κάτι τέτοιο.
Κατά συνέπεια κρύβονται.
Οπότε μου δίνουν το δικαίωμα να θεωρώ τον οποιοδήποτε εδώ μέσα , που δεν βρίζει τους κρατικοδίαιτους , είτε δημόσιο υπάλληλο ή υψηλά αμοιβόμενο στέλεχος κανενός ΔΟΛ/ΑΚΤΩΡ/ΙΝΤΡΑΚΟΜ/ΑΤΕΜΚΕ ...

Όχι ρε φίλε, τί είπες τώρα. Τί σόι συνειρμοί είναι αυτοί.
Stay cool  :)
Σιγά μη δηλώσει ο καθένας τι είναι. Άσε που οι κρατικοδίαιτοι δεν είναι μπροστά στον υπολογιστή στις 7 τ' απόγευμα  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το άκουσα εν τέλει και αυτό εδώ μέσα....

ο βολταίρος είναι σούργελο και η Ελλάς έχει βαρειά βιομηχανία.......

Βαρειά βαρειά την κάνω με ελαφρά γιατί θα αρχίσω τα γαμωσταυρίδια πάλι και τις χριστοπαναγίες....
Ζίροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε ολα και ολα κκε μονο εδω υπαρχει και στην βορεια κορεα.παραμυθια ειναι αυτα.και οτι και να λες η ελλαδα δεν καταλαβαινει τιποτα.δεν ειδα εδω καποιν να μην εχει να φαει.παραδεισος ειμαστε με τισ λαμογιες μας τους κοσκοταδες κτλ.αρραγε θυμαται κανεισ τον κοσκοτα?

Επισκέπτης
σε λιγο ξανα εξαγωγη εργατικου δυναμικου, αντε και τανες.

Ήδη κάνουμε εξαγωγή πτυχιούχων.
Κι αυτό επειδή οι εγχώριοι μπολσεβίκοι θέλουν τα πανεπιστήμια αποκλειστικά κρατικά , οπότε όσοι αξίζουν κάνουν ακαδημαική καρριέρα στο εξωτερικό και τα κομματικά πανεπιστήμια της Ελλαδας , μένουν με τα κομματόσκυλα  ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και οτι και να λες η ελλαδα δεν καταλαβαινει τιποτα.δεν ειδα εδω καποιν να μην εχει να φαει.
φαντάζομαι ότι το κέντρο της Αθήνας το έκαψαν σε άλλο χωρόχρονο.......
σε ποιά από τις 17 Αθήνες του κόσμου ζεις;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Είναι γεγονός ότι επειδή διαφωνείς πολιτικά μαζί μου, δεν χάνεις την ευκαιρία να αποπειραθείς -με βάση τη δική σου αντίληψη- να προσπαθήσεις να μου την πεις , ακόμη κι αν μιλάμε για τον καιρό.

Θα σου μιλήσω όπως καταλαβαίνεις.

Τι υποστηρίζεις δηλαδή ρε νούμερο ;

ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ;

ΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ;

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ;

Οι υπάλληλοι της πολεοδομίας και του ΟΣΕ φέρνουν χρήμα στον τόπο ρε αστείε;

Ή μήπως ο ΑΚΤΩΡ και η ΙΝΤΡΑΚΟΜ;
Όταν μειώνεται ο τουρισμός ή μάλλον όταν εξαφανίζεται , γιατί το 2009 θα εξαφανιστεί , μετά από αυτά που έκανε το συνάφι σου (γελοίε) στους δρόμους της Αθήνας , δεν μειώνεται ο τζίρος της Ναυτιλίας; Δεν χρησιμοποιούνται καράβια για τις τουριστικές μετακινήσεις; Τα όποια .

Φέρνει χρήμα στη χώρα το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και τα καθήκια της ΟΛΜΕ ...

Είσαι μέγας ηλίθιος.

Εγώ σου επισημαίνω τις ανακρίβειες και τις ηλιθιότητες που γράφεις. Εσύ δεν έχεις κανένα επιχείρημα.

Εγώ δεν είπα ότι ο τουρισμός δεν φέρνει έσοδα.
Εσύ ρε αμόρφωτε δεν καταλαβαίνεις την διαφορά των εσόδων από το συνάλλαγμα.
Και σε ρωτάω να μου πεις με νούμερα βρε αστοιχείωτο νούμερο:
Ποιές ήταν οι αφίξεις τουριστών εκτός ζώνης Ευρώ. Άντε τώρα. Απάντα με νούμερα.

Δεύτερον: Δεν γνωρίζεις την διαφορά ανάμεσα στην ναυτιλία και την ακτοπλοΐα. Αλλά ακόμη και να την γνώριζες δεν θα καταλάβαινες ότι λες βλακείες.

Βρε κρεττίνε ιδιώτη η ακτοπλοΐα νομίζεις ότι εξαρτάται από τον τουρισμό;
Τι λες βρε ηλίθιε αμόρφωτε;

Έχεις δει πόσες είναι οι αφίξεις των charters στα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Κω;
Νομίζεις ότι αυτοί οι τουρίστες πέρνουν φερρυμπώτ για τις μετακινήσεις τους;
Νομίζεις, βρε μικρόνοε, ότι η ακτοπλοΐα ζει από τα εισιτήρια των τουριστών που πάνε από τον Πειραιά στην Πάρο;

Έχω νέα για σένα πανύβλακα:

1) Η ακτοπλοΐα κερδίζει από τις μεταφορές οχημάτων και κυρίως φορτηγών. Βρε παπάρα, νομίζεις ότι η Blue Star εξαρτάται από το 30άρικο του τουρίστα που πάει Ίο;
2) Το μεγαλύτερο κόστος της ακτοπλοΐας είναι τα λειτουργικά της έξοδα και κυρίως τα καύσιμα και τα λοιπά αναλώσιμα. Σε περίοδο κρίσης μειώνει δρομολόγια, μειώνει προσωπικό, μειώνει ακόμη και ταχύτητα πλεύσης. Βρε παπάρα, αν δεν έχει ζήτηση η γραμμή Ηράκλειο - Σαντορίνη (που ζει κυρίως από τουρίστες) την κόβει ή κάνει μειωμένα δρομολόγια.
3) Τις Μινωϊκές τις αγόρασε ο Grimaldi, τις Attica ο Βγενόπουλος και την HSW την ελέγχει ο Βαρδινογιάννης. Βρε ηλίθιε με περικεφαλαία, νομίζεις ότι ο Grimaldi αγόρασε για τα 30άρικα των τουριστών;

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ;;

Διαφορετικά, πανύβλαξ, το μόνο που ξέρεις είναι να λες ηλιθιότητες περί δημοσίων υπαλλήλων.
Είσαι τελείως μαλάκας, τόσοι με ξέρουν δια ζώσης εδώ μέσα.
ΠΩΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;

Τελειωμένε ξεφτίλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ήδη κάνουμε εξαγωγή πτυχιούχων.
Κι αυτό επειδή οι εγχώριοι μπολσεβίκοι θέλουν τα πανεπιστήμια αποκλειστικά κρατικά , οπότε όσοι αξίζουν κάνουν ακαδημαική καρριέρα στο εξωτερικό και τα κομματικά πανεπιστήμια της Ελλαδας , μένουν με τα κομματόσκυλα  ...

εσύ που είσαι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βολταίρο είσαι άδικος...
Κόλλησες στη ναυτιλία...........
Εντάξει έκανε ένα λάθος, αλλά το παιδί μας μίλησε για τη βαρειά βιομηχανία της Ελλάδας.
είσαι άδικος.
είσαι σούργελο.
:grin:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
περνα μια βολτα απο κοσμοτε τιμ και βονταφον γεματα ειναι απο κοσμο που αλλαζουν τα κινιτα σαν τα πουκαμισα.που την ειδατε τιν κριση ρε?ολοι γυρω γυρω με τα αυτοκινιτα ειναι κανεις δεν δουλευει σε αυτη τη χωρα.ολοι ειναι εισοδηματιες ,λαμογια ,αργομισθοι κτλ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περνα μια βολτα απο κοσμοτε τιμ και βονταφον γεματα ειναι απο κοσμο που αλλαζουν τα κινιτα σαν τα πουκαμισα.που την ειδατε τιν κριση ρε?ολοι γυρω γυρω με τα αυτοκινιτα ειναι κανεις δεν δουλευει σε αυτη τη χωρα.ολοι ειναι εισοδηματιες ,λαμογια ,αργομισθοι κτλ

φοβερό πράγματι επιχείρημα....
με αποστόμωσες.
τα κινητά είδες πώς τα αγοράζουν;
γιατί και ο κολλητός μου είχε πάρει Εμ Ελ των 90 χιλιάρικων με 4 χρόνια δόσεις πάνω από το μισό του μισθό................

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
και λεγατε τον κακομοιρη τον ΚΟΣΚΟΤΑ απατεωνα.αγιος ανθρωπος ητανε.υπουργο οικονομικων επρεπε να τον εχουμε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Είσαι μέγας ηλίθιος.

Εγώ σου επισημαίνω τις ανακρίβειες και τις ηλιθιότητες που γράφεις. Εσύ δεν έχεις κανένα επιχείρημα.

Εγώ δεν είπα ότι ο τουρισμός δεν φέρνει έσοδα.

Δεύτερον: Δεν γνωρίζεις την διαφορά ανάμεσα στην ναυτιλία και την ακτοπλοΐα. Αλλά ακόμη και να την γνώριζες δεν θα καταλάβαινες ότι λες βλακείες.

Έχεις δει πόσες είναι οι αφίξεις των charters στα αεροδρόμια του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Κέρκυρας, της Κω;
Νομίζεις, βρε μικρόνοε, ότι η ακτοπλοΐα ζει από τα εισιτήρια των τουριστών που πάνε από τον Πειραιά στην Πάρο;

Έχω νέα για σένα πανύβλακα:

1) Η ακτοπλοΐα κερδίζει από τις μεταφορές οχημάτων και κυρίως φορτηγών. Βρε παπάρα, νομίζεις ότι η Blue Star εξαρτάται από το 30άρικο του τουρίστα που πάει Ίο;
2) Το μεγαλύτερο κόστος της ακτοπλοΐας είναι τα λειτουργικά της έξοδα και κυρίως τα καύσιμα και τα λοιπά αναλώσιμα. Σε περίοδο κρίσης μειώνει δρομολόγια, μειώνει προσωπικό, μειώνει ακόμη και ταχύτητα πλεύσης. Βρε παπάρα, αν δεν έχει ζήτηση η γραμμή Ηράκλειο - Σαντορίνη (που ζει κυρίως από τουρίστες) την κόβει ή κάνει μειωμένα δρομολόγια.
3) Τις Μινωϊκές τις αγόρασε ο Grimaldi, τις Attica ο Βγενόπουλος και την HSW την ελέγχει ο Βαρδινογιάννης. Βρε ηλίθιε με περικεφαλαία, νομίζεις ότι ο Grimaldi αγόρασε για τα 30άρικα των τουριστών;

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ;;

Διαφορετικά, πανύβλαξ, το μόνο που ξέρεις είναι να λες ηλιθιότητες περί δημοσίων υπαλλήλων.
Είσαι τελείως μαλάκας, τόσοι με ξέρουν δια ζώσης εδώ μέσα.
ΠΩΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ;

Τελειωμένε ξεφτίλα.

Απο ολα αυτα το πιο βαρυ ηταν το μικρονοος.  :rolleyes: Σχεδόν κλαιω απο τα γελια..
Αγαπητε θα το εκτυπωσω αυτό αν με αφήνεις γιατι ειναι και πνευματικη ιδιοκτησια.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
γιατί και ο κολλητός μου είχε πάρει Εμ Ελ των 90 χιλιάρικων με 4 χρόνια δόσεις πάνω από το μισό του μισθό................

Aπάντηση 153 : "Κάτι μπορεί να είναι λάθος συνέχεια, απλά με την κρίση να βγαίνει στην επιφάνεια. Δε σημαίνει ότι επειδή επεβίωνε ήταν όλα μέλι-γάλα."

Επισκέπτης

Εκτός από τουρίστες της ζώνης του ευρώ , σημαντικός αριθμός ήταν από χώρες εκτός ευρώ. ΗΠΑ-Αγγλία-Σκανδιναβία.

Όλοι αυτοί έφερναν χρήμα στην Ελλάδα, είτε σε συνάλλαγμα είτε σε ευρώ.
Πολύς κόσμος έβγαζε λεφτά , σε άλλοτε άλλο βαθμό , από τον τουρισμό.

Φέτος θα πάρουν τον πούλο.
Κι αυτό αποκλειστικά από τα επεισόδια που προκάλεσαν καθήκια του δικού σου ιδεολογικού χώρου , δηλαδή αναρχο-σοσιαλο-κουμμούνια!

Οι μετακινήσεις τουριστών , είναι κι αυτές ένα μικρό έσοδο για τον τόπο , το οποία θα μειωθεί . Σαφώς οι περισσότεροι που έρχονταν με πακέτο 10ημερών έρχονταν με τσάρτερ και έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο και παραλία για όλες τις μέρες. Ήταν κάποιοι λίγοι όμως που νοίκιαζαν αυτοκίνητα ή έφερναν δικά τους και μετακινούνταν. Αρκετοί ευρωπαίοι έφερναν αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και αυτοί άφηναν λεφτά στην Ελλάδα. Πάνε αυτά.

Ο τουρισμός το 2009 θα γαμηθεί. Νούμερα δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμη , αλλά δεν έχουν σημασία. Θα δούμε τι θα γίνει στις τουριστικές περιοχές από Οκτώβρη. Καμμένη γη.

Η ναυτιλία τέλος έφερνε εισαγώμενα για κατανάλωση όχι αποκλειστικά από έλληνες!
Σημαντική ήταν και η κατανάλωση από ξένους. Όταν αυτοί θα πάψουν να έρχονται , θα μειωθούν οι εισαγωγές και ο τζίρος των μεταφορών.

Βαριά βιομηχανία δεν ξέρω να είχε ποτέ η Ελλάς.
Αν τα σοσιαλο-αναρχο-κουμμουνια του συναφιού σου ξέρουν εργοστάσια που υπήρχαν ποτέ στην Ελλάδα και έβγαζαν αυτοκίνητα και αεροπλάνα , ας τα πουν σε εμένα τον αδαή.

Τις περισσότερες βιομηχανίες πάντως , τις έκλεισε ο Ανδρέας , ο Σιδερένιος.
Αυτό το ξέρουμε όλοι.

Μπορείς να με βρίζεις όσο θες.
Απόλαυσέ το.
Αυτό είναι το μεγαλείο των φόρουμ.
Να βρίζεις άλλους με ασφάλεια.
Αν με έβριζε έξω κάποια πούστρα με @@ ψείρες σαν εσένα , θα τον έστελνα στην εντατική και μετά θα ζητούσε αποζημιώσεις στα δικαστήρια για τις μπουνιές που θα έτρωγε.
Έχω πληρώσει έναν που τον γάμησα στο ξύλο και ομολογώ ότι είναι τα πιο απολαυστικά λεφτά που ξόδεψα. Πιο απολαυστικά από αυτά στις πουτάνες.

Μια φορά που τον ειδα μετά από καιρό του πρότεινα να του δώσω άλλα τόσα μετρητά , για να τον ξαναδείρω , αλλά έφυγε τρέχοντας!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλά ρε μεγάλε είσαι σοβαρός;Τα επεισόδια θα βλάψουν περισσότερο τον τουρισμό ή η ακρίβεια της Ελλάδας;Και στη Γαλλία είχαν γίνει επεισόδια,αλλά δεν επηρεάστηκε η τιμή του καφέ.Εδώ,ακόμα και για τον καφέ δικαιολογία βρίσκουν.Τα επεισόδια φταίνε που τα ξενοδοχεία στην Αθήνα είναι ακριβότερα από τις Βρυξέλες,το Λονδίνο,τη Γενεύη και την Νέα Υόρκη;Και μην πεις ότι υποστηρίζω τα επεισόδια.Εντελώς το αντίθετο υποστηρίζω.Έπρεπε να τους μπουζουριάσουν όλους στην ψειρού να τελειώνουμε.Αλλά όχι και για τον τουρισμό ότι φταίει η μαλακία μερικών.Των επιχειρηματιών η μαλακία φταίει.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το σκαιό φασιστικό γουρούνι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κοινός ΨΕΥΤΗΣ.

Όλοι είδαν τι λέει για τον ΑΚΤΟΡΑ και αν φέρνει "συνάλλαγμα"

Εγώ εδώ απλά παραθέτω τα νέα:

Ανέλαβε έργο 1,9 δισ. δολ. στα Εμιράτα η Ακτωρ

www.in.gr/NEWS/article.asp?lngEntityID=809524]Για το αεροδρόμιο της Ντόχα
Η Ακτωρ ανέλαβε στο Κατάρ έργο ύψους 670 εκατ. δολαρίων[/url]

www.reporter.gr/default.asp?pid=16&la=1&art_aid=39050]Ακτωρ: Εργο στο Κατάρ ύψους 199 εκατ. ευρώ[/url]

www.euro2day.gr/www.euro2day.gr/article/118982/ArticleDetails.aspx]Στην ΕΛΤΕΧ ο βιολογικός καθαρισμός Βουκουρεστίου[/url]

www.emea.gr/default.asp?ElementId=7382]ΑΚΤΩΡ: έργο 22,1 εκατ. ευρώ στη Βουλγαρία[/url]

Εργο 2 δισ. ευρώ στο Μαυροβούνιο διεκδικεί η Ακτωρ

www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/150171/Article.aspx]ΑΚΤΩΡ - ABAΞ διεκδικούν έργο 3 δισ. στη Ρουμανία[/url]

Ναι ρε ηλίθιε ψεύτη, όλα αυτά τα έργα τα πήρε λόγω ΠΑΣΟΚ.

ΟΥΣΤ, ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.

Εσύ και οι όμοιοι σου μόνον κακό ξέρουν να κάνουν στην Ελλάδα.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
με φοναξε κανισ ο γεοσκολικασ ινε εδο

Επισκέπτης
Τα επεισόδια φταίνε που τα ξενοδοχεία στην Αθήνα είναι ακριβότερα από τις Βρυξέλες,το Λονδίνο,τη Γενεύη και την Νέα Υόρκη;Και μην πεις ότι υποστηρίζω τα επεισόδια.

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;
Αδειάσανε όλα τα ξενοδοχεία αυτές τις μερες στην Αθήνα.
Αν συνεχίσουν έτσι θα αρχίσουν απολύσεις και θα χάσει πολύς κόσμος τη δουλειά του.Κι αυτό επηρεάζει την αγορά.
Κάτι τουρίστες είδα που πήγαιναν στο αρχαιολογικό μουσείο και έβλεπαν εικόνες που θύμιζαν Βαγδάτη. Φαντάζεσαι τι θα πουν έξω;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;
Αδειάσανε όλα τα ξενοδοχεία αυτές τις μερες στην Αθήνα.
Αν συνεχίσουν έτσι θα αρχίσουν απολύσεις και θα χάσει πολύς κόσμος τη δουλειά του.Κι αυτό επηρεάζει την αγορά.
Κάτι τουρίστες είδα που πήγαιναν στο αρχαιολογικό μουσείο και έβλεπαν εικόνες που θύμιζαν Βαγδάτη. Φαντάζεσαι τι θα πουν έξω;
θα πουν γιαιτι δε εχουμε τζαμι και μινιαρεδεσ για να ιμαστε πολι ορεα ατμοσφερα σα τι βαγδατι

Επισκέπτης
Ναι ρε ηλίθιε ψεύτη, όλα αυτά τα έργα τα πήρε λόγω ΠΑΣΟΚ.

Εδώ κάτι τσίμπησε το δόλωμα που έριξα!

Πρασινοσκώληκα σε τσάκωσα!

Κανένας σκατάς απόφοιτος του ΕΜΠ είσαι , που τον έβαλε η ΠΑΣΠ σε δικιά της εταιρεία , με αμοιβή 50.000€ το μήνα θα είσαι ή λακές κανενός τέτοιου καθικιού.

Κοπρίτες του κερατά .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom