Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ο ΚΟΣΚΟΤΑς ειναι εξω.καντε τον υπουργο οικονομικων

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μαλλον τον Καστρο θα επρεπε να κανουμε αλλα δεν πειραζει :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
πίστεψέ με καλύτερη διαχείριση θα έκανε ;)

Koskotas-01.jpg

Koskotas-02.jpg

[size=15pt]George Koskotas
From Wikipedia, the free encyclopedia

George Koskotas (Greek: Γιώργος Κοσκωτάς) was a former banker and publisher who spearheaded a financial scandal that brought down the PASOK government in 1989.

Koskotas was born in Greece on October 5, 1954. He migrated to the United States with his parents in 1970. Koskotas grew up in the United States, returned to Greece in 1979, and joined the Bank of Crete as an accountant. He bought the Bank of Crete in 1984 and then built a banking and publishing empire that controlled three daily newspapers, a radio station and the soccer team Olympiakos of Piraeus. Later, he was incarcerated on an embezzlement conviction after a shortfall of 132 million dollars was discovered in the bank.

On October 8, 1988, Koskotas resigned as chairman of his media group, Grammi (Greek: Γραμμή Α.Ε.), saying he wanted to defend his "personal honor in a way that will not harm anyone at Grammi."

In the months that followed, Koskotas, who had by then fled to the United States, claimed that the late prime minister and PASOK party founder Andreas Papandreou ordered state companies to deposit funds with the bank, and took bribes from stolen money. The allegations resulted in the resignations of several ministers and demands for a vote of no confidence in the government. Mr. Papandreou, who died in 1996, was cleared of all charges by a special court in 1992 and was re-elected in 1993.

Koskotas was arrested on November 23, 1988, in Massachusetts, and was jailed in the United States until his extradition to Greece in 1991. He was paroled and released from prison on March 16, 2001. He had served 12 years of a 25-year sentence for embezzlement, forgery and obstruction of justice felonies. Barred from leaving the country, Koskotas had also been ordered to report to an Athens police precinct twice a month.

Other involvement

In the mid-1980s, Olympiakos FC came into the hands of Greek tycoon George Koskotas. Soon after Koskotas was accused of and convicted for embezzlement, Olympiakos was left deep in debt.

Sim City

Koskotas is referenced in the PC game Sim City 4.
Retrieved from ""
Categories: 1954 births | Greek bankers | Greek fraudsters | Living people | Greek prisoners and detainees | Prisoners and detainees of Greece
[/size]

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
trikarde βλεπω με εχεις συμπαθησει ιδιαιτερα

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σπυρακο σε καταλαβενω γιατι εχω περασει πολλες καψουρες.  :headbang:
Μολις γυρισα απο το ΕΛΒΕΝ και για πρωτη φορα ( ταξιδευω συχνα) το ειδα τοσο πλυ αδειο. Μακακιες σαν τα ολυμπιακα εργα, θα χορταριασει και αυτο.  

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ευτυχισμενα χριστουγεννα παιδες!!!
xmasstree.jpg

Επισκέπτης
πασ να με ξαναβαλισ στιν αροστια μεσα

ποτέ φίλε...εγώ είμαι ρεμάλι τελειωμένο...εσύ είσαι σωστός οικογενειάρχης κ φίλος...κι εγώ τους φίλους τους θέλω χαρούμενους...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ'Τ'ΑΤΙΑ....(τα γιου εφ οου)....χαχαχα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
http://[URL unfurl="true"]www.hellenica.de/Griechenland/NeuGes/Bio/DimitraLiani.jpg[/img[/URL]]
no comments

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ποτέ φίλε...εγώ είμαι ρεμάλι τελειωμένο...εσύ είσαι σωστός οικογενειάρχης κ φίλος...κι εγώ τους φίλους τους θέλω χαρούμενους...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ'Τ'ΑΤΙΑ....(τα γιου εφ οου)....χαχαχα
ιμε το προτιπο του ελιν μαμα κακα και νανι,

στι λεσχι θαρθισ???

Επισκέπτης
πες το συνθηματικά...

**μην ακούσω τίποτα για Φίλιππο κ μαλακίες...γιατί θα τρελαθώωωωωωωωωω......

Φίλιππο μόνο, δίνει καλά στις δύσκολες

να το πισ στον αλογοσκουφι,να βγουμε απο τιν κρισι

δεν γίνεται, κάθε φορά που ακούει να μιλαν για την οικογενειά του κοκκινίζει...

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
να σου πω τρικαρδε καλο ειναι να παω στο ΕΛ ΒΕΝ  μονο οταν ειναι να την κανω με εισητιριο ανευ επιστροφης

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η ιδιοκτητρια του κτιριου του ζηταει 850 ευρω, κατι η περεωση και κατι αλλες μαλακιες που δεν πολυ-καταλαβενω ο τυπος εχει φτασει στον πατο.

Φίλε να σε ρωτήσω κάτι.
Πόσο ενοίκιο πληρώνατε μέχρι τώρα ώστε η ιδιοκτήτρια να ζητάει 850 Ευρώ;

Με 850 Ευρώ θα βρει κάποιον άλλον να το νοικιάσει;
Μάλλον άδειο θα της μείνει. Οπότε, νομίζω, ότι το αφεντικό σου έχει περιθώρια διαπραγματεύσης για το ενοίκιο.

Τώρα για την περαίωση. Δεν ξέρω τι τζίρους δήλωνε το βιντεάδικο και με τι συντελεστή φορολογείται, αλλά δεν νομίζω ότι είναι και τίποτε φοβερά ποσά.
Η περαίωση είναι κάτι που όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουμε έτσι και αλλοιώς.

Το θέμα είναι ότι η δουλειά αυτή δύσκολα θα έχει μέλλον. Με την πρόοδο της τεχνολογία εκτιμώ πως γρήγορα η ενοικίαση ταινιών σε οποιαδήποτε φυσική μορφή θα εκλείψει. Μπορεί να αργήσει λίγο στην επαρχία αλλά σίγουρα θα φτάσει και εκεί.

Οπότε, από μία άποψη, είναι καλό που αυτό σου συμβαίνει τώρα. Σκέψου να σου συνέβαινε μετά από 5 ή 10 χρόνια.
Και τα 40 δεν είναι καμία απαγορευτκή ηλικία για να αρχίσεις κάποια άλλη απασχόληση. Πρόσεξε μόνον τι γίνεται με τα συνταξιοδοτικά σου και την ασφάλιση υγείας.

Σου εύχομαι κουράγιο και καλή τύχη.
Μετά την καταιγίδα ακολουθεί πάντα η ηρεμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom