You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προβλέψεις για την οικονομική κρίση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
καλο Κιταρο και μπαμιατον τοτεΔε μ'αφήνει το γυναικάκι για λέσχη...μόνο στον ιππικό όμιλο πάγω....
Επισκέπτης
ναι...αλλά ποτέ τα πολλά...όταν πρέπει...κ είναι κ φίλος...όχι τίποτα άλλο...
όλοι φίλοι είμαστε και στις δύσκολες φαινόμαστε ;)
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
εγω παιδια ειμαι 40 ετων και δεν εχω ουτε ενα ενσημο και ειμαι και ανασφαλιστος.το μονο που εχω ειναι ενα σπιτι αξιας 400,000-500,000 ευρω που θα πουλησω οταν μεινω μονοσ(ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ)και θα την κανω για καμμια νοτιο αμερικη
Επισκέπτης
εγω παιδια ειμαι 40 ετων και δεν εχω ουτε ενα ενσημο και ειμαι και ανασφαλιστος.το μονο που εχω ειναι ενα σπιτι αξιας 400,000-500,000 ευρω που θα πουλησω οταν μεινω μονοσ(ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΠΑΙΔΙ)και θα την κανω για καμμια νοτιο αμερικη
τσάμπα θα το κανεις, αν είσαι επιρεπής θα τα φας τα λεφτά...
Φιλε Σπυρακο αν νομιζεις οτι το σπιτι που εχεις αξηζει τοσα πολλα, πλανασε τα μαλα.
Για πηγενε να το πουλησεις οσο λες και αμα πιασεις τοσα γραψε μου καμια καρτα απο Ν.Αμερικη
Το λαθος που κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειναι οτι ενω ολα κατρακυλανε παντου εμεις νομιζουμε οτι δεν χανουμε ποτε.
Και τοτε χανουμε τα αυγα και τα πασχαλια.
Για πηγενε να το πουλησεις οσο λες και αμα πιασεις τοσα γραψε μου καμια καρτα απο Ν.Αμερικη
Το λαθος που κανουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ειναι οτι ενω ολα κατρακυλανε παντου εμεις νομιζουμε οτι δεν χανουμε ποτε.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σπυρακο σε καταλαβενω γιατι εχω περασει πολλες καψουρες.
Μολις γυρισα απο το ΕΛΒΕΝ και για πρωτη φορα ( ταξιδευω συχνα) το ειδα τοσο πλυ αδειο. Μακακιες σαν τα ολυμπιακα εργα, θα χορταριασει και αυτο.
Πλάκα - πλάκα, το πάρκινγκ μακράς διαρκείας είναι πολύ καλός δείκτης της οικονομικής κατάστασης.
Όταν είχε πρωτοανοίξει το αεροδρόμιο ήταν άδειο γιατί πολλοί το θεωρούσαν ακριβό. Μετά έρριξε τις τιμές, αυξήθηκε ο αριθμός των επιβατών, αυξήθηκε η κίνηση, άρχισε να γεμίζει. Το ποσό των 12 Ευρώ την ημέρα δεν φαίνονταν δυσθεώρητο.
Κάποια στιγμή άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολο να βρεις θέση. Μέχρι που πρόσφατα κάναν την επέκταση.
Αλλά τους τελευταίους μήνες όλο και βλέπω να υπάρχουν πολύ περισσότερες θέσεις και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
Όταν το δούμε μισοάδειο θα ξέρουμε ότι η κρίση έχει εμφανιστεί για τα καλά.
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
αυτο δεν ειπα.θα παω να ζησω εκει τα υπολοιπα χρονια της ζωης μου βασιλιας σε μια χωρα οπου τα 500 χιλιαρικα σου φτανουν για μια αξιοπρεπη ζωη
Επισκέπτης
Φιλε Σπυρακο αν νομιζεις οτι το σπιτι που εχεις αξηζει τοσα πολλα, πλανασε τα μαλα.
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
τρικαρδε δουλευω χρονια νυχτα και μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι δεν μιλας με κανα φλωρο απο την κιφισσια ασχετα αμα μενω στα βορεια προαστεια
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Στην Νέα Ερυθραία είναι αν δεν κάνω λάθος.
Οπότε κρατάνε λίγο καλλίτερα οι τιμές.
Αλλά οι 400 - 500 χιλιάδες φίλε μου δεν είναι τίποτε. Ακόμη και στην Νότιο Αμερική. Απλά αναλογίσου ότι έχεις ακόμη άλλα τόσα χρόνια μπροστά σου.
διορθωθηκετι ν τούτο;;
" μ η π ρ ο τ ρ ε χ έ τ ω η γ λ ώ σ σ α τ η ς δ ι α ν ο ί α ς"
Αγαπητε Μεγα Βολτερε, ηταν κυριολεκτικα αδειο το ΕΛΒΕΝ μου θυμησε το ΙΩΝΚΑΠΟ της Κερκυρας που το χειμωνα εχει καμια δεκαρια πτησεις/ Για το παρκιγκ δεν ειδα γιατι εμεινα λιγο με τα αλαμρ.
Επαναλαυβανω ομως οτι το ΚΚΕ ειχα τις αναλυσεις για την οικονομικη προοπτικη του Ελλαδισταν εδω και δεκαετιες.
Επαναλαυβανω ομως οτι το ΚΚΕ ειχα τις αναλυσεις για την οικονομικη προοπτικη του Ελλαδισταν εδω και δεκαετιες.
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
και ιο φλωροι στο ενβυ στην κιφισσια χαλανε σε ενα βραδυ 500 ευρω και μετα τραβανε μαλακια στο σπιτι τους οποτε εγω νομιζω οτι ξερω που και πως θα τα φαω.παντως οχι στο ενβυ κλεινιοντας τραπεζι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και ιο φλωροι στο ενβυ στην κιφισσια χαλανε σε ενα βραδυ 500 ευρω και μετα τραβανε μαλακια στο σπιτι τους οποτε εγω νομιζω οτι ξερω που και πως θα τα φαω.παντως οχι στο ενβυ κλεινιοντας τραπεζι
λίγο απλοικός ο τρόπος που σκέφτεσαι...
για σαραντάρη βέβαια......
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
kai στο κατω κατω γουστο μου και καπελο μου αμα τα φαω ολα με την κουβανη και μετα με θαψουν κατω απο κανα φοινικα στην αμμο διοτι για να πας και να παντρεφτεις κουβανη θελει και λιγο τρελλα.
σενα φιλε θα στα φανε η κουβανεσ και μενα η κοτοπουλαδεσκαι ιο φλωροι στο ενβυ στην κιφισσια χαλανε σε ενα βραδυ 500 ευρω και μετα τραβανε μαλακια στο σπιτι τους οποτε εγω νομιζω οτι ξερω που και πως θα τα φαω.παντως οχι στο ενβυ κλεινιοντας τραπεζι
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
απλα ειναι τα πραματα.εμεις εδω στο ελλαδισταν τα εχουμε κανει πολυπλοκα.νομιζουμε οτι ειμαστε το κεντρο του κοσμου.ε λοιπον σε πληροφορω αρχιδια ειμαστε.το μονο καλο που εχουμε ειναι οτι το ελληνικο διαβατηριο μετραει εξω σε κατι νοτιες αμερικες κατι ασιες κτλ και δεν μας καθαριζουν οι τρομοκρατες,αυτο μονο
Επισκέπτης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 231
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις