Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
εχει παει κανενας απο εσας στο εκατερινμπουργκ στη ρωσσια για να συναντησει γκομενα που γνωρισε απο το ιντερνετ?η στο ιρκουτσ παλι στη ρωσσια?μονος και χωρις να μιλα ρωσικα?

Επισκέπτης
εχει παει κανενας απο εσας στο εκατερινμπουργκ στη ρωσσια για να συναντησει γκομενα που γνωρισε απο το ιντερνετ?η στο ιρκουτσ παλι στη ρωσσια?μονος και χωρις να μιλα ρωσικα?

ναι ρε φίλε, σωστά όσα λες αλλα το να πάω στη Ρωσία για γκόμενα είναι πολύ ακραίο, μέχρι Θεσ/νικη και πολύ είναι (αρκει να ξέρω ότι θα φάω σίγουρα)... Αμα για παράδειγμα σου βγει Ρώσος τι κάνεις;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλα ειναι τα πραματα.εμεις εδω στο ελλαδισταν τα εχουμε κανει πολυπλοκα.νομιζουμε οτι ειμαστε το κεντρο του κοσμου.ε λοιπον σε πληροφορω αρχιδια ειμαστε.το μονο καλο που εχουμε ειναι οτι το ελληνικο διαβατηριο μετραει εξω σε κατι νοτιες αμερικες κατι ασιες κτλ και δεν μας καθαριζουν οι τρομοκρατες,αυτο μονο
πάλι από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα......
εδώ με το ελληνικό διαβατήριο και μας καθαρίζουν οι αστυνομικοί.
Με την Ν. Αμερική θα ασχολούμεθα;

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ΜΑΚ ΛΕΙΝ εχεις βγει εξω απο την αθηνα?μεχρι το καπανδριτι ασ πουμε?

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σπυρακο μου εγω ειμαι 43, εχω τρια παιδακια και περναω καλα με την μανταμ μου. Που και που με μετρο κατι κανω, αλλα στην ηληκια σουνα σκεφτεσε ετσι ? μαλλον προβλημα εχεις.
Οσο για τις τρελες που εχεις κανει μαλλον εχω κανει και εγω, αλλα ποιο μικρος και τωρα δεν εχω αποθυμενα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΜΑΚ ΛΕΙΝ εχεις βγει εξω απο την αθηνα?μεχρι το καπανδριτι ασ πουμε?

όχι ρε.........
ένας φλωράκος είναι που όλη μερα μαλακίζεται στο νετ γιατί δεν έχει λεφτά να βγαίνει στα μπουζούκια....

Επισκέπτης
Σπυρακο μου εγω ειμαι 43, εχω τρια παιδακια και περναω καλα με την μανταμ μου. Που και που με μετρο κατι κανω, αλλα στην ηληκια σουνα σκεφτεσε ετσι ? μαλλον προβλημα εχεις.
Οσο για τις τρελες που εχεις κανει μαλλον εχω κανει και εγω, αλλα ποιο μικρος και τωρα δεν εχω αποθυμενα

ίσως επειδή δεν τις έκανε μικρός τις κάνει τώρα...

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αααα!!!!! και κατι ακομη Σπυρακο, αν σε ακοψε η κουβανη οτι σκεφτεσε και πρατεις ετσι, ε τοτε καλα εκανε και σου εφυγε.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ΜΑΚ Λειν ελα στο ενβυ να σου γνωρισω κατι φλωρους να μιλατε για αυτοκινιτα και ζαντεσ

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε η γυναικα σου με 3 παιδια εγινε σαν σακι με πατατες?

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Οχι γιατι  δεν ειναι κουβανη μουλατα, αλλα σε παρακαλω μην μου προσβαλεις την οικογενεια, για μενα πες οτι θελεις οχι για την γυναικα μου και τα παιδια μου

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
σε μπουρδελα δεν συχναζω.εαν ερθεις στο δικο μου θα σε περιμενω με 7σφαιρη καραμπινα WINCHESTER με διατρυτικα μονοβολα

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
τρικαρδε πρωην αριστερε του γλυκου νερου μας εχεις πρηξει τα αρχιδια.εαν ειχες αρχιδια θα εμενες κουβα οταν πηγες πριν 20 χρονια και τωρα θα ησουν κομμισαριος

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδια αφηστετον να απειλει να δουμε ποσο καραγκιοζης ειναι
Παντος ευχαρηστω για την συμπαρασταση μαγκες ειστε ξηγες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
ναι τρικαρδε καραγκιοζης ειμαι .τα διαβατηρια μου απο τις βιζες ζυγιζουν 5 κιλα.σε ρωσσιες νοτιες αμερικες κτλ.οχι παρισια και ρωμες και λονδινα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι τρικαρδε καραγκιοζης ειμαι .τα διαβατηρια μου απο τις βιζες ζυγιζουν 5 κιλα.σε ρωσσιες νοτιες αμερικες κτλ.οχι παρισια και ρωμες και λονδινα
τ αρχίδια σου πόσα ζυγίζουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom