Νέα

Πρώτη επαφή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσων ετων ειχατε την πρωτη σας σεξουαλικη επαφη?

• κατω απο 12

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 13-15

• 16-18

• 19-21

• 21-25

• 26-30

• 30+

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
και ποσα δευτερολεπτα ???  :) :)
την πρωτη φορα συνηθως δεν εχυνες ευκολα

εγω κι οι περισσοτεροι φιλοι μου με μαλακια απ την τανα τελειωσαμε

ενας φιλος μου πρωτη του φορα(με γκομενα) εκανε 5 ωρες να χυσει :2funny:

OP
OP
!blis

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
Εμένα η πρώτη σεξουαλική μου επαφή, ήταν ένα μήνα πριν κλείσω τα 18. Ο πατέρας μου, μου είχε καλέσει ένα callgirl σαν δώρο για την επιτυχία μου στις πανελλήνιες (η οποία κόστιζε 80€). Όμως το άγχος της πρώτης φοράς σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κοπέλα δεν ήταν του γούστου μου είχε αρνητικά αποτελέσματα (δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα).  :headbang:
Η πρώτη μου επιτυχημένη σεξουαλική επαφή ήταν στις 13/05/2005 με callgirl (σε ηλικία 20 ετών). :2funny: 

Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός παρακαλώ;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

ναι οντως δεν εχυσα ευκολα εκανα κανενα 20 λεπτο για να τελειωσω απ οτι θυμαμαι.βεβαι σε αυτο βοηθησαν και τα 5 κουτακια μπυρας που ειχα πιει πριν επειδη ειχαμε παει για μπυρες στου ψυρη με τους φιλους μου.η τανα απορησε που αργησα τοσο επειδη οπως μου ειπε ολοι οι πρωταρηδες τελειώνουν γρηγορα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
:2funny: :2funny:τωρα το ειδα το θεμα επειδη ειμαι καινουριος στο σαιτ.εμενα η πρωτη μου φορα ηταν στις 7 οκτωβρη του 2007 ωρα 22.30 το βραδυ.τοτε ημουν 17.5.θυμαμαι οτι ηταν σε υπογειο νομιζω στο φυλης 40.η κοπελα ηταν μια αλβανιδουλα με παρα πολυ ωραια φατσα.θυμαμαι οτι απ το ανχος μου δεν ειχα βγαλει καν τα ρουχα μου.

:rockon: :rockon: :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.044
Πόντοι
7.885
Για να γυρίσω κάποια χρόνια πίσω,η πρώτη (πραγματική) επαφή με μουνί έγινε σε υπερ-καλτ στριποκωλόμπαρο του Πειραιά,το αγαπημένο μου ''ΚΟΥΚΛΕΣ'' πρώην ''ΣΑΡΚΑ''  :rockon: :rockon:.Εκεί έκανα για πρώτη μου φορά το πρώτο ακα γαμήσι και φυσικά τον πρώτο ακα κρεμπιέ,λίγο αφού είχα κλείσει τα 18  :orchestra:.Εννοείται με τελειωμένη πουράτζα ελληνίδα,σε πριβέ χορό στο πατάρι του μαγαζιού  :erection: :erection:.Η αρχή της ρομαντικής και καλτ πορνοδιαδρομής μου  :sunglasses: :sunglasses:

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Πρώτη επαφή έγινε στα 15 μου. Με μια Milf σε bou.
Βλέπω μερικοι λέτε στα 19 στα 20. λολ πως μπορείτε ρε μαγκες...  :think:  αν είσαι ενεργός από τα 15 εως 20 πχ είναι 5 χρόνια Ανενεργός στην σεξουαλική ζωή... εγώ φρικάρω αν είχα χάσει τόσα χρόνια... :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Για να γυρίσω κάποια χρόνια πίσω,η πρώτη (πραγματική) επαφή με μουνί έγινε σε υπερ-καλτ στριποκωλόμπαρο του Πειραιά,το αγαπημένο μου ''ΚΟΥΚΛΕΣ'' πρώην ''ΣΑΡΚΑ''  :rockon: :rockon:.Εκεί έκανα για πρώτη μου φορά το πρώτο ακα γαμήσι και φυσικά τον πρώτο ακα κρεμπιέ,λίγο αφού είχα κλείσει τα 18  :orchestra:.Εννοείται με τελειωμένη πουράτζα ελληνίδα,σε πριβέ χορό στο πατάρι του μαγαζιού  :erection: :erection:.Η αρχή της ρομαντικής και καλτ πορνοδιαδρομής μου  :sunglasses: :sunglasses:

στο ΣΑΡΚΑ,μου εχει παρει πιπα αραπίνα και εχω φύγει λιάρδα και χωρίς ζώνη στο παντελόνι  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

εγω εχυσα σε ενα δευτερολεπτο μπες βγες

17 ετων

με γκομενα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
στα 15 φυλης...
μια καριολα ελληνιδα ηταν...αλλα μιλαμε πολυ καριολα...

εγω ηθελα να μπω σε μια αλλη(που τη λεγανε αννουλα θυμαμαι) αλλα μπηκαμε ολη η παρεα σ αυτη και μπηκα και γω με το ζορι :(

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom