Νέα

Η πρώτη σας μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα j_thess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
439
Πόντοι
21
Θυμάμαι διάβαζα πιτσιρικάς ώρα των σπορ σχετικά με τους Κινέζους πού είχε επαφές ο Αδαμίδης καί στην πίσω σελίδα είχε αγγελίες κοριτσιών του χώρου. (Ίσως ήταν προάγγελος το τι θα ακολουθήσει στην σεξουαλική μου ζωή ) Μου άρεσε μια μου σηκώθηκε ασυνείδητα άρχισα να το τρίβω επειδή μου άρεσε η αίσθηση και κάπου εκεί ανακάλυψα ότι το πουλί δε το έχουμε μόνο για κατούρημα

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.901
Πόντοι
206

ragozin

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.053
Πόντοι
86
Δεν ήταν η πρώτη μου.Αλλά ρε μύστες είχα βαρέσει άγρια για τη Σκορδά με το καυτό χρυσό μαγιό.:bigdick::bigdick::bigdick:
1735815138879.jpeg

Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
192
Πόντοι
0
13 ετών. Εχω πάει σε σπίτι φίλου και μπαίνοντας στο μπάνιο να κατουρησω είδα την αδερφή του να βγαίνει απο το ντουζ. 15 ετών με κάτι πεπόνια….το βράδυ σκεπτόμενος αυτήν την εικόνα ασυναίσθητα τον έπαιξα με το Βικακι

Theokne

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2024
Like
11
Πόντοι
0
Επίσης θυμάμαι τα περιοδικά με φωτογραφίες από παραλίες κλπ όπου σε ένα είχαν την Εύα Λάσκαρη που έκανε μπάνιο χωρίς ρούχα. Τι γυναικάρα είναι η άτιμη. Με το τέλειο βυζί ελαφρώς πεσμένο με την ρώγα από πάνω. Ενδεικτική φωτογραφία για όποιον αγνοεί τέτοιες υπάρξεις.
603176d56ad5f232ba4e36f5b93c4c28.jpg

Big Rocket

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2023
Like
369
Πόντοι
20
Εγώ από την πλευρά μου, θα γράψω τις πρώτες - όχι πρώτη - μαλακίες. Οι κάβλες για μένα άρχισαν λίγο πριν τελειώσω το Δημοτικό στο μακρινό 1998. Είχα μια φοιτήτρια που μου έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στα μαθηματικά. Σκέτη κάβλα η κοπέλα. Όταν ήρθε μια μέρα - κάπου στα τελειώματα της χρονιάς - Ιούνιος περίπου, ντυμένη με αμάνικο φανελάκι και με κοντή τζιν μίνι φούστα, και είδα τα πανέμορφα πόδια της έμεινα κόκκαλο. Επειδή φορούσα κι εγώ σορτσάκι, και καθιστός όπως ήμουν έφερα επίτηδες το γόνατο του ποδιού μου σε ελάχιστη απόσταση από το δικό της, και ένιωσα ένα ελάχιστο να το αγγίζει. Μετά από λίγο της είπα ότι ήθελα να πάω στην τουαλέτα, εκεί έγινε η αρχή.
Ατελείωτες μαλακίες στο Γυμνάσιο με τη Νίκη Ξάνθου, την Όλγα Βασδέκη και την Κέιτ Γουίνσλετ (Εποχή που κυκλοφόρησε σε κασέτα ο Τιτανικός). Στην Α' Γυμνασίου κάθε φορά που είχα Αρχαία Ιστορία, είχα έντονες κάβλες και έχυνα, και στα τεστ έγραφα 17 ή 18, το ίδιο συνέβη και στο τέλος στις εξετάσεις.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.953
Πόντοι
1.336
Θυμάμαι να αυνανίζομαι από μικρός, 5 χρόνων. Προφανώς χωρίς να καταλαβαίνω τι είναι αυτό, τριβομουν ξαπλωμένος σε καναπέ ή κρεβάτι. Πρώτη διάσημη για την οποία ένιωσα κάτι, αλλά δεν θυμάμαι απόλυτα εάν την έπαιξα κιόλας για πάρτη της, Νένα Χρονοπούλου, εξώφυλλο σε περιοδικό τύπου 7 ημέρες ,TV, πολύ ελαφρά ντυμένη. Θυμάμαι να μου κρατάει για κάποια ώρα το βλέμμα, τώρα εάν με πήρε χαμπάρι ο συγχωρεμενος ο προπάππους μου που ήταν κοντά, άγνωστο!

Πρώτη εκσπερμάτιση στ δημοτικού, α α Γυμνασίου, δεν θυμάμαι.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
228
Πόντοι
21
Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ένιωσα όταν στη παρέα όλοι ήξεραν τι είναι η μαλακία και εγώ δεν είχα ιδέα.... Κάπου εκεί 1η με 2α γυμνασίου ήταν και μέχρι και ο πιο αγαθός της παρέας ήξερε
Η πλάκα είναι πως χωρίς να έχω ιδέα εγώ είχα εφεύρει ένα ιδιαίτερο είδος μαλακίας....
Είχε ο πατέρας μου μια μηχανή μασάζ που έμοιαζε με πιστολάκι μαλλιών και μπροστά είναι ένα στρογγυλό πλαστικό με μαλακές πλαστικές τρίχες.
Όπως μια μέρα το πήρα να δω τι σκατα είναι αυτό το μασάζ και αφού δεν βρήκα κανένα ενδιαφέρον άρχισα να το περιφερω σε όλο το σώμα μέχρι που έφτασε στον πουτσο... Δεν χρειάστηκε πάνω από δέκα δευτερόλεπτα και άρχισα να τρέμω σαν χαζός, παρόλαυτα δεν πςιγε καν το μυαλό μου ότι έχυσα και νόμιζα πως κατουριθηκα
Βέβαια αυτό δεν με σταμάτησε να το επαναλαμβάνω καθημερινά 2-3 φορές

Leoasslover

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Κριτικές
1
Like
505
Πόντοι
21
Πρέπει να ήμουν λογικά έκτη δημοτικού πρώτη γυμνασίου, όλοι έλεγαν πως τον έπαιξαν, είχα δει και μια φορά τον αδερφό μου να τον παίζει στην κρεβατοκάμαρα. Είχαμε τότε κάτι τράπουλες τσόντες,μιλάμε για αρχές 90...θυμάμαι κατασκήνωσαν στην τουαλέτα με σκοπό να χύσω...με κέρδισε μια καστανή με ανοιχτά τα πόδια και φαινόταν το τριχωτό μουνι της...κλασσική γκόμενα 80s...μετά από πολύ κόπο άρχισα να νιώθω πως κάτι πάει να βγει,λίγο ζόρι λιγο κάψιμο στην ουρήθρα και τελικά έβγαλα μια σταγόνα αλλά την έριξα ακριβώς πάνω στο μουνι της τύπισσας στο τραπουλόχαρτο. Το είχα κρύψει κάπου σαν λάφυρο, τον θυμάμαι πως είχε στεγνώσει το σπέρμα και ήταν μια τέλεια στρογγυλή σταγόνα. Ωραία χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom