Νέα

Η πρώτη σας μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα j_thess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MikeThess

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2021
Like
52
Πόντοι
0
Πρώτη Γυμνασίου, ενώ έλειπαν οι δικοί μου βλέποντας ένα από τα πολλά βίντεο με ροζ γραμμές.
Θυμάμαι με είχα αγγίξει ελάχιστα μέχρι που ένιωσα κάτι σαν κεραυνό να με χτυπάει χωρίς να βγάλω τίποτα

dimitz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2023
Like
130
Πόντοι
0
Βλέπω πως οι περισσότεροι στη δευτέρα γυμνασίου μαλακιστήκαμε πρώτη φορά.
Εγώ θυμάμαι από πρώτη γυμνασίου είχα ονειρώξεις, που σημαίνει πως δεν άντεχε άλλο το καυλί και είχε γεμίσει χύσι. Ξυπνούσα το βράδυ όταν οι άλλοι κοιμούνταν και έβλεπα τις τσόντες που έπαιζε το άλτερ. Τις συζητούσαμε την επομένη με τους συμμαθητές όμως μέχρι τότε δεν την είχα παίξει.

Ήταν Σεπτέμβριος ή Οκτώβριος του 2006 όταν πήγαινα 2α γυμν. και είχα βρει στην τηλεόραση κάτι τσοντοκάναλα σε περίεργες συχνότητες. Ήταν ροζ τηλέφωνα για την ακρίβεια, όμως έδειχναν αρκετό γυμνό. Το σήμα ήταν κάκιστο και γεμάτο παράσιτα, όμως αυτό δεν με πτόησε και ακόμα θυμάμαι τον πίδακα που εκτοξεύτηκε και τα έκανε όλα μουνί καλλιγραφίας.

Είναι σοφό το ρητό ''σαν πετύχει η μαλακία τύφλα να ΄χει το γαμήσι'' μιας και πολλές μαλακίες τις θεωρώ ανώτερες από τα φολογαμήσια που έριξα σε μπουρδέλα του 10ρικου και του 20ρικου.

Τι μου θύμησες! Είχα γίνει χάκερ με το κανάλι του filmnet. Aναλογικό τότε (δεν υπήρχε ίχνος ψηφιακού). Είχαμε μια Telefunken με μονοφωνικό ήχο (ρε τι έχουμε τραβήξει μεγαλώνοντας). Και κάπου είχε ένα fine tuning και το έφερνα σε τέτοιο σημείο που έπαιζε για αρκετά δευτερόλεπτα, σε εικόνα αρνητική νομίζω (όπως το αρνητικό φιλμ). Αλλά δεν έκανε διακοπές και έβλεπες "μια χαρά" για τα δεδομένα της εποχής και της καύλας, τη σκηνή.

Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
437
Πόντοι
21
Θυμάμαι διάβαζα πιτσιρικάς ώρα των σπορ σχετικά με τους Κινέζους πού είχε επαφές ο Αδαμίδης καί στην πίσω σελίδα είχε αγγελίες κοριτσιών του χώρου. (Ίσως ήταν προάγγελος το τι θα ακολουθήσει στην σεξουαλική μου ζωή ) Μου άρεσε μια μου σηκώθηκε ασυνείδητα άρχισα να το τρίβω επειδή μου άρεσε η αίσθηση και κάπου εκεί ανακάλυψα ότι το πουλί δε το έχουμε μόνο για κατούρημα

podolagnos90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.835
Πόντοι
206

ragozin

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
998
Πόντοι
86
Δεν ήταν η πρώτη μου.Αλλά ρε μύστες είχα βαρέσει άγρια για τη Σκορδά με το καυτό χρυσό μαγιό.:bigdick::bigdick::bigdick:
1735815138879.jpeg

Grcck

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2025
Like
2
Πόντοι
0
13 ετών. Εχω πάει σε σπίτι φίλου και μπαίνοντας στο μπάνιο να κατουρησω είδα την αδερφή του να βγαίνει απο το ντουζ. 15 ετών με κάτι πεπόνια….το βράδυ σκεπτόμενος αυτήν την εικόνα ασυναίσθητα τον έπαιξα με το Βικακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom