prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.630
- Πόντοι
- 4.125
την μετέφερε με το φαράσι που μαζεύουν την σκόνη....Ερώτηση
Την κουράδα πως την μετέφερες από την ντουζιέρα στη λεκάνη
την μετέφερε με το φαράσι που μαζεύουν την σκόνη....Ερώτηση
Την κουράδα πως την μετέφερες από την ντουζιέρα στη λεκάνη
Εχω δει μαλακες και μαλακες, αλλα τοσο πολυ μαλακα αντρα δεν εχω ξαναματαδει. Οχι Ελλεεινιδα, αλλα ουτε τσουτσοφερετζε Πακιστανα δεν του εδινα αν ειχα κορηπερίμενε..... σ' έχω.....
αστο σκατο να βγει απο τα αυτια
καλα ειμαι , καλα εσυ; πως κι απο εδω; πρωτο μαθημα. δε λιγουρευεσαι, αμα εισαι λιγουρη σε χαμπαριαζει η γκομενα .Μάγκες Κυριακάτικο εμπνευσμένο από τη ζωή
Λοιπόν λιγουρεύεσαι σαν τρελός ένα γκομενάκι σουπερ μουναρος, κάτι που δεν το βρίσκεις κάθε μέρα . Το πας πρώτο ραντεβού για φαγητό σε κυριλέ μέρος με αφροδισιακά εδέσματα και αφροδισιακό λογαριασμό.
Δυστυχώς σε πιάνει φοβερό χέσιμο και δεν μιλάμε πας τουαλέτα μια φορά και τελειωσες.... ανοίγουν τα χερουβίμ, σε γάμησαν τα στρείδια και προσπαθείς να κρύψεις το κλανίδι. Η φάση γίνεται τρόμος και πρέπει να πας σπίτι
Τι κάνεις;
με αφροδισιακο χεσιμο δηλΜάγκες Κυριακάτικο εμπνευσμένο από τη ζωή
Λοιπόν λιγουρεύεσαι σαν τρελός ένα γκομενάκι σουπερ μουναρος, κάτι που δεν το βρίσκεις κάθε μέρα . Το πας πρώτο ραντεβού για φαγητό σε κυριλέ μέρος με αφροδισιακά εδέσματα και αφροδισιακό λογαριασμό.
Δυστυχώς σε πιάνει φοβερό χέσιμο και δεν μιλάμε πας τουαλέτα μια φορά και τελειωσες.... ανοίγουν τα χερουβίμ, σε γάμησαν τα στρείδια και προσπαθείς να κρύψεις το κλανίδι. Η φάση γίνεται τρόμος και πρέπει να πας σπίτι
Τι κάνεις;
Απορω πως δεν φυγαν την ωρα που σου εκανε τσιμπουκι και σουβαζε κωλοδακτυλοΜου χει τυχει σε ραντεβου με φοβερη μουναρα που δεν γινοταν να πω οχι η να αλλαξω την ωρα του ραντεβου.
Δε ρίσκαρα να αλλαξει γνωμη και να μου πει "αστο για αλλη φορα αφου δε προλαβαινεις".
Φτανω στο ραντεβου λοιπον με την αισθηση του χεσιματος ενεργη.
Κρατιεμαι σε ολο το ραντεβου.
Πληρωμουμε φευγουμε.
Παμε στο σπιτι μου φασωνομαστε.
Ξεκινανε να φευγουν τα ρουχα κι εγω με το ζορι να προσπαθω να κρατηθω λιγο ακομη
Ξεκιναει η πιπα και δυσκολευομουν να καυλωσω.
Ενοιωθα την κουραδα μαζι με την πλυμμηρα πισω της να πλησιαζει απειλητικα την θυρα του πρωκτου μου.
Παρ ολα αυτα συγκεντρωθηκα και καταφερα καπως να καυλωσω.
Οταν ημουν στο παραπεντε να χεστω,η γκομενα νομιζε οτι παω να χυσω και το εκοβε λιγο.
Μου λεγε "οοχι ακομα αγορι μου...θελω να με γαμησεις..."
Ξεκιναμε το γαμησι τη βαζω στα τεσσερα ωστε αν τυχον μου φυγει το σκατο να παει προς τα πισω και να μη την παρουν τα σκαγια...
Ποσο ν αντεξω ομως ο ανθρωπος...
Μου λεει ελα εσυ απο πανω...
Οοοχι της λεω
Εεεεελα μου λεει...
Ε κι εκει που ξεκινησα να δινω πονο...
Δεν αντεξα αλλο και μου φυγαν ολα με πιεση...
Κανονικη σκατοπλυμηρα ..
Αρχισα να κλανω και να χεζω με δυναμη.
Πρωτα βγηκε η κουραδα μετα δυο τρια ασφαιρα κουραδακια και μετα με πηγε πλυντηριο...
Μιλαμε για την ΤΣΕΡΛΑ...
Η γκομενα να χει μεινει στηλη αλατος και να τρωει σκατο με το τσουβαλι...
Εγω να απολογουμαι σε καθε κλανια μου...να ζηταω συγγνωμη σε καθε κουραδινο κυμα που την ελουζα...
Στο τελος ενοιωσα μια τεραστια ανακουφιση...
Η γκομενα εκει να τρεμει...
Αναψα τσιγαρο...
Και τη ρωτησα:
"Τελειωσες κι εσυ μαζι μου γι αυτο τρεμεις";
Για κωλοδαχτυλο που ακριβως διαβασες συναγωνιστη;Απορω πως δεν φυγαν την ωρα που σου εκανε τσιμπουκι και σουβαζε κωλοδακτυλο
δηλαδη αντι να τη χυσεις στη μαπα την εχεσες στη μαπα?Μου χει τυχει σε ραντεβου με φοβερη μουναρα που δεν γινοταν να πω οχι η να αλλαξω την ωρα του ραντεβου.
Δε ρίσκαρα να αλλαξει γνωμη και να μου πει "αστο για αλλη φορα αφου δε προλαβαινεις".
Πληρωμουμε φευγουμε.
Ξεκινανε να φευγουν τα ρουχα κι εγω με το ζορι να προσπαθω να κρατηθω λιγο ακομη
Ενοιωθα την κουραδα μαζι με την πλυμμηρα πισω της να πλησιαζει απειλητικα την θυρα του πρωκτου μου.
Οταν ημουν στο παραπεντε να χεστω,η γκομενα νομιζε οτι παω να χυσω και το εκοβε λιγο.
Ξεκιναμε το γαμησι τη βαζω στα τεσσερα ωστε αν τυχον μου φυγει το σκατο να παει προς τα πισω και να μη την παρουν τα σκαγια...
Οοοχι της λεω
Εεεεελα μου λεει...
Κανονικη σκατοπλυμηρα ..
Πρωτα βγηκε η κουραδα μετα δυο τρια ασφαιρα κουραδακια και μετα με πηγε πλυντηριο...
Μιλαμε για την ΤΣΕΡΛΑ...
Εγω να απολογουμαι σε καθε κλανια μου...να ζηταω συγγνωμη σε καθε κουραδινο κυμα που την ελουζα...
Αναψα τσιγαρο...
Και τη ρωτησα:
Μου χει τυχει σε ραντεβου με φοβερη μουναρα που δεν γινοταν να πω οχι η να αλλαξω την ωρα του ραντεβου.
Πληρωμουμε φευγουμε.
Οοοχι της λεω
Εεεεελα μου λεει...
Κανονικη σκατοπλυμηρα ..
Μιλαμε για την ΤΣΕΡΛΑ...
Αναψα τσιγαρο...
Και τη ρωτησα:
Της είπα "σε έχω χεσμένη"Εικάζω μετέπειτα σε κυνηγούσε απεγνωσμένα για γάμο αλλά εσύ της έριξες άκυρο σωστά;;;;;