life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
[glow=red,2,300]Νομίζω[/glow] 14 :S
AXAXAXXAXAXAXXAΜεταξουργειο κι εσυ???
χαχαχαχχα τι στράβωμα έφαγες μαζί μου σήμερα ρε χαχχαχα
Νομίζω 14 :S
[glow=red,2,300] [/glow]χαχαχαχχα τι στράβωμα έφαγες μαζί μου σήμερα ρε χαχχαχα
[glow=red,2,300]Νομίζω[/glow] 14 [glow=red,2,300]δεν θυμάμαι[/glow] β΄γυμνασίου η γ΄γυμνασίου :S
Α εσυ εισαι απο τα...ΒορειαAXAXAXXAXAXAXXA
Οχι ρε Βαρδάρη??
χαχαχαχχα τι στράβωμα έφαγες μαζί μου σήμερα ρε χαχχαχα
Νομίζω 14 δεν θυμάμαι β΄γυμνασίου η γ΄γυμνασίου :S
ΟΧΙ ρε μικρό παιδάκι !παγκο εκανες τοτε?
Με ξενέρωσες φλοράκιΑ εσυ εισαι απο τα...Βορεια
Παιζει κανενα καλο εκει??? Ολο στο Πανοραμα παω οταν ερχομαι
Να αλλαξω στεκι δλδ
ΟΧΙ ρε μικρό παιδάκι !
[glow=red,2,300] [/glow]
ετσι!βεντουζα!θα σε γαμαω ιντερνετικα οπου σε βρω παλιοκαριολα!
Άλλο αυτό .τι μικρο, εδω εγαμηθης.
Εγω φταιω που ετρωγα δυο δυο τα καζαν ντιμπι...ΤεσπαΜε ξενέρωσες φλοράκι
χαχαχχαχαχαχχαχαχαχα
Τρίγωνα Ελενίδη Πανοράματος ρεΕγω φταιω που ετρωγα δυο δυο τα καζαν ντιμπι...Τεσπα
Κι απ αυτα εφαγα.....με λιγωσατε εκει πανω....Τρίγωνα Ελενίδη Πανοράματος ρε
αν ειχες συμμαθητρια την κουαρ στην εκτη δημοτικου,θα σ'ειχε κανει αντρα..Τί 14 και 15 λέτε ρε γαμώ τη μου.
Εδώ είχα μια συμμαθήτρια στο σχολείο, ήταν σχεδόν 18, 6 μήνες μεγαλύτερη και δεν το έκανε με τίποτε! Χρυσή την είχα κάνει!
Μετά στα 21 μου είχα μια 19 και αυτή με τίποτε. Τουλάχιστον αυτή έδινε λωκο. Περάσαμε καλά εκεί.
Ευχτυχώς στα 20 μου είχα πάει Φυλής. Ήταν να φύγουμε ΝΑΤΟϊκή με το τάγμα και μου καρφώθηκε να ξεπαρθενευτώ.
ΥΓ: Άκου 14 και 15. Πού είσασταν τότε;
ειναι αλλη γενια αυτη φιλε....γαμιοντουσαν απο μικρα...γιαυτο ειναι στο μπου τωρα....Τί 14 και 15 λέτε ρε γαμώ τη μου.
Εδώ είχα μια συμμαθήτρια στο σχολείο, ήταν σχεδόν 18, 6 μήνες μεγαλύτερη και δεν το έκανε με τίποτε! Χρυσή την είχα κάνει!
Μετά στα 21 μου είχα μια 19 και αυτή με τίποτε. Τουλάχιστον αυτή έδινε λωκο. Περάσαμε καλά εκεί.
Ευχτυχώς στα 20 μου είχα πάει Φυλής. Ήταν να φύγουμε ΝΑΤΟϊκή με το τάγμα και μου καρφώθηκε να ξεπαρθενευτώ.
ΥΓ: Άκου 14 και 15. Πού είσασταν τότε;
αν ειχες συμμαθητρια την κουαρ στην εκτη δημοτικου,θα σ'ειχε κανει αντρα..
δεν πηγαινε με συμμαθητες ρε χαμενε και συ.....εμπειριες ηθελε ...αν ειχες συμμαθητρια την κουαρ στην εκτη δημοτικου,θα σ'ειχε κανει αντρα..
Ρε χαμένα όσο πιο μπροστά περπατάμε στα χρόνια τόσο νωρίτερα.αν ειχες συμμαθητρια την κουαρ στην εκτη δημοτικου,θα σ'ειχε κανει αντρα..