quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
χαχχαχαχαχαχαχαχαχδεν πηγαινε με συμμαθητες ρε χαμενε και συ.....εμπειριες ηθελε![]()
...
![]()
οχι να παιξουν μηλακια.....
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μαλακα.....
χαχχαχαχαχαχαχαχαχδεν πηγαινε με συμμαθητες ρε χαμενε και συ.....εμπειριες ηθελε![]()
...
![]()
οχι να παιξουν μηλακια.....
Ρε χαμένα όσο πιο μπροστά περπατάμε στα χρόνια τόσο νωρίτερα.
Όσοι τώρα είναι 30+ στο σχολείο τα κορίτσια ήταν πολύ πιο συνεσταλμένα και "ανίδεα"...
Όσοι είμαστε 20+ στα 14-15 το θεωρούσαμε μαγκιά και δηθενιά και τα κορίτσια και τα αγόρια...
Τώρα που βλέπω τα 14χρόνα λόγο δουλείας όλα είναι ακόμα πιο ξεπεταγμένα αφού στην τηλεόραση και το νετ πλέον είναι ότι πιο εύκολο να δουν πορνογραφία ..
Και γενικά όσο περνάν τα χρόνια πάμε απτο κακό στο χειρότερο...
σε λιγο θα μοιραζουν προφυλακτικα στους παιδοτοπους κουαρ...αλιμονο αν κανεις κανα κοριτσι οταν παντρευτεις .....Ρε χαμένα όσο πιο μπροστά περπατάμε στα χρόνια τόσο νωρίτερα.
Όσοι τώρα είναι 30+ στο σχολείο τα κορίτσια ήταν πολύ πιο συνεσταλμένα και "ανίδεα"...
Όσοι είμαστε 20+ στα 14-15 το θεωρούσαμε μαγκιά και δηθενιά και τα κορίτσια και τα αγόρια...
Τώρα που βλέπω τα 14χρόνα λόγο δουλείας όλα είναι ακόμα πιο ξεπεταγμένα αφού στην τηλεόραση και το νετ πλέον είναι ότι πιο εύκολο να δουν πορνογραφία ..
+++Ρε χαμένα όσο πιο μπροστά περπατάμε στα χρόνια τόσο νωρίτερα.
μπαααα.... απ τον κωλο ΔΕΝ πιανει..σε λιγο θα μοιραζουν προφυλακτικα στους παιδοτοπους κουαρ...
Θα την κλειδώσω μέσα μέχρι τα 17 να'σαι σίγουρος έτσι όπως πάμε.σε λιγο θα μοιραζουν προφυλακτικα στους παιδοτοπους κουαρ...αλιμονο αν κανεις κανα κοριτσι οταν παντρευτεις .....
Θα την κλειδώσω μέσα μέχρι τα 17 να'σαι σίγουρος έτσι όπως πάμε.
Σιγά μην αφήσω τα παιδιά μου "αδέσποτα"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧKαλα.........αυτο τοπανε πολλοι/εs
Ναι και μετα????
Το ανεκδοο με τον Τοτο το ξερειs???
"""H κορη τηs Κουαρ απ το ....Κωσταλεξη""
Αρα....ειμαι στο σωστο μεροsΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
Το γάμησες...
Θα την κλειδώσω μέσα μέχρι τα 17 να'σαι σίγουρος έτσι όπως πάμε.
Σιγά μην αφήσω τα παιδιά μου "αδέσποτα"
Νομίζω 14 :S
Αυτό λέω ρε..
Αυτό λέω ρε..
Μακριά απτα ίδια λάθοι.. ;)
Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα πει περίοδος![]()
![]()
Και τα λάθοι ανθρώπινα είναιΑυτό λέω ρε..
![]()
Αυτό λέω ρε..
![]()
Έχεις κάνει κόρη εσύ?Ετσι ετσι........Κανε πρωτα κορη και μετα ελα να σου πω το μυστικο
Exω κι απ τα δυο ...ειδηΈχεις κάνει κόρη εσύ?![]()
![]()
Σε όλουςρε σεις
απαντησα στην ψηφοφορια αλλα δεν μου δειχνει αποτελεσματα
μονο σε μενα το κανει αυτο?