You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πρώτη επαφή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
γιατι ετσι?Σε όλους
τι στο διαολο
τεσπα
εγω στα 14 μαμησα.....
κ πουτανα στα 17
αν κ αυτη που γαμησα στα 14 ηταν πουτανακι
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ τότε θα ζητήσω την συμβουλή σου όταν έρθει η ώρα :-* :-*Exω κι απ τα δυο ...ειδη
Αρα κατι παραπανω ....απ τη μεση και πανω ....ξερω
στα 5αφου η guardeen υπερ της παρτουζαςσε ποια ηλικια το δοκιμασε_
![]()
![Single_Moutza.jpg](https://3.bp.blogspot.com/_Fa80zAPdJN8/SR3Pl_JArXI/AAAAAAAAAPY/BaO69O-bS58/s400/Single_Moutza.jpg)
quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Όχι εσένα ρε :-*Ωχ....παρ ολιγο να με βρουνε τα...σκαγια...ευτυχωs κοιταγα αλλου
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
εγω στα 14 μαμησα.....
κ πουτανα στα 17
αν κ αυτη που γαμησα στα 14 ηταν πουτανακι
![]()
![]()
![]()
![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
gustom2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
στα 20 μια μαυρη πουτανα στην φυλης...αληθεια ειναι!
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
στα 20 μια μαυρη πουτανα στην φυλης...αληθεια ειναι!
Κι εσύ δικός μας...(για την 1η επαφή λέω όχι την μαύρη)
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Την πρωτη μου φορα γαμησα μια συμφοιτητρια μου απο το παν/μιο(ισως και απο τα καλυτερα μουνια) και δεν εχυνα με τιποτα...γαμαγα 1 ώρα σερρυ και δεν τελειωσα στο φιναλε!!!...μπορει να εφταιγε και το προφυλακτικο αλλα μαλλον το αγχος ηταν...Εφυγα απο το σπιτι καταιδρωμενος και δεν ειχα χυσει.Το μονο που θυμαμαι ηταν ο ιδρωτας που εχυσα...Κατα τα αλλα επειδη ηταν πολυ μουνι η γκομενα πεταγα στα συννεφα.Αλλα απο γαμησι δε θυμάμαι πραγματικά τιποτα
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Επισκέπτης
Oσό και αν σας εντυπωσιάσει πάντως σύμφωνα με έρευνα του 2005 η πρώτη σεξουαλική επαφή ήταν για τις κοπέλες στην ηλικία 18-20 50% και στους άντρες 16-18 50%!!! :o
Νομίζω 14 δεν θυμάμαι [size=12pt]β΄γυμνασίου η γ΄γυμνασίου [/size] :S
Πόσες χρονιές έχασες στο σχολείο?
Εμένα η πρώτη σεξουαλική μου επαφή, ήταν ένα μήνα πριν κλείσω τα 18. Ο πατέρας μου, μου είχε καλέσει ένα callgirl σαν δώρο για την επιτυχία μου στις πανελλήνιες (η οποία κόστιζε 80€). Όμως το άγχος της πρώτης φοράς σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κοπέλα δεν ήταν του γούστου μου είχε αρνητικά αποτελέσματα (δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα). ![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Η πρώτη μου επιτυχημένη σεξουαλική επαφή ήταν στις 13/05/2005 με callgirl (σε ηλικία 20 ετών).
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Η πρώτη μου επιτυχημένη σεξουαλική επαφή ήταν στις 13/05/2005 με callgirl (σε ηλικία 20 ετών).
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.125
- Πόντοι
- 216
![]()
τωρα το ειδα το θεμα επειδη ειμαι καινουριος στο σαιτ.εμενα η πρωτη μου φορα ηταν στις 7 οκτωβρη του 2007 ωρα 22.30 το βραδυ.τοτε ημουν 17.5.θυμαμαι οτι ηταν σε υπογειο νομιζω στο φυλης 40.η κοπελα ηταν μια αλβανιδουλα με παρα πολυ ωραια φατσα.θυμαμαι οτι απ το ανχος μου δεν ειχα βγαλει καν τα ρουχα μου.
και ποσα δευτερολεπτα ???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις