Επισκέπτης
Απ: Προσωπική ζωή ιερόδουλων
« Απάντηση #464 στις: Σήμερα στις 11:10 »
Συναγωνιστή ανωμαλία δεν είναι να πηγαίνεις σε πουτάνες, ανωμαλία είναι να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του και υποτίθεται ότι τον αγαπάς. Θα ήθελες να σου έκανε και εκείνη το ίδιο; Πως θα ένιωθες; Νομίζω λίγο σεβασμός σε κάποια πράγματα δεν είναι κακό. Δεν κρίνω τις πράξει του καθενός αλλά δεν μπορώ να δεκτό ότι αυτό είναι μαγκιά...είπαμε μην τα ισοπεδώνουνε όλα.
« Απάντηση #464 στις: Σήμερα στις 11:10 »
παιδες δεν τιθεται θεμα φυσιολογικης ζωης... οποιος δεν ειναι φυσιολογικος το καταλαβαινει και το ξερει και παει στα μπουρδελα επειδη ειναι ανωμαλος.... τωρα αν εγω (πχ) πηγαινω στα μπουρδελα επειδη μου αρεσει αυτη η φαση που διαλεγεις ποιο μουνι θα γαμησεις.. βεβαια τρως και σαβουρα αλλα εχω γαμησει μουνια που ειναι κουκλες και μου καναν και γαμω τα κρεβατια... δεν νομιζω πως ειμαι ανωμαλος, βεβαια στην κοπελα μου δεν τολμαω να πω τιποτα δηλαδη τι να της πω "αγαπη μου χτες γαμησα την μιλανα γιατι ειναι πιο μουνι απο εσενα και γαμιεται καλυτερα!!!" να εισαι σιγουρος πως αμα η μιλανα δεν ηταν πουτανα και ηθελα να κανω σχεση μαζι της θα το ελεγα στην δικια μου.... απλα εγω διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα... τι να κανω που η μιλανα ειναι κουκλα γαμαω αυτην αλλα δεν χαλαω την σχεση μου για αυτην... αυτο θα ηταν ανωμαλια..... φιλε αυτα με εχουν προβληματισει παλαιοτερα, ξερεις τι καταλαβα? ο καθενας μας το κανει επειδη το γουσταρει για τον λογο του ο καθενας και καλο ειναι να μην το ψαχνουμε...
οσο για τις πουτανες, μην ξεχνας οτι ειδικα αυτες ουτε τις καταλαβε κανεις εκτος του κυκλωματος ουτε θα τις καταλαβει ποτε!!!!
Συναγωνιστή ανωμαλία δεν είναι να πηγαίνεις σε πουτάνες, ανωμαλία είναι να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του και υποτίθεται ότι τον αγαπάς. Θα ήθελες να σου έκανε και εκείνη το ίδιο; Πως θα ένιωθες; Νομίζω λίγο σεβασμός σε κάποια πράγματα δεν είναι κακό. Δεν κρίνω τις πράξει του καθενός αλλά δεν μπορώ να δεκτό ότι αυτό είναι μαγκιά...είπαμε μην τα ισοπεδώνουνε όλα.