Νέα

Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Απ: Προσωπική ζωή ιερόδουλων
« Απάντηση #464 στις: Σήμερα στις 11:10 »

παιδες δεν τιθεται θεμα φυσιολογικης ζωης... οποιος δεν ειναι φυσιολογικος το καταλαβαινει και το ξερει και παει στα μπουρδελα επειδη ειναι ανωμαλος.... τωρα αν εγω (πχ) πηγαινω στα μπουρδελα επειδη μου αρεσει αυτη η φαση που διαλεγεις ποιο μουνι θα γαμησεις.. βεβαια τρως και σαβουρα αλλα εχω γαμησει μουνια που ειναι κουκλες και μου καναν και γαμω τα κρεβατια... δεν νομιζω πως ειμαι ανωμαλος, βεβαια στην κοπελα μου δεν τολμαω να πω τιποτα δηλαδη τι να της πω "αγαπη μου χτες γαμησα την μιλανα γιατι ειναι πιο μουνι απο εσενα και γαμιεται καλυτερα!!!" να εισαι σιγουρος πως αμα η μιλανα δεν ηταν πουτανα και ηθελα να κανω σχεση μαζι της θα το ελεγα στην δικια μου.... απλα εγω διαχωριζω το σεξ απο το συναισθημα... τι να κανω που η μιλανα ειναι κουκλα γαμαω αυτην αλλα δεν χαλαω την σχεση μου για αυτην... αυτο θα ηταν ανωμαλια..... φιλε αυτα με εχουν προβληματισει παλαιοτερα, ξερεις τι καταλαβα? ο καθενας μας το κανει επειδη το γουσταρει για τον λογο του ο καθενας και καλο ειναι να μην το ψαχνουμε...
οσο για τις πουτανες, μην ξεχνας οτι ειδικα αυτες ουτε τις καταλαβε κανεις εκτος του κυκλωματος ουτε θα τις καταλαβει ποτε!!!!

Συναγωνιστή ανωμαλία δεν είναι να πηγαίνεις σε πουτάνες, ανωμαλία είναι να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο που έχεις επιλέξει να είσαι μαζί του και υποτίθεται ότι τον αγαπάς. Θα ήθελες να σου έκανε και εκείνη το ίδιο; Πως  θα ένιωθες; Νομίζω λίγο σεβασμός σε κάποια πράγματα δεν είναι κακό. Δεν κρίνω τις πράξει του καθενός αλλά δεν μπορώ να δεκτό ότι αυτό είναι μαγκιά...είπαμε μην τα ισοπεδώνουνε όλα.

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Giorgos_32 ποτέ δεν αποκάλεσα κάποιον ρεμάλι ( μπορείς να δεις όλα τα posts μου ), ούτε και θέλω να το παίξω συμβουλάτορας και πρότυπο για κανέναν.
Απλά είπα ότι πολλοί από μας μπορεί κάλλιστα να έχουν προσωπική σχέση οποιασδήποτε μορφής, να είναι ικανοποιημένοι από αυτήν και ταυτόχρονα κάποιες φορές να επισκέπτονται και ιερόδουλες.
Χρησιμοποίησα τον όρο "ξεπέτα", γιατί είναι αυτός που συνήθως χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε επαφές που γίνονται μόνο για το sex και την ικανοποίηση που μας δίνει αυτό, χωρίς να επιδιώκουμε τίποτα περισσότερο.
Το ότι οι παντρεμένοι το κρύβουμε από τις γυναίκες μας έχει να κάνει με τα στερεότυπα που ισχύουν σε κάθε κοινωνία και μέχρις ενός σημείου όλοι αναγκαζόμαστε να τα ακολουθούμε μιας και ζούμε μέσα σε αυτήν και όχι με τον "" ανδρισμό ""  του ή κατά πόσο το "" παίζει άντρας "" κάποιος ( δικές σου οι εντός εισαγωγικών εκφράσεις ).
Σε κάθε περίπτωση ( και διάβασε καλά όλα τα posts μου - δεν είναι πολλά ), έδειξα ότι σέβομαι τις ιερόδουλες, όπως σέβομαι τον κάθε συνάνθρωπο μου.
Δεν ενοχλήθηκα προσωπικά όπως λες ( γιατί να ενοχληθώ άλλωστε, έχω ένα τρόπο ζωής που με ευχαριστεί ), απλά παραξενεύτηκα με το επιθετικό ύφος σου.
Τέλως πάντων, τις απόψεις μου τις παράθεσα χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο σε κανέναν , ούτε να παρουσιαστώ σαν πρότυπο.
Τις παράθεσα γιατί αυτός είναι ο σκοπός κάθε forum, να μπορεί δηλαδή ο καθένας να λέει ελεύθερα την άποψη του.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Στο τέλος με αυτα που λέγονται εδω θα πηγαινουμε στις πουτάνες  βουρκωμένοι και θα λέμε

"Νιωθω τεραστιες ενοχες που ηρθα και αν ηταν δυνατον και αν θέλατε και αν με δεχεστε και ΑΝ σας ηταν ευκολο θα ηθελα να σας πηδηξω. Με όλο το θαρρος θα ηθελα να μαθω ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ!!!!!!"

Και αφου γινει ΚΑΙ αυτο μετα απο λιγο καιρο θα πηγαινουμε και στις ΚΑΛΕΣ μας και θα λέμε.

"Αγαπη μου ξερεις ποσο σε αγαπαω και χωρις να θελω να σε προσβαλω θα ηθελα να το κάνουμε!!!!!"

Ρε Αντε απο δω ζωντοβολα.

Ειδικα οι Πορνες αν δεν μας θέλετε να μας διωχνετε ή απο 20€ να το πάτε 100€. Εσεις μας εχετε αναγκη οχι εμεις!!!

Στη γκομενα του ο καθενας συμεριφερεται οποως νομίζει οτι ειναι σωστο.

ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ δινουμε σε οσους τους ΕΧΟΥΜΕ αναγκη!!!!!

ΥΓ 2 οπλα εχει η γυναικα 1)η γκρινια 2) να σε γεμίσει ενοχές 

Επισκέπτης
Giorgos_32 ποτέ δεν αποκάλεσα κάποιον ρεμάλι ( μπορείς να δεις όλα τα posts μου ), ούτε και θέλω να το παίξω συμβουλάτορας και πρότυπο για κανέναν.
Απλά είπα ότι πολλοί από μας μπορεί κάλλιστα να έχουν προσωπική σχέση οποιασδήποτε μορφής, να είναι ικανοποιημένοι από αυτήν και ταυτόχρονα κάποιες φορές να επισκέπτονται και ιερόδουλες.
Χρησιμοποίησα τον όρο "ξεπέτα", γιατί είναι αυτός που συνήθως χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να αναφερθούμε σε επαφές που γίνονται μόνο για το sex και την ικανοποίηση που μας δίνει αυτό, χωρίς να επιδιώκουμε τίποτα περισσότερο.
Το ότι οι παντρεμένοι το κρύβουμε από τις γυναίκες μας έχει να κάνει με τα στερεότυπα που ισχύουν σε κάθε κοινωνία και μέχρις ενός σημείου όλοι αναγκαζόμαστε να τα ακολουθούμε μιας και ζούμε μέσα σε αυτήν και όχι με τον "" ανδρισμό ""  του ή κατά πόσο το "" παίζει άντρας "" κάποιος ( δικές σου οι εντός εισαγωγικών εκφράσεις ).
Σε κάθε περίπτωση ( και διάβασε καλά όλα τα posts μου - δεν είναι πολλά ), έδειξα ότι σέβομαι τις ιερόδουλες, όπως σέβομαι τον κάθε συνάνθρωπο μου.
Δεν ενοχλήθηκα προσωπικά όπως λες ( γιατί να ενοχληθώ άλλωστε, έχω ένα τρόπο ζωής που με ευχαριστεί ), απλά παραξενεύτηκα με το επιθετικό ύφος σου.
Τέλως πάντων, τις απόψεις μου τις παράθεσα χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο σε κανέναν , ούτε να παρουσιαστώ σαν πρότυπο.
Τις παράθεσα γιατί αυτός είναι ο σκοπός κάθε forum, να μπορεί δηλαδή ο καθένας να λέει ελεύθερα την άποψη του.

Συναγωνιστή όπως και εγώ προέγραψα, δεν κρίνω τις πράξεις κανενός. Αλλά θα σταθώ σε μία έμφαση σου «έχει να κάνει με τα στερεότυπα που ισχύουν σε κάθε κοινωνία και μέχρις ενός σημείου όλοι αναγκαζόμαστε να τα ακολουθούμε μιας και ζούμε μέσα σε αυτήν» Αυτό είναι που με προβληματίζει, η έννοια του βολέματος αναγκαζόμαστε να ακολουθούμε επειδή δεν έχουμε τα κότσια να αλλάξουμε και λέμε ότι μας αρέσει. Για να πω ότι κάνω κάτι που μου αρέσει πρέπει να είναι έχω πάνω από δύο επιλογές ώστε να πω ότι κάνω αύτη επειδή μου αρέσει περισσότερο από την άλλη. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλός συμβιβασμός. Είναι το μόνο πράγμα που δεν θέλω στην ζωή μου, να συμβιβάζομαι απλά.

Επισκέπτης
  Στο τέλος με αυτα που λέγονται εδω θα πηγαινουμε στις πουτάνες  βουρκωμένοι και θα λέμε

"Νιωθω τεραστιες ενοχες που ηρθα και αν ηταν δυνατον και αν θέλατε και αν με δεχεστε και ΑΝ σας ηταν ευκολο θα ηθελα να σας πηδηξω. Με όλο το θαρρος θα ηθελα να μαθω ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ!!!!!!"

Και αφου γινει ΚΑΙ αυτο μετα απο λιγο καιρο θα πηγαινουμε και στις ΚΑΛΕΣ μας και θα λέμε.

"Αγαπη μου ξερεις ποσο σε αγαπαω και χωρις να θελω να σε προσβαλω θα ηθελα να το κάνουμε!!!!!"

Ρε Αντε απο δω ζωντοβολα.

Ειδικα οι Πορνες αν δεν μας θέλετε να μας διωχνετε ή απο 20€ να το πάτε 100€. Εσεις μας εχετε αναγκη οχι εμεις!!!

Στη γκομενα του ο καθενας συμεριφερεται οποως νομίζει οτι ειναι σωστο.

ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ δινουμε σε οσους τους ΕΧΟΥΜΕ αναγκη!!!!!

ΥΓ 2 οπλα εχει η γυναικα 1)η γκρινια 2) να σε γεμίσει ενοχές 

Συναγωνιστή μαζί σου, αυτές μας έχουν ανάγκη και αν μπορούμε να κατέβουμε σε απεργία όλοι οι μπουρδελίαριδες, να δεις από 20ε πότε πάει στα 10ε . Όλα καλά τα λέμε εδώ, αλλά όταν έρθει η ώρα και είναι να σκεφτούμε να είσαι σίγουρος ότι μόνο με το πάνω κεφάλι δεν θα σκεφτείς. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε άντρες αν ήταν αλλιώς, θα ήμασταν ξεφωνημένες αδερφές. Οπότε τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Πληρώνουμε τις γυναίκες επί χιλιάδες χρόνια, λες οι παππούδες μας να ήταν τόσο μαλάκες;   

Και κάτι ακόμα η συμπεριφορά μας εξαρτάτε από το επίπεδο του καθενός μας...

Επισκέπτης
Απ: Προσωπική ζωή ιερόδουλων
« Απάντηση #467 στις: Σήμερα στις 14:46 »

Φίλοι συναγωνιστές πείτε με οπισθοδρομικό αλλά όταν νιώθω ότι πληρώνω για να γαμήσω δεν το ευχαριστιέμαι το ίδιο όσο μουνί και αν είναι η πόρνη.

Ενώ εάν καταφέρεις και ρίξεις κανένα όμορφο γκομενάκι στο κρεβάτι όπως και να το κάνουμε έχει άλλη γλύκα  :boobies: :boobies: :boobies:.

off topic ίσως αλλά ήθελα να το πω.

Αυτό που λες συναγωνιστεί είναι απόλυτος φυσιολογικό και λογικό, δεν μπορεί  5 λεπτά ηδονής να συγκριθούν με μια ολόκληρη νύχτα που θα έχεις ρίξει στο κρεβάτι ένα όμορφο γκομενάκι. Το σωστό για την σύγκριση σου να έχεις βιώσει κάτι ανάλλαγο και με μια κοπέλα επαγγελματία, πιστεύω ότι τότε θα αρχίζεις να αλλάζεις γνώμη για πολλά...η αίσθηση του πληρωμένου ερωτά διαρκεί για το πρώτο 10΄-15΄μετα όλα αλλάζουν και το τελικό είναι κάτι το πολύ καλό. Αν φυσικά αναλογιστούμε ότι  μια κοπέλα επαγγελματίας, οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι πολύ πιο ανώτερες.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιωργο μην προσπαθεις να μας κανεις να πιστεψουμε οτι ενα βραδυ με μια βιζιτα θα ειναι καλυτερο απο την εκαστοτε κοπελα σου με την οποια θα εχεις δεθει ερωτικα και ΟΧΙ μονο σεξουαλικα.

Αντε γιατι θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που εχουμε εδω μεσα.

Οι υπηρεσιες που προσφερει μια κοπελα ΔΕΝ ειναι ουτε μια στο εκατομυριο καλυτερες, καθως οι περισσοτερες φιλια δεν αφηνουν ( και σιγα μη φιλησω τη βιζιτα που πριν απο εμενα μπορει να ειχε καναν πουτσο με ερπη στο στομα της ), να γαμησεις κωλο οι περισσοτερες δεν αφηνουν, απλα τυχαινει να ειναι λιγο πιο ομορφη συνηθως, και τιποτα αλλο.

Μην πω και για αλλα αρνητικα γιατι αυτα εμπιπτουν στο προσωπικο επιπεδο καθενος.

Και κατι αλλο, δεν γουσταρω να ξερω οτι μια γυναικα κοιμαται μαζι μου επειδη ετυχε να παρω πρωτος τηλεφωνο απο καποιον αλλον και να την κλεισω, η επειδη εδωσα περισσοτερα λεφτα. Εφοσον το πηγες στο ερωτικο το θεμα, και οχι αμιγως στο σεξουαλικο.

Η αισθηση του πληρωμενου ερωτα ειναι η μεγαλυτερη ψευδαισθηση ηδονης καθως η γυναικα με την οποια το κανεις δεν υπαρχει περιπτωση να ολοκληρωνεται μαζι σου καθως ειναι η δουλεια της. Και αν αυτο γινει θα γινει για μια δυο φορες που θα αφεθει λιγο ελευθερη και τελος.

Και η ολη φαση στο ερωτικο παιχνιδι, ειναι να βγαινει το παιχνιδι και εξω απο το κρεβατι, στην επομενη μερα, στα καθημερινα πραγματα. Γιατι ερωτας και sex δεν ειναι μονο το γαμησι στο κρεβατι ξερεις, ειναι και πραγματα τα οποια κανει ο αλλος ωστε να ικανοποιησει τον συντροφο του μελλοντικα, και με μονο γνωμονα αυτον και την ευχαριστηση και των δυο. Και κατι τετοιο με πουτανα δεν πιστευω να γινεται, αλλα και να γινεται γινεται με βαση τα λεφτα και οχι καποια συναισθηματα.

Και προσωπικα παντα μιλωντας καλυτερα να εχω διπλα μου ενα ατομο το οποιο μετα το sex να μου λεει η να της λεω παμε καμια βολτα παρα να καθεται να υπολογιζει ποσες φορες τη γαμησα, ποσα ακαποτα εκανε κτλ κτλ ωστε να βγει σωστα η ταριφα.

Δεν ειναι ολα δοσοληψια βασει των χρηματων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλά τα λέτε συναγωνιστές με τους έρωτες και τις κοπέλες σας και τα ρομαντικά σας.. Πως τις βρίσκετε- και κυρίως τι κάνετε για να τις "ρίξετε" δε μας λέτε.

Επισκέπτης
Γιωργο μην προσπαθεις να μας κανεις να πιστεψουμε οτι ενα βραδυ με μια βιζιτα θα ειναι καλυτερο απο την εκαστοτε κοπελα σου με την οποια θα εχεις δεθει ερωτικα και ΟΧΙ μονο σεξουαλικα.

Αντε γιατι θα χασουμε και τα λιγα μαλλια που εχουμε εδω μεσα.

Οι υπηρεσιες που προσφερει μια κοπελα ΔΕΝ ειναι ουτε μια στο εκατομυριο καλυτερες, καθως οι περισσοτερες φιλια δεν αφηνουν ( και σιγα μη φιλησω τη βιζιτα που πριν απο εμενα μπορει να ειχε καναν πουτσο με ερπη στο στομα της ), να γαμησεις κωλο οι περισσοτερες δεν αφηνουν, απλα τυχαινει να ειναι λιγο πιο ομορφη συνηθως, και τιποτα αλλο.

Μην πω και για αλλα αρνητικα γιατι αυτα εμπιπτουν στο προσωπικο επιπεδο καθενος.

Και κατι αλλο, δεν γουσταρω να ξερω οτι μια γυναικα κοιμαται μαζι μου επειδη ετυχε να παρω πρωτος τηλεφωνο απο καποιον αλλον και να την κλεισω, η επειδη εδωσα περισσοτερα λεφτα. Εφοσον το πηγες στο ερωτικο το θεμα, και οχι αμιγως στο σεξουαλικο.

Η αισθηση του πληρωμενου ερωτα ειναι η μεγαλυτερη ψευδαισθηση ηδονης καθως η γυναικα με την οποια το κανεις δεν υπαρχει περιπτωση να ολοκληρωνεται μαζι σου καθως ειναι η δουλεια της. Και αν αυτο γινει θα γινει για μια δυο φορες που θα αφεθει λιγο ελευθερη και τελος.

Και η ολη φαση στο ερωτικο παιχνιδι, ειναι να βγαινει το παιχνιδι και εξω απο το κρεβατι, στην επομενη μερα, στα καθημερινα πραγματα. Γιατι ερωτας και sex δεν ειναι μονο το γαμησι στο κρεβατι ξερεις, ειναι και πραγματα τα οποια κανει ο αλλος ωστε να ικανοποιησει τον συντροφο του μελλοντικα, και με μονο γνωμονα αυτον και την ευχαριστηση και των δυο. Και κατι τετοιο με πουτανα δεν πιστευω να γινεται, αλλα και να γινεται γινεται με βαση τα λεφτα και οχι καποια συναισθηματα.

Και προσωπικα παντα μιλωντας καλυτερα να εχω διπλα μου ενα ατομο το οποιο μετα το sex να μου λεει η να της λεω παμε καμια βολτα παρα να καθεται να υπολογιζει ποσες φορες τη γαμησα, ποσα ακαποτα εκανε κτλ κτλ ωστε να βγει σωστα η ταριφα.

Δεν ειναι ολα δοσοληψια βασει των χρηματων.
Anal, στο συγκεκριμένο post δεν μίλησα για σχέση . Από ότι κατάλαβα και εγώ  από το post του συναγωνιστή Upnara30, μίλησε για γκομενάκι που θα ρίξει στο κρεβάτι, άρα εννοεί κάποια εφήμερη σχέση ή ακόμα και σχέση μιας βραδιάς, όποτε μιλάμε για συγκρίσιμα πράγματα. Σε τέτοιου είδους σχέση θα σιχαινόμουνα να φιλήσω την γκόμενα...είναι και ένας λόγος που δεν το κάνω, και ου υπάρχει περίπτωση να συζητήσεις μετά το σεξ που θα κάνετε…δεν διαφέρουν και πολύ τα πράγματα από τον πληρωμένο ερωτά , συγκριτικά θεωρό τέτοιου είδους σεξ υποδεέστερο από κάτι ανάλογο πληρωμένο. Και φυσικά όχι πάντα, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Μια σχέση δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα από τα δυο, θεωρώ ότι είναι περιττό να συζητάμε για κάτι τέτοιο, σαφώς είναι πιο ανώτερο, μόνο και μόνο για τον απλούστατο λόγο, ότι υπάρχει και το συναίσθημα. Αυτό συναίσθημα είναι που θα μας τρελάνει και μας έχει πάρει τα μυαλά και μας κάνει να νιώθουμε ότι μας λείπει όταν είναι μακριά μας και ότι δεν μπορούμε  να ζήσουμε αν δεν  είναι κοντά μας. Νιώθεις ότι σου γίνετε απαραίτητη για την ζωή σου...

cupido-128.gif

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ελεος ρε πουτη μου γαματε κ αφηστε τις φιλοσοφιες!!!

Επισκέπτης
Tο θέμα που έχετε ανοίξει φίλοι έχει ενδιαφέρον όπως θα είχε ενδιαφέρον και μία κουβέντα μεταξύ ειδημόνων για το αν πρέπει να τρως σε fast food ή μόνο σε restaurants που έχουν σεφ, με πρώτο πιάτο,κυρίως και επιδόρπιο. Tο κάθε πράγμα, ανάλογα την πείνα που έχεις έχει την αξία του. Kαι επί του πρακτικότερου: Ποιά γκόμενα θα με περιμένει να φύγω από το σπίτι μου στις 19:00 να πάω να την γαμήσω, να την χύσω και να είμαι σπίτι μου στις 21:00 το αργότερο; Σχεδόν καμμία. Όλες θέλουν το καφεδάκι τους, την βολτίτσα τους, στέλνουν καυλωτικά μηνυματάκια αν τους άρεσε το γαμήσι, (και κάνεις τον Xουντίνι στη γυναίκα σου ή έχεις 2 κινητά καβάντζα), θέλουν τα μηνυματάκια τους κλπ. Eνώ σε ένα καλό studio ξεχαρμανιάζεις γρήγορα και με ελάχιστο ρίσκο αν είσαι παντρεμένος ή δεσμευμένος. Kαι άμα πάρεις το κολάϊ, τότε την ευχαριστιέσαι την decadance φάση των μπουρδέλων και των studio. Eννοείται ότι αν είσαι μπάρμαν 1,80 μελαχροινός και γυμνασμένος, δεν περιμένεις να γαμήσεις στην Φραντζή. Oύτε ότι δεν υπάρχουν βολικές ξεπέτες: μπορείς να πηδάς καμμία παντρεμένη ή καμμία γειτόνισα, αλλά τα ρίσκα είναι πολλά και οι γκόμενες είναι μεγάλες καριόλες. Έτσι είναι λοιπόν, όλα πάνε ανάλογα με την όρεξη. Συγχωρείστε με για την ισοπέδωση αλλά στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις. Άλλο 1,30 ευρώ ένα τσιζμπέργκερ και άλλο 35 ευρώ το κάθε πιάτο σε ένα καλό εστιατόριο. Aν μία κοπέλλα κάτσει να την γαμήσεις για 100 ευρώ, (τσιζμπέργκερ), είναι λογικό ότι δεν θα σου δωθεί ολοκληρωτικά, όπως μία κοπέλλα που θα γνωρίσεις, θα βγείτε τουλάχιστον 1-2 ραντεβού, θα χάσεις τις άπειρες ώρες να παπαρολογείς, και αν στο τέλος γαμήσεις, τότε όλα καλά (35 ευρώ το πιάτο). Άλλο ο έρωτας και το πάθος και άλλο η Tζένιφερ που την χύνεις στη μάπα, της δίνεις 150 ευρώ και άντε γειά. Aς μην μπλέκουμε λοιπόν σε καμμία περίπτωση, ένα ωραίο Big Mac ξημερώματα στο Σύνταγμα, με ένα ωραίο γεύμα υπό το φως των κεριών σε κάποιο resort. Tο καθένα έχει τα καλά του και τα κακά του. Kαι οι όμορφες σχέσεις, και οι πουτανίτσες. Kαλή όρεξη.

Επισκέπτης
  Κατερινα69,

Το thread-αντιπερισπασμος που ανοιξες ειναι,κατα την γνωμη μου,αποτυχημενο αφου δεν υπαρχει ερωτημα.Οι πελατες σου,μπορουν να εχουν προσωπικη ζωη για εναν απλο λογο.Δεν χρειαζεται να αποκρυψουν απο κανεναν το πως εξασφαλιζουν τα προς το ζην,αντιθετα απο σενα που το κρυβεις απο το παιδι σου,τους ανθρωπους που σε πλησιαζουν κτλ.Μη με αναγκασεις τωρα να κανω παραθεσεις δικων σου post για να σου αποδειξω το οτι κρυβεσαι.Και δεν θελω μαλακιες του τυπου ελα να με βρεις Κολωνου 30 και τα ρεστα.

Οπως εγραψα και στο αδελφο thread μπορουμε,χωρις ιχνος σχιζοφρενειας,οσοι ψαχνομαστε,να παρουμε μια βιζιτα στο "Πριαμος" το πρωι,και το βραδυ να γνωρισουμε την γυναικα της ζωης μας στο ταμειο ενος σουβλατζιδικου.Με την οποια μπορει να παντρευτουμε(εγω στο Δημαρχειο),να κανουμε παιδια,να γερασουμε και στο τελος ισως και να αποτεφρωθουμε μαζι.Δεν ειναι ρομαντικο?

Υπαρχει και το αλλο πιο 'τρελο' σεναριο.Γυναικα της ζωης μας(Δημαρχειο,παιδια κλπ)να ειναι οχι η ταμιας στο σουβλατζιδικο,αλλα,επειδη οταν ψαχνομαστε με τις γυναικες-ασυνειδητα-ψαχνομαστε και με τις κοινες-η βιζιτα στο "Πριαμος".Ολα γινονται σε αυτον τον ντουνια,ολα παιζουν αλλα σε αυτην την περιπτωση ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ρισκου ειναι καμποσες κλιμακες μεγαλυτερος.Η οπως μια Ρωσιδα βιζιτα μου ειπε καποτε πολλες"μονον τα χρηματα τις ενδιαφερουν".Ελπιζω να παρατηρησες οτι εγραψα το απροσωπο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ και εβαλα την λεξη 'τρελο' σε εισαγωγικα.

Και κατι ακομα απαντηση,παλι,στο αλλο thread.Στα αρχιδια μου ποσα βγαζεις.Παρτα μαζι σου οταν σε χωσουν-η αποτεφρωσουν.
warnwarn.gif
 Ο[/URL] καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και αναλαμβάνει τις ευθύνες του......επίσης μην γράφεις τόσο κόσμο στα αρχίδια σου.
Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Φίλε ΣούπερΠοντικέ δεν συνηθίζω να σχολιάζω απόψεις συναδέλφων και ζητώ συγνώμη που το κάνω κατ εξαίρεσιν, αλλά μάλλον είσαι σε λάθος site. Mπορείς να μπεις στο stress.gr ή σε κάποιο παρόμοιο. Aκους εκεί! Δεν έχουμε ξοδέψει χιλιάδες ευρώ στα πληρωμένα μουνάκια για να έρχεσαι εσύ να αμπελλοφιλοσοφείς! :jerking: Δεν φτάνει που η κοπέλλα έρχεται εδώ και μιλάμε που είμαστε όλο μπακούρια, έρχεσαι και εσύ και "Το thread-αντιπερισπασμος που ανοιξες ειναι,κατα την γνωμη μου,αποτυχημενο αφου δεν υπαρχει ερωτημα.". Άμα θες να μιλάς για αποτεφρώσεις και δημαρχεία άνοιξε ένα blog και μαζευτείτε εκεί να τα λέτε. Eδώ μιλάμε για γλυκά...όμορφα...λαχταριστά...ξυρισμένα...αρωματισμένα...ρώσικα...πολωνικά...ρουμάνικα...ελληνικά...στενά...φαρδιά μουνάκια.

Επισκέπτης
1)Εχω το δικαιωμα να 'αμπελοφιλοσοφω',οπως λες,αφου και εγω εχω φαει καμποσες χιλιαδες ευρω στο πληρωμενο σεξ.Το ακριβες ποσο-που δεν εχει δηλαδη σημασια-μου διαφευγει αλλα σιγουρα ειναι πενταψηφιο.Τα πεταξα και στα αρχιδια μου.

2)Το thread ονομαζεται'προσωπικη ζωη μπουρδελιαρηδων'και οχι'στενα μουνακια'.Ειμαι σαφως εντος thread.

3)Στο site υπαρχουν και αλλα παντελως ασχετα με την εν γενει θεματολογια,αλλα πολυ δημοφιλη,thread οπως 'Τον μαη θα 'ναι ωραια με την κουπα στον περαια','Ρε μονο η χανουμα'(για την ΑΕΚ μιλανε,οχι για χανουμισες),και το κορυφαιας ασχετιλας'Ο Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος ειναι ασχημα?'.

Επισκέπτης
Aπαντάς ευγενώς και με επιχειρήματα, ζητώ συγνώμη που επετέθην.

Επισκέπτης
Κάτι μου λέει......
computer-good-vs-evil-1.gif

αλλά και....
computer-good-vs-evil-3.gif

χιχιχιχι.....
3d-angel-3.gif

Επισκέπτης
Συναγωνιστές σας θέτω ένα ποίημα που πιστεύω ότι εκφράζει τον κάθε μπουρδελιάρι, ίσως να είναι και ύμνος...

ΙΘΑΚΙ

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.

Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν' η σκέψης σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησης το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.

Να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωία να είναι
που με τι ευχαρίστηση, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους.

Να σταματήσεις σ' εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν' αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ' έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά.

Σε πόλεις Αιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ' τους σπουδασμένους.
Πάντα στον νου σου να χεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν' ο προορισμός σου.

Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει.
Και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ' έδωσε το ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θ βγαινες στον δρόμο.
Άλλο δεν έχει να σε δώσει πια.

Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

Κ.ΚΑΒΑΦΗΣ
ΑΛΕΝΞΑΝΔΡΕΙΑ 1911

...Αυτό το ποίημα εκφράζει την μπουρδελιάρικη ζωή, αλλά και τη μετέπειτα πορεία όλων μας. Στη ζωή μας πρέπει πάντα να έχουμε στόχους υψηλούς, με σημασία και νόημα. Να μην επαναπαυόμαστε με τα εύκολα και απλά, αν ξέρουμε ότι οι δυνατότητές μας είναι για περισσότερα. Και στο τέλος, δεν έχει τόση σημασία το τι καταφέραμε, αλλά περισσότερη σημασία το τι μάθαμε στην πορεία. Και φυσικά, δεν αναφέρομαι μόνο σε ακαδημαϊκή μάθηση και γνώσεις αλλά σε εμπειρίες και βιώματα και σε καθημερινές σχέσεις με συναγωνιστές  και φίλους. Οι γνώσεις είναι χρήσιμες, αλλά δεν πρέπει να γίνονται αυτοσκοπός.Δυστυχώς, στην εποχή μας, τις περισσότερες φορές, δίνεται περισσότερη έμφαση στα ’’χαρτιά’’ κάποιου ανθρώπου και όχι στον άνθρωπο.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
  Κατερινα69,

Το thread-αντιπερισπασμος που ανοιξες ειναι,κατα την γνωμη μου,αποτυχημενο αφου δεν υπαρχει ερωτημα.Οι πελατες σου,μπορουν να εχουν προσωπικη ζωη για εναν απλο λογο.Δεν χρειαζεται να αποκρυψουν απο κανεναν το πως εξασφαλιζουν τα προς το ζην,αντιθετα απο σενα που το κρυβεις απο το παιδι σου,τους ανθρωπους που σε πλησιαζουν κτλ.Μη με αναγκασεις τωρα να κανω παραθεσεις δικων σου post για να σου αποδειξω το οτι κρυβεσαι.Και δεν θελω μαλακιες του τυπου ελα να με βρεις Κολωνου 30 και τα ρεστα.

Οπως εγραψα και στο αδελφο thread μπορουμε,χωρις ιχνος σχιζοφρενειας,οσοι ψαχνομαστε,να παρουμε μια βιζιτα στο "Πριαμος" το πρωι,και το βραδυ να γνωρισουμε την γυναικα της ζωης μας στο ταμειο ενος σουβλατζιδικου.Με την οποια μπορει να παντρευτουμε(εγω στο Δημαρχειο),να κανουμε παιδια,να γερασουμε και στο τελος ισως και να αποτεφρωθουμε μαζι.Δεν ειναι ρομαντικο?

Υπαρχει και το αλλο πιο 'τρελο' σεναριο.Γυναικα της ζωης μας(Δημαρχειο,παιδια κλπ)να ειναι οχι η ταμιας στο σουβλατζιδικο,αλλα,επειδη οταν ψαχνομαστε με τις γυναικες-ασυνειδητα-ψαχνομαστε και με τις κοινες-η βιζιτα στο "Πριαμος".Ολα γινονται σε αυτον τον ντουνια,ολα παιζουν αλλα σε αυτην την περιπτωση ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ρισκου ειναι καμποσες κλιμακες μεγαλυτερος.Η οπως μια Ρωσιδα βιζιτα μου ειπε καποτε πολλες"μονον τα χρηματα τις ενδιαφερουν".Ελπιζω να παρατηρησες οτι εγραψα το απροσωπο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ και εβαλα την λεξη 'τρελο' σε εισαγωγικα.

Και κατι ακομα απαντηση,παλι,στο αλλο thread.Στα αρχιδια μου ποσα βγαζεις.Παρτα μαζι σου οταν σε χωσουν-η αποτεφρωσουν.
computer-22.gif
Δεν το ανοιξα εγω γαμω το κερατο μου….
Και να σου πω και κατι σε αυτά που λες?
Γιατί να κρυφτω?Αφου δεν κρυβομαι…..
Για την οικογενεια μου λες?
Αφου….εγω την συντηρω….Λες να μην ξερουν?
Τα λαμογια είναι αλλου….!!!
Ποσα βγαζω και στ’αρχιδια σου?
Κι όταν με χωσουν η με αποτεφρωσουν να τα παρω μαζι μου?
Έχεις πολύ πλακα….!!!!
Σου κραταω θέση…..ελα….!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom