KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
ελα να μου τα πεις από κοντα….κι από Κολωνου μερια…!!!
Κι αμα νομιζεις ότι δεν τα εχω πει καλα….
ελα να μου τα πεις από κοντα….κι από Κολωνου μερια…!!!
Μα καλά ρε παιδιά, δεν το έχετε καταλάβει το σύστημα της κοπέλας? Θα έχουν πέσει αναδουλειές και σας φορτώνει αναλόγως.
'Γ παγκόσμιος πόλεμος ξεκινάει μου φένεταιΛες ..ε….????
'Γ παγκόσμιος πόλεμος ξεκινάει μου φένεται
...Αλλά δεν δέχομαι να μου παρουσιάζεις ότι οι άνθρωποι με κανονική προσωπική ζωή θέλουν και μια ξεπετά επειδή του ήρθε στην τρελά τους να το κάνουν ή το έκαναν από μικροί;..μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Επίσης το κείμενο της Κατερίνας με βρίσκει πλήρως σύμφωνο, τα μπουρδέλα δεν είναι κλαμπ αποτυχημένων... αποτυχημένος είναι αυτό που δεν του αρέσει η ζωή που κάνει φοβάται να την αλλάξει και μας την παρουσιάζει σαν κανονική προσωπική ζωή, Κανονική θα ήταν αν είχε τον ανδρισμό να το έλεγε στην κοπέλα του – γυναίκα του, ότι έχει αυτού του είδους τις σχέση και όχι να κρύβεται...και να μας το παίζει άντρας. [/b]
Γιώργο μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε τί οικογενειακή κατάσταση βρίσκεσαι; Παντρεμένος, χωρισμένος, ελεύθερος, μόνιμη σχέση κτλ..;
Κατερίνα μου αρέσει να σε επισκέπτομαι 2-3 φορές το μήνα καθότι είμαι ελεύθερος, αλλά και παντρεμένος να ήμουν πάλι θα ερχόμουν να σε δω. Είσαι ένα αξιόλογο άτομο ασχέτως της δουλειάς που κάνεις, και γι αυτό μπράβο σου.Λες ..ε….????
Κατερίνα μου αρέσει να σε επισκέπτομαι 2-3 φορές το μήνα καθότι είμαι ελεύθερος, αλλά και παντρεμένος να ήμουν πάλι θα ερχόμουν να σε δω. Είσαι ένα αξιόλογο άτομο ασχέτως της δουλειάς που κάνεις, και γι αυτό μπράβο σου.
Δε με νοιάζει τι θα πούν γιατί δε με ξέρουν. Μου αρέσει να λέω την γνώμη μου ακόμα και αν δυσαρεστώ άλλο κόσμο. Συνέχισε να μας λές τη γνώμη σου για διάφορα θέματα στο σάιτ ακόμα και αν δεν αρέσει σε μερικά άτομα.Μην τα λες αυτά….γιατί θα πουν οτι με γλυφεις…..!!!!
Και κατι ακομα απαντηση,παλι,στο αλλο thread.Στα αρχιδια μου ποσα βγαζεις.Παρτα μαζι σου οταν σε χωσουν-η αποτεφρωσουν.
Μην τα λες αυτά….γιατί θα πουν οτι με γλυφεις…..!!!!
Φιλαράκο βγάζεις τόση μπίχλα και κακία που εύχομαι πραγματικά εκ βάθους καρδίας να πεθάνεις αργά και βασανιστικά απο κάποια ασθένεια που θα σε ταλαιπωρήσει τόσο, όσο ακριβώς το μέγεθος της κακίας που βγάζεις.
ΥΓ Ναι ασχολούμαι με μ.μ. και τέτοια.....με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.
οραιος ο παικτις!!!Δεν νομίζω οτι η ζωή ενός μπουρδελιάρη είναι απαραίτητο να είναι πολύ διαφορετική από ενός μή μπουρδελιάρη.
Απλά πίνω μισή ή μια ώρα λιγότερο καφέ ή ποτο το απογευματάκι ή το βράδυ αντίστοιχα και πηγαίνω τη βόλτα μου, τσεκάρω και αναλόγως χτυπάω.
Αντί να κοιτάω 200 site βλέπω 10 και κάλα αφιερώνοντας χρόνο στο bourdela.com.
Αν και δουλεύω σε δημόσιες σχέσεις, δεν με πολυπειράζει να με δεί και κάποιος.
Μισή ντροπή δική μου και μισή ντροπή δική του.
Ασε που οι πεερισσότεροι συνάδελφοι είναι του σπορ και κάνουμε και μαζί εξορμήσεις.