Γιατι εγινε προειδοποιηση?ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ κανεναν,ουτε και εχω προσωπικα κατι μαζι της.Και δεν γνωριζω αυτην προσωπικα(δεν πηγαινω σε μπουρδελα των 20 ευρω)παρα μονο το νικ της.Πραγματι δεν με ενδιαφερει το ποσα βγαζει και ηθελα να το αφαιρεσω εντελως απο την εξισωση,γιατι επανερχεται διαρκως,και η Κατερινα μας ειρωνευεται,οτι δηθεν καιγομαστε το ποσα βγαζει και αν ειναι πολλα η λιγα.Το εκανα σαφες με χυδαιο,ειναι η αληθεια τροπο,για να ξεκαθαρισει μια και καλη αυτο το ζητημα.ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.
Το συστημα που ακολουθει ειναι βεβαιως πιο εξυπνο απο αυτο ας πουμε της Νταριας.Μπαινει στο σαιτ και συντηρει το νικ της στα διαφορα thread.Ε,σου λεει 30000 μελη εχει το σαιτ ολο και καποιος θα πει'Βρε δεν παμε κατα Κολωνου μερια να δουμε και αυτην την Κατερινα,που κανει και μερικα εξυπνα post?'.Απο 'δω,απο 'κει τσιμπαμε και καναν νεο πελατη.Ετσι δεν ειναι βρε Κατερινα?
Και που ειναι η κακια δηλαδη Jyles?Ειρωνεια ισως,αλλα οχι κακια.Κοιταξε και τα αλλα post που εκανα για να δεις αν εβγαλα κακια προς τις κοινες γυναικες(που δεν τις ονομαζω πουτανες).Μηπως εγω η εσυ η ο οποιοσδηποτε θα τα παρει μαζι του οταν μπει κατω απο το χωμα?Γιατι αποστολη και σκοπος τους(και οχι εργασια)ειναι αυτος στην τελικη,ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ.Με ολο τον σεβασμο για τις γυναικες που δεχονται κουτσους,στραβους,αναπηρους και γενικα αντρες μη δημοφιλεις στις γυναικες οφειλουμε στον εαυτο μας να απομυθοποιησουμε την Ευγενη Πορνη.Παροτι προσωπικα εχω δει ΕΞΟΧΑ κοριτσια να εκδιδονται,(και για δυο απο αυτες{cg}μετανιωνω που δεν τους τα εριξα χοντρα)η πραγματικοτητα ειναι οτι οι περισσοτερες(ΞΑΝΑ,ΟΧΙ ΟΛΕΣ)ειναι ατομα που διψανε για χρημα και μονον.Τιποτε αλλο.Ουτε το αν θα τελειωσεις δεν τις ενδιαφερει,στο τριλεπτο ο χρονος σου τελειωνει στα μπουρδελα του
Μεταξουργειου.
Και μια μικρη ιστορια,διδακτικη ομως.100% αληθινη,δεν πουλαω παραμυθια.
Πριν καμποσα,χρονια και μενα με εκαιγε αν οι κοινες γυναικες εχουν προσωπικη ζωη και τι κανουν σε αυτη.Ζητησα πιεστικα απο μια πολυ ομορφη κοπελλα,να βγουμε εξω μαζι για καφε και στο τελος την καταφερα.Ημουν πιο ρομαντικος τοτε(ακομη ειμαι,αλλα πιο συγκρατημενος),και ηθελα να δω τι σοι ζωη κανει και απο κει και περα οτι ηθελε προκυψει.Ερωτευμενος ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ αλλα αν προχωρουσε το πραγμα θετικα δεν θα κολωνα.
Για να μην τα πολυλογω,ημασταν τελειως διαφορετικα ατομα και χαρακτηρες,και ενιωθα περιεργα να την συναντω στις 7 για καφε και αυτη να εχει σχολασει απο το στουντιο στις 6.Εχουμε παντως μια επαφη μεχρι σημερα.Στο στουντιο που(ακομη...)εκδιδεται δεν την επισκεπτομαι.
Καποια στιγμη θα συναντουσαμε μαζι μια φιλη της που δουλευε σε ενα κονσομασιον μπαρ.
'Κοιταξε οταν συναντησουμε την χχχχχχ δεν πρεπει να μαθει πως γνωριστηκαμε.Αν σε ρωτησει να της πεις οτι με γνωρισες στην καφετερια'
Αυτο το βρηκα,και στην συνεχεια αποδειχθηκε,πραγματικα κωμικοτραγικο.Θυμαμαι χαμογελασα,με πικρα.
'Ενταξει,αλλα γιατι ειναι καλυτερη απο σενα,δηλαδη?Εχω δει τι συμβαινει σε αυτα τα μαγαζια και ειναι χειροτερα και πιο υποκριτικα απο οτι στα "σπιτια".Με αηδιαζει περισσοτερο αυτο που κανει αυτη,την αληθεια σου λεω.'
'Δεν πρεπει ουτε η χχχχχχ,ουτε η ψψψψψψψ να μαθουν σε καμμια περιπτωση τι δουλεια κανω.Πρεπει οπωσδηποτε να κανεις οπως σου ειπα.'
Η ψψψψψψ(αλλη φιλη της)δουλευε σε στριπτιζαδικο,απο οπου ξεκινησε την"καριερα"της και η "δικια μου".Στην συνεχεια,ειχα την"τιμη"να γνωρισω την χχχχχ,την χειροτερη προστυχοφατσα με μεγαλη διαφορα που εχω δει ποτε σε γυναικα.Δεν ηταν ντυμενη χυμα αλλα το βλεμμα της τα ελεγε ολα."Μακρια και αλαργα,κινδυνος θανατος".Ηταν πραγματικα σχεδον αστειο,η "δικια μου"εν συγκρισει ηταν καλογρια μπροστα σε αυτο το ακρως επικινδυνο ατομο αλλα της εκρυβε που δουλευε,παροτι ηταν φιλες και γνωριστηκαν στο κωλομπαρο.Τι ειδους προσωπικη ζωη μπορει να εχει μια γυναικα(και εχω δει και αλλες τετοιες περιπτωσεις,αν και αυτη ηταν η πιο κραυγαλεα)που κρυβει τι κανει απο τις σχεδον συναδελφους της μπαροβια και στριπτιζου,αντιστοιχως?
Η παραπανω ιστορια,ξαναλεω ειναι 100% ΑΛΗΘΙΝΗ.Μην ακουσω μαλακιες απο καναν ξυπνιο γιατι θα τα παρω χοντρα.
Θα ξαναερθω στο thread,ξαναλεγοντας οτι εμεις(οι πελατες τους)δεν χρειαζεται να υποκρινομαστε τοσο χοντρα,κρυβομενοι απο τους φιλους μας και τις φιλες μας.Ξαναλεω,ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΗ προσωπικη ζωη σε αντιθεση με την Κατερινα,και την καθε Κατερινα αφου δεν χρειαζεται να κρυβουμε το τι δουλεια κανουμε.Και το οτι η οικογενεια της γνωριζει τι κανει δεν σημαινει τιποτα,πρεπει ολοι μας να εχουμε οπωσδηποτε διπλα μας καποιον που να τον εμπιστευομαστε ΠΛΗΡΩΣ,για τα δυσκολα,και η κλασσικη επιλογη,βεβαια,ειναι ατομα της οικογενειας μας.
Προσοχη,το ερωτημα του thread αφορα την προσωπικη μας ζωη και οχι τα οποια χομπυ η ενδιαφεροντα εχουμε.Και η Κατερινα εχει βεβαια ενδιαφεροντα,χομπυ,σπιτι και κυριως ενα παιδι να φροντισει(και ισως να ειναι εξαιρετικη μανα,και αυτο το ειδα σε μια περιπτωση),προσωπικη ζωη ομως δεν εχει και δεν μπορει να εχει.Δεν γινεται,δεν ειναι λειτουργικη μια σχεση ενος αντρα με μια γυναικα που εξασφαλιζει τα προς το ζην οπως αυτη,και αυτο το λεω απο πρωτο χερι και οχι θεωρητικα.Αν τα παρατησει ναι,πριν οχι.Φιλικα,προς ολες τις Κατερινες.
Αντε τωρα sonyp900 μπαναρε με να τελειωνουμε.Λες να κρεμομαι απο το νικ μου στο bourdela.com?