Νέα

Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Φιλαράκο βγάζεις τόση μπίχλα και κακία που εύχομαι πραγματικά εκ βάθους καρδίας να πεθάνεις αργά και βασανιστικά απο κάποια ασθένεια που θα σε ταλαιπωρήσει τόσο, όσο ακριβώς το μέγεθος της κακίας που βγάζεις.

ΥΓ Ναι ασχολούμαι με μ.μ. και τέτοια.....με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.
warnwarn.gif
 Δεν[/URL] είναι τρόπος αυτός να αντιδράσεις και να εκφραστείς επειδή κάποιος στην είπε (έγεινε και αυτός warn).

Ε ρε Jules κι εσύ το παρατράβηξες...
Εντάξει δε λέω... μαλακία η τοποθέτησή του...

Αλλά να πεθάνει? Αργά? Κι από ανίατη ασθένεια?  :2funny: :2funny:

Coolαρε λίγο. Μπορείς απλά να τον γράψεις στα @@@@ σου...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν νομίζω οτι η ζωή ενός μπουρδελιάρη είναι απαραίτητο να είναι πολύ διαφορετική από ενός μή μπουρδελιάρη.
Απλά πίνω μισή ή μια ώρα λιγότερο καφέ ή ποτο το απογευματάκι ή το βράδυ αντίστοιχα και πηγαίνω τη βόλτα μου, τσεκάρω και αναλόγως χτυπάω.
Αντί να κοιτάω 200 site βλέπω 10 και κάλα αφιερώνοντας χρόνο στο bourdela.com.
Αν και δουλεύω σε δημόσιες σχέσεις, δεν με πολυπειράζει να με δεί και κάποιος.
Μισή ντροπή δική μου και μισή ντροπή δική του.
Ασε που οι πεερισσότεροι συνάδελφοι είναι του σπορ και κάνουμε και μαζί εξορμήσεις.
Ρε παιδια τι καθομαστε και συζηταμε τωρα...το 99% των ανδρων ειναι μπουρδελιαριδες αλλοι λιγοτερο κι αλλοι περισοτερο,αλλοι πιο τακτικοι και αλλοι λιγοτερο τακτικοι...απλα εμεις τα μελη του bourdela θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειμαστε οι συνδικαλιστες των μπουρδελιαριδων :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Όσο για να απαντήσω κι εγώ στη βασική ερώτηση του τόπικ ....:

Θα 'μας' χωρίσω σε 3 βασικές κατηγορίες...
Μπουρδελιάρηδες
Κοκκινιστοί  (υπάρχει και σχετικό θρεντ)
Πισινοκίνητοι (no comments)

Θα το πάω διά της ατόπου...
Πισινοκίνητος δεν είμαι. Δεν την κουνάω την αχλαδιά ρε παιδί μου, πως το λένε.....
Κοκκινιστός ούτε είμαι, ούτε θέλω να γίνω...    Μακριά από μας.... :booty:
:dancing: Άρα Μπουρδελιάρης είναι τίτλος τιμής!

Τι κάνω στην προσωπική μου ζωή?
Ότι κάνει κι όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Απλά ξεκλέβω που και που καμιά ωρίτσα και επισκέπτομαι κανά καλό 'μαγαζί'.

+1 κι από μένα για την τοποθέτηση του bazas
Δεν νομίζω οτι η ζωή ενός μπουρδελιάρη είναι απαραίτητο να είναι πολύ διαφορετική από ενός μή μπουρδελιάρη.
Απλά πίνω μισή ή μια ώρα λιγότερο καφέ ή ποτο το απογευματάκι ή το βράδυ αντίστοιχα και πηγαίνω τη βόλτα μου, τσεκάρω και αναλόγως χτυπάω.
Αντί να κοιτάω 200 site βλέπω 10 και κάλα αφιερώνοντας χρόνο στο bourdela.com.
Αν και δουλεύω σε δημόσιες σχέσεις, δεν με πολυπειράζει να με δεί και κάποιος.
Μισή ντροπή δική μου και μισή ντροπή δική του.
Ασε που οι πεερισσότεροι συνάδελφοι είναι του σπορ και κάνουμε και μαζί εξορμήσεις.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ε ρε Jules κι εσύ το παρατράβηξες...
Εντάξει δε λέω... μαλακία η τοποθέτησή του...

Αλλά να πεθάνει? Αργά? Κι από ανίατη ασθένεια?  :2funny: :2funny:

Coolαρε λίγο. Μπορείς απλά να τον γράψεις στα @@@@ σου...

Εχεις δίκιο, απλά δεν μπορώ να βλέπω τον άλλο να λέει τόσες κακίες.........

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Νομίζω πως υπάρχουν αρκετές κατηγορίες μπουρδελιάρηδων, με βάση τη συναισθηματική κατάσταση της προσωπικότητάς τους. Και αναλύω:
- Οι ντροπαλοί. Αυτοί που ακόμα και με μια ιερόδουλη ΔΕΝ απελευθερώνονται και ΔΕΝ την κοιτούν στα μάτια. Ίσως μάλιστα αισθάνονται και άβολα που παρασύρθηκαν ως εκεί. Είναι οι συντηρητικοί της παρέας.
- Οι σιγανοπαπαδιές. Τύποι που το Σαββάτο το βράδυ κάνουν χατ-τρικ στη Φυλής με γυαλί ηλίου, και τη Κυριακή το πρωί είναι παπαδοπαίδια/ψάλτες/νεοκόροι στην εκκλησία της περιοχής τους. Image. Αυτοί ζούν με την ηδονή της "παράνομης" πράξης χωρίς να συλληφθούν.
- Οι φοβιτσιάρηδες. Άτομα που έχουν ίσως πληγωθεί ή φοβούνται τη πιθανότητα να προσβληθούν από κάποια γκόμενα αν της την πέσουν, και δεν αγγίζουν παρά μόνο μπουρδελάκια, όπου είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι και εξοικειωμένοι.΄
- Οι στεναχωρημένοι. Τύποι που έχουν πάθει χοντρή ζημιά στη ζωή τους, και δεν υπολογίζουν πλέον στεγανά και ταμπού. Για αυτούς η επίσκεψη σε μπουρδέλο είναι μια καταχώρηση στην εβδομαδιαία ρουτίνα, δεν χαμογελούν ούτε μιλούν, πληρώνουν-μπαίνουν-βγαίνουν. Απλά υπάρχουν.
- Οι παθιασμένοι. Τύποι που επειδή η γυναίκα τους είναι στη δευτερη συνεχόμενη εγκυμοσυνη, έχουν να πιάσουν βυζί 18 μήνες, και βγάζουν το ζώο από μέσα τους ακόμα και με MILFs σαν τη γιαγιά τους.

Και ούτω καθεξής...

Η ουσία είναι πως πίσω από κάθε 20ευρω κρύβονται 2 μικρές/μεγάλες ιστορίες, με τις αλήθειες και τα ψέματά τους: του μπουρδελιάρη και της πουτάνας. Για αυτό respect και στους 2 ΚΑΘΕ φορά.

Μια που το 'φερε η κουβέντα για το συναίσθημα να πω και κάτι άλλο:
Η στιγμή αφου έχει βγει η κοπέλα, τη βλέπεις και αποφασίζεις να κάνεις τη κίνηση για να πληρώσεις, είναι για μένα ένα από τα πιο ανάμικτα συναισθήματα που έχω νιώσει ποτέ, και το νιώθω κάθε φορα που βγάζω το πορτοφόλι. Είναι λίγο από έξαψη, έρωτα, αμαρτία, ντροπή, φόβο, πάθος, συμπόνια, μίσος ... Λιγό από ολα τα μπαχάρια της ζωής. Για αυτό και δε θα σταματήσω ΠΟΤΕ να τιμώ το τίτλο του μπουρδελιάρη: δίνει άλλο νόημα στη ζωή μου.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Η ουσία είναι πως πίσω από κάθε 20ευρω κρύβονται 2 μικρές/μεγάλες ιστορίες, με τις αλήθειες και τα ψέματά τους: του μπουρδελιάρη και της πουτάνας. Για αυτό respect και στους 2 ΚΑΘΕ φορά.
:thumbsup:

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πολλοι απο μας πανε και για εναν λογο που κανεις δεν εχει αναφερει ως τωρα. Γιατι η συναλλαγη μεταξυ ενος αντρα και μιας ιεροδουλης ειναι Η ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ που μπορει να γινει μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας.

Ουτε δηθεν, ουτε υποψιες αν προσποιειται, αν ερχεται μαζι σου απο σκοπιμοτητα, η για το αυτοκινητο σου. Τιποτα απο ολα αυτα. Πληρωνεις, πηδας και φευγεις απαλλαγμενος απο ενα σωρο μαλακιες που δημιουργουνται απο το πολυπλοκο μυαλο της γυναικας. Γι'αυτο πολλοι πηγαινουν ενω ειναι παντρεμενοι. Οχι μονο για ενα καλο πηδημα αλλα κυριως για να απαλλαγουν αυτα που επονται ενος πηδηματος. Οπως ευστοχα ειχα διαβασει καπου, στο πληρωμενο ερωτα δεν πληρωνεις μονο το σεξ αλλα το γεγονος οτι ο αλλος φευγει μετα απο αυτο.

Επισκέπτης
οι αρετες ενος μπουρδελιαρι ειναι περισοτερες απο εναν κοινο θνιτο...ο μπουρδελιαρις ειναι ενα λαγονικο του πολεμου που μαχετε και αγονιατε εναντια σε οτι στασι εμποδιο στιν μπουρδελοζοι του...ειναι ενασ ιμιθεοσ που εχει περασει απο πολλες δοκιμασιες μεχρι να φθασει στο καθορισμενο και επιτρεπτο  επιπεδο του...
ειναι ενασ πολιμιχανος οδισεας(μπουρδλιαρισ) που με τουσ πιστουσ του σινδροφουσ (τιν καυλα)δεχετε απο τουσ δαιμονισμενουσ θεους(πορνες) προκλισεις ....
αυτοσ ομος παρολα αυτα ιπερνικα καθε σαγινευτικι σιρινα που μαγευει με το γκικοφονο τραγουδι τισ τον καθε ταξιοδιοτι....
.....τορα πια ειμαι ενασ μοναχικοσ δον κιχοτις που αναζιτα ιγρες τριφερες πορνες οστε να ικανοποιισι τισ αβισαλεες και πονιρες ορμες του.....ο καθε περιπατος στα τροπικα σοκακια τισ αθινας εχει τιν δικι του τολμι και γοιτια...καθε μερα ειναι διαφορετικι ...ο πονος και ι διναμι που λουζουν το κορμι και τιν ψιχι μου μπορουν να μου ιποσχεθουν το ακατορθοτο...ι μαγεια τις ιδονις ειναι απο τις ανεξιγιτες ιπερφισικες διναμισ που δεν μπορει ακομα να αναλισει ο ανθροπος....γι αυτο οι μπουρδελιαριδες πρεπει παντα να ακουν το μπουρδελιαρικο ενστικτο τουσ..και προπατον τιν καυλα τουσ!!!!
αυτα απο εναν ταπεινο ιπιρετι τισ ιδονις....

Επισκέπτης
Γιατι εγινε προειδοποιηση?ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ κανεναν,ουτε και εχω προσωπικα κατι μαζι της.Και δεν γνωριζω αυτην προσωπικα(δεν πηγαινω σε μπουρδελα των 20 ευρω)παρα μονο το νικ της.Πραγματι δεν με ενδιαφερει το ποσα βγαζει και ηθελα να το αφαιρεσω εντελως απο την εξισωση,γιατι επανερχεται διαρκως,και η Κατερινα μας ειρωνευεται,οτι δηθεν καιγομαστε το ποσα βγαζει και αν ειναι πολλα η λιγα.Το εκανα σαφες με χυδαιο,ειναι η αληθεια τροπο,για να ξεκαθαρισει μια και καλη αυτο το ζητημα.ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

Το συστημα που ακολουθει ειναι βεβαιως πιο εξυπνο απο αυτο ας πουμε της Νταριας.Μπαινει στο σαιτ και συντηρει το νικ της στα διαφορα thread.Ε,σου λεει 30000 μελη εχει το σαιτ ολο και καποιος θα πει'Βρε δεν παμε κατα Κολωνου μερια να δουμε και αυτην την Κατερινα,που κανει και μερικα εξυπνα post?'.Απο 'δω,απο 'κει τσιμπαμε και καναν νεο πελατη.Ετσι δεν ειναι βρε Κατερινα?

Και που ειναι η κακια δηλαδη Jyles?Ειρωνεια ισως,αλλα οχι κακια.Κοιταξε και τα αλλα post που εκανα για να δεις αν εβγαλα κακια προς τις κοινες γυναικες(που δεν τις ονομαζω πουτανες).Μηπως εγω η εσυ η ο οποιοσδηποτε θα τα παρει μαζι του οταν μπει κατω απο το χωμα?Γιατι αποστολη και σκοπος τους(και οχι εργασια)ειναι αυτος στην τελικη,ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑ.Με ολο τον σεβασμο για τις γυναικες που δεχονται κουτσους,στραβους,αναπηρους και γενικα αντρες μη δημοφιλεις στις γυναικες οφειλουμε στον εαυτο μας να απομυθοποιησουμε την Ευγενη Πορνη.Παροτι προσωπικα εχω δει ΕΞΟΧΑ κοριτσια να εκδιδονται,(και για δυο απο αυτες{cg}μετανιωνω που δεν τους τα εριξα χοντρα)η πραγματικοτητα ειναι οτι οι περισσοτερες(ΞΑΝΑ,ΟΧΙ ΟΛΕΣ)ειναι ατομα που διψανε για χρημα και μονον.Τιποτε αλλο.Ουτε το αν θα τελειωσεις δεν τις ενδιαφερει,στο τριλεπτο ο χρονος σου τελειωνει στα μπουρδελα του Μεταξουργειου.

Και μια μικρη ιστορια,διδακτικη ομως.100% αληθινη,δεν πουλαω παραμυθια.

Πριν καμποσα,χρονια και μενα με εκαιγε αν οι κοινες γυναικες εχουν προσωπικη ζωη και τι κανουν σε αυτη.Ζητησα πιεστικα απο μια πολυ ομορφη κοπελλα,να βγουμε εξω μαζι για καφε και στο τελος την καταφερα.Ημουν πιο ρομαντικος τοτε(ακομη ειμαι,αλλα πιο συγκρατημενος),και ηθελα να δω τι σοι ζωη κανει και απο κει και περα οτι ηθελε προκυψει.Ερωτευμενος ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ αλλα αν προχωρουσε το πραγμα θετικα δεν θα κολωνα.

Για να μην τα πολυλογω,ημασταν τελειως διαφορετικα ατομα και χαρακτηρες,και ενιωθα περιεργα να την συναντω στις 7 για καφε και αυτη να εχει σχολασει απο το στουντιο στις 6.Εχουμε παντως μια επαφη μεχρι σημερα.Στο στουντιο που(ακομη...)εκδιδεται δεν την επισκεπτομαι.

Καποια στιγμη θα συναντουσαμε μαζι μια φιλη της που δουλευε σε ενα κονσομασιον μπαρ.
'Κοιταξε οταν συναντησουμε την χχχχχχ δεν πρεπει να μαθει πως γνωριστηκαμε.Αν σε ρωτησει να της πεις οτι με γνωρισες στην καφετερια'
Αυτο το βρηκα,και στην συνεχεια αποδειχθηκε,πραγματικα κωμικοτραγικο.Θυμαμαι χαμογελασα,με πικρα.
'Ενταξει,αλλα γιατι ειναι καλυτερη απο σενα,δηλαδη?Εχω δει τι συμβαινει σε αυτα τα μαγαζια και ειναι χειροτερα και πιο υποκριτικα απο οτι στα "σπιτια".Με αηδιαζει περισσοτερο αυτο που κανει αυτη,την αληθεια σου λεω.'
'Δεν πρεπει ουτε η χχχχχχ,ουτε η ψψψψψψψ να μαθουν σε καμμια περιπτωση τι δουλεια κανω.Πρεπει οπωσδηποτε να κανεις οπως σου ειπα.'

Η ψψψψψψ(αλλη φιλη της)δουλευε σε στριπτιζαδικο,απο οπου ξεκινησε την"καριερα"της και η "δικια μου".Στην συνεχεια,ειχα την"τιμη"να γνωρισω την χχχχχ,την χειροτερη προστυχοφατσα με μεγαλη διαφορα που εχω δει ποτε σε γυναικα.Δεν ηταν ντυμενη χυμα αλλα το βλεμμα της τα ελεγε ολα."Μακρια και αλαργα,κινδυνος θανατος".Ηταν πραγματικα σχεδον αστειο,η "δικια μου"εν συγκρισει ηταν καλογρια μπροστα σε αυτο το ακρως επικινδυνο ατομο αλλα της εκρυβε που δουλευε,παροτι ηταν φιλες και γνωριστηκαν στο κωλομπαρο.Τι ειδους προσωπικη ζωη μπορει να εχει μια γυναικα(και εχω δει και αλλες τετοιες περιπτωσεις,αν και αυτη ηταν η πιο κραυγαλεα)που κρυβει τι κανει απο τις σχεδον συναδελφους της μπαροβια και στριπτιζου,αντιστοιχως?

Η παραπανω ιστορια,ξαναλεω ειναι 100% ΑΛΗΘΙΝΗ.Μην ακουσω μαλακιες απο καναν ξυπνιο γιατι θα τα παρω χοντρα.

Θα ξαναερθω στο thread,ξαναλεγοντας οτι εμεις(οι πελατες τους)δεν χρειαζεται να υποκρινομαστε τοσο χοντρα,κρυβομενοι απο τους φιλους μας και τις φιλες μας.Ξαναλεω,ΜΠΟΡΟΥΜΕ να εχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΗ προσωπικη ζωη σε αντιθεση με την Κατερινα,και την καθε Κατερινα αφου δεν χρειαζεται να κρυβουμε το τι δουλεια κανουμε.Και το οτι η οικογενεια της γνωριζει τι κανει δεν σημαινει τιποτα,πρεπει ολοι μας να εχουμε οπωσδηποτε διπλα μας καποιον που να τον εμπιστευομαστε ΠΛΗΡΩΣ,για τα δυσκολα,και η κλασσικη επιλογη,βεβαια,ειναι ατομα της οικογενειας μας.

Προσοχη,το ερωτημα του thread αφορα την προσωπικη μας ζωη και οχι τα οποια χομπυ η ενδιαφεροντα εχουμε.Και η Κατερινα εχει βεβαια ενδιαφεροντα,χομπυ,σπιτι και κυριως ενα παιδι να φροντισει(και ισως να ειναι εξαιρετικη μανα,και αυτο το ειδα σε μια περιπτωση),προσωπικη ζωη ομως δεν εχει και δεν μπορει να εχει.Δεν γινεται,δεν ειναι λειτουργικη μια σχεση ενος αντρα με μια γυναικα που εξασφαλιζει τα προς το ζην οπως αυτη,και αυτο το λεω απο πρωτο χερι και οχι θεωρητικα.Αν τα παρατησει ναι,πριν οχι.Φιλικα,προς ολες τις Κατερινες.

Αντε τωρα sonyp900 μπαναρε με να τελειωνουμε.Λες να κρεμομαι απο το νικ μου στο bourdela.com?

Επισκέπτης
mini-wink-glasses.gif
Κι αμα νομιζεις ότι δεν τα εχω πει καλα….
ελα να μου τα πεις από κοντα….κι από Κολωνου μερια…!!!
Παροτι της ΖΗΤΗΣΑ στο επιμαχο post να μην το κανει,εβαλε και εδω το τζουκ-μποξ να παιξει,οπως και σε αλλες περιπτωσεις διαδικτυακου 'τσαμπουκα'."Ελα να με βρεις"λεει,"Κολωνου 30".Για να ακουμπησεις το 20ρικο εννοειται.

Λοιπον,Κυρια μου σε μπουρδελο του Μεταξουργειου η της Φυλης εχω να πατησω απο το 1999 αν θυμαμαι καλα.Δεν προκειται να αλλαξω συνηθειες τωρα για να σε "γαμησω" επειδη τσακωνομαστε εδω μεσα.

Kinsey,εχω την εντυπωση οτι μαλλον δεν εχεις παει ποτε σε "σπιτι".Για ποιο'καλο πηδημα'μιλας αδερφε μου?Σαν κουτσουρα καθονται οι περισσοτερες.Με το συμπαθειο δηλαδη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παροτι της ΖΗΤΗΣΑ στο επιμαχο post να μην το κανει,εβαλε και εδω το τζουκ-μποξ να παιξει,οπως και σε αλλες περιπτωσεις διαδικτυακου 'τσαμπουκα'."Ελα να με βρεις"λεει,"Κολωνου 30".Για να ακουμπησεις το 20ρικο εννοειται.

Λοιπον,Κυρια μου σε μπουρδελο του Μεταξουργειου η της Φυλης εχω να πατησω απο το 1999 αν θυμαμαι καλα.Δεν προκειται να αλλαξω συνηθειες τωρα για να σε "γαμησω" επειδη τσακωνομαστε εδω μεσα.

Kinsey,εχω την εντυπωση οτι μαλλον δεν εχεις παει ποτε σε "σπιτι".Για ποιο'καλο πηδημα'μιλας αδερφε μου?Σαν κουτσουρα καθονται οι περισσοτερες.Με το συμπαθειο δηλαδη.
thinking-023.GIF
Δεν μπορω να σας καταλαβω ρε παιδια…
Στην αρχη δεχομαι επιθεση και αρχιζετε να μου τα χωνετε
κι από την άλλη..αφου εχουμε πει τα χιλια μυρια..
γινεται ελαφρα οπισθοχωρησις…
Δεν φταιω εγω για τις απαντησεις μου…
Λεω τα πράγματα καμια φορα με το ονομα τους
και τελικα η αληθεια πειραζει πολλους…
Λετε αν υπαρχει προσωπικη ζωη μιας ιεροδουλης…
Υπαρχει όσο υπαρχει η προσωπικη δικια σας ζωη…
Λεω αυτά που πρεπει να πω….όσο εσεις λετε τα παντα που βιωνετε
στις προσωπικες σας στιγμες…το παιζετε τοσο ανετοι που
κυκλοφορατε στην κοινωνια χωρίς να εισαστε μπερδεμενοι με
αυτά που ειμαι εγω….ενώ αν σας ρωτησω να μου απαντησετε
ευθεως…..αν όταν ερχεστε στα μπουρδελα και μας πηδατε…
στο γυρισμο για το σπιτι θα δωσετε πληρη αναφορα στην οικογενεια,στη
γυναικα σας…το τι κανατε και που πηγατε??????
Όχι βεβαια….εκεί την κανετε με ελαφρα και το βουλωνετε…
Ειδες λοιπον τα συνειδησιακα…πως γυρνανε μπουμερανγκ?
Γι’αυτό οσοι θελουν να επισκεπτονται εμας…καλως να το κανουν…
Οσοι δεν θελουν να μας επισκεπτονται…παλι καλως να το κανουν..
Αλλά μην αρχιζετε να το ψιριζετε το θεμα…τι κανω εγω και κάθε εγω
η να σκοτωνεστε μεταξυ σας ποιος θα την βγει καλυτερα στον αλλον
κρυμενοι πισω από ένα νικ..
Δεν ενοχλω,δεν πειραζω κανεναν δεν εισαστε υποχρεωμενοι για τιποτα
ενώ μερικοί συνεχιζετε να μου τα χωνετε κι αυτό με εκνευριζει..
Λογικο δεν είναι?
Αλλά και παλι…’το αφηνω να το παρει  το ποταμι’
Δεν κερδιζω τιποτα εγω…αλλά ούτε και εσεις…
Τα πιστευω μου όμως θελετε δεν θελετε εγω θα τα υποστηριξω…
Γιατί αυτά κανουν την διαφορα να διαφερω σαν Γυναικα-Ιεροδουλη
και όχι σαν Γυναικα-Καριολα..
Και το «ελα να με βρεις που ειπα»καταλαβες λαθος…
Δεν το ειπα για το 20αρικο…
Το ειπα για να ερθεις πραγματικα να μου τα πεις από κοντα…να σε κοιταω και να με κοιτας στη φατσα…
Για τοσο λιγουρα με περασες?Να μαζευω ετσι τα 20ρικα?
Η για να ερθεις να δω ποσο καλα γαμας?
Ειπαμε….εχουμε ανάγκη τους πολλους…όχι τον έναν…
Πασχουμε από πολλά…όχι από λιγα…
Εδώ ειμαι για να ανταλλαξω μια κουβεντα με έναν ανθρωπο…
Επικοινωνιακα και μονο….όχι ψωνιστιριακα….δεν το εχω ανάγκη…!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Kατερινα-Κατερινακι πολυς ντορος με το ονομα σου-Οποιος ΔΕΝ γουσταρει θα παρακαλουσα φιλικα να μην την λεει στον αλλο γιατι τοσες σελιδες με μπινελικια-ματαιοδοξιες-κοντρες του τυπου''Εσυ εισαι ετσι-Εσυ αλλιως''δεν προαγουν τη συζητηση-Καντε σεξ ασυστολα αλλα κριτικη καλο θα ηταν ο καθενας να κανει στον εαυτο του-Μονο ετσι θα γινουμε καλυτεροι-
Η ζωη του καθε ανθρωπου περναει απο διαφορα levels

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Νομίζω πως υπάρχουν αρκετές κατηγορίες μπουρδελιάρηδων, με βάση τη συναισθηματική κατάσταση της προσωπικότητάς τους. Και αναλύω:
- Οι ντροπαλοί. Αυτοί που ακόμα και με μια ιερόδουλη ΔΕΝ απελευθερώνονται και ΔΕΝ την κοιτούν στα μάτια. Ίσως μάλιστα αισθάνονται και άβολα που παρασύρθηκαν ως εκεί. Είναι οι συντηρητικοί της παρέας.
- Οι σιγανοπαπαδιές. Τύποι που το Σαββάτο το βράδυ κάνουν χατ-τρικ στη Φυλής με γυαλί ηλίου, και τη Κυριακή το πρωί είναι παπαδοπαίδια/ψάλτες/νεοκόροι στην εκκλησία της περιοχής τους. Image. Αυτοί ζούν με την ηδονή της "παράνομης" πράξης χωρίς να συλληφθούν.
- Οι φοβιτσιάρηδες. Άτομα που έχουν ίσως πληγωθεί ή φοβούνται τη πιθανότητα να προσβληθούν από κάποια γκόμενα αν της την πέσουν, και δεν αγγίζουν παρά μόνο μπουρδελάκια, όπου είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι και εξοικειωμένοι.΄
- Οι στεναχωρημένοι. Τύποι που έχουν πάθει χοντρή ζημιά στη ζωή τους, και δεν υπολογίζουν πλέον στεγανά και ταμπού. Για αυτούς η επίσκεψη σε μπουρδέλο είναι μια καταχώρηση στην εβδομαδιαία ρουτίνα, δεν χαμογελούν ούτε μιλούν, πληρώνουν-μπαίνουν-βγαίνουν. Απλά υπάρχουν.
- Οι παθιασμένοι. Τύποι που επειδή η γυναίκα τους είναι στη δευτερη συνεχόμενη εγκυμοσυνη, έχουν να πιάσουν βυζί 18 μήνες, και βγάζουν το ζώο από μέσα τους ακόμα και με MILFs σαν τη γιαγιά τους.

Και ούτω καθεξής...

Μια που το 'φερε η κουβέντα για το συναίσθημα να πω και κάτι άλλο:
Η στιγμή αφου έχει βγει η κοπέλα, τη βλέπεις και αποφασίζεις να κάνεις τη κίνηση για να πληρώσεις, είναι για μένα ένα από τα πιο ανάμικτα συναισθήματα που έχω νιώσει ποτέ, και το νιώθω κάθε φορα που βγάζω το πορτοφόλι. Είναι λίγο από έξαψη, έρωτα, αμαρτία, ντροπή, φόβο, πάθος, συμπόνια, μίσος ... Λιγό από ολα τα μπαχάρια της ζωής. Για αυτό και δε θα σταματήσω ΠΟΤΕ να τιμώ το τίτλο του μπουρδελιάρη: δίνει άλλο νόημα στη ζωή μου.
Man μια χαρα τα λες-Η κατηγορια που ξεχασες μαλλον ειναι αυτοι που δεν ειναι ολα τα παραπανω αλλα ειναι οι dirty fuckers και δεν εννοω μονο πληρωμενο σεξ αλλα και ενα ορθιο στα δεντρα 50μ απο το μπακαλικο της γειτονιας(αν υπαρχει-κλεισανε σιγα σιγα και αυτα)Αυτοι που γουσταρουν NON STOP σεξ συνεχως :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ι καυλα μασ ενονει μιστες χιστες και σκιστες!αφιστε τισ λογομαχις και ασ αμολιθουμε για αυστιρες τιμοριες ....!!!!!

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Ακου εξυπνακια, αφου οπως λες δεν πας ΜεταξουργειοΦυλης, τοτε εισαι ασχετος και ασε τα συμπερασματα για ατομα που δε ξερεις. Εδω υπαρχουν ενα σωρο κριτικες και threads
για κοπελες που κανουν καλο κρεβατι στο Μεταξουργειο και ηρθες εσυ να μας βαλεις γυαλια?

Το συστημα που ακολουθει ειναι βεβαιως πιο εξυπνο απο αυτο ας πουμε της Νταριας.Μπαινει στο σαιτ και συντηρει το νικ της στα διαφορα thread.Ε,σου λεει 30000 μελη εχει το σαιτ ολο και καποιος θα πει'Βρε δεν παμε κατα Κολωνου μερια να δουμε και αυτην την Κατερινα,που κανει και μερικα εξυπνα post?'.Απο 'δω,απο 'κει τσιμπαμε και καναν νεο πελατη.Ετσι δεν ειναι βρε Κατερινα?

Η  χοντροκοπια και το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

k4v0ur1d10n

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνάω με τον συνχύστη Πίτσι! Αφήστε τα μίση και πιάστε... τις βελόνες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom