Νέα

Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Pitsi είσαι ο Αρχηγός μας...!!!

king-033.gif

Επισκέπτης
Ψήφο στον  Pisti, στον υπέρτατο μπουρδελιάρη…!!!

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Pitsi είσαι η ελπίδα μας...!!!
Ο Pitsi στην Βουλή...!!!
Pitsi είσαι ο Αρχηγός μας...!!!
king-033.gif
Ψήφο στον   Pisti, στον υπέρτατο μπουρδελιάρη…!!!

:think:Τι έγινε ρε παιδιά, Spam προβολή για τον pitsi?
Σε λάθος thread τα ρίχνεις George_32, γράψτα στο PITSI_for_President!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Το Πιτσι-ληστής μήπως έχει αλληγορική σημασία?  :think: :think: :think: :think:

Μήπως πίσω του κρύβεται κάποιος κακοποιός με μάσκα αγγέλου?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ακου εξυπνακια, αφου οπως λες δεν πας ΜεταξουργειοΦυλης, τοτε εισαι ασχετος και ασε τα συμπερασματα για ατομα που δε ξερεις. Εδω υπαρχουν ενα σωρο κριτικες και threads
για κοπελες που κανουν καλο κρεβατι στο Μεταξουργειο και ηρθες εσυ να μας βαλεις γυαλια?

Η  χοντροκοπια και το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Kinsey,
  Αν την πενταλεπτη ξεπετα την ονομαζεις'καλο πηδημα'τα κριτηρια μας διαφερουν κατα πολυ τοτε.Γιατι και στο Μεταξουργειο και στην Φυλης τα μπουρδελα λειτουργουσαν,και εξακολουθουν να λειτουργουν,με αυτο το χρονικο οριο.Στην σπανια περιπτωση που η κοπελλα κανει λαθος η τσατσα κοπαναει την πορτα η τελος παντων δινει συνθημα.Σε καθε περιπτωση τα κοριτσια συμετεχουν απο ελαχιστα εως(συνηθως)καθολου.

Τελος παντων τα κριτηρια ειναι υποκειμενικα σε αυτα τα πραγματα.Αναλογα το τι ζηταει ο καθενας.

Για το δευτερο σκελος της απαντησης σου εχω να σου πω οτι η γυναικα ειναι επαγγελματιας(και οχι εργαζομενη,κατα την γνωμη μου).Εσυ ο ιδιος αλλωστε εχει επιχειρηματολογησει σε αυτην την βαση,οτι δηλαδη πρεπει να βλεπουμε και να σεβομαστε τις κοινες γυναικες με αυτην την λογικη(και εκει διαφωνω).Καθε καλος επαγγελματιας φροντιζει την πελατεια του,δεν το γνωριζεις αυτο?

Το ιδιο κανει και η Κατερινα.Εδω μεσα(σε αυτο το σαιτ)μπαινει κυριως για αυτον τον λογο,αν και για να πουμε την αληθεια κανει και μερικα post αρκετα ενδιαφεροντα.Ο αντικειμενικος σκοπος,που λεμε,ειναι αυτος ομως και με βαση αυτην την λογικη(Ελα να με βρεις Κολωνου 30)λειτουργει.

Οπως βλεπεις δεν βριζω ουτε και σε ονομαζω'εξυπνακια'η'κομπλεξικο'(μου φαινεται πως εδω μεσα πρεπει να διευκρινιζουμε το προφανες).Δεν σε γνωριζω και δεν με γνωριζεις,και προσωπικα εκτιμω το οτι εσυ τουλαχιστον ειχες καποια επιχειρηματα,με τα οποια(ξαναλεω)διαφωνω.

Φιλικα.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
 Για το δευτερο σκελος της απαντησης σου εχω να σου πω οτι η γυναικα ειναι επαγγελματιας(και οχι εργαζομενη,κατα την γνωμη μου).Εσυ ο ιδιος αλλωστε εχει επιχειρηματολογησει σε αυτην την βαση,οτι δηλαδη πρεπει να βλεπουμε και να σεβομαστε τις κοινες γυναικες με αυτην την λογικη(και εκει διαφωνω).Καθε καλος επαγγελματιας φροντιζει την πελατεια του,δεν το γνωριζεις αυτο?

Το ιδιο κανει και η Κατερινα.Εδω μεσα(σε αυτο το σαιτ)μπαινει κυριως για αυτον τον λογο,αν και για να πουμε την αληθεια κανει και μερικα post αρκετα ενδιαφεροντα.Ο αντικειμενικος σκοπος,που λεμε,ειναι αυτος ομως και με βαση αυτην την λογικη(Ελα να με βρεις Κολωνου 30)λειτουργει.

Οπως βλεπεις δεν βριζω ουτε και σε ονομαζω'εξυπνακια'η'κομπλεξικο'(μου φαινεται πως εδω μεσα πρεπει να διευκρινιζουμε το προφανες).Δεν σε γνωριζω και δεν με γνωριζεις,και προσωπικα εκτιμω το οτι εσυ τουλαχιστον ειχες καποια επιχειρηματα,με τα οποια(ξαναλεω)διαφωνω.

Φιλικα.

Oταν μιλησα για καλο πηδημα (στο αρχικο ποστ) πουθενα δεν ανεφερα Μεταξουργειο. Παρολα αυτα ακομα και εκει μπορεις να βρεις καλο πηδημα και απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο εμπειριες τοσων συναδελφων.

Οσο αφορα τη Κατερινα, πιστευω (γνωμη μου παντα) οτι ειναι απο τις γυναικες που πραγματικα εχουν μια θεση σε αυτο το σαιτ. Εχουμε γεμισει απο ενα σωρο γαλοτσες που εχουν καταστρεψει ενα σωρο τοπικς σε αντιθεση με καποια ιεροδουλη που εχει κατι παντα να πει και ολοι την διαβαζουν. Το σαιτ αφορα το πληρωμενο ερωτα και ολοι εχουμε να μαθουμε κατι απο γυναικες που δουλευουν στο χωρο.

Εγω σου ξαναλεω, το να λες οτι μπαινει στο φορουμ και μιλαει μαζι μας για παρει πελατες το θεωρω καραμπινατη ανοησια. Ακομα και αν ειναι ετσι, δεν δικαιολογουνται ενα σωρο προσωπικες επιθεσεις (γιατι αλλωστε εγινες warned?). Αν πιστευεις οτι κανει κατι απο σκοπιμοτητα μπορεις απλως να μην της μιλας οπως κανω και εγω με καποιους που με εκνευριζουν. Αλλωστε οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι βαθια χωμενοι στα "σπιτια" και στα cg και δεν ειναι παιδακια να παρασυρθουν απο τον οποιοδηποτε.

Επισκέπτης
Oταν μιλησα για καλο πηδημα (στο αρχικο ποστ) πουθενα δεν ανεφερα Μεταξουργειο. Παρολα αυτα ακομα και εκει μπορεις να βρεις καλο πηδημα και απο προσωπικη εμπειρια αλλα και απο εμπειριες τοσων συναδελφων.

Οσο αφορα τη Κατερινα, πιστευω (γνωμη μου παντα) οτι ειναι απο τις γυναικες που πραγματικα εχουν μια θεση σε αυτο το σαιτ. Εχουμε γεμισει απο ενα σωρο γαλοτσες που εχουν καταστρεψει ενα σωρο τοπικς σε αντιθεση με καποια ιεροδουλη που εχει κατι παντα να πει και ολοι την διαβαζουν. Το σαιτ αφορα το πληρωμενο ερωτα και ολοι εχουμε να μαθουμε κατι απο γυναικες που δουλευουν στο χωρο.

Εγω σου ξαναλεω, το να λες οτι μπαινει στο φορουμ και μιλαει μαζι μας για παρει πελατες το θεωρω καραμπινατη ανοησια. Ακομα και αν ειναι ετσι, δεν δικαιολογουνται ενα σωρο προσωπικες επιθεσεις (γιατι αλλωστε εγινες warned?). Αν πιστευεις οτι κανει κατι απο σκοπιμοτητα μπορεις απλως να μην της μιλας οπως κανω και εγω με καποιους που με εκνευριζουν. Αλλωστε οι περισσοτεροι εδω μεσα ειναι βαθια χωμενοι στα "σπιτια" και στα cg και δεν ειναι παιδακια να παρασυρθουν απο τον οποιοδηποτε.
  Το γιατι εγινα warned πραγματικα δεν το καταλαβα και o αξιοτιμος mod μου οφειλει μια σοβαρη εξηγηση.Εγραψε οτι πρεπει εγω να σεβομαι,λεει,τις επιλογες του καθενος στην ζωη του.Συγνωμη,αλλα εχω αποψη και την εκφραζω ευγενικα και με επιχειρηματα ακομη και οταν με προσβαλουν,οπως εκανες εσυ Κinsey.

Τα οσα ειπα δεν ειναι κατι καινοφανες.Εχουν γραφτει και ξαναειπωθει πολλες φορες και θα ξαναειπωθουν στο μελλον,γιατι αυτη ειναι η θεματολογια του site,και ειναι αναποφευκτο να εκφραζονται και αποψεις για το ζητημα αυτο που δεν ειναι αρεστες σε ολους.Αν λοιπον ο sonyp900 διαφωνει μαζι μου,ας απαντησει με αντεπιχειρηματα,αν εχει.Μπορει επισης να βρισει αν θελει,δεν ειναι η πρωτη φορα που θα γινει κατι τετοιο σε αυτο,η σε οποιοδηποτε forum.

Αλλα να με κανει warned με μια ΣΑΘΡΗ(επιεικως)αιτιολογια,γιατι δεν σεβαστηκα,λεει,τις επιλογες της Kατερινας στην ζωη της ειναι λαθος(παλι επιεικως).Εγραψα την αποψη μου εντος πλαισιων του thread,με αρκετη ειρωνια αλλα την Κατερινα ΔΕΝ την εβρισα.Ουτε"πουτανα"δεν την ειπα.Για το"στα αρχιδια μου τα λεφτα που βγαζεις"εχω δωσει ηδη επαρκεις εξηγησεις και στο φιναλε εχουν ακουστει πολυ χειροτερα μεταξυ μελων χωρις ιδιαιτερες αντιδρασεις.Τοση ευαισθησια για την Κατερινα και τις επιλογες της πια?

Στον JylesJordan που επισης εγινε warned εγραψε οτι δεν ειναι τροπος,λεει,να αντιδρας ετσι επειδη ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.Χωρις διαθεση να κανω τον συνηγορο του Ιουλιου(που με εβρισε αλλωστε),ΔΕΝ του την ειπα σε καμμια περιπτωση.
Αντεδρασε μονος του,οπως αντεδρασε,και χωρις ΞΑΝΑΛΕΩ να του απευθυνθω εγω πρωτος.Για μενα sonyp900 εδειξες ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ και ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ στην δουλεια που εχεις αναλαβει να κανεις και περιμενω απαντηση,με επιχειρηματα ομως για το γιατι εγινα warned.

Εγω,(αλλα νομιζω και αλλοι)δεν επιτεθηκα στην Κατερινα προσωπικα(ενα νικ ειναι αλλωστε),αλλα στον ΜΥΘΟ της "Κατερινας",και ολων των "Κατερινων".Οχι,ΞΑΝΑΛΕΜΕ,στον ανθρωπο Κατερινα αλλα στον μυθο "ΚΑΤΕΡΙΝΑ",που αυτη καλλιεργει,και στους υπερασπιστες του.Με επιχειρηματα και παραδειγματα απο πρωτο χερι και,ΞΑΝΑΛΕΩ,χωρις ουρλιαχτα και"ψοφα αργα απο ανιατη ασθενεια","κομπλεξικε"και"εξυπνακια"(συ ειπας).Ειρωνικα ισως,αλλα και η ειρωνεια απαγορευεται εδω μεσα?

ΞΑΝΑΛΕΩ,σεβασμο στην"Κατερινα"για αυτο που κανει για εμας(τους αντρες)αλλα μεχρι ενος σημειου,και οχι στο παραμυθι"Κατερινα".

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
  Εγω,(αλλα νομιζω και αλλοι)δεν επιτεθηκα στην Κατερινα προσωπικα(ενα νικ ειναι αλλωστε),αλλα στον ΜΥΘΟ της "Κατερινας",και ολων των "Κατερινων".Οχι,ΞΑΝΑΛΕΜΕ,στον ανθρωπο Κατερινα αλλα στον μυθο "ΚΑΤΕΡΙΝΑ",που αυτη καλλιεργει,και στους υπερασπιστες του.Με επιχειρηματα και παραδειγματα απο πρωτο χερι και,ΞΑΝΑΛΕΩ,χωρις ουρλιαχτα και"ψοφα αργα απο ανιατη ασθενεια","κομπλεξικε"και"εξυπνακια"(συ ειπας).Ειρωνικα ισως,αλλα και η ειρωνεια απαγορευεται εδω μεσα?

ΞΑΝΑΛΕΩ,σεβασμο στην"Κατερινα"για αυτο που κανει για εμας(τους αντρες)αλλα μεχρι ενος σημειου,και οχι στο παραμυθι"Κατερινα".

Aυτα που λες περι του μυθου της Κατερινας ειναι παραμυθια της Χαλιμας και να'χαμε να λεγαμε. Ολοι ξερουν που βρισκεται και τι κανει οχι σαν και μας που ειμαστε πισω απο ενα νικ. Και η ειρωνεια που λες, ναι καταντα ενοχλητικη οταν περιεχει και κακια (οπως με μαλακιες του στυλ "παρε τα λεφτα μαζι σου οταν σε χωσουν στο σαββανο"). Επειδη εχω αρχισει να βαριεμαι να λεω τα ιδια και τα ιδια στο ξαναλεω για τελευταια φορα. Αν δε σου αρεσει καποιος μην ασχολεισαι προσωπικα μαζι του. Ετσι θα αποφυγουμε να γαμαμε τα τοπικς το ενα μετα το αλλο.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
  Το γιατι εγινα warned πραγματικα δεν το καταλαβα και o αξιοτιμος mod μου οφειλει μια σοβαρη εξηγηση.Εγραψε οτι πρεπει εγω να σεβομαι,λεει,τις επιλογες του καθενος στην ζωη του.Συγνωμη,αλλα εχω αποψη και την εκφραζω ευγενικα και με επιχειρηματα ακομη και οταν με προσβαλουν,οπως εκανες εσυ Κinsey.

Τα οσα ειπα δεν ειναι κατι καινοφανες.Εχουν γραφτει και ξαναειπωθει πολλες φορες και θα ξαναειπωθουν στο μελλον,γιατι αυτη ειναι η θεματολογια του site,και ειναι αναποφευκτο να εκφραζονται και αποψεις για το ζητημα αυτο που δεν ειναι αρεστες σε ολους.Αν λοιπον ο sonyp900 διαφωνει μαζι μου,ας απαντησει με αντεπιχειρηματα,αν εχει.Μπορει επισης να βρισει αν θελει,δεν ειναι η πρωτη φορα που θα γινει κατι τετοιο σε αυτο,η σε οποιοδηποτε forum.

Αλλα να με κανει warned με μια ΣΑΘΡΗ(επιεικως)αιτιολογια,γιατι δεν σεβαστηκα,λεει,τις επιλογες της Kατερινας στην ζωη της ειναι λαθος(παλι επιεικως).Εγραψα την αποψη μου εντος πλαισιων του thread,με αρκετη ειρωνια αλλα την Κατερινα ΔΕΝ την εβρισα.Ουτε"πουτανα"δεν την ειπα.Για το"στα αρχιδια μου τα λεφτα που βγαζεις"εχω δωσει ηδη επαρκεις εξηγησεις και στο φιναλε εχουν ακουστει πολυ χειροτερα μεταξυ μελων χωρις ιδιαιτερες αντιδρασεις.Τοση ευαισθησια για την Κατερινα και τις επιλογες της πια?

Στον JylesJordan που επισης εγινε warned εγραψε οτι δεν ειναι τροπος,λεει,να αντιδρας ετσι επειδη ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.Χωρις διαθεση να κανω τον συνηγορο του Ιουλιου(που με εβρισε αλλωστε),ΔΕΝ του την ειπα σε καμμια περιπτωση.
Αντεδρασε μονος του,οπως αντεδρασε,και χωρις ΞΑΝΑΛΕΩ να του απευθυνθω εγω πρωτος.Για μενα sonyp900 εδειξες ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ και ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ στην δουλεια που εχεις αναλαβει να κανεις και περιμενω απαντηση,με επιχειρηματα ομως για το γιατι εγινα warned.

φιλε supermouse, ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο θα πρεπει ΕΣΥ να οριζεις τους κανονες, τα ορια και το επιπεδο μιας συζητησης.
αυτα ειναι δεδομενα απο τους δημιουργους του χωρου που φιλοξενουμαστε ολοι.
εκφρασεις του τυπου "παρε τα λεφτα μαζι σου οταν σε χωσουν στο σαββανο", δεν ειναι οτι καλλιτερο εδω μεσα, δεν αρμοζουν ατο επιπεδο του σαιτ (μην πλανασαι απο τον τιτλο του  ;)) και ειναι γνωστο και σε σενα απο ο,τι καταλαβα ''....Εχουν γραφτει και ξαναειπωθει πολλες φορες..''  ;) οτι δεν ειναι επιτρεπτές, κυριως για να διατηρειται το επιπεδο και η κοσμιοτητα στο σαιτ. (ριξε μια ματια και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,151/topic,2.msg914#new]εδώ [/URL] ;) ;)

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τα έχετε βάλει με την Κατερίνα.Σας πειράζει που βγάζει περισσότερα λεφτά από εσάς/εμάς;Σας πειράζει που από τους περισσότερους χαίρει σεβασμού κι εκτιμήσεως;Σας πειράζει που είναι ενεργό μέλος του φόρουμ;Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο.Όποιος θέλει ας πάει στο μπουρδέλο της να την γαμήσει.Όποιος δε θέλει ας μην πάει.Δεν τον υποχρέωσε κανείς.Κι εγώ έχω μιλήσει διαδικτυακά με την Κατερίνα,αλλά δεν έχω πάει στο Μεταξουργείο.Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος.Αφήστε τη γυναίκα να κάνει τη ζωή της κι εσείς κάντε τη δική σας.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
με ολο τον σεβασμο στουσ μοντσ κ χωρισ να κανω υποδειξη,ρε παιδια ΔΕΝ βλεπει καποιοσ τα ποστ του ΚΙΤΣουΝΕΥ κ τισ αναιτιεσ επιθεσεισ του?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
its-me-0015.gif
Τελικα αν αρεσω η αν δεν αρεσω σε καποιους…
δεν σταματαει το γεγονος ότι ειμαι ΕΓΩ..κι αυτό δεν μπορω
να το αλλαξω…
Το μονο που θελω είναι να σταματησουν οι διαπληκτισμοι…
να παρουν όλα τον ρυθμό τους…και να συνεχισουμε να λεμε
τις αποψεις μας η τις μαλακιουλες μας να περναει η ωρα…
Και θελω αν είναι δυνατον οσοι εγιναν Warned να ξαναγινουν
οπως ηταν παλια…
Δεν πειραζει ρε παιδια…..η κακια μενει στο τελος…τιποτ’άλλο…!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Τι είναι warned τελικά;;
Τίτλος τιμής;;
Είναι δηλαδή καλύτερος μπουρδελιάρης από εμάς;;
Θέλω και γω!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Λοιπον με το που τελειωσω την δουλεια περνω κατευθιαν το ΜΑΝΤΑ και κατεβενω μεγαρα να το λιωσω.
Τα σαββατοκυριακα μονο ασχολουμαι με μπουρδελα, καφεδες, φιλους! Αυτα κανουν?  :uglystupid:

Drift rules!!!!!! :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Οδηγός φορτηγού είμαι με λατρεία στα Scania!!
Mercedes οδηγώ όμως, χαχα!!!
Μπυρόβιος, γκαζοφονιάς τα βράδυα, μουσικόφιλος (black death metal κυρίως) και drummer!!
Έχω εδώ και χρόνια σοβαρή σχέση και τα τελευταία 2 χρόνια
επισκέπτομαι που και που τα μονοπάτια της ηδονής του
Μεταξουργείου!! :grin: :rockon:
Αυτά!
Α..... λατρεύω τα ψηλά τακούνια :cheesy:

Επισκέπτης
... Τελικά παίδες, η προσωπική ζωή ενός μπουρδελιάρι
θέλει υπομονή και επιμονή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom