Νέα

Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nfotis

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκινώντας από το αρχικό μήνυμα της Χριστίνας, θα κατατάξω τον εαυτό μου λίγο-πολύ στους 'φοβιτσιάρηδες' που ανέφερε ένας συμφορουμίτης.

Με άλλα λόγια, ψάχνομαι μεν για άνθρωπο δικό μου (παρά τις αποτυχίες μου στον τομέα), αλλά υπάρχει και μια φυσική ανάγκη που καλό είναι να την ικανοποιώ (πως να το κάνουμε, το ραντεβού με το δεξί χέρι δεν είναι παρά ένα φτωχό υποκατάστατο της επαφής με άλλο άνθρωπο, έστω και όπως ορίζεται στα μαγαζιά της Φυλής).
Η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή είναι μόνιμη (αλλά φυσικά, υπάρχει και η ανάγκη για απλό σεξ χωρίς τις συναισθηματικές επιπλοκές που έχουν επιφέρει οι Ελληνίδες που άλλα λένε, άλλα εννοούνε, άλλα θέλουνε κι άλλα κάνουνε...)

Πως νιώθω όταν μπαίνω στο μαγαζί; Δύσκολο να το περιγράψω.
Είναι (όπως είπε και άλλος) ένα μείγμα πόθου, επιθυμίας, ανάγκης, απέχθειας (απέναντι στον αδύναμο εαυτό μας και τη παρακμιακή ατμόσφαιρα στο μαγαζί), ενοχές, κάπως σαν τον άνθρωπο που θέλει να κόψει το τσιγάρο αλλά θέλει απελπισμένα να νιώσει την ανακούφιση που αυτό φέρνει (το έκοψα πριν 2 δεκαετίες, μαζί με τα σκληρά ποτά και κάτι άλλα  :) ).
Και κοιτάμε ο ένας τον άλλο (μερικές φορές), ανταλλάζοντας μηνύματα με τα μάτια όπως περιμένουμε στον προθάλαμο. Οι περισσότεροι πάντως κλεινόμαστε στον εαυτό μας, κρύβοντας το είναι μας ακόμα κι από εμάς.

Είναι και η ελπίδα ότι αυτή η φορά μπορεί να είναι καλύτερη από τη προηγούμενη εμπειρία (αισιόδοξος εγώ), καθώς ακούει κάποιος τα τακούνια να σταματάνε στη πόρτα μπροστά, το πόμολο να ανοίγει, και η καρδιά σου σταματάει για μισή στιγμή....

Κάποια στιγμή θα στραφώ προς τη λύση των CG, γιατί το περιβάλλον στα μαγαζιά στη Φυλής είναι αποκαρδιωτικό (σκοτεινά δωμάτια, βρώμικα σεντόνια, κτλ.).
Μερικούς τους διεγείρει αυτό το παρακμιακό σκηνικό, αλλά εμένα όχι και τόσο (για αυτό και σπάνια κατεβαίνω σε αυτά τα μέρη).
Α, και η πίεση του χρόνου είναι κάτι που κόβει την ερωτική διάθεση (υπάρχει ανάγκη από το girlfriend experience, πως να το κάνουμε).
Αλλά είναι γνωστό ότι η προσφορά τέτοιων υπηρεσιών υπολείπεται δραματικά της ζήτησης...

Δε ξέρω αν ξεκαθάρισα κάπως το σκηνικό από τη μεριά του 'πελάτη' που κρύβεται κάτω από αυτό το nickname, αλλά είμαι ανοιχτός σε διευκρινιστικές ερωτήσεις από τη μεριά των επαγγελματιών ιερόδουλων.
Ισως θα ήταν καλή ιδέα να ανοίξει ένα είδος 'ψηφοφορίας/δημοσκόπησης';

Sorry για τη σεντονιάδα, σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και είπα να ξεχαρμανιάσω κι εγώ... :)

Ν.Φ.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Οι μπουρδελιαρηδες χωριζονται σε 2 κατηγοριες.
Στους κατ'αναγκη που πανε γιατι δεν εχουν κατι αλλο
και στους αρρωστους που ενω εχουν (μονιμα η κατα καιρους)
διαθεσιμα μουνακια ειναι κολημενοι και γουσταρουν για διαφορους
λογους να γαμανε πουτανακια.
Εμενα προσωπικα με φτιαχνει οτιδηποτε πονηρο.

Επισκέπτης
Μπουρδελιάριδες ενωμένοι πότε νικημένοι ... όλοι μαζί στον αγώνα!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
πως να το κάνουμε, το ραντεβού με το δεξί χέρι δεν είναι παρά ένα φτωχό υποκατάστατο της επαφής με άλλο άνθρωπο,

Μερικές φορές όμως, αυτό το ραντεβού με τη δεξιά παλάμη, είναι ρε παιδί μου πολύ ... πετυχημένο :tooth:

:bounce-glasses:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.026
Πόντοι
6.815

Επισκέπτης
εγω να πω την αποψη μου.ο μπουρδελιαρης σκεφτεται συνεχεια ποτε θα γαμησει στο μπουρδελο περιμενει την ωρα που θα φυγει για τσαρκα εχει αλλαξει τι ζωη του για τις πουτανες(εκτος παντρεμενων)ειναι δυσκολο για τον μπουρδελιαρη να βρει μια κοπελα της προκοπης οχι απο θεμα ομορφιας αλλα οπως η πουτανα εχει μαθει στην πουτανια ετσι εχει μαθει κ ο μπουρδελιαρης γιατι μια γκομενα θελει το χρονο της κ μπουρδελιαρης σε χρονο νττ εχει γαμησει κ οσο δυσκολο ειναι για τη πουτανα να φυγει απο τη δουλεια αυτη τοσο δυσκολο ειναι κ για τον μπουρδελιαρη.το συμπερασμα για εμενα ειναι οτι μπουρδελιαρης κ πουτανα βραζουν στο ιδιο καζανι απλα η πουτανα κολυμπαει στα βαθια με φυαλι οξυγονου ενω ο μπουρδελιαρης με μασκα κ αναπνευστηρα

farmas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στις πουτανες παω γιατι ετσι εμαθα και συνήθισα.Ειμαι 19 και απο τα 15 που ειχα παει πρωτη φορα μονο σε πουτανες εχω παει.Τακτικα δεν πηγαινω παρα μονο για να φευγει η καβλα και να μην με απασχολει απο τις δουλειες μου.Οταν δινω τα χρηματα τα συναισθηματα ειναι αναμικτα.Και η καβλα υπαρχει αλλα και το αισθημα οτι καπου πιαστηκα μαλακας.Το πρωτο πριν μπει η κοπελα το δευτερο οταν τελειωσω και μου ερθουν τα χρηματα αμεσως στο μυαλο.Μπαζα ειχα ευκαιριες να γαμησω πολλα κ μου την επεφταν αυτες αλλα δεν εβρισκα καποιο λογο.Μερικες φορες εχουν κανει κινησεις και ομορφες κοπελες αλλα απο την μια δεν μου αρεσει το παιχνιδι εχω συνηθισει να τα σκαω να γαμαω και μετα να μην σε ξερω και ουτε ειμαι καλος σε αυτα οποτε δεν γινοταν τιποτα.Ετσι μενουν οι πουτανες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Να πω εγω?
Λοιποοοοοοοοοον…….!!!!
Το πρωι ξυπνατε….αλλά ειστε κοιμισμενοι…!!
Σηκωνεστε από το κρεβάτι ενώ ξυνεστε….
Χρατσα χρουτσου….χρατσα χρουτσου…..
Πηγαινετε στην τουαλετα να κατουρησετε….
Προσοχη…..Πανω από 3 φορες τιναγμα…θεωρειται μαλακια…
Κατοπιν…πηγαινετε στην κουζινα για πρωινο…..
Αν φτιαξετε ένα τοστ με τον καφε…καλως…..
Διαφορετικα….ανοιγετε την περιβοητη τι βι….να ακουσετε τα πρωινα
νεα….
Ξαφνικα ….εμφανιζεται η παρουσιαστρια…..με ένα ξωβυζο….κι ένα
ξεκολο…που δεν αρμοζει σε καμια περιπτωση σε πρωινη εκπομπη…
κι αυτοματως αναρωτιεσαι αν είναι η ιδια η γκομενα που της εκανες
καμακι πριν από λιγες ωρες σε βραδυναδικο…..
Τελος παντων συνεχιζουμε…..
Παιρνουμε το τοστ….το διπλωνουμε σε 2 ισα μερη……και…..
αυτοματως…….η θεα που αντικρυζουμε ….είναι η εικονα σαν ένα
μουνι….που πιεζοντας το αυτό βγαζει τα υγρα του(ζαμπον,τυρι,ντοματα)
και πλησιαζοντας στο στομα μας….είναι σαν η πρωτη ηλιαχτις της μερας
να μας εχει καλυψει….εως βραδυς…..

Ωωωωωω…..τι συναισθημα είναι τουτο……
Και μεχρι βραδυς…..με αυτό το συναισθημα ζουμε……
Κι αν μας κατσει μας εκατσε…….
Και την επομενη μερααααααααααα
Ξανα μαναααααααα…
που να ειναι αραγε αυτη η ποιητρια να καβλαντισουμε?
αχχχχ λειπουν αναλογα ατομα απο το site ρε γαμωτο :(

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Το εύκολο και γρήγορο σεξ είναι εθιστικό. Δε χρειάζεται άλλη ανάλυση. Το αργό παιχνίδι του καβλαντίσματος και της αναμονής είναι γυναικεία ανάγκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom