Νέα

Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ δυστυχώς σε αντίθεση με τα υπόλοιπα members είμαι γοητευτικός,έξυπνος,με 28εκ ρεβολβερ,πατέρα πλοιοκτήτη,μητριά 25 Μαιών Σλοβακα και πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων...

Η ζωή μου σε περίληψη όπως ακριβώς την περιέγραψες..

Θα σηκωθώ κατά τις 1 το μεσημέρι και με τα δυο χέρια της κινεζουλας, άτριχης υπηρέτριας θα ξησουμε τα αρχιδια μου..

Εκ των υστέρων θα επισκεφτώ την τρίτη κατά μέγεθος τουαλέτα και με τη βοήθεια της ρωσσιδας που κρατάει τα μικρά μου αδέλφια θα κατουρήσω και θα την τιναξει πάνω από 5 φορές ώστε να είναι καθαρόαιμη μαλακία..

τέλος θα συναντησώ την Μουσλινα (Star Russia 2004) από Ρωσία κάτω στην προβλήτα,η οποία θα μου σερβίρει φρέσκα τοστάκια πάνω στα στηθάκια της, θα σαλπάρω
Luxury_Mega_Power_Cruiser_Ship_Boat_Yacht.jpg
και ως γνήσιος playboy θα αναζητήσω στιγμές  ηδονής στο Μεταξουργείο και στη Φυλης..  :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν τελικά μέσα από το θρετ,αριστοτεχνικά θέλεις να λάβεις  πληροφορίες σχετικά με την αγορά του γρήγορου φαγητού με στόχο μελλοντική αλλαγή επαγγέλματος...

Μην το συζητάς...ευχαρίστηση μου. :grin:
Αστο….να τρως εσυ καλυτερα….
Γιατί νηστικο αρκουδι δεν…. :knockinb:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
τον εχουμε μικρο και δεν μας καθεται καμια αλλη παρα μονο μια ιεροδουλη....κοινως ειμαστε ανικανοι στο θεμα του σεξ και ερωτικα αναπηροι
Τωρα εσυ μας προσβαλλεις….
γιατί σε ειχα και γκομενο…..
Αληθεια ….ηταν τοσο μεγαλο το
πουλι σου οση η μαλακια σου????

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
τι σκεφτεστε σαν αντρες που πηγαινετε στα μπουρδελα η στουδια κ γιατι πατε.....,πως νιωθετε,.....τι αισθανεστε κ.τ.λ......

Οπως αναρωτιεστε εσεις τι αιθανομαστε η τι σκεφτομαστε ετσι αναρωτιομαστε κ εμεις...

Χριστίνα ο καθένας πηγαίνει στα μπουρδέλα για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους, οι οποίοι συγκλίνουν σε έναν κοινό  παρονομαστή. Το πρόβλημα των σχέσεων...

- Άλλος πηγαίνει γιατί δεν έχει κοπέλα
- Άλλος πηγαίνει γιατί ναι μεν έχει κοπέλα αλλά θέλει να δοκιμάζει και σεξ με διαφορετικές γυναίκες.
- Άλλος πηγαίνει για να γεμίσει την άδεια καθημερινότητα του
- Άλλος έχει προβλήματα στο σπίτι (πιθανόν να μην υφίστανται καν σεξουαλικές σχέσεις με την ίδια του την γυναίκα)
- Άλλος απλά για τις εμπειρίες (χομπίστας :P )
- Άλλος για να νιώσει έστω για μια στιγμή ότι είναι ικανός να αγαπήσει και να αγαπηθεί (συνήθως τέτοιοι συχνάζουν και στα κωλόμπαρα όπου ρωτούν για την ζωή των κοπελιών που δουλεύουν εκεί, ενδιαφέρονται έστω και επιφανειακά για τα προβλήματα τους κλπ)
- Άλλοι πηγαίνουν γιατί έτσι πιστεύουν πως ακόμη περνάει η μπογιά τους...

και για έναν σωρό άλλους λόγους

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χριστίνα ο καθένας πηγαίνει στα μπουρδέλα για ένα σωρό διαφορετικούς λόγους, οι οποίοι συγκλίνουν σε έναν κοινό  παρονομαστή. Το πρόβλημα των σχέσεων...

- Άλλος πηγαίνει γιατί δεν έχει κοπέλα
- Άλλος πηγαίνει γιατί ναι μεν έχει κοπέλα αλλά θέλει να δοκιμάζει και σεξ με διαφορετικές γυναίκες.
- Άλλος πηγαίνει για να γεμίσει την άδεια καθημερινότητα του
- Άλλος έχει προβλήματα στο σπίτι (πιθανόν να μην υφίστανται καν σεξουαλικές σχέσεις με την ίδια του την γυναίκα)
- Άλλος απλά για τις εμπειρίες (χομπίστας :P )
- Άλλος για να νιώσει έστω για μια στιγμή ότι είναι ικανός να αγαπήσει και να αγαπηθεί (συνήθως τέτοιοι συχνάζουν και στα κωλόμπαρα όπου ρωτούν για την ζωή των κοπελιών που δουλεύουν εκεί, ενδιαφέρονται έστω και επιφανειακά για τα προβλήματα τους κλπ)
- Άλλοι πηγαίνουν γιατί έτσι πιστεύουν πως ακόμη περνάει η μπογιά τους...

και για έναν σωρό άλλους λόγους
Ξέρεις ποιο είναι το θεμα?
Και μην ρωτας την Χριστινα….γιατί σε αυτά
είναι ακομα μωρο…..
Ξέρεις ποσους εχω δει εγω τετοιους…..ασχετα με την σειρα
που ειπες……να είναι ενας?Οπου και τω αυτω συνεπαγεται
να είναι μια προσωπικοτητα?
Ρε καλα κανετε….ο κάθε ενας όπως μπορει……
Δεν αντιλεγω…….
Αλλά μου την δινει αυτά που βλεπω…..
Ονοματα και καταστασεις δεν θιγουμε…..
Στριγκακι γουσταρετε?….Σας το βαζουμε….
Γουσταρετε επειδη εισαστε «αντρες» να μας ξεσκιζετε?
Μας ξεσκιζετε…..
Ολοι 20 ευρω θα δωσετε…….
Και οι περεταιρω καβλες?….Εχουν κι αυτές την τιμη τους….
Την σημερον ημεραν….ολες οι καβλες πληρωνονται…
Μην μου λες ξαφνικα ότι κάθε ενας πηγαινει για διαφορετικο λογο…
Με το που θα δουμε την φατσα του ξερουμε και τι θελει….
Όλα ….μετρημενα στα δαχτυλα είναι….

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρεις ποιο είναι το θεμα?
Και μην ρωτας την Χριστινα….γιατί σε αυτά
είναι ακομα μωρο…..
Ξέρεις ποσους εχω δει εγω τετοιους…..ασχετα με την σειρα
που ειπες……να είναι ενας?Οπου και τω αυτω συνεπαγεται
να είναι μια προσωπικοτητα?
Ρε καλα κανετε….ο κάθε ενας όπως μπορει……
Δεν αντιλεγω…….
Αλλά μου την δινει αυτά που βλεπω…..
Ονοματα και καταστασεις δεν θιγουμε…..
Στριγκακι γουσταρετε?….Σας το βαζουμε….
Γουσταρετε επειδη εισαστε «αντρες» να μας ξεσκιζετε?
Μας ξεσκιζετε…..
Ολοι 20 ευρω θα δωσετε…….
Και οι περεταιρω καβλες?….Εχουν κι αυτές την τιμη τους….
Την σημερον ημεραν….ολες οι καβλες πληρωνονται…
Μην μου λες ξαφνικα ότι κάθε ενας πηγαινει για διαφορετικο λογο…
Με το που θα δουμε την φατσα του ξερουμε και τι θελει….
Όλα ….μετρημενα στα δαχτυλα είναι….

Μπορείς να μας διευκρινίσεις τι εννοείς λέγοντας ότι είμαστε "ένας" ή "μία προσωπικότητα" ?
Γιατί εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ότι ο καθένας έρχεται για τους δικούς του λόγους και είναι πολλοί που ενώ έχουν ικανοποιητική ερωτική ζωή με τη σύντροφο τους,
έρχονται σε σας γιατί βρίσκουν εύκολα, όποια στιγμή θελήσουν και σχετικά φτήνα μια γρήγορη ξεπέτα.
Ολα τα παραπάνω τα λέω χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και σεβόμενος απόλυτα τις ιερόδουλες σαν άτομα και προσωπικότητες.

anme

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναστέλνω το post μου γιατί μπερδεύτηκε με την παράθεση που είχα βάλει.

Μπορείς να μας διευκρινίσεις τι εννοείς λέγοντας ότι είμαστε "ένας" ή "μία προσωπικότητα" ?
Γιατί εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ότι ο καθένας έρχεται για τους δικούς του λόγους και είναι πολλοί που ενώ έχουν ικανοποιητική ερωτική ζωή με τη σύντροφο τους,
έρχονται σε σας γιατί βρίσκουν εύκολα, όποια στιγμή θελήσουν και σχετικά φτήνα μια γρήγορη ξεπέτα.
Ολα τα παραπάνω τα λέω χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν και σεβόμενος απόλυτα τις ιερόδουλες σαν άτομα και προσωπικότητες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες εγω εχω να παω χρονια σε μπουρδελο ελεω αγαπης(πολλων που αγαπησα :P)αλλα νομιζω οτι το ποστ της Κατερινας μας προσβαλει ΟΛΟΥΣ και δειχνει τον χαρακτηρα των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ..
ΟΧΙ κοπελα μου,δεν ειμαστε-ειναι ολοι ιδιοι..Δηλ εσυ εισαι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ απο τις αλλες πουτανες κ εμεις ειμαστε Η ΜΑΖΑ?αντε παγαινε ρε!

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί βαρεθήκαμε να το κάνουμε μόνο με τις γυναίκες-συντρόφους μας...
Κάθε μέρα το ίδιο φαγητό, κάπου το βαριέσαι.

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι οι σύγχρονοι mpourdeliarhdes δεν παραμυθιάζονται εύκολα με την "ιστορία της παρθένου".

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
αλλα νομιζω οτι το ποστ της Κατερινας μας προσβαλει ΟΛΟΥΣ και δειχνει τον χαρακτηρα των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ..
----
Δεν ξέρω αν μας προσβάλλει ΟΛΟΥΣ, πάντως αντικειμενικά διαπιστώνεται μια αλλαγή συπεριφοράς & λεξιλογίου Κατερίνας τελευταία,  ίσως  μετά από την ανακαίνιση
Σαν να έχει- είχε φυλάξει πολλά μαζεμένα :think:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τον εχουμε μικρο και δεν μας καθεται καμια αλλη παρα μονο μια ιεροδουλη....κοινως ειμαστε ανικανοι στο θεμα του σεξ και ερωτικα αναπηροι

Έτσι, έτσι...άχημοι, φτωχοί, αγράμματοι και σμικροψώληδες, πού να βρούμε "κανονική" γυναίκα :rockon:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Έτσι, έτσι...άχημοι, φτωχοί, αγράμματοι και σμικροψώληδες, πού να βρούμε "κανονική" γυναίκα :rockon:
Εγώ πάντως αγράμματος δεν είμαι!

Αν ξέρεις να διαβάζεις τις νότες σε διάφορα κλειδιά, λογίζεσαι γραμματιζούμενος; Ε; :- :think:

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Εγω παντος παω επειδη δεν εχω γκομενα και οχι οτι δεν προσπαθω να βρω αλλα δεν αρεσω σε καμια ειμαι κοντος ασχημοφατσας λιγο ευσωμουλης αρκετα φτωχος την εχω και μικρη οποτε γαματα.Λεω την αληθεια παρολαυτα αν μου λεγανε να ξαναγεννηθω και να εχω επιλεξω αναμεσα σε αυτο που ειμαι τωρα η την πιο ομορφη γυναικα η οτι οποια γυναικα θα ηθελα να ειμαι πλουσια,διασημη,κτλ εγω παλι οπως ειμαι τωρα θα ηθελα να ειμαι.

Επισκέπτης
μαγκες εγω εχω να παω χρονια σε μπουρδελο ελεω αγαπης(πολλων που αγαπησα :P)αλλα νομιζω οτι το ποστ της Κατερινας μας προσβαλει ΟΛΟΥΣ και δειχνει τον χαρακτηρα των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ..
ΟΧΙ κοπελα μου,δεν ειμαστε-ειναι ολοι ιδιοι..Δηλ εσυ εισαι ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ απο τις αλλες πουτανες κ εμεις ειμαστε Η ΜΑΖΑ?αντε παγαινε ρε!

αλλα νομιζω οτι το ποστ της Κατερινας μας προσβαλει ΟΛΟΥΣ και δειχνει τον χαρακτηρα των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ..
----
Δεν ξέρω αν μας προσβάλλει ΟΛΟΥΣ, πάντως αντικειμενικά διαπιστώνεται μια αλλαγή συπεριφοράς & λεξιλογίου Κατερίνας τελευταία,  ίσως  μετά από την ανακαίνιση
Σαν να έχει- είχε φυλάξει πολλά μαζεμένα :think:

Συναγωνιστές αυτό που είπε η Κατερίνα δεν προσβάλει κανέναν… είναι αυτό που λέω ότι όταν περνάτε την πόρτα ενός μαγαζιού ποτέ δεν έχετε σκεφτεί κάτι περισσότερο από το πώς θα αδειάσετε…και πολύ λογικό να μην το καταλαβαίνετε όπως το λέει η Κατερίνα. Γιατί όλοι οι σχεδόν όλοι αυτό που σκεφτόμαστε μόλις μπούμε σε ένα μαγαζί είναι να βρούμε μια ωραία τρυπά να πάμε να αφήσουμε τα υγρά μας. Όλοι με την ίδια σκέψη. Αυτό δεν περνάει στην κοπέλα….πως θέλει να μας βλέπει…έχετε και παράπονο για αυτό, αφού εμείς το επιδιώκουμε. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Πάτε για ένα συγκεκριμένο σκοπό στο όλοι ίδιο τσουβάλι θα είστε…Και δεν σας προσβάλει κανένας , εσείς προσβάλετε τον ίδιο σας τον ΕΑΥΤΟ με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω να σκεφτείτε κάποια πράγματα και να είστε καλύτεροι την επόμενη φορά που θα πάτε με μια κοπέλα. Να δήξετε ότι είστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ για να μπορέσετε να καταλάβετε ότι έχετε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ απέναντι σας, και όχι κάτι άλλο, όπως θέλατε να νιώθετε μέχρι τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom