Νέα

Προσωπική ζωή των μπουρδελιάρηδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα XRISTINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Γιώργο έχεις την αμυδρή εντύπωση ότι μπορείς να ερμηνεύσεις τις προθέσεις της Κατερίνας από τα γραφόμενά της, ειδικά εσύ; Άστο καλύτερα.

Λάθος άνθρωπος, ψάχνει στα πλέον ακατάλληλα μέρη, τα πιο δυσεύρετα των αισθημάτων. Στην τελική καλά κάνεις, ο καθένας έχει ένα μερίδιο και δικαίωμα στην ουτοπία, αλλά τουλάχιστον μη δίνεις άλλοθι ανθρωπιάς σε μια εμπορική συναλλαγή, ούτε αυτές το έχουν ανάγκη ούτε εσύ.
Θα στο έστελνα σε pm αλλά όλο και κάποιος άλλος σε ανάλογη θέση θα το διαβάσει.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Γιώργο έχεις την αμυδρή εντύπωση ότι μπορείς να ερμηνεύσεις τις προθέσεις της Κατερίνας από τα γραφόμενά της, ειδικά εσύ; Άστο καλύτερα.

Λάθος άνθρωπος, ψάχνει στα πλέον ακατάλληλα μέρη, τα πιο δυσεύρετα των αισθημάτων. Στην τελική καλά κάνεις, ο καθένας έχει ένα μερίδιο και δικαίωμα στην ουτοπία, αλλά τουλάχιστον μη δίνεις άλλοθι ανθρωπιάς σε μια εμπορική συναλλαγή, ούτε αυτές το έχουν ανάγκη ούτε εσύ.

Θα συμφωνήσω και θα προσθέσω..:ΟΚ..Σεβόμαστε την ίδια την ''εμπορική συναλλαγή΄΄:Είσαι σωστός στη πληρωμή σου (δεν δίνεις επιταγές ακάλυπτες ούτε ζητάς πίστωση) και συνάμα ενεργείς με ευγένεια..Τι άλλο θα έπρεπε να γίνει??? :think:

Επισκέπτης

Συναγωνιστή αν μπορώ να ερμηνεύσω την Κατερίνα ή όχι άστο να το κρίνει η ίδια, αλλά άσεμε να γνωρίζω λίγα πράγματα περισσότερα, ίσος από τον καθένα σας, ειδικά εγώ. Για να γίνει μια  εμπορική συναλλαγή, χρειάζονται δυο άτομα, ο πολητής και ο αγοραστής. Δυο εμπλεκόμενοι, άρα και στους δυο δεν υφίσταται η έννοια ανθρωπιά, όπως γράφεις... Ίσως εμείς οι ίδιοι να είμαστε απάνθρωποι, ίσως η κοινωνία που ζούμε να είναι απάνθρωπη. Συναγωνιστή δεν μου ταιριάζει αυτός ο ρόλος και ούτε αυτή η κοινωνία...ίσως εδώ να είναι ουτοπία...αλλά αν δεν προσπαθήσεις ποτέ δεν θα το μάθεις αυτό. Προτιμώ το δημόσιο διάλογο, και pm να έστελνες, δημόσια θα απαντούσα. Θεωρώ ένα μεγάλο θετικό σε αυτόν τον χώρο. Οι αντίθετες απόψεις, και ο αντίλογος, είναι κάτι το υγείες, αν δεν υπήρχαν αυτά θα άρχιζα να ανησυχώ...Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σηκώνομαι και τρώω ένα γαμάτο πρωινό.
Δουλεύω
Κοιμάμαι το μεσημέρι
Ξαναδουλεύω
Προπονούμαι
Βολτάρω
Τον παίζω
και ξανακοιμάμαι.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
Γεια σας...επηδη γαμ......το προσωπικη ζωη των ιεροδουλων κ αναρωτιεστε τι κανουμε στην προσωπικη ζωη......που στην ουσια κανουμε το ιδιο με μια απλη γυαικα....ειπα κ εγω σαν ιεροδουλη να μαθω οχι τι κανετε.....οχι στην προσωπικη ζωη σας....γιατι κ εσεις σαν τους περισσοτερους κανετε τα ιδια.... αλλα τι σκεφτεστε σαν αντρες που πηγαινετε στα μπουρδελα η στουδια κ γιατι πατε.....,πως νιωθετε,.....τι αισθανεστε κ.τ.λ......

Οπως αναρωτιεστε εσεις τι αιθανομαστε η τι σκεφτομαστε ετσι αναρωτιομαστε κ εμεις...

Ομολογω οτι το thread "προσωπικη ζωη των ιεροδουλων " ηταν λιγο αποτυχημενο. Τι να κανουν δηλαδη βλεπουν τηλεοραση πλενουν καθαριζουν πανε για μπανιο κλπ οτι κανει και ενα στεεχος πολυεθνικης που δεν εχει φιλιπινεζα!!!!

Ενδιαφερον θα ειχε η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ζωη οποιαςδηποτε γυναικες δηλ εχετε παει με γυναικα? Ταυτοχρονα με 2 αντρες? με 3? σε οργιο? κλπ ειτε μεασα στη δουλεια ειτε έξω. Τωρα οποια και να ρωτησεις ειτε ερασιτεχνη ή επαγγελματια αν θελει σου λεει την αληθεια ή μια παπαρια!!!

Τωρα γιατι παει καποιος στα μπουρδελα ειναι δικο του θεμα. Αλλος παει για τα βιτσια του (τι ειναι βιτσιο ειναι αλλο θεμα γιατι και το να σου παιρνει πιπα μια γκομενα για καποιους μπορει να ειναι βιτσιο) και για οποιον αλλο λόγο βρει!!

Ας αφησουμε τωρα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ζωη του καθενος!!!!

Παντως οσες φορες εχω παει σε μπουρδελα δεν σκεφτομαι και πολλα πραγματα και φευγοντας νιωθω σαν να επαιξα μια μετρια προς καλή  :jerking:

Μονο οι μπουρδελοτσαρκες με παρεα αξιζαν γιατι στην αναμονη ελεγες και καμια μαλακια και περναγε η ωρα!!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Θα μου άρεσε να ανοιχτεί ένα θέμα, με τα περίεργα και τα ευτράπελα που βιώνουν από πελάτες οι καβλιάρες (εγώ καβλιάρες τις λέω, όχι πουτάνες) εν ώρα υπηρεσίας.
Αλλά επειδή βαριέμαι να το ανοίξω ας το ανοίξει κάποιος άλλος και ας πάρει όλη τη δόξα μόνος του.

Επισκέπτης
προσοπικι ζοι μπουρδελιαριδον..πσσσσ!τι ορεο θρεντ ειναι αυτο!πιος πουτσαρας το ανοιξε!!!!χινοοοο!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
προσοπικι ζοι μπουρδελιαριδον..πσσσσ!τι ορεο θρεντ ειναι αυτο!πιος πουτσαρας το ανοιξε!!!!χινοοοο!!!
Η Χριστίνα το άνοιξε!!Τώρα δεν νομίζω να'ναι ..πουτσαρού!

ΥΓ.Επέστρεψα και είμαι έτοιμος για μπουρδελότσαρκες! :rockon:

Επισκέπτης
Μουνάρα και ατάκτο πορνίδιο είναι, pitsi....!!!!!

Ενίοτε έχει και αυτό το βίτσιο, gangstaXZ....!!!!!

Επισκέπτης
Η Χριστίνα το άνοιξε!!Τώρα δεν νομίζω να'ναι ..πουτσαρού!

ΥΓ.Επέστρεψα και είμαι έτοιμος για μπουρδελότσαρκες! :rockon:
οοο μεγα τιτανοκαυλε σπερματολατρι τσαχπινομπουρδελοπουτανιαρι γκανγκ!!!!ακονισε μανιοδες το ιπερπελοριο ακοτιο σου!οι ατακτεσ αμαζονες περιμενουν αλισμονιτα τις λατρεμενες ψολαρες μας με το μαγικο τουσ και χιμοδες ζομο!!!!ελα σκιστι και χιστι μου!!!!!θελο τσαρκουλα!δε κρατιεμε!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
..να διαβώ ειμ' έτοιμος της Βικτωρίας τα στενά..
Ω!πως λαχταρώ πορνίδια που νιαμού έχουν στενά!
μα αν η κριστίν είναι και αυτή "τραβέλι με προσόντα",
Γιώργο για να'ναι ο κώλος μου καλά.. θα βολευτώ με τσόντα.
..μοναδικό μου βίτσιο??
ένα καλό παστίτσιο!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
προσωπική ζωή...χμμμμμμ....επειδή δεν είναι κάθε μέρα ίδια γιατί θα πήγαίναμε να αυτοκτονήσουμε από την μονοτονία, θα σκεφτώ μιά δυό περιπτώσεις και θα τις αναφέρω...και καλό θάναι να μην το πηδήξουμε και αυτό το thread όπως το άλλο... :helpplea:

Επισκέπτης
..μοναδικό μου βίτσιο??
ένα καλό παστίτσιο!
μπουαχχαχχαχαχααχ!!!!!!!μεγαλε σεφ τις ιδονις γκανκστα!!!!

Επισκέπτης
..μοναδικό μου βίτσιο??
ένα καλό παστίτσιο!

Πραγματικά μέγα ποιητή των μπουρδελιάριδων gangstaXZ χαίρομαι σε διαβάζω.

Για την ιστορία που λόγο έχει,
η Κριστίν δεν είναι με προσόν τραβέλι.
Αλλά δεν θα έλεγε ποτέ της Όχι,
σε λοκώ αντρικό που το ζητεί και θέλει.

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
αφ ενος (νομιζω ο οσκαρ ουαιλντ το ειπε) σε ιεροδουλη δεν πληρωνεις για να πας μαζι της, αλλα για να φυγει αυτη μετα το σεξ.. (αρκετες φορες μονο και μονο αυτο ειναι ενας πολυ καλος λογος για να μην βγω σαββατο βραδυ να λεω μλκιες σε γκομενες αικιου ραδικιου που νομιζουν οτι ειναι η πριγκιπισσα νταιανα, και να κατσω σπιτακι, να ρωτησω εναν φιλο ειδικο σε τηλεφωνα αν παιζει κανα καλο.)

αφετερου, απο οταν πηγα πρωτη φορα με κοπελα, στην τρυφερη ηλικια των 14, στην οχι και τοσο τρυφερη γειτονια της φυλης, παντα η οποιαδηποτε πορνη μου ασκει γοητεια απο τοτε.

και εν τελει, εχω κανει σεξ με γυναικες που για παρτη τους εχουν (αλλοι τυποι, πρωην τους, επιδοξοι νυν κτλ) κανει ζημιες. ΚΑΜΜΙΑ δεν προκειται να φτασει τα στανταρ δυο τριων γυναικων, επαγγελματιων, που απλα δεν προκειται να ξεχασω ποτε το σεξ μαζι τους.

εκτος των αλλων, το σεξ με μια επαγγελματια ειναι παντα διαφορετικο. ειδικα οταν στην αρχη ερθει στο σπιτι σου, και ειναι απομακρη, καπως εχθρικη, και σιγα σιγα οση ωρα κανεις σεξ μαζι της χαλαρωνει σε σημειο που μετα απο λιγο να ξεσκιζεστε λες και ειστε στο λυκειο και να σε φιλαει λες και ειναι η πρωην σου που ειναι ακομα ερωτευμενη μαζι σου, να σου κερναει το δευτερο, και οταν φευγει να σου δινει το τηλεφωνο της και να σου λεει να την παρεις οποτε θελεις. βεβαια, η κονσομασιον παντα ηταν ειναι και θα ειναι η δυναμη που κινει το συμπαν οποτε καλο ειναι κανεις να μην εχει αυταπατες! Ακομα ομως και φυλης να παω και να εχω την ατυχια να πεσω στην  πιο κρυοκωλη τυπισσα του κοσμου, και παλι ειναι απλα διαφορετικο. Το ρισκο στην περιπτωση της πορνης ειναι τεραστιο στο τι θα σου κατσει!

Εγω απλως ελπιζω καποια στιγμη να μου περασει η αγαπη μου για τις πορνες, γιατι μου χουνε φυγει ενα σωρο λεφτα! Μεχρι τοτε, ελπιζω να μην πεσω σε καμμια που το κανει γιατι την εχουν αναγκασει!

Επισκέπτης
psssssss!!!!μεγιστε και ιψιστε πορνολατι κισσσ!!!!πορνοσιγκινιθικα διαβαζοντας το μελοδες κειμενο σου!!!ευγε σιναγονιστι!!!καλος ιρθες στιν μπουρδελοπαρεα μας!

Επισκέπτης
Εσυ τωρα τι αναρωτιεσαι?

Χριστίνα αναρωτιέμαι για πολλά . Μπορεί να με έχεις γνωρίσει και να μου έχεις πει ότι έχω πολύ τρελά. Αντίθετος προσπαθώ να χρησιμοποιώ την λογική μου σε πολλά πράγματα. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε μαγαζί κάπου στην Φίλης μου έκανε πολλά  εντύπωση, και χαίρομε που τότε είχα πέσει σε μια πολύ φιλική 35+ ελληνίδα με έκανε να νιώσω ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθω. Το αίσθημα αυτό το έγινε πιο δυνατό τη δεύτερη φορά, αν και η εμπειρία μου ήταν λίγο τραυματική. Από τότε γνώρισα αρκετές κοπέλες πάντα προσπαθούσα να τις πλησιάσω άλλες το δεχόντουσαν και ήταν πιο φιλικές και άλλες όχι. Αλλά πραγματικά ο πρώτος σταθμός ήσουν εσύ και μετά από μερικά λεπτά ήρθε ο δεύτερο μεγάλος σταθμός . Δεν ξέρω τι συνέβηκε εκείνη την μέρα…ή καλύτερα νυχτα. Είχα γνωρίσει δυο κοπέλες με πολύ έντονη προσωπικότητα Πλέων ήθελα να τις γνωρίσω πολύ καλύτερα . Και αυτό θα έκανα…

Απ: Προσωπική ζωή ιερόδουλων
« Απάντηση #112 στις: 09/08/07, 02:02 »

Si,Gracias (nai ευχαριστω) απο τοτε που ξεκινησα τη δουλεια ειπα ποτε να μην μπερδευεις την δουλεια με τα αισθηματα κ ειπα....οποιον γνωριζω στη δουλεια δεν τον ξερω εξω κ οποιον ξερω απεξω δεν μπαινει στη δουλεια.....γι'αυτο λενε ποτε μην λες ποτε....να που μου σηνεβη....ηταν κ θα ειναι η περιπτωση....οχι οτι το μετανιωνω....αλλα.....

…αλλά είχες πάρει για τότε την απόφαση σου και βρήκα ένα μεγάλο ψηλό τοίχος… ίσως τότε να δείλιασα ίσως να μην ήθελα να σε φορτίσω παραπάνω γιατί ήσουν πολύ φορτισμένη , ίσος να μην το ήθελε η μοίρα, και δεν γκρέμισα αυτό το τοίχος, τελικά μου απέδειξες το ρητό «ποτέ μην λες ποτέ». Αλλά σγουρά με είχες κάνει να αναλογιστώ πολλά πράγματα. Τελικά όλα άλλαξαν όταν ξαναβρεθήκαμε σε οικείο χώρο.

Σε ένα χώρο που μου έμαθε πολλά, σε ένα χώρο που μου έμαθε το σημαίνει άνθρωπος και σεβασμός για να μπορείς να λέγεσαι άνθρωπος. Με έναν άνθρωπο που οφείλω πολλά ίσως και την ζωή μου και πραγματικά θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που τον γνώρισα.

Μέσα από όλα αυτά είδα και των υποκριτησμό   πολλών, που το παίζουν κύριοι και από την άλλη θέλουν να πατήσουν αυτές τις κοπέλες. Είναι η πραγματική εικόνα της κοινωνία μας. Ο δυνατός να ποδοπατεί τον αδύναμο, η εικόνα αυτής της υποκριτικής κοινωνίας.

Διαπίστωσα το σαθρό της μέρος ίσος την αχίλλειο πτέρνα της, το σημείο που  λέμε «πουτάνα είναι τι μιλάει;» και αυτό το κάνουμε όλοι μας ή σχεδόν όλοι. Η δυναστεύσει των  ελευθέριων μιας ομάδας  ατόμων με την δικαιολογία «πληρώνετε»,  ατόμων  που χωρίς αυτά δεν θα λειτουργούσε η κοινωνία, για να μην αναφέρω ότι κάνουν λειτούργημα. Μια κοινωνία που πραγματικά δεν θέλω να ζω, μια κοινωνία ρωμαϊκού πρότυπου που σε πολλά θυμίζει την έκφραση panem et circences «άρτος και θεάματα.»

Χριστίνα πλέων οι σκέψεις και οι  αναρωτήσεις  μου  έχουν ξεφύγει από το απλό επίπεδο του χ μπουρδελίαρι… πραγματικά δεν θα μπορέσω να βοηθήσω παραπάνω στο θέμα σου.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα.

Δωστε κωλο στο λαο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom