Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμπελοφιλοσοφιες...εβγαλες αυτα τα συμπερασματα απο αυτο το γκαλοπ? Οι Ελληνιδες μια χαρα ειναι και μη νομιζεις οτι γαμιουνται λιγοτερο η' περισσοτερο απο αλλες.

Παντου ειναι ανεπτυγμενη η πορνεια, και η Ευρωπη εχει παρα πολλες πουτανες. Απλα στην Ελλαδα τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και συνδυαζεται και με καλο καιρο, διακοπουλες κλπ.

Λογικο ειναι τα κοριτσια να ερχονται Ελλαδισταν, δηλαδη αμα ειχες να διαλεξεις, σε ποια χωρα της Ευρωπης θα πηγαινες για να συνδυασεις δουλεια με διασκεδαση?

Π

H υπογραφη που χεις κατω απο το αβαταρ σου ειναι παρανομη δεν εχεις βγει με νομιμες διαδικασιες και ψηφοφοριες.  :tickedoff: :tickedoff:

Β

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως δεν τα εχω βρει με τον εαυτο μου ... ειμαι χαμενος εδω και καιρο... δεν ξερω τι θελω...

Στον ένα ώμο σου είναι ο Πίκερ ντυμένος διαβολάκι να σου λέει να πας να γαμήσεις στα μπουρδέλα ( :rockon:) και στον άλλο ο Βόλτης ντυμένος αγγελουδάκι να σου λέει να πάτε για χορό. :cheesy:

Διάλεξε το δρόμο σου.

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
τι ανηκουν σε σενα ρε μαστορα? μας δουλευεις? Παρτο χαμπαρι, σε βλεπουν σαν 20ευρω και 10ευρω και τιποτα παραπανω, ακου ανηκουν σε εμας.. τραβα να δεις τους νταβαδες στην αλλαγη βαρδιας και δες σε ποιους ανηκουν οι πουτανες...

εγω σε συμβουλευω να βρεις καμια γυναικα γιατι για μεγαλη ηλικια σε κοβω να ξελαμπικαρεις λιγο

+1000000!!!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Αυτή την χρονική περίοδο,έχω μία ελεύθερη σχέση,με την..................δεξιά μου χούφτα......  :tooth: :tooth: :tooth:
Αλλά την έχω βαρεθεί και λέω να την αφήσω και να τα φτιάξω με την αριστερή,γιατί είναι παρθένα.....  :tooth: :tooth: :tooth:

Μόνος παιδιά,μόνος.........και ελεύθερος για περιπέτειες.....  :rockon: :rockon:
Τελικά έπρεπε το site να λέγεται  :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν λαχεια ακομη ?  :think:

Μαλιστα....  :sunglasses:

Θέλεις να πεις ότι εκτός από την αποτυχημένη σχέση με την Αγγελικούλα, απέτυχες και ως λαχειοπώλης;

medication-fail.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom