axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν λαχεια ακομη ?εγω παιζω κανα λαχειο
Μαλιστα....
Υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν λαχεια ακομη ?εγω παιζω κανα λαχειο
Του εστειλες πμ;Υπαρχουν ανθρωποι που παιζουν λαχεια ακομη ?
Μαλιστα....
τυπε ειμαι μπουκερ,το στοιχημα ειναι η δουλεια μου,το χομπι μου τα λαχεια,τον τελευταιο μηνα αγοραζω λαχεια γιατι μελετησα αυτα που ελεγε ο αχαχουχας και ειδα οτι ειναι ευκολο να κονομησειςτο στοιχημα το σταματησες τυπε?
Πουντο ρε ?
στο πικπα απεξω ή στις μαρινες. περναει και το τραμ να μη ξοδευτει ο ζητιανος.
Εθνικο να παιζειςτυπε ειμαι μπουκερ,το στοιχημα ειναι η δουλεια μου,το χομπι μου τα λαχεια,τον τελευταιο μηνα αγοραζω λαχεια γιατι μελετησα αυτα που ελεγε ο αχαχουχας και ειδα οτι ειναι ευκολο να κονομησεις
γιατι τυπε;;εχω παραπανω πιθανότητες;Εθνικο να παιζεις
Αμε !!!!!Γιατί,το "άου"....ξέρουμε τι είναι δηλαδή?
Τεραστια διαφορα !!!!!!!!!!γιατι τυπε;;εχω παραπανω πιθανότητες;
παντως ο κοσμακης δεν αγοραζει λαχεια σαν παλιαΤεραστια διαφορα !!!!!!!!!!
Θελει ολοκληρη αναλυση που βαριεμαι να κανω τωρα.....
Καπου εχω γραψει και περι αυτου νομιζω
Αν δεν βαριεσαι ψαξε να το βρεις
Βαριεμαι να παω μεχρι το τραμ ομως
Εδω δεν εχουν να φανε λαχεια θα παιζουν ?παντως ο κοσμακης δεν αγοραζει λαχεια σαν παλια
Εδω δεν εχουν να φανε λαχεια θα παιζουν ?
Βλεπεις οδους που εσφιζαν απο κοσμο να ειναι ερημες
ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΣΥ !!!!!!!!!!!
Μετα απο σενα φυσικα.... οι τιτικες προηγουνταικαλυτερα. να ψοφησεις.
γιατι τυπε;;εχω παραπανω πιθανότητες;
και εγω μια απ τα ιδιαΑυτή την χρονική περίοδο,έχω μία ελεύθερη σχέση,με την..................δεξιά μου χούφτα......
Αλλά την έχω βαρεθεί και λέω να την αφήσω και να τα φτιάξω με την αριστερή,γιατί είναι παρθένα.....
Μόνος παιδιά,μόνος.........και ελεύθερος για περιπέτειες.....
απολυτε δεν μας ειπες για εσενα
Βασικά αυτή την ψηφοφορία την έκανα για να αποδειχθεί πόσο μεγάλη είναι τελικά η αγαμία στην Ελλάδα, εννοώντας την τεράστια δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στη δημιουργία σχέσεων. Και αποδεικνύεται όντως αυτό που υποψιαζόμουν, ότι δηλαδή οι περισσότεροι Έλληνες που πάνε στις πουτάνες - ή τουλάχιστον οι μισοί - είναι μόνοι.
Πιστεύω ότι αυτός είναι και ο λόγος που η πορνεία στην Ελλάδα είναι τόσο ανεπτυγμένη. Οι Ελληνίδες έχουν τα περισσότερα ΤΑΜΠΟΥ από όλες τις Ευρωπαίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι περισσότεροι νέοι άντρες να τη βγάζουν με πουτάνες και οι περισσότερες νέες γυναίκες να μένουν αγάμητες. Ό,τι κι αν λένε μερικοί ότι οι Ελληνίδες γαμιούνται αβέρτα, τα στοιχεία και η λογική λένε ακριβώς το αντίθετο - μιλάω πάντα βέβαια για τις ηλικίες 15-35, γιατί μετά τις ζώνουν τα φίδια και όλο και κάποιον μαλάκα παντρεύονται.
Με άλλα λόγια, η τεράστια πορνεία στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα κυρίως της τεράστιας αγαμίας και όχι της υποτιθέμενης ανάγκης των αντρών για ποικιλία. Εξάλλου, σκεφτείτε ότι τουλάχιστον οι μισοί που γαμάνε πουτάνες στην Ελλάδα είναι μετανάστες, οι οποίοι είναι ΟΛΟΙ μόνοι. Γενικότερο συμπέρασμα: η πορνεία καλύπτει περισσότερο την ανεκπλήρωτη ζωτική ανάγκη του άντρα για σεξ παρά την υποτιθέμενη ανάγκη του άντρα για ποικιλία.