Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Χωρίς να αμφισβητήσω την ύπαρξη εξαιρέσεων αν και πιστεύω αποτελουν μειοψηφία.

Το σύνολο των μπουρδελιάρηδων είναι είτε μοναχικά άτομα, είτε έχουν κάποια δυσκολία στην ανάπτυξη συναισθηματικής σχέσης (ας πουμε μονιμου χαρακτήρα) είτε αν βρίσκονται σε μια τέτοια σχέση δεν αντλουν ευχαρίστηση ή πελαγοδρομουν αναμεσα σε τέτοιες σχέσεις.
Φυσικά, για να προλάβω οποιουσδήποτε υποστηρικτές ενός τέτοιου τρόπου ζωής, ουτε τον κατακρίνω ουτε τον θεωρώ σωστό ή λάθος. Ο καθενας εδω έχει μια δική του θεώρηση περί ηθικής και δικαιωμα του εφόσον δεν περιορίζεται η ελευθερία του άλλου.

Φυσικα ή διατήρηση μιας μονογαμικης σχεσης βοηθά στην σωστή ανάπτυξη της οικογένειας ως πλαισίου για την αρμονική διαμόρφωση παιδιου-ισορροπημένης μελλοντικής προσωπικότητας.
Πιστεύω...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φυσικα ή διατήρηση μιας μονογαμικης σχεσης βοηθά στην σωστή ανάπτυξη της οικογένειας ως πλαισίου για την αρμονική διαμόρφωση παιδιου-ισορροπημένης μελοντικής προσωπικότητας.

μόνο μέσα απο τις "σχέσεις"- πρόβες νυφικού, της "δια νόμου μονογαμίας" (γάμος)
εξασφαλίζει η κοινωνία των εξημερωμένων κατοικιδίων , την αναπαραγωγή της

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Εδώ και 5 χρόνια μόνος.
Εκανα τη βλακεία πιο μικρός (παιδί και γάμος), αλλά δεν ταιριάζαμε και τα σπάσαμε. Κάτι περιστασιακές σχέσεις κάνω, αλλά δεν είμαι φαν των σχέσεων. Προτιμώ τις πουτάνες.

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
μόνο μέσα απο τις "σχέσεις"- πρόβες νυφικού, της "δια νόμου μονογαμίας" (γάμος)
εξασφαλίζει η κοινωνία των εξημερωμένων κατοικιδίων , την αναπαραγωγή της

Φυσικά εσείς ως ισορροπημένη προσωπικότητα - και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτο, έχετε άρτιο λόγο και δομημένη άποψη - είστε παιδι χωρισμένων ή ανύπαντρων γονέων ή προέρχεστε απο μονογονεϊκή οικογένεια?
Είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε τις επαναστάσεις μας στις πλάτες του ψυχικού κόσμου ενός παιδιου, ξέροντας την κοινωνική κατακραυγη. Ομοφυλόφυλοι γονείς, διαζευγμένοι γονείς, ναρκωμανείς γονείς, ακομα και - εμφανώς - μπουρδελιάρηδες γονείς παίζουν με την κοινωνική περιθωριοποιηση των παιδιών τους απεναντι στα οποία έχουν ευθυνη.
Οσο συντηρητικό και μικρόψυχο αν ακουγεται στα αυτια σας.

Αμφισβητείτε οτι το παιδι έχει ανάγκη και των δυο γονεϊκών προτυπων ως στηρίγματα αναπτυξης μια ισορροπημενης προσωπικότητας? Εαν όχι..δεν έχει νοημα η περαιτέρω συζητηση μας.
Για τα υπόλοιπα το συζητάμε..

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εδώ και 5 χρόνια μόνος.
Εκανα τη βλακεία πιο μικρός (παιδί και γάμος), αλλά δεν ταιριάζαμε και τα σπάσαμε. Κάτι περιστασιακές σχέσεις κάνω, αλλά δεν είμαι φαν των σχέσεων. Προτιμώ τις πουτάνες.

όλα καλά ρε mortis...αλλά εμένα γιατί με μουτζώνεις ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στον ένα ώμο σου είναι ο Πίκερ ντυμένος διαβολάκι να σου λέει να πας να γαμήσεις στα μπουρδέλα ( :rockon:) και στον άλλο ο Βόλτης ντυμένος αγγελουδάκι να σου λέει να πάτε για χορό. :cheesy:

Διάλεξε το δρόμο σου.

Θυμαμαι τις προάλλες ειχα πει για εναν γνωστο μου που ειναι πολυ κονετζής και παρεάκιας με γκομενες κτλπ και κάποιος απο εδω μεσα (και καποιοι βασικα) αρχισαν να λενε οτι ειναι κλαηνυχτακιας και δεν πηδαει καμια απο αυτες κτλπ... στα αρχιδια του. Ο συγκεκριμενος πλεον έχει πιάσει δουλεια σαν PR σε 2 μαγαζακια... το μεροκαματάκι το βγάζει με αλλα λογια πηδάει δεν πηδάει την γκομενα ? στα αρχιδια του την χρησιμοποιει για να την φερνει στο μαγαζι και να βγαζει τα φραγκάκια του ενω αλλοι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ανεργοι... Απο ενα σημειο και μετα βλεπεις πως θα χρησιμοποιησεις τις τσουπρες που εχεις στην παρέα για να εχεις οφελος.

Τωρα οσο για τον Πικερ ενταξει ο πικερ αμα λεει αυτα που λεει εδω μεσα και εξω... τοτε θα τον θεωρουν μαλακα και θα τον αποφευγουν ... οπου πηγαινει θα αφηνει κακο ονομα και θα βρισκει απηχηση μονο σε κατι τυπους οπως ο rigomortis που ειναι ΑΑΑ- κοινωνικος (3Α  :P ) και δεν θελει η γυναικα να μενει στο κρεβατι με τη συνουσια  πανω απο 2 λεπτα και μερικα δευτερολεπτα σε λιγο θα φτιαχθει και ανισοτητα rigomortis.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενταξει ο καθενας μπορει να πηδαει μονο πουτανες δεν ειπαμε τιποτα.... αλλα το να βρωντοφωναζει κιολας πρεπει να ειναι μεγαλο ρεντικολο και να ψαχνει επιβεβαιωση και αποδοχη.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ο συγκεκριμενος πλεον έχει πιάσει δουλεια σαν PR σε 2 μαγαζακια

αυτοί οι τύποι δλδ με ποιο τρόπο φέρνουν κόσμο στο μαγαζί του καθε παπάρα ?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Φυσικά εσείς ως ισορροπημένη προσωπικότητα - και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτο, έχετε άρτιο λόγο και δομημένη άποψη - είστε παιδι χωρισμένων ή ανύπαντρων γονέων ή προέρχεστε απο μονογονεϊκή οικογένεια?
Είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε τις επαναστάσεις μας στις πλάτες του ψυχικού κόσμου ενός παιδιου, ξέροντας την κοινωνική κατακραυγη. Ομοφυλόφυλοι γονείς, διαζευγμένοι γονείς, ναρκωμανείς γονείς, ακομα και - εμφανώς - μπουρδελιάρησες γονείς παίζουν με την κοινωνική περιθωριοποιηση των παιδιών τους απεναντι στα οποία έχουν ευθυνη.
Οσο συντηρητικό και μικρόψυχο αν αακουγεται στα αυτια σας.

Αμφισβητείτε οτι το παιδι έχει ανάγκη και των δυο γονεικών προτυπων ως στηρίγματα αναπτυξης μια ισορροπημενης προσωπικότητας? Εαν όχι..δεν έχει νοημα η περαιτέρω συζητηση μας.
Για τα υπόλοιπα το συζητάμε..

ο άνθρωπος γεννιέται δύο φορές , η πρώτη οδηγεί στην απλή ύπαρξη , η δεύτερη στην ίδια τη ζωή

voltaire

υγ: είναι ενδιφέρον θέμα , αλλά κάπως ακατάλληλη ώρα για να το συζητήσουμε λεπτομερέστερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτοί οι τύποι δλδ με ποιο τρόπο φέρνουν κόσμο στο μαγαζί του καθε παπάρα ?

Kοιτα τον συγκεκριμενο τον εχω φβ και βλεπω τι κανει... καταρχην το φβ πλεον εχει γινει ενα απο τα σημαντικοτερα στοιχεια στην ζωη του καθενος μας... πιστευω δεν εχει νοημα πλεον καποιος να αρνειται τα αυτονοητα. Μετα το μακελειο της Βοστωνης το τηλεφωνικο δικτυο ηταν πεσμενο αλλα οχι και το κοινωνικο δικτυο του φβ.

Τους φερνει επειδη έχει δημιουργησει μια πολυ μεγαλη παρέα ... έχει φτιαξει πυρηνα απο το Πανεπιστημιο. Σημαντικοτατο. Κοιτα η κοινωνικοποιηση με αυτη τη μορφη ειναι τα παντα πιστευω ειναι μεγαλη επενδυση. Μεσα στον κοσμο βρισκεις ευκαιριες οχι κλεισμενος στο σπιτι σου μεχρι και δουλεια μπορει να σου σφυριξουν.

υγ Αν μια δικη μου αναρτηση (που δεν βαζω συχνα ) εχει 8-10 likes καθε φορα αυτουνου εχει 30-40.

Επισκέπτης
Έφτασε η στιγμή της απόλυτης ψηφοφορίας. Εδώ θα κριθούν τα πάντα. Η ερώτηση απευθύνεται στους άντρες του σάιτ που πάνε με πουτάνες. Εδώ θα φανεί αν οι περισσότεροι πάνε στις πουτάνες από ανάγκη ή απλά για ποικιλία. Εννοείται ότι η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει παντρεμένους και αρραβωνιασμένους. Ψηφίστε!   :sunglasses:

http://[URL unfurl="true"]www.stercinemas.gr/SterCinemas/SterImagesLive/Movies/103233/103233_0.jpg[/img[/URL]]

:headbang3:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
AN EMENA AΘHNA η έστω ΘEΣΝΊΚΗ ΘA ΓAMOYΣA σ μπούρδελα..κ AYTO ΓIATI AN υπολογίσω TA ΛEΦTA ΠOY EXΩ ΦAEI ME TIΣ εκάστοτε ΣXEΣEIΣ μ κ TIΣ φόλες ΓAMHΣΙΑ ME AYTEΣ ME ΠIANEI μελαγχολία..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
AN EMENA AΘHNA η έστω ΘEΣΝΊΚΗ ΘA ΓAMOYΣA σ μπούρδελα..κ AYTO ΓIATI AN υπολογίσω TA ΛEΦTA ΠOY EXΩ ΦAEI ME TIΣ εκάστοτε ΣXEΣEIΣ μ κ TIΣ φόλες ΓAMHΣΙΑ ME AYTEΣ ME ΠIANEI μελαγχολία..
οι μεγαλυτερες βιζιτουδες ειναι αυτες που παντρευονται
mikegr 2013

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε μεταναστευσε στην αθηνα. να χαρεις γαμησι :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Kοιτα τον συγκεκριμενο τον εχω φβ και βλεπω τι κανει... καταρχην το φβ πλεον εχει γινει ενα απο τα σημαντικοτερα στοιχεια στην ζωη του καθενος μας... πιστευω δεν εχει νοημα πλεον καποιος να αρνειται τα αυτονοητα. Μετα το μακελειο της Βοστωνης το τηλεφωνικο δικτυο ηταν πεσμενο αλλα οχι και το κοινωνικο δικτυο του φβ.

Τους φερνει επειδη έχει δημιουργησει μια πολυ μεγαλη παρέα ... έχει φτιαξει πυρηνα απο το Πανεπιστημιο. Σημαντικοτατο.  Μεσα στον κοσμο βρισκεις ευκαιριες οχι κλεισμενος στο σπιτι σου μεχρι και δουλεια μπορει να σου σφυριξουν.

μάλιστα.. γνωρίζει πολύ φοιτητόκοσμο δλδ.

Κοιτα η κοινωνικοποιηση με αυτη τη μορφη ειναι τα παντα πιστευω ειναι μεγαλη επενδυση.

εντάξει τώρα αυτά τα πράγματα που κάνει ο φίλος σου καλά είναι για χαβαλέ και χαρτζιλίκι αλλά δεν είναι σοβαρές δουλειές για να βασιστείς σε αυτό.

Επισκέπτης
ωραια.. δεν σας αρεσει η σχεση... και σε αρκετους αντρες δεν αρεσει η σχεση...

Γιατι τοτε δεν βρισκετε 5-6 γκομενιτσες του κυκλου σας μονο για πηδημα?

Ξερετε ποσες λυσανε για πουτσα στα γκαζια και στα DC,villa mercedes, W?

Τσαμπα ντυνονται ετσι? διαβαστε βολτερμορτ λιγο...

Αλλα δυστηχως οταν μαθαινεις στα μπουρδελα, μαθαινεις στο ευκολο γαμησι, μην τα θελουμε ολα στο πιατο...

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376

Τους φερνει επειδη έχει δημιουργησει μια πολυ μεγαλη παρέα ... έχει φτιαξει πυρηνα απο το Πανεπιστημιο. Σημαντικοτατο. Κοιτα η κοινωνικοποιηση με αυτη τη μορφη ειναι τα παντα πιστευω ειναι μεγαλη επενδυση. Μεσα στον κοσμο βρισκεις ευκαιριες οχι κλεισμενος στο σπιτι σου μεχρι και δουλεια μπορει να σου σφυριξουν.

υγ Αν μια δικη μου αναρτηση (που δεν βαζω συχνα ) εχει 8-10 likes καθε φορα αυτουνου εχει 30-40.
Κατάλαβα επάγγελμα μαϊντανός και πρώτη μούρη με τα μωρά στο Nightstories...Καλά είναι! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom