rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
σε θέλω καλλιτέχνη Χάρη μου....
υγ
πάντα πιστός στους πορνικούς μου, φίλους
σε θέλω καλλιτέχνη Χάρη μου....
υγ
Φυσικα ή διατήρηση μιας μονογαμικης σχεσης βοηθά στην σωστή ανάπτυξη της οικογένειας ως πλαισίου για την αρμονική διαμόρφωση παιδιου-ισορροπημένης μελοντικής προσωπικότητας.
μόνο μέσα απο τις "σχέσεις"- πρόβες νυφικού, της "δια νόμου μονογαμίας" (γάμος)
εξασφαλίζει η κοινωνία των εξημερωμένων κατοικιδίων , την αναπαραγωγή της
Εδώ και 5 χρόνια μόνος.
Εκανα τη βλακεία πιο μικρός (παιδί και γάμος), αλλά δεν ταιριάζαμε και τα σπάσαμε. Κάτι περιστασιακές σχέσεις κάνω, αλλά δεν είμαι φαν των σχέσεων. Προτιμώ τις πουτάνες.
Στον ένα ώμο σου είναι ο Πίκερ ντυμένος διαβολάκι να σου λέει να πας να γαμήσεις στα μπουρδέλα ( ) και στον άλλο ο Βόλτης ντυμένος αγγελουδάκι να σου λέει να πάτε για χορό.
Διάλεξε το δρόμο σου.
Ο συγκεκριμενος πλεον έχει πιάσει δουλεια σαν PR σε 2 μαγαζακια
Φυσικά εσείς ως ισορροπημένη προσωπικότητα - και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω αυτο, έχετε άρτιο λόγο και δομημένη άποψη - είστε παιδι χωρισμένων ή ανύπαντρων γονέων ή προέρχεστε απο μονογονεϊκή οικογένεια?
Είναι ριψοκίνδυνο να κάνουμε τις επαναστάσεις μας στις πλάτες του ψυχικού κόσμου ενός παιδιου, ξέροντας την κοινωνική κατακραυγη. Ομοφυλόφυλοι γονείς, διαζευγμένοι γονείς, ναρκωμανείς γονείς, ακομα και - εμφανώς - μπουρδελιάρησες γονείς παίζουν με την κοινωνική περιθωριοποιηση των παιδιών τους απεναντι στα οποία έχουν ευθυνη.
Οσο συντηρητικό και μικρόψυχο αν αακουγεται στα αυτια σας.
Αμφισβητείτε οτι το παιδι έχει ανάγκη και των δυο γονεικών προτυπων ως στηρίγματα αναπτυξης μια ισορροπημενης προσωπικότητας? Εαν όχι..δεν έχει νοημα η περαιτέρω συζητηση μας.
Για τα υπόλοιπα το συζητάμε..
αυτοί οι τύποι δλδ με ποιο τρόπο φέρνουν κόσμο στο μαγαζί του καθε παπάρα ?
Έφτασε η στιγμή της απόλυτης ψηφοφορίας. Εδώ θα κριθούν τα πάντα. Η ερώτηση απευθύνεται στους άντρες του σάιτ που πάνε με πουτάνες. Εδώ θα φανεί αν οι περισσότεροι πάνε στις πουτάνες από ανάγκη ή απλά για ποικιλία. Εννοείται ότι η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει παντρεμένους και αρραβωνιασμένους. Ψηφίστε!
οι μεγαλυτερες βιζιτουδες ειναι αυτες που παντρευονταιAN EMENA AΘHNA η έστω ΘEΣΝΊΚΗ ΘA ΓAMOYΣA σ μπούρδελα..κ AYTO ΓIATI AN υπολογίσω TA ΛEΦTA ΠOY EXΩ ΦAEI ME TIΣ εκάστοτε ΣXEΣEIΣ μ κ TIΣ φόλες ΓAMHΣΙΑ ME AYTEΣ ME ΠIANEI μελαγχολία..
τυπε μεταναστευσε στην αθηνα. να χαρεις γαμησιAN EMENA AΘHNA η έστω ΘEΣΝΊΚΗ ΘA ΓAMOYΣA σ μπούρδελα..κ AYTO ΓIATI AN υπολογίσω TA ΛEΦTA ΠOY EXΩ ΦAEI ME TIΣ εκάστοτε ΣXEΣEIΣ μ κ TIΣ φόλες ΓAMHΣΙΑ ME AYTEΣ ME ΠIANEI μελαγχολία..
Kοιτα τον συγκεκριμενο τον εχω φβ και βλεπω τι κανει... καταρχην το φβ πλεον εχει γινει ενα απο τα σημαντικοτερα στοιχεια στην ζωη του καθενος μας... πιστευω δεν εχει νοημα πλεον καποιος να αρνειται τα αυτονοητα. Μετα το μακελειο της Βοστωνης το τηλεφωνικο δικτυο ηταν πεσμενο αλλα οχι και το κοινωνικο δικτυο του φβ.
Τους φερνει επειδη έχει δημιουργησει μια πολυ μεγαλη παρέα ... έχει φτιαξει πυρηνα απο το Πανεπιστημιο. Σημαντικοτατο. Μεσα στον κοσμο βρισκεις ευκαιριες οχι κλεισμενος στο σπιτι σου μεχρι και δουλεια μπορει να σου σφυριξουν.
Κοιτα η κοινωνικοποιηση με αυτη τη μορφη ειναι τα παντα πιστευω ειναι μεγαλη επενδυση.
Κατάλαβα επάγγελμα μαϊντανός και πρώτη μούρη με τα μωρά στο Nightstories...Καλά είναι!Kοιτα τον συγκεκριμενο τον εχω φβ και βλεπω τι κανει... καταρχην το φβ πλεον εχει γινει ενα απο τα σημαντικοτερα στοιχεια στην ζωη του καθενος μας... πιστευω δεν εχει νοημα πλεον καποιος να αρνειται τα αυτονοητα. Μετα το μακελειο της Βοστωνης το τηλεφωνικο δικτυο ηταν πεσμενο αλλα οχι και το κοινωνικο δικτυο του φβ.
Τους φερνει επειδη έχει δημιουργησει μια πολυ μεγαλη παρέα ... έχει φτιαξει πυρηνα απο το Πανεπιστημιο. Σημαντικοτατο. Κοιτα η κοινωνικοποιηση με αυτη τη μορφη ειναι τα παντα πιστευω ειναι μεγαλη επενδυση. Μεσα στον κοσμο βρισκεις ευκαιριες οχι κλεισμενος στο σπιτι σου μεχρι και δουλεια μπορει να σου σφυριξουν.
υγ Αν μια δικη μου αναρτηση (που δεν βαζω συχνα ) εχει 8-10 likes καθε φορα αυτουνου εχει 30-40.