Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Επισκέπτης
πρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...

και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια

τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...

Αυτοεκτίμηση έχει ο άντρας που μπορεί να γαμάει και να χύνει στο δεκάλεπτο βρε μαλακοπίτουρα. Σίγουρα όχι αυτός που πληρώνει πουτάνες για να χύνει μόνος του με μαλακία, όπως εσύ.   :jerking:

τι ανηκουν σε σενα ρε μαστορα? μας δουλευεις? Παρτο χαμπαρι, σε βλεπουν σαν 20ευρω και 10ευρω και τιποτα παραπανω, ακου ανηκουν σε εμας.. τραβα να δεις τους νταβαδες στην αλλαγη βαρδιας και δες σε ποιους ανηκουν οι πουτανες...

εγω σε συμβουλευω να βρεις καμια γυναικα γιατι για μεγαλη ηλικια σε κοβω να ξελαμπικαρεις λιγο

Οι πουτάνες ανήκουν σε όλους όσους τις γαμάνε. Εσύ αγόρι μου δεν κάνεις για το σπορ, το έχεις αποδείξει. Μάλλον εσύ πρέπει να βρεις καμιά γκόμενα.   :jerking:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τυπε σωματικο σπορ ειναι το κουνγκ φου.Και πιο αποτελεσματικο αυτο που διδασκει ο μαστερ Αλεξιου.
Τό ίδιο είναι τύπε καί τά δύο μέ τό σώμα γίνονται καί έχουν λαβές αλλά ό πουτανιάρης μόνο γαμάει ενώ ό δάσκαλος γαμάει καί δέρνει. :rockon:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σωστός! Αλλά πολλοί δε μπορούν να το δουν σαν σωματικό σπορ και λειτουργούν όπως θα λειτουργούσαν με μη επαγγελματία.

Έχω φίλο που μου λέει ότι δεν πηγαίνει με πόρνες που είναι του τύπου του γιατί κομπλάρει! Πηγαίνει με μόνο με όσες μπορεί να δει σαν αντικείμενο του σεξ.

Κάποια στιγμή πού θά κατακτήσει γκόμενα πολύ τού γούστου του καί τήν απομυθοποιήσει θά τού περάσει.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
πρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...

και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια

τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...
Να προσθέσω κιόλας ότι και με 10 χιλιάδες πουτάνες να έχεις πάει δεν σε βοηθάει αυτό στο να μάθεις να πλησιάζεις μια άγνωστη γυναίκα κάπου έξω και να την κάνεις να νιώσει έλξη για εσένα. Αποκτάς σίγουρα εμπειρία στο σεξ αλλά όχι εμπειρία στο πλησίασμα.  :rockon:

Επισκέπτης
Να προσθέσω κιόλας ότι και με 10 χιλιάδες πουτάνες να έχεις πάει δεν σε βοηθάει αυτό στο να μάθεις να πλησιάζεις μια άγνωστη γυναίκα κάπου έξω και να την κάνεις να νιώσει έλξη για εσένα. Αποκτάς σίγουρα εμπειρία στο σεξ αλλά όχι εμπειρία στο πλησίασμα.  :rockon:
αυτα πεστα στον πικερ ...Αλλα τελοσπαντων δεν τον κατηγορω.. το ατομο ζει με ψευδαισθησεις

η εχει ψυχολογικα απωθημενα με της γυναικες και τα λεει ολα αυτα..

οπως και ο φφφανατικ... ειπαμε να εχουμε διαφορετικη αποψη απο την μαζα και μαγκια..αλλα οχι ακραια πραγματα  :headbang: :jerking:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος?

και από την άλλη είναι ακόμα ποιο πολύ ψυχοφθόρο να προσπαθείς να το παίξεις ότι ενδιαφέρεσαι για κάποια προκειμένου να έχεις σχέσεις για να έχεις μόνιμο  :zfuck: που είναι βασική ανάγκη για τον άντρα.
για μένα δλδ είναι ψυχοφθόρο...
σε γενικές εγώ θέλω να νιώθω με κάποια οτι μπορώ να γίνομαι αυτοθυσία για πάρτη της, αλλιώς προτιμω τις ιερόδουλες.
δεν μπορώ τις σχέσεις ανάγκης.οπότε καταλήγω στις πουτάνες.
ιερόδουλες rules my life.... :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Η εμπειρια στο πλησιασμα μπορει να ελθει μεσα απο την εμπειρια στο σεξ.
Σε κανει πιο ανετο με τις γυναικες.

Επισκέπτης

Φίλε εσύ πρέπει επειγόντως να διαβάσεις το Νόμο του Picker.  :sunglasses:

Αφού έφτασες σε αυτή την ηλικία και δεν έχεις γκόμενα, ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ευτυχισμένος είναι να αποκλείσεις τελείως την πιθανότητα να κάνεις σχέση και να γίνεις όσο το δυνατό καλύτερος, πιο αποτελεσματικός και πιο συνειδητοποιημένος μπουρδελιάρης.

Αγάπα αυτό που κάνεις!   :rockon:

Επισκέπτης
και από την άλλη είναι ακόμα ποιο πολύ ψυχοφθόρο να προσπαθείς να το παίξεις ότι ενδιαφέρεσαι για κάποια προκειμένου να έχεις σχέσεις για να έχεις μόνιμο  :zfuck: που είναι βασική ανάγκη για τον άντρα.
για μένα δλδ είναι ψυχοφθόρο...
σε γενικές εγώ θέλω να νιώθω με κάποια οτι μπορώ να γίνομαι αυτοθυσία για πάρτη της, αλλιώς προτιμω τις ιερόδουλες.
δεν μπορώ τις σχέσεις ανάγκης.οπότε καταλήγω στις πουτάνες.
ιερόδουλες rules my life.... :2funny:

ε μετα φταινε η ελεινιδες παλι.. αφου το λες και μονος σου ο αντρας μολις δει γυναικα σαν θυραμα το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει ειναι πως θα την γαμησει...αχ καριολες ελεινιδες  :rolleyes:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Κάνε πολλά τατού σάν Μεξικάνος εγκληματίας, φόρα φόρμα στυλάτη μονόχρωμη στόν καφέ, καί μπαινόβγαινε μπλαζέ. Θά σέ προσέξουν αυτές. Άν έχεις λεφτά καί καλό αμάξι κάνε πάλι τά ίδια αλλά βράδυ στό DC μέ Dsqrd. Μόνο facebook θά τούς δείνεις όχι πολύ αέρα καί μετά ξέρουν αυτές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οποιος δεν βρισκει τον νομο του Πικερ ... μπορει να ανατρεξει και στον νομο του Μαλακα

ιδια ειναι :P

Επισκέπτης
Administrator, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μη γίνω μάλαμα?

Επιθυμώ να παραμείνω ειδήμων.   :sunglasses:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
ε μετα φταινε η ελεινιδες παλι.. αφου το λες και μονος σου ο αντρας μολις δει γυναικα σαν θυραμα το πρωτο πραγμα που θα κοιταξει ειναι πως θα την γαμησει...αχ καριολες ελεινιδες  :rolleyes:

δεν είπα ότι φταίνε κάπου οι γυναίκες....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
μαγκες ξερετε τι εχω παρατηρησει ομως?

οι πουτανες παχαινουν :headbang: :headbang: :headbang: