Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Μπουρδελιάρης από ανάγκη φυσικά! Σιγά μην μου αρέσει να γαμάω μια γυναίκα που περνάνε από πάνω της αμαξοστοιχίες ολόκληρες!!! Την περίοδο των 7 μηνών που είχα σχέση, δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί. Χθες που μπήκα σε ένα μπουρδέλο μου λέει η πουτάνα αν θες να περάσεις καλά πέρνα μαζί μου και εγώ της απαντάω επίτηδες ότι δεν θέλω να περάσω καλά και αυτή μου λέει τότε να πας στην γυναίκα σου αν δεν θες να περάσεις καλά και της λέω ότι αν είχα γυναίκα σιγά μην ερχόμουν σε εσένα! Μπουρδελιάρης από ανάγκη και μόνο!!! Μετά από χρόνια σε φθείρει ψυχολογικά το σεξ επί πληρωμή γιατί νιώθεις ανίκανος και έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σε εμένα έτσι συμβαίνει, σε άλλους δεν ξέρω...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Κάνεις μεγάλο λάθος. Υπάρχει τρομερή αγαμία στις νέες ηλικίες, γι' αυτό είναι τόσο τεράστια η πορνεία. Το αν εσύ κάνεις εύκολα σχέσεις δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει για τους περισσότερους. Σου λέω με ασφάλεια ότι οι μισοί νέοι άντρες στην Ελλάδα (20-30 ετών) δεν έχουν γκόμενα. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τόσο τεράστια πορνεία!

Σωστό είναι αυτό εκεί είναι ή βάση, στά ποσοστά. Οί μερακλήδες είναι σαφώς μικρότερο ποσοστό από τούς μπακούρηδες. Παλιά ήταν ακόμη χειρότερα, εξασφαλισμένο γαμήσι πρόσφερε στούς περισσότερους μόνο ό γάμος καί τό αγοραίο ήταν άθλιο.

Επισκέπτης
εχετε γκομενα και πατε και σε πουτανες ε?

μετα φταινε η ΚΑΡΙΟΛΕΣ η ελεινιδες που ειναι απιστες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε δικιο εχει ο μπολτ που σας την λεει αλλα σας τσουζει οταν λεει και τον βριζετε γιαυτο τον βγαλατε και πρωτο  :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Άντε ρε χαφταλεύρα, έχεις σοβαρή σχέση και πας φυλής χωρίς να φοβάσαι μη σε δει κανείς; Ψεύτη ουραγκοτάγκε
:2funny:  συνεχα,ρεζιλευεσαι μονος σου.βλακακο

α και που σαι,μη ζητας απ τον μπιλι γυμνες φωτογραφιες γιατι βγαινεις αδερφη  ;)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.443
Πόντοι
786
Μπουρδελιάρης από ανάγκη φυσικά! Σιγά μην μου αρέσει να γαμάω μια γυναίκα που περνάνε από πάνω της αμαξοστοιχίες ολόκληρες!!! Την περίοδο των 7 μηνών που είχα σχέση, δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί. Χθες που μπήκα σε ένα μπουρδέλο μου λέει η πουτάνα αν θες να περάσεις καλά πέρνα μαζί μου και εγώ της απαντάω επίτηδες ότι δεν θέλω να περάσω καλά και αυτή μου λέει τότε να πας στην γυναίκα σου αν δεν θες να περάσεις καλά και της λέω ότι αν είχα γυναίκα σιγά μην ερχόμουν σε εσένα! Μπουρδελιάρης από ανάγκη και μόνο!!! Μετά από χρόνια σε φθείρει ψυχολογικά το σεξ επί πληρωμή γιατί νιώθεις ανίκανος και έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σε εμένα έτσι συμβαίνει, σε άλλους δεν ξέρω...

Υποκειμενικό είναι, πρέπει νά τό βλέπεις σάν σωματικό σπόρ καί νά μήν τό συνδέεις μέ τήν προσωπικότητα καλύτερα.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πικερ μου φαινεται μας τα γυρνας :sunglasses:

βαρεθηκες τις τανες μου φαινεται και θελεις να βρεις γκομενα :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.484
Πόντοι
41.129
εγω οσο εχω δουλεια και λεφτα δε θα τρεχω πισω απο ελλεινιδες για το ''τσαμπα'' γαμησι, θα πηγαινω στις πουτανες..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Υποκειμενικό είναι, πρέπει νά τό βλέπεις σάν σωματικό σπόρ καί νά μήν τό συνδέεις μέ τήν προσωπικότητα καλύτερα.
Τυπε σωματικο σπορ ειναι το κουνγκ φου.Και πιο αποτελεσματικο αυτο που διδασκει ο μαστερ Αλεξιου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
νομιζα οτι οταν την χωρισε ο αχαχουχας δεν αντεξε και εβαλε τελος στην ζωη της τυπε :S
Δεν χωρισαν τυπε,ζουν μαζι,απλα βγηκε προς τα εξω οτι τα εσπασαν για να φανει ο αχαχουχας πολλαβαρυς.

Επισκέπτης
πρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...

και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια

τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom