LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
ευτυχως που τα ξερεις ολα.στοκε
Άντε ρε χαφταλεύρα, έχεις σοβαρή σχέση και πας φυλής χωρίς να φοβάσαι μη σε δει κανείς; Ψεύτη ουραγκοτάγκε
ευτυχως που τα ξερεις ολα.στοκε
Κάνεις μεγάλο λάθος. Υπάρχει τρομερή αγαμία στις νέες ηλικίες, γι' αυτό είναι τόσο τεράστια η πορνεία. Το αν εσύ κάνεις εύκολα σχέσεις δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει για τους περισσότερους. Σου λέω με ασφάλεια ότι οι μισοί νέοι άντρες στην Ελλάδα (20-30 ετών) δεν έχουν γκόμενα. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τόσο τεράστια πορνεία!
αμερικανα ηταν η αγγελικουλα τυπε?μαλακας εισαι ρε;Αφου τα ειχε παρατησει ολα στην αμερικη για παρτι του.
Μέχρι και φίλος μου ο LION7......δεν με βρίζει (πολύ) τώρα..........Εντάξει, έχω καταλάβει ότι είσαι άτομο που δεν γουστάρει κόντρες. Είσαι ωραίος. ;)
Άντε ρε χαφταλεύρα, έχεις σοβαρή σχέση και πας φυλής χωρίς να φοβάσαι μη σε δει κανείς; Ψεύτη ουραγκοτάγκε
Ελληνοαμερικα ΕΙΝΑΙ,δεν ηταν ρε τυπε,ζει η κοπελα δεν πεθανε.αμερικανα ηταν η αγγελικουλα τυπε?![]()
Μπουρδελιάρης από ανάγκη φυσικά! Σιγά μην μου αρέσει να γαμάω μια γυναίκα που περνάνε από πάνω της αμαξοστοιχίες ολόκληρες!!! Την περίοδο των 7 μηνών που είχα σχέση, δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί. Χθες που μπήκα σε ένα μπουρδέλο μου λέει η πουτάνα αν θες να περάσεις καλά πέρνα μαζί μου και εγώ της απαντάω επίτηδες ότι δεν θέλω να περάσω καλά και αυτή μου λέει τότε να πας στην γυναίκα σου αν δεν θες να περάσεις καλά και της λέω ότι αν είχα γυναίκα σιγά μην ερχόμουν σε εσένα! Μπουρδελιάρης από ανάγκη και μόνο!!! Μετά από χρόνια σε φθείρει ψυχολογικά το σεξ επί πληρωμή γιατί νιώθεις ανίκανος και έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σε εμένα έτσι συμβαίνει, σε άλλους δεν ξέρω...
Υποκειμενικό είναι, πρέπει νά τό βλέπεις σάν σωματικό σπόρ καί νά μήν τό συνδέεις μέ τήν προσωπικότητα καλύτερα.
πικερ μου φαινεται μας τα γυρνας
βαρεθηκες τις τανες μου φαινεται και θελεις να βρεις γκομενα![]()
Ελληνοαμερικα ΕΙΝΑΙ,δεν ηταν ρε τυπε,ζει η κοπελα δεν πεθανε.
συνεχα,ρεζιλευεσαι μονος σου.βλακακο
α και που σαι,μη ζητας απ τον μπιλι γυμνες φωτογραφιες γιατι βγαινεις αδερφη ;)
ελα σωπα,θα σου τη δωσει τη φωτογραφια του μιλησα...Άντε χέσου ρε πίκατσου![]()
νομιζα οτι οταν την χωρισε ο αχαχουχας δεν αντεξε και εβαλε τελος στην ζωη της τυπε :SΕλληνοαμερικα ΕΙΝΑΙ,δεν ηταν ρε τυπε,ζει η κοπελα δεν πεθανε.
φυσιολογικο ειναι... ολα τα αλλα που λεει ειναι εκτος φαντασιαςπικερ μου φαινεται μας τα γυρνας
βαρεθηκες τις τανες μου φαινεται και θελεις να βρεις γκομενα![]()
Τυπε σωματικο σπορ ειναι το κουνγκ φου.Και πιο αποτελεσματικο αυτο που διδασκει ο μαστερ Αλεξιου.Υποκειμενικό είναι, πρέπει νά τό βλέπεις σάν σωματικό σπόρ καί νά μήν τό συνδέεις μέ τήν προσωπικότητα καλύτερα.
Δεν χωρισαν τυπε,ζουν μαζι,απλα βγηκε προς τα εξω οτι τα εσπασαν για να φανει ο αχαχουχας πολλαβαρυς.νομιζα οτι οταν την χωρισε ο αχαχουχας δεν αντεξε και εβαλε τελος στην ζωη της τυπε :S
πρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...Μπουρδελιάρης από ανάγκη φυσικά! Σιγά μην μου αρέσει να γαμάω μια γυναίκα που περνάνε από πάνω της αμαξοστοιχίες ολόκληρες!!! Την περίοδο των 7 μηνών που είχα σχέση, δεν είχα πατήσει το πόδι μου εκεί. Χθες που μπήκα σε ένα μπουρδέλο μου λέει η πουτάνα αν θες να περάσεις καλά πέρνα μαζί μου και εγώ της απαντάω επίτηδες ότι δεν θέλω να περάσω καλά και αυτή μου λέει τότε να πας στην γυναίκα σου αν δεν θες να περάσεις καλά και της λέω ότι αν είχα γυναίκα σιγά μην ερχόμουν σε εσένα! Μπουρδελιάρης από ανάγκη και μόνο!!! Μετά από χρόνια σε φθείρει ψυχολογικά το σεξ επί πληρωμή γιατί νιώθεις ανίκανος και έχεις χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σε εμένα έτσι συμβαίνει, σε άλλους δεν ξέρω...