Ειχε παει στο Αμερικα να αναλαβει τις επιχειρησεις του daddy.αμερικανα ηταν η αγγελικουλα τυπε?![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Ειχε παει στο Αμερικα να αναλαβει τις επιχειρησεις του daddy.αμερικανα ηταν η αγγελικουλα τυπε?![]()
πικερ μου φαινεται μας τα γυρνας
βαρεθηκες τις τανες μου φαινεται και θελεις να βρεις γκομενα![]()
Τυπε δεν σε αναγνωριζω :oπρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...
και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια
τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...
Κανε υπομονη,σε λιγους μηνες βγαινει το playstation4.προσωπικά δεν θέλω "σχέση" , θέλω άμεση πρόσβαση σε αντικείμενο που θα μου διεγείρει υψηλές αιχμές ηδονής και αμεσότερη εξαφάνιση απο αυτό, αφού ικανοποιηθώ,
οτιδήποτε άλλο, δυστυχώς μου προκαλεί μεγάλη δυσφορία
νομιζεις οτι ειμαι αυτος που φενεται αλλα δεν ειμαι καν αυτος που νομιζεις οτι φενεταιΤυπε δεν σε αναγνωριζω :o
Τι νικ εχεις βαλει ρε παλαβε;προσωπικά δεν θέλω "σχέση" , θέλω άμεση πρόσβαση σε αντικείμενο που θα μου διεγείρει υψηλές αιχμές ηδονής και αμεσότερη εξαφάνιση απο αυτό, αφού ικανοποιηθώ,
οτιδήποτε άλλο, δυστυχώς μου προκαλεί μεγάλη δυσφορία
και αν χτυπα ξυλο κολησεις τιποτα η κοπελα τι σου φταιει;
'Οπως;Ψέματα λέει ο ηλίθιος, όταν έχεις σχέση δεν πας σε μπουρδέλα στη φυλής. Όχι μόνο επειδή σε ικανοποιεί η σχέση σου σεξουαλικά γιατί μπορεί αυτό να μην ισχύει πάντοτε, αλλά υπάρχουν σοβαρότεροι λόγοι που δεν πας
τι ανηκουν σε σενα ρε μαστορα? μας δουλευεις? Παρτο χαμπαρι, σε βλεπουν σαν 20ευρω και 10ευρω και τιποτα παραπανω, ακου ανηκουν σε εμας.. τραβα να δεις τους νταβαδες στην αλλαγη βαρδιας και δες σε ποιους ανηκουν οι πουτανες...Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ: ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ!![]()
Συνήθως μια χαρά παιδιά βλέπω....κατα ενα μεγαλο ποσοστο ισχυει.βεβαια παντα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις
Κανε υπομονη,σε λιγους μηνες βγαινει το playstation4.![]()
rigormortis είναι η πτωματική ακαμψίαΤι νικ εχεις βαλει ρε παλαβε;![]()
ρε μλκ σταματακη εσυ εισαιπρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...
και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια
τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...
Συνήθως μια χαρά παιδιά βλέπω....
Ο τυπος ειπε για τους φανατικους μπουρδελιαριδες ρε,μην μπερδευεστε.ολοι οι αγαμητοι να πουμε μας τα πρηξανε...μια χαρα παιδια πανε στα σπιτια,ενταξει εχει απ ολα η δουλεια αλλα οχι να μας λενε οτι οποιος ειναι ομορφος δε γαμει σε μπορδελο
![]()
Υποκειμενικό είναι, πρέπει νά τό βλέπεις σάν σωματικό σπόρ καί νά μήν τό συνδέεις μέ τήν προσωπικότητα καλύτερα.
α δηλαδη ειπε οτι οι φανατικοι μπουρδελιαρηδες δεν ειναι ομορφοι συνηθως?Ο τυπος ειπε για τους φανατικους μπουρδελιαριδες ρε,μην μπερδευεστε.