Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

Επισκέπτης
πικερ μου φαινεται μας τα γυρνας :sunglasses:

βαρεθηκες τις τανες μου φαινεται και θελεις να βρεις γκομενα :sunglasses:

Όχι ρε, καθόλου! Απλά έβαλα αυτή την ψηφοφορία για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο κλασικός μπουρδελιάρης είναι αυτός που απατάει τη σχέση του με πουτάνες. Ε όχι ρε φίλε! Η ψηφοφορία ευτυχώς με δικαιώνει απόλυτα!  :rockon:

Πάμε λοιπόν για τον ορισμό του κλασικού μπουρδελιάρη (με αποδείξεις πλέον):

Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ: ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ!   :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
προσωπικά δεν θέλω "σχέση" , θέλω άμεση πρόσβαση σε αντικείμενο που θα μου διεγείρει υψηλές αιχμές ηδονής και αμεσότερη εξαφάνιση απο αυτό, αφού ικανοποιηθώ,

οτιδήποτε άλλο, δυστυχώς μου προκαλεί μεγάλη δυσφορία

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...

και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια

τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...
Τυπε δεν σε αναγνωριζω  :o

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προσωπικά δεν θέλω "σχέση" , θέλω άμεση πρόσβαση σε αντικείμενο που θα μου διεγείρει υψηλές αιχμές ηδονής και αμεσότερη εξαφάνιση απο αυτό, αφού ικανοποιηθώ,

Κανε υπομονη,σε λιγους μηνες βγαινει το playstation4. :grin:

Επισκέπτης
Τυπε δεν σε αναγνωριζω  :o
νομιζεις οτι ειμαι αυτος που φενεται αλλα δεν ειμαι καν αυτος που νομιζεις οτι φενεται  :birdman:

απλα λεω εφτιαξα αυτο το νικ για να χυνω την πιεξουλα και να την λεω οταν χρειαζεται  :zfuck:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Τι νικ εχεις βαλει ρε παλαβε;  :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
και αν χτυπα ξυλο κολησεις τιποτα η κοπελα τι σου φταιει;

Είσαι από αυτούς που φτιάχνουν σενάρια στο μυαλό τους, σαν κινηματογραφική ταινία, στα οποια πρωταγωνιστούν στο ρόλο του ενόχου.

Αυτός είναι ο λόγος που δε σου σηκώνεται.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ψέματα λέει ο ηλίθιος, όταν έχεις σχέση δεν πας σε μπουρδέλα στη φυλής. Όχι μόνο επειδή σε ικανοποιεί η σχέση σου σεξουαλικά γιατί μπορεί αυτό να μην ισχύει πάντοτε, αλλά υπάρχουν σοβαρότεροι λόγοι που δεν πας
'Οπως;

Επισκέπτης
Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ. Η ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞ. ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΣΧΕΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ: ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ!   :rockon:
τι ανηκουν σε σενα ρε μαστορα? μας δουλευεις? Παρτο χαμπαρι, σε βλεπουν σαν 20ευρω και 10ευρω και τιποτα παραπανω, ακου ανηκουν σε εμας.. τραβα να δεις τους νταβαδες στην αλλαγη βαρδιας και δες σε ποιους ανηκουν οι πουτανες...

εγω σε συμβουλευω να βρεις καμια γυναικα γιατι για μεγαλη ηλικια σε κοβω να ξελαμπικαρεις λιγο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Κανε υπομονη,σε λιγους μηνες βγαινει το playstation4. :grin:

δεν με ικανοποιούν τέτοια παιχνίδια  :tits: :boobies:

Τι νικ εχεις βαλει ρε παλαβε;  :2funny:
rigormortis είναι η πτωματική ακαμψία

οπότε πριν φτάσουμε σ'αυτό το στάδιο
πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μεσοδιάστημα : :knockinb: :knockinb:

πάνω απ'όλα η απόλαυση !

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πρασινιζω αυτα που λες και με βρισκεις συμφωνω οτι η πορνεια ειναι αναγκη οχι τροπος ζωης γαμωτο...

και η τελευταια πραγραφος φυσικα και βγαζει μεγαλη αληθεια

τι σκατα αυτοεκτιμηση να εχει ενας αντρας οταν γαμαει στο μεταξουργειο στο ιδιο σπιτη που μπορει να γαμησει και ενας πακισανος? αιντε και στο 20ευρα... μην παμε στα στουντιο που θεωρουν τον εαυτο τους μαγκα επειδη γαμανε με 50ευρα και 100ευρα και νομιζουν πως ειναι μαγκακια ...και στην κυριολεξια αν παρεις ενα ξεκωλο απο καμια νομικη σχολη η κανα τει με 50 ευρω να πληρωσεις μονο το χοτελ το ξεκωλιαζει απο τη νυχτα μεχρι το πρωι...
ρε μλκ σταματακη εσυ εισαι :jerking:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Συνήθως μια χαρά παιδιά βλέπω....
:thumbsup:  ολοι οι αγαμητοι να πουμε μας τα πρηξανε...μια χαρα παιδια πανε στα σπιτια,ενταξει εχει απ ολα η δουλεια αλλα οχι να μας λενε οτι οποιος ειναι ομορφος δε γαμει σε μπορδελο  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
:thumbsup:  ολοι οι αγαμητοι να πουμε μας τα πρηξανε...μια χαρα παιδια πανε στα σπιτια,ενταξει εχει απ ολα η δουλεια αλλα οχι να μας λενε οτι οποιος ειναι ομορφος δε γαμει σε μπορδελο  :jerking:
Ο τυπος ειπε για τους φανατικους μπουρδελιαριδες ρε,μην μπερδευεστε.

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Υποκειμενικό είναι, πρέπει νά τό βλέπεις σάν σωματικό σπόρ καί νά μήν τό συνδέεις μέ τήν προσωπικότητα καλύτερα.

Σωστός! Αλλά πολλοί δε μπορούν να το δουν σαν σωματικό σπορ και λειτουργούν όπως θα λειτουργούσαν με μη επαγγελματία.

Έχω φίλο που μου λέει ότι δεν πηγαίνει με πόρνες που είναι του τύπου του γιατί κομπλάρει! Πηγαίνει με μόνο με όσες μπορεί να δει σαν αντικείμενο του σεξ.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ο τυπος ειπε για τους φανατικους μπουρδελιαριδες ρε,μην μπερδευεστε.
α δηλαδη ειπε οτι οι φανατικοι μπουρδελιαρηδες δεν ειναι ομορφοι συνηθως?  :jerking: ναι,πολυ λογικο οντως  :S

καλα ποσο αγαμητοι ειναι ρεεε

stakar

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εμενα παντως συναδελφοι με εξιταρει η ιδεα, και με ερεθιζει πολυ οτι την πο@τανα την πληρωνω και την γαμαω και μου κανει πιπες κλπ, αυτο με καυλωνει και να την
βριζω λιγο προστυχα μεχρι μα χυσω, ειναι κακο? ελπιζω οχι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom