Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οι περισσότεροι που εχουν σχεση και πανε στις πουτανες πειστευω οτι το κανουν για ποικιλια
Η μαλακια ειναι οταν κολησει κατι ομως καποιος,και το μεταφερει και στην γκομενα,που δεν φταιει σε τιποτα.Για αυτο καλυτερα ειναι οποιος γουσταρει ποικιλια να ειναι και ελευθερος,σε αυτο εχει δικιο ο πικερ.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Η μαλακια ειναι οταν κολησει κατι ομως καποιος,και το μεταφερει και στην γκομενα,που δεν φταιει σε τιποτα.Για αυτο καλυτερα ειναι οποιος γουσταρει ποικιλια να ειναι και ελευθερος,σε αυτο εχει δικιο ο πικερ.
σωστο αυτο.αν και πειστευω οτι οι φανατικοι πουτανιαριδες δεν ειναι και οι ομορφοτεροι που κυκλοφορουν πανω στη γη.καταλαβες τι θες να πω ;) ;) ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πικερ-Μπόλντης  :grouphug:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σωστο αυτο.αν και πειστευω οτι οι φανατικοι πουτανιαριδες δεν ειναι και οι ομορφοτεροι που κυκλοφορουν πανω στη γη.καταλαβες τι θες να πω ;) ;) ;)
Για αυτο ειμαι σιγουρος τυπε  :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Εχω μια σχεση αυτο το καιρο και την βγαζω ετσι γιατι δεν υπαρχουν λεφτα για στουντιο.
Αν ειχα τη δυνατοτητα μπορει να εκανα και τα δυο παραλληλα... :grin: 

Επισκέπτης

Λάθος έχεις καταλάβει, εγώ δεν πιστεύω αυτό που λες. Εγώ πιστεύω ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ πάνε καταρχήν από ανάγκη (η ποικιλία είναι απλά το αποτέλεσμα) και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ πάνε για ποικιλία. Να ξέρεις πάντως ότι εγώ εκτιμώ ΠΟΛΥ περισσότερο κάποιον που έχει σταθερή και πιστή σχέση από κάποιον που έχει γκόμενα ή σύζυγο και πάει με πουτάνες. Βασικά την τελευταία κατηγορία την απεχθάνομαι τελείως.  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Λάθος έχεις καταλάβει, εγώ δεν πιστεύω αυτό που λες. Εγώ πιστεύω ότι ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ πάνε καταρχήν από ανάγκη (η ποικιλία είναι απλά το αποτέλεσμα) και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ πάνε για ποικιλία. Να ξέρεις πάντως ότι εγώ εκτιμώ ΠΟΛΥ περισσότερο κάποιον που έχει σταθερή και πιστή σχέση από κάποιον που έχει γκόμενα ή σύζυγο και πάει με πουτάνες. Βασικά την τελευταία κατηγορία την απεχθάνομαι τελείως.  :S
Ναι τυπε στο τελευταιο συμφωνουμε,ειναι μεγαλοι πουστηδες οποιοι το κανουν.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εμενα παντως μου τη σπανε μερικοι που πανε μονιμως σε μια πουτανα και νομιζουν οτι εκει θα βρουν το ερωτα της ζωης τους.αυτοι οι τυποι ειναι μονιμως κολλημενοι στα μπουρδελα και δεν προσπαθουν να βρουν καμια κανονικη γκομενα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εχω σχεση και παω και στις πουτανες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εμενα παντως μου τη σπανε μερικοι που πανε μονιμως σε μια πουτανα και νομιζουν οτι εκει θα βρουν το ερωτα της ζωης τους.αυτοι οι τυποι ειναι μονιμως κολλημενοι στα μπουρδελα και δεν προσπαθουν να βρουν καμια κανονικη γκομενα
Ενταξει ο σταμουλης ειπε οτι το ξεπερασε πια.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Δεν ισχύει πάντα αυτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom