treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ειναι μονη και επισης ειναι απλα γνωστη.δεν εχουμε οικειοτητες.κουτσομπολιτσικα ρωτησα.κανε μου το κονε ντε...
ουτε εγω ειμαι μονος μου...αμαν ρε λουκ εκει ειστε σοβαρες στη σαλονικα τι ναι αυτα που λεςδεν ειναι μονη και επισης ειναι απλα γνωστη.δεν εχουμε οικειοτητες.κουτσομπολιτσικα ρωτησα.
ουτε εγω ειμαι μονος μου...αμαν ρε λουκ εκει ειστε σοβαρες στη σαλονικα τι ναι αυτα που λες
Έλεος ρε παιδιά, ξεφύγατε τελείως. Έχετε βγει προ πολλού οφφτόπικ και γεμίσατε το νήμα μου με ό,τι μπούρδες μπορώ και δεν μπορώ να φανταστώ.
Έλεος ρε παιδιά, ξεφύγατε τελείως. Έχετε βγει προ πολλού οφφτόπικ και γεμίσατε το νήμα μου με ό,τι μπούρδες μπορώ και δεν μπορώ να φανταστώ.
Ακριβως !!!!!Κατάλαβα... Διάλεξα κι εγώ μέρος για την "έρευνά" μου.
μπορεί να μην ήξεραν ότι ήταν δικό σου και παραφέρθηκαν.Έλεος ρε παιδιά, ξεφύγατε τελείως. Έχετε βγει προ πολλού οφφτόπικ και γεμίσατε το νήμα μου με ό,τι μπούρδες μπορώ και δεν μπορώ να φανταστώ.
Ακριβως !!!!!
τωρα ομως θα κατσουν φρονιμα απο δω και μπροςμπορεί να μην ήξεραν ότι ήταν δικό σου και παραφέρθηκαν.
Ας βαλει και το πουλι του φωτο δεν με ενδιαφερεικαλως τον
στις 7 εχει το μπασκετ κ μετα το πραιμ ταιμ του μπουρδελα
εχει υποσχεθει ο λοπεζ τα πμ του φερραρι αν δεν τα βαλει θα του κανω αναφορα στον αντμιν
Σωστος!!!!!!!!!!μπορεί να μην ήξεραν ότι ήταν δικό σου και παραφέρθηκαν.
Μαλιστα... Ξέχασες να συνυπολογίσεις και το κόστος των προφυλακτικών που ένα κουτί με 6 τεμάχια στοιχίζει 5 ευρώ, νομίζω.Προσωπικά είμαι παντρεμένος πάνω απο 10 χρόνια. Και δεν ξέρω για τις σχέσεις των ελεύθερων αλλά αν βρεις γκόμενα ως παντρεμένος θα είναι σίγουρα πάρα πολύ περισσότερα τα χρήματα σε σχέση με το να πηγαίνεις σε studio, για μπουρδέλα δεν το συζητάω καν,ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά. Άσε που η γκόμενα είναι όλο προβλήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται ακριβώς σαν την γυναίκα σου.
Αν υποθέσουμε ότι ένας παντρεμένος θέλει να ξενοπηδήξει μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή τέσσερις φορές τον μήνα τότε σε ένα μέσο studio έχουμε 4 Χ 50 = 200 € το μήνα, 200 Χ 12 = 2.400 € τον χρόνο.
Μια normal μέση γκόμενα (επιπέδου ιερόδουλης studio σε εμφάνιση και επιδόσεις) θέλει (κατ ελάχιστον):
Ένα καφέ - σνακ την εβδομάδα 10 € Χ 4 = 40 €Χ 12 = 480 € τον χρόνο
2 φαγητά έξω το μήνα 100 € Χ 2 = 200 € Χ 12 = 2.400 €
1 δώρο στην γιορτή της 100€
1 δώρο στα γενέθλια της 100€
1 μικρή εκδρομή το εξάμηνο 500 € Χ 2 = 1000€
Συνολικά στοιχίζει κατ ελάχιστον το χρόνο € 4080 χωρίς κάποια άλλα που θα τύχουν. Την ίδια στιγμή κάνεις την ίδια δουλειά με 2.400
Τα παραπάνω αφορούν παντρεμένους 35 + ηλικίες όπου μιλάμε για γκόμενα σοβαρή και όχι για πιτσιρίκι που θα το πας στα goodys.
Αντίστοιχα είναι και σε μικρότερες ηλικίες αλλά αυτά ας τα πούν άλλοι.Θα αρκεστώ να πώ ότι για να βγάλεις μια γκόμενα και να πηδήξεις θέλεις μέσο όρο 2-3 εξόδους. Βγάλε μέσο κόστος για κάθε έξοδο και θα δείς πόσο σου κοστίζει ένα πήδημα...
Παρόλα αυτά εγώ απορρίπτω τις γκόμενες και πάω με ιερόδουλες όχι για οικονομικό λόγο, αλλά γιατί παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω, χωρίς να με ζαλίζουν αφου με την γυναίκα μου περνάω μια χαρά σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ζωής..
Και τις εκδρομές δε θα τις έκανες ούτως ή άλλως, άμα ήσουν μόνος σου;
Μαλιστα... Ξέχασες να συνυπολογίσεις και το κόστος των προφυλακτικών που ένα κουτί με 6 τεμάχια στοιχίζει 5 ευρώ, νομίζω.
Επίσης μερικές παρατηρήσεις: Τα 100 ευρώ δειπνου και δώρου δεν είναι λιγάκι υπερβολή; Είναι ανάγκη να την κερνάς πάντα; Δε θα έχει δικά της λεφτά, εφόσον θα δουλεύει, ή μήπως εξαρτάται οικονομικά από εσένα; Και τις εκδρομές δε θα τις έκανες ούτως ή άλλως, άμα ήσουν μόνος σου;