Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι μονη και επισης ειναι απλα γνωστη.δεν εχουμε οικειοτητες.κουτσομπολιτσικα ρωτησα.
ουτε εγω ειμαι μονος μου...αμαν ρε λουκ εκει ειστε σοβαρες στη σαλονικα τι ναι αυτα που λες

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Έλεος ρε παιδιά, ξεφύγατε τελείως. Έχετε βγει προ πολλού οφφτόπικ και γεμίσατε το νήμα μου με ό,τι μπούρδες μπορώ και δεν μπορώ να φανταστώ.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Έλεος ρε παιδιά, ξεφύγατε τελείως. Έχετε βγει προ πολλού οφφτόπικ και γεμίσατε το νήμα μου με ό,τι μπούρδες μπορώ και δεν μπορώ να φανταστώ.

παραξενο φιλε μου συνηθως εδω οι χρηστες αντιμετωπισουν με συνεση και σεβασμο τα νηματα των αλλων :huh:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36

καλως ηρθες στο bou.com  :cool2:

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Κατάλαβα... Διάλεξα κι εγώ μέρος για την "έρευνά" μου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
μπορεί να μην ήξεραν ότι ήταν δικό σου και παραφέρθηκαν.

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Τώρα πώς βάζουν δημοσκόπηση, επειδή συζήτηση τουλάχιστον δεν μπορεί να γίνει;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

καλως τον

στις 7 εχει το μπασκετ κ μετα το πραιμ ταιμ του μπουρδελα

εχει υποσχεθει ο λοπεζ τα πμ του φερραρι αν δεν τα βαλει θα του κανω αναφορα στον αντμιν

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλως τον

στις 7 εχει το μπασκετ κ μετα το πραιμ ταιμ του μπουρδελα

εχει υποσχεθει ο λοπεζ τα πμ του φερραρι αν δεν τα βαλει θα του κανω αναφορα στον αντμιν
Ας βαλει και το πουλι του φωτο δεν με ενδιαφερει
Ας γραψει και ολο το κοσμοπολιταν εδω παλι δεν με ενδιαφερει....

Υγ. ΜΟΝΟ αυτο με ενδιαφερει .... ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ?

OP
OP
vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.906
Πόντοι
5.827
Προσωπικά είμαι παντρεμένος πάνω απο 10 χρόνια. Και δεν ξέρω για τις σχέσεις των ελεύθερων αλλά αν βρεις γκόμενα ως παντρεμένος θα είναι σίγουρα  πάρα πολύ περισσότερα τα χρήματα σε σχέση με το να πηγαίνεις σε studio, για μπουρδέλα δεν το συζητάω καν,ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά. Άσε που η γκόμενα είναι όλο προβλήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται ακριβώς σαν την γυναίκα σου.

Αν υποθέσουμε ότι ένας παντρεμένος θέλει να ξενοπηδήξει μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή τέσσερις φορές τον μήνα τότε σε ένα μέσο studio έχουμε 4 Χ 50 = 200 € το μήνα, 200 Χ 12 = 2.400 € τον χρόνο.

Μια normal μέση γκόμενα (επιπέδου ιερόδουλης studio σε εμφάνιση και επιδόσεις) θέλει (κατ ελάχιστον):

Ένα καφέ - σνακ την εβδομάδα 10 € Χ 4 = 40 €Χ 12 = 480 € τον χρόνο
2 φαγητά έξω το μήνα 100 € Χ 2 = 200 € Χ 12 = 2.400 €
1 δώρο στην γιορτή της 100€
1 δώρο στα γενέθλια της 100€
1 μικρή εκδρομή το εξάμηνο 500 € Χ 2 = 1000€

Συνολικά στοιχίζει κατ ελάχιστον το χρόνο € 4080 χωρίς κάποια άλλα που θα τύχουν. Την ίδια στιγμή κάνεις την ίδια δουλειά με 2.400

Τα παραπάνω αφορούν παντρεμένους 35 + ηλικίες όπου μιλάμε για γκόμενα σοβαρή και όχι για πιτσιρίκι που θα το πας στα goodys.

Αντίστοιχα είναι και σε μικρότερες ηλικίες αλλά αυτά ας τα πούν άλλοι.Θα αρκεστώ να πώ ότι για να βγάλεις μια γκόμενα και να πηδήξεις θέλεις μέσο όρο 2-3 εξόδους. Βγάλε μέσο κόστος για κάθε έξοδο και θα δείς πόσο σου κοστίζει ένα πήδημα...

Παρόλα αυτά εγώ απορρίπτω τις γκόμενες και πάω με ιερόδουλες όχι για οικονομικό λόγο, αλλά γιατί παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω, χωρίς να με ζαλίζουν αφου με την γυναίκα μου περνάω μια χαρά σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ζωής..
Μαλιστα... Ξέχασες να συνυπολογίσεις και το κόστος των προφυλακτικών που ένα κουτί με 6 τεμάχια στοιχίζει 5 ευρώ, νομίζω.
Επίσης μερικές παρατηρήσεις: Τα 100 ευρώ δειπνου και δώρου δεν είναι λιγάκι υπερβολή; Είναι ανάγκη να την κερνάς πάντα; Δε θα έχει δικά της λεφτά, εφόσον θα δουλεύει, ή μήπως εξαρτάται οικονομικά από εσένα; Και τις εκδρομές δε θα τις έκανες ούτως ή άλλως, άμα ήσουν μόνος σου;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Και τις εκδρομές δε θα τις έκανες ούτως ή άλλως, άμα ήσουν μόνος σου;

Εσύ θα πήγαινες εκδρομή μόνος σου? Εγώ, όχι.

Όταν υπάρχει παρέα, μικρή ή μεγάλη, ανδρική (φιλική) ή γυναικεία, πάντα έχεις ένα επιπλέον κίνητρο για να πας εκδρομή κατά τη γνώμη μου.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Μαλιστα... Ξέχασες να συνυπολογίσεις και το κόστος των προφυλακτικών που ένα κουτί με 6 τεμάχια στοιχίζει 5 ευρώ, νομίζω.
Επίσης μερικές παρατηρήσεις: Τα 100 ευρώ δειπνου και δώρου δεν είναι λιγάκι υπερβολή; Είναι ανάγκη να την κερνάς πάντα; Δε θα έχει δικά της λεφτά, εφόσον θα δουλεύει, ή μήπως εξαρτάται οικονομικά από εσένα; Και τις εκδρομές δε θα τις έκανες ούτως ή άλλως, άμα ήσουν μόνος σου;

Έχω παραλείψει πολλά,δεν έχω υπολογίσει ας πούμε ξενοδοχεία, και γενικά νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα αλλά ήθελα να δώσω το minimum για να μη μου πουν ότι υπερβάλλω. Εκδρομή θα πήγαινα με την γυναίκα μου δεν θα πήγαινα και δεύτερη μόνος μου.

Τώρα για τα υπόλοιπα εγώ μιλάω για την δική μου ηλικία (40) και τον δικό μου κύκλο. Πιο συγκεκριμένα για να χτυπήσεις γκόμενα την απέναντι γραμματέα του άλλου τμήματος της εταιρείας η οποία είναι και αυτή παντρεμένη, ή είναι ελεύθερη άλλα έχει γκόμενο, δεν γίνεται χωρίς αυτά που προανέφερα και άλλα τόσα. Αυτά σε κάποιους μπορεί να φαίνονται ακαταλαβίστικα αλλά όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας και δουλεύουν σε γραφεία κ.λπ. καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Μιλάω για τον κανόνα, σαφώς θα υπάρχουν και εξαιρέσεις που πας σπίτι της όποτε θέλεις την γαμάς και φεύγεις, αλλά εμένα δεν μου έχουν τύχει ποτέ ενώ σε φίλους που έτυχαν όταν τις είδα ήταν 10 φορές χειρότερες απο την γυναίκα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom