Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Έχω παραλείψει πολλά,δεν έχω υπολογίσει ας πούμε ξενοδοχεία, και γενικά νομίζω ότι υπάρχουν και άλλα αλλά ήθελα να δώσω το minimum για να μη μου πουν ότι υπερβάλλω. Εκδρομή θα πήγαινα με την γυναίκα μου δεν θα πήγαινα και δεύτερη μόνος μου.

Τώρα για τα υπόλοιπα εγώ μιλάω για την δική μου ηλικία (40) και τον δικό μου κύκλο. Πιο συγκεκριμένα για να χτυπήσεις γκόμενα την απέναντι γραμματέα του άλλου τμήματος της εταιρείας η οποία είναι και αυτή παντρεμένη, ή είναι ελεύθερη άλλα έχει γκόμενο, δεν γίνεται χωρίς αυτά που προανέφερα και άλλα τόσα. Αυτά σε κάποιους μπορεί να φαίνονται ακαταλαβίστικα αλλά όσοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας και δουλεύουν σε γραφεία κ.λπ. καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Μιλάω για τον κανόνα, σαφώς θα υπάρχουν και εξαιρέσεις που πας σπίτι της όποτε θέλεις την γαμάς και φεύγεις, αλλά εμένα δεν μου έχουν τύχει ποτέ ενώ σε φίλους που έτυχαν όταν τις είδα ήταν 10 φορές χειρότερες απο την γυναίκα μου.
Το κυριοτερο ειναι οτι δεν μπλεκεις. Κανεις τη δουλεια σου και φευγεις ενω με τη σχεση μπορει να μαθευτουν ολα στη γυναικα σου, προβληματα κτλ. Εχει και ρισκο και χρηματικο κοστος. Χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και θετικα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα για τα υπόλοιπα εγώ μιλάω για την δική μου ηλικία (40) και τον δικό μου κύκλο.

Συμπλέουμε σε πολλά....!

Μιλάω για τον κανόνα, σαφώς θα υπάρχουν και εξαιρέσεις που πας σπίτι της όποτε θέλεις την γαμάς και φεύγεις, αλλά εμένα δεν μου έχουν τύχει ποτέ ενώ σε φίλους που έτυχαν όταν τις είδα ήταν 10 φορές χειρότερες απο την γυναίκα μου.

Έχω μιά τέτοια..... ψήνεσαι? ;) :grin:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Το κυριοτερο ειναι οτι δεν μπλεκεις. Κανεις τη δουλεια σου και φευγεις ενω με τη σχεση μπορει να μαθευτουν ολα στη γυναικα σου, προβληματα κτλ. Εχει και ρισκο και χρηματικο κοστος. Χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν και θετικα.

:thumbsup: :thumbsup:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
απο Σεπτέμβρη γιατί τώρα δεν υπάρχει καθόλου χρόνος (γυναίκα, studio, καμάκι στο γραφείο, παρακολούθηση προεκλογικής περιόδου) :2funny: :2funny:

Όχι ρε γαμώτο...... :headbang:

Βραχύβια θα είναι και η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου? :jerking:

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Έφτασε η στιγμή της απόλυτης ψηφοφορίας. Εδώ θα κριθούν τα πάντα. Η ερώτηση απευθύνεται στους άντρες του σάιτ που πάνε με πουτάνες. Εδώ θα φανεί αν οι περισσότεροι πάνε στις πουτάνες από ανάγκη ή απλά για ποικιλία. Εννοείται ότι η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει παντρεμένους και αρραβωνιασμένους. Ψηφίστε!   :sunglasses:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
61
Like
1.978
Πόντοι
8.245
Exω ενα βασανάκι που ονομαζεται,ΛΕΝΑΚΙ.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Παντρεμένος καί με παιδάκι  :grin: ! πιάνεται για σχέση  :tooth: ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Χωρισμένος, κι εχω και γκόμενα και πάω και στις πουτάνες συνέχεια.

Μήπως είμαι άρρωστος με το γαμήσι;

:tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Επισκέπτης
γαμαω μονο πουτανες ειτε επαγγελματιες ειτε οχι μονος για παντα :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Εσυ με το μονο πραγμα που εχεις σχεση ειναι με το φιδεμποριο. :grin:

Κατανοώ πλήρως την περίπτωση σου ρε ΜΑΣΤΕΡ...

Ενας αγάμητος μαλάκας είσαι που δεν έχει λεφτά ούτε στις πουτάνες να πάει και την λές σε όλους εδω μέσα.

Οι γιατροί σε αυτές τις περιπτωσεις λενε να αντιμετωπίζουμε τον ασθενή με συγκατάβαση.

;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Picker.................. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
οι περισσότεροι που εχουν σχεση και πανε στις πουτανες πειστευω οτι το κανουν για ποικιλια

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Που να βρεθούν τα φράγκα και για τα 2...

Εδώ πάμε με πουτάνες για να κάνουμε λίγο οικονομία...Αν βρούμε και γκόμενα θα αποτελειωθούμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom