Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε αχαχουχα

θα στο γραψω οπως θα το εγραφα σε φιλο μου

αυτες οι υστεριες δειχνουν

1. οτι δεν αντεχεις σε πιεση

2. οτι δεν σε χαλαρωνει γυναικα στην ζωη σου
Ποιες υστεριες μωρε μου τσαμπουνας κι εσυ τωρα ?

Αυτο το αρρωστο παρτσακλο μου εχει σουρει οτι δεν εχω ακουσει σε ολη την ζωη μου εδω και 5-6 συνεχη ετη
εχει γνωμη επι παντως επιστητου σε οτι με αφορα και πεταγεται σαν την πορδη του αγαμητου γκαιη παντου
Ουτε στο κυνηγι να με ειχε δηλαδη.....

Κατσε εσυ να σε σχολιαζει ενα τετοιο αρρωστο παρτσακλο επι 5-6 ετη χωρις να τον ξερεις κιολας και μετα ελα να μου τα ξαναπεις

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Αυτο το αρρωστο παρτσακλο μου εχει σουρει οτι δεν εχω ακουσει σε ολη την ζωη μου εδω και 5-6 συνεχη ετη
εχει γνωμη επι παντως επιστητου σε οτι με αφορα και πεταγεται σαν την πορδη του αγαμητου γκαιη παντου

Κατσε εσυ να σε σχολιαζει ενα τετοιο αρρωστο παρτσακλο επι 5-6 ετη χωρις να τον ξερεις κιολας και μετα ελα να μου τα ξαναπεις

μπορει να ειναι πιωμενος

μην δινεις σημασια

δωσε τοπο στην οργη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
και πεταγεται σαν την πορδη του αγαμητου γκαιη παντου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι εγραψα παλι ο αθεοφοβος .....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Το '08 γράφτηκε.
Τα υπολογίζεις αθροιστικά? 3 χρόνια εδώ κι ας πούμε 2 χρόνια (που δεν είναι) στο κόσμο, άρα 5? Κι αν παράλληλα γράφατε και σε άλλο φόρουμ, ου πάνω από 10 χρόνια σε κυνηγάει η κακιασμένη κλπ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μπορει να ειναι πιωμενος

μην δινεις σημασια

δωσε τοπο στην οργη
Αμα ειναι πιωμενος να κανει ντουζ να συνελθει, η να πιει ξυδακι Τοπ κατα προτιμηση, να στηριξουμε τα ελληνικα προιοντα  :P :2funny:
Εγω δεν του χρωσταω τιποτα να διαβαζω τις μαλακιες του οποτε εχει καυλες  :tickedoff:
Στην τελικη ας παει να τον φορμαρουν τιποτα πακηδες στα παρκα που κανει περιπολιες, να ησυχασει κι αυτος κι εγω και πρωτα απο ολους ΕΓΩ !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Αμα ειναι πιωμενος να κανει ντουζ να συνελθει, η να πιει ξυδακι Τοπ κατα προτιμηση, να στηριξουμε τα ελληνικα προιοντα  :P :2funny:
Εγω δεν του χρωσταω τιποτα να διαβαζω τις μαλακιες του οποτε εχει καυλες  :tickedoff:
Στην τελικη ας παει να τον φορμαρουν τιποτα πακηδες στα παρκα που κανει περιπολιες, να ησυχασει κι αυτος κι εγω και πρωτα απο ολους ΕΓΩ !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πιστευω οτι πινει κρασακι

πολλες φορες ειναι φτιαγμενος

μην τον λαμβανεις υποψη σου

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
62
Like
2.053
Πόντοι
8.245
Αμα ειναι πιωμενος να κανει ντουζ να συνελθει, η να πιει ξυδακι Τοπ κατα προτιμηση, να στηριξουμε τα ελληνικα προιοντα  :P :2funny:
Εγω δεν του χρωσταω τιποτα να διαβαζω τις μαλακιες του οποτε εχει καυλες  :tickedoff:
Στην τελικη ας παει να τον φορμαρουν τιποτα πακηδες στα παρκα που κανει περιπολιες, να ησυχασει κι αυτος κι εγω και πρωτα απο ολους ΕΓΩ !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι ολίγο εμπαθής και προκαταλημένος με των συγκεκριμένο :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μου χαρισαν κατι πμ του φεραρρη που κανει καμακι. θα τα παιξω στη βραδυνη ζωνη prime time  :cheesy:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
στανταρ εστειλε pm ο αχαχουχας τωρα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το '08 γράφτηκε.
Τα υπολογίζεις αθροιστικά? 3 χρόνια εδώ κι ας πούμε 2 χρόνια (που δεν είναι) στο κόσμο, άρα 5? Κι αν παράλληλα γράφατε και σε άλλο φόρουμ, ου πάνω από 10 χρόνια σε κυνηγάει η κακιασμένη κλπ.
Βρε κοπελια δεν με ενδιαφερει ποτε γραφτηκε και ποτε ξεγραφτηκε...
Να μην ασχολειται μαζι μου θελω.... ειμαι παραλλογος σε αυτο ?

Μιλαμε το ατομο ειναι αρρωστο καργα.... εμμονες εχει.....

Ποιος λογικος ανθρωπος θα κρατουσε ολοκληρο φορουμ μπακ απ, στο τι ειπα, η εκανα και μαλιστα σε αλλο φορουμ !!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ελεος δηλαδη ..... μιλαμε για εντελλως ψυχω κατασταση.... :uglystupid:

Ουτε γκομενα που την εφτυσαν δεν κανει ετσι.  :rolleyes:

Και δεν εχω φτυσει καμια γαμωτο μου.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
δεν ειμαι με κανεναν κλικα

και θελω να το παρεις πισω

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Είσαι ολίγο εμπαθής και προκαταλημένος με των συγκεκριμένο :grin:
Α ναι ?

Αυτος τι ειναι μαζι μου δηλαδη ?

Για περιεγραψε μου το να δω...... ειμαι πολυ περιεργος να διαβασω την αποψη σου επι αυτου.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom