Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Συγγνώμη, για να καταλάβω δηλαδή... Μπορείτε να μου βάλετε κάτω τι ξοδεύετε και που με μία σχέση σας; Θέλω να μου τεκμηριώσετε γιατί αποβαίνουν ακριβότερες.

Προσωπικά είμαι παντρεμένος πάνω απο 10 χρόνια. Και δεν ξέρω για τις σχέσεις των ελεύθερων αλλά αν βρεις γκόμενα ως παντρεμένος θα είναι σίγουρα  πάρα πολύ περισσότερα τα χρήματα σε σχέση με το να πηγαίνεις σε studio, για μπουρδέλα δεν το συζητάω καν,ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά. Άσε που η γκόμενα είναι όλο προβλήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται ακριβώς σαν την γυναίκα σου.

Αν υποθέσουμε ότι ένας παντρεμένος θέλει να ξενοπηδήξει μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή τέσσερις φορές τον μήνα τότε σε ένα μέσο studio έχουμε 4 Χ 50 = 200 € το μήνα, 200 Χ 12 = 2.400 € τον χρόνο.

Μια normal μέση γκόμενα (επιπέδου ιερόδουλης studio σε εμφάνιση και επιδόσεις) θέλει (κατ ελάχιστον):

Ένα καφέ - σνακ την εβδομάδα 10 € Χ 4 = 40 €Χ 12 = 480 € τον χρόνο
2 φαγητά έξω το μήνα 100 € Χ 2 = 200 € Χ 12 = 2.400 €
1 δώρο στην γιορτή της 100€
1 δώρο στα γενέθλια της 100€
1 μικρή εκδρομή το εξάμηνο 500 € Χ 2 = 1000€

Συνολικά στοιχίζει κατ ελάχιστον το χρόνο € 4080 χωρίς κάποια άλλα που θα τύχουν. Την ίδια στιγμή κάνεις την ίδια δουλειά με 2.400

Τα παραπάνω αφορούν παντρεμένους 35 + ηλικίες όπου μιλάμε για γκόμενα σοβαρή και όχι για πιτσιρίκι που θα το πας στα goodys.

Αντίστοιχα είναι και σε μικρότερες ηλικίες αλλά αυτά ας τα πούν άλλοι.Θα αρκεστώ να πώ ότι για να βγάλεις μια γκόμενα και να πηδήξεις θέλεις μέσο όρο 2-3 εξόδους. Βγάλε μέσο κόστος για κάθε έξοδο και θα δείς πόσο σου κοστίζει ένα πήδημα...

Παρόλα αυτά εγώ απορρίπτω τις γκόμενες και πάω με ιερόδουλες όχι για οικονομικό λόγο, αλλά γιατί παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω, χωρίς να με ζαλίζουν αφου με την γυναίκα μου περνάω μια χαρά σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ζωής..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
καλα ρε αγαμητοι μουνοδουλοι,

οικονομικη αναλυση στο τι πληρωνετε στις γκομενες κανετε;

καλα σας κανουν και σας ξεζουμιζουν μ αντιτιμο μια αντε δυο τρυπες

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ξαναλέω ότι εγώ ότι κάνω δεν το κάνω για τα λιγότερα λεφτά και είμαι σίγουρος το ίδιο ισχύει για τους περισσότερους παντρεμένους. Αλλά τα παραπάνω ισχύουν πως να το κάνουμε εκτός και αν είσαι 19 και την πηγαίνεις στις τουαλέτες του σχολείου ή γαμάς κάνα αγάμητο μπάζο...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Προσωπικά είμαι παντρεμένος πάνω απο 10 χρόνια. Και δεν ξέρω για τις σχέσεις των ελεύθερων αλλά αν βρεις γκόμενα ως παντρεμένος θα είναι σίγουρα  πάρα πολύ περισσότερα τα χρήματα σε σχέση με το να πηγαίνεις σε studio, για μπουρδέλα δεν το συζητάω καν,ακόμη μεγαλύτερη η διαφορά. Άσε που η γκόμενα είναι όλο προβλήματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται ακριβώς σαν την γυναίκα σου.

Αν υποθέσουμε ότι ένας παντρεμένος θέλει να ξενοπηδήξει μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή τέσσερις φορές τον μήνα τότε σε ένα μέσο studio έχουμε 4 Χ 50 = 200 € το μήνα, 200 Χ 12 = 2.400 € τον χρόνο.

Μια normal μέση γκόμενα (επιπέδου ιερόδουλης studio σε εμφάνιση και επιδόσεις) θέλει (κατ ελάχιστον):

Ένα καφέ - σνακ την εβδομάδα 10 € Χ 4 = 40 €Χ 12 = 480 € τον χρόνο
2 φαγητά έξω το μήνα 100 € Χ 2 = 200 € Χ 12 = 2.400 €
1 δώρο στην γιορτή της 100€
1 δώρο στα γενέθλια της 100€
1 μικρή εκδρομή το εξάμηνο 500 € Χ 2 = 1000€

Συνολικά στοιχίζει κατ ελάχιστον το χρόνο € 4080 χωρίς κάποια άλλα που θα τύχουν. Την ίδια στιγμή κάνεις την ίδια δουλειά με 2.400

Τα παραπάνω αφορούν παντρεμένους 35 + ηλικίες όπου μιλάμε για γκόμενα σοβαρή και όχι για πιτσιρίκι που θα το πας στα goodys.

Αντίστοιχα είναι και σε μικρότερες ηλικίες αλλά αυτά ας τα πούν άλλοι.Θα αρκεστώ να πώ ότι για να βγάλεις μια γκόμενα και να πηδήξεις θέλεις μέσο όρο 2-3 εξόδους. Βγάλε μέσο κόστος για κάθε έξοδο και θα δείς πόσο σου κοστίζει ένα πήδημα...

Παρόλα αυτά εγώ απορρίπτω τις γκόμενες και πάω με ιερόδουλες όχι για οικονομικό λόγο, αλλά γιατί παίρνω ακριβώς αυτό που θέλω, χωρίς να με ζαλίζουν αφου με την γυναίκα μου περνάω μια χαρά σε όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ζωής..

Τάπες όλα παρα πολύ σωστά.

Φυσικά παρέβλεψες στα συν, με τις ιερόδουλες, ειναι ότι δεν:
1)  :fuck2: το ιδιο νουνι συνέχεια.
2) σου βγένουν και άλλα γούστα
3) δεν υπάρχει συναίσθηματικη εξάρτηση (συνήθος)
4) δεν κινδυνευει η οικογενεια σου από ξαφνικές αποκαλύψεις (εφόσον βαστάς τους βασικούς κανόνες ασφαλείας)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αμα ειναι να υπολογιζετε, αυτα που θα χαλασετε για να περασετε καλα απο κοινου, μην κανετε σχεσεις ρε παιδια.
Πρωτα απο ολα χαλαμε καποια χρηματα, οταν το γουσταρουμε και εχουμε.
Δεν μας υποχρεωνει κανενας να χαλασουμε αυτα που δεν εχουμε.
Εφαρμοστε τον γερμανικο τροπο και θα εισαστε μια χαρα.....
Θα μου πειτε λιγες ειναι αυτες, που σεβονται τον εαυτο τους και τον συντροφο τους, ωστε να πληρωνουν τα δικα τους και να μην στραβομουτσουνιαζουν.....
Ε λοιπον, αυτες στειλτε τες απο εκει που ηρθαν.... και ριξτε λιγο τις απαιτησεις σας.

[size=70pt]ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΛΕΜΕ[/size]

ετσι μπραβο. αστες να σε παρακαλανε εσυ κανε τον ΚΟΥΦΟ

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Τάπες όλα παρα πολύ σωστά.

Φυσικά παρέβλεψες στα συν, με τις ιερόδουλες, ειναι ότι δεν:
1)  :fuck2: το ιδιο νουνι συνέχεια.
2) σου βγένουν και άλλα γούστα
3) δεν υπάρχει συναίσθηματικη εξάρτηση (συνήθος)
4) δεν κινδυνευει η οικογενεια σου από ξαφνικές αποκαλύψεις (εφόσον βαστάς τους βασικούς κανόνες ασφαλείας)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Προσωπικά είμαι παντρεμένος πάνω απο 10 χρόνια. Και δεν ξέρω για τις σχέσεις των ελεύθερων

respect-023.gif

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
62
Like
2.065
Πόντοι
8.245
Εχω καιρό να ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ μου παρουσιάζονται διάφορα ανα τακτά διαστήματα,αλλά δεν δίνω σημασία,πιστέυω οτί είναι αυτό που εκνευρίζει τις γυναίκες αλλά εγώ δεν το κάνω σκόπιμα απλά δεν έχω όρεξη για πολλά πολλά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εχω καιρό να ΚΑΝΩ ΣΧΕΣΗ μου παρουσιάζονται διάφορα ανα τακτά διαστήματα,αλλά δεν δίνω σημασία,πιστέυω οτί είναι αυτό που εκνευρίζει τις γυναίκες αλλά εγώ δεν το κάνω σκόπιμα απλά δεν έχω όρεξη για πολλά πολλά.

χωρις γυναικα δεν περναει αυτη η ζωη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ηρεμησε ρε θα διωξεις τις γκομενες.
Δεν με ενδιαφερουν ρε
Ουτε γκομενες ουτε τιποτα....

Μην ξανασχοληθεις μαζι μου και τραβα στα τσακιδια να βρω την ησυχια μου !!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν με ενδιαφερουν ρε
Ουτε γκομενες ουτε τιποτα....

Μην ξανασχοληθεις μαζι μου και τραβα στα τσακιδια να βρω την ησυχια μου !!!!!!

μονο αμα φυγεις θα ησυχασεις. οσο καθεσαι θα εχει γλεντι. υπομονη λοιπον ή εξοδος  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε αχαχουχα

θα στο γραψω οπως θα το εγραφα σε φιλο μου

αυτες οι υστεριες δειχνουν

1. οτι δεν αντεχεις σε πιεση