karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 6
...οκ το πιασα....παω για καμια μπυριτσα να πνιξω τον καημο μου με αυτα που μου θυμισατε....![]()
ακου και πως κλαφουνιζει στη φερμα
...οκ το πιασα....παω για καμια μπυριτσα να πνιξω τον καημο μου με αυτα που μου θυμισατε....![]()
ακου και πως κλαφουνιζει στη φερμα
Εδω εγω νομιζα οτι το εχουν κανει στιφαδο τα πακια που μενουν απο κατω απο τον αχαχουχα.με βγαζεις απροκαλυπτα ανενημερωτο , κανε ενα ρεζουμε![]()
Ο σκύλος κ ένα ρολοϊ χρυσό νομίζω την γλιτώσανε από ριφιφί...α κ μερικά e που στην αρχή νόμιζε ότι τα πήρανε αλλά έκανε λάθος...Εδω εγω νομιζα οτι το εχουν κανει στιφαδο τα πακια που μενουν απο κατω απο τον αχαχουχα.
Πηρε και αλλο ζωντανο να βασανισει;
με βγαζεις απροκαλυπτα ανενημερωτο , κανε ενα ρεζουμε![]()
Με τα ευρω ηταν γαματο που καθε ωρα ανακαλυπτε και απο ενα πεντοχιλιαρο ευρω που ειχε κατω απο τασακια κτλ.Ο σκύλος κ ένα ρολοϊ χρυσό νομίζω την γλιτώσανε από ριφιφί...α κ μερικά e που στην αρχή νόμιζε ότι τα πήρανε αλλά έκανε λάθος...![]()
ελα ρεεεεεεεεεο καθυστερης δεν ακουει το κουδουνι λογω εκ γεννετης κουφαμαρας οποτε τι σκεφτηκε λυση? πηρε εναν κοπριτη στο σπιτι για να γαβγιζει οταν χτυπανε την πορτα και να παιρνει χαμπαρι. ντριν γαβ κιετς...
τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε μαλακα...
Ναι;;;Με τα ευρω ηταν γαματο που καθε ωρα ανακαλυπτε και απο ενα πεντοχιλιαρο ευρω που ειχε κατω απο τασακια κτλ.
Αλλα πιο πριν δεν ειχε χασει τον σκυλο του;
Με τα ευρω ηταν γαματο που καθε ωρα ανακαλυπτε και απο ενα πεντοχιλιαρο ευρω που ειχε κατω απο τασακια κτλ.
Αλλα πιο πριν δεν ειχε χασει τον σκυλο του;
Λεφτά δεν έχει πήρε σκύλο που κοστίζει.ελα ρεεεεεεεεε
και δεν επαιρνε ενα φωτοκουδουνο.![]()
2 μερες να λειψεις χανεις επεισοδια λεμε.η ροη ειναι τρομακτικη.πσσστ εσυ μη ξανοιγεσαι, σε εβγαλε στη σεντρα ο αλλος για τους νομους της νυχτας που τελικα τους ειδες...στην εκπομπη του μεγκα.
ελα ρεεεεεεεεε
και δεν επαιρνε ενα φωτοκουδουνο.![]()
Ε και ποιο το προβλημα;πσσστ εσυ μη ξανοιγεσαι, σε εβγαλε στη σεντρα ο αλλος για τους νομους της νυχτας που τελικα τους ειδες...στην εκπομπη του μεγκα.
εισαι by night δικε μου ?Ε και ποιο το προβλημα;
Γενικα αυτο εχω δει να παιζει εξω, και θυμηθηκα την ατακα που ειχε πει ο παιχτης και την ειπα.
Τί 2 μέρες ρε...2 ώρες.2 μερες να λειψεις χανεις επεισοδια λεμε.η ροη ειναι τρομακτικη.
Ε και ποιο το προβλημα;
Γενικα αυτο εχω δει να παιζει εξω, και θυμηθηκα την ατακα που ειχε πει ο παιχτης και την ειπα.
εισαι by night δικε μου ?
Δεν χρειαζεται γκαλοπ. Βγαινεις εξω, και που και που βλεπεις να γινονται φασαριες με μπραβους στα μαγαζια κτλ. Ακους και απο τις παρεες ιστοριες.α τοχεις δει να παιζει εξω. αχμ μαλιστα. δηλαδη εσυ βγαινεις τα βραδυα και κανεις γκαλοπ "ρε μαλακεςςςςς γυναικες βαραμε? οοοοοχι ο νομος της νυχτας λεει κλπ κλπ". μαλιστα.
αυτα δεν τα χεις προλαβει χλιμακο,πλεον δεν γινεται τπτ.Δεν χρειαζεται γκαλοπ. Βγαινεις εξω, και που και που βλεπεις να γινονται φασαριες με μπραβους στα μαγαζια κτλ. Ακους και απο τις παρεες ιστοριες.
Τι στο διαολο δεν χρειαζεται να εισαι νονος για να εχεις μια γενικη εικονα.
Δεν χρειαζεται γκαλοπ. Βγαινεις εξω, και που και που βλεπεις να γινονται φασαριες με μπραβους στα μαγαζια κτλ. Ακους και απο τις παρεες ιστοριες.
Τι στο διαολο δεν χρειαζεται να εισαι νανος για να εχεις μια γενικη εικονα.
Ρε μαλάκα θα κάνεις μαθήματα σε νονούς της νύχτας,πας καλά;;;Δεν χρειαζεται γκαλοπ. Βγαινεις εξω, και που και που βλεπεις να γινονται φασαριες με μπραβους στα μαγαζια κτλ. Ακους και απο τις παρεες ιστοριες.
Τι στο διαολο δεν χρειαζεται να εισαι νονος για να εχεις μια γενικη εικονα.