Νέα

Προσωπική κατάσταση μελών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vril
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η προσωπική κατάσταση σας ;;;

• είμαι απλά σε σχέση

Ψήφοι: 16 16,3%
  • είμαι αρραβωνιασμένος-παντρεμένος

Ψήφοι: 30 30,6%
  • είμαι ελεύθερος

Ψήφοι: 52 53,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    98

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
16
Πόντοι
6
1291902338_145233272_1-----1291902338.jpg

ακου και πως κλαφουνιζει στη φερμα
...οκ το πιασα....παω για καμια μπυριτσα να πνιξω τον καημο μου με αυτα που μου θυμισατε....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
με βγαζεις απροκαλυπτα ανενημερωτο , κανε ενα ρεζουμε :cheesy:
Εδω εγω νομιζα οτι το εχουν κανει στιφαδο τα πακια που μενουν απο κατω απο τον αχαχουχα.
Πηρε και αλλο ζωντανο να βασανισει;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εδω εγω νομιζα οτι το εχουν κανει στιφαδο τα πακια που μενουν απο κατω απο τον αχαχουχα.
Πηρε και αλλο ζωντανο να βασανισει;
Ο σκύλος κ ένα ρολοϊ χρυσό νομίζω την γλιτώσανε από ριφιφί...α κ μερικά e που στην αρχή νόμιζε ότι τα πήρανε αλλά έκανε λάθος... :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με βγαζεις απροκαλυπτα ανενημερωτο , κανε ενα ρεζουμε :cheesy:

ο καθυστερης δεν ακουει το κουδουνι λογω εκ γεννετης κουφαμαρας οποτε τι σκεφτηκε λυση? πηρε εναν κοπριτη στο σπιτι για να γαβγιζει οταν χτυπανε την πορτα και να παιρνει χαμπαρι. ντριν γαβ κιετς...

τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε μαλακα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ο σκύλος κ ένα ρολοϊ χρυσό νομίζω την γλιτώσανε από ριφιφί...α κ μερικά e που στην αρχή νόμιζε ότι τα πήρανε αλλά έκανε λάθος... :rolleyes:
Με τα ευρω ηταν γαματο που καθε ωρα ανακαλυπτε και απο ενα πεντοχιλιαρο ευρω που ειχε κατω απο τασακια κτλ.  :2funny:
Αλλα πιο πριν δεν ειχε χασει τον σκυλο του;

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ο καθυστερης δεν ακουει το κουδουνι λογω εκ γεννετης κουφαμαρας οποτε τι σκεφτηκε λυση? πηρε εναν κοπριτη στο σπιτι για να γαβγιζει οταν χτυπανε την πορτα και να παιρνει χαμπαρι. ντριν γαβ κιετς...

τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρε μαλακα...
ελα ρεεεεεεεεε
και δεν επαιρνε ενα φωτοκουδουνο. :cheesy:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με τα ευρω ηταν γαματο που καθε ωρα ανακαλυπτε και απο ενα πεντοχιλιαρο ευρω που ειχε κατω απο τασακια κτλ.  :2funny:
Ναι;;; :rolleyes:

Mπορεί...δεν ξέρω σίγουρα,έχω χάσει αρκετά επεισόδια από την αχαχουχιάδα.... :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πσσστ εσυ μη ξανοιγεσαι, σε εβγαλε στη σεντρα ο αλλος για τους νομους της νυχτας που τελικα τους ειδες...στην εκπομπη του μεγκα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πσσστ εσυ μη ξανοιγεσαι, σε εβγαλε στη σεντρα ο αλλος για τους νομους της νυχτας που τελικα τους ειδες...στην εκπομπη του μεγκα.
2 μερες να λειψεις χανεις επεισοδια λεμε.η ροη ειναι τρομακτικη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα ρεεεεεεεεε
και δεν επαιρνε ενα φωτοκουδουνο. :cheesy:

τι διαολο προφανως ουτε η μανα του θα ακουνε ταυτια της. φαντασου επικοινωνια στο σπιτι, θα γκαριζουνε σα τις γριες στο χωραφι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ε και ποιο το προβλημα; :think:
Γενικα αυτο εχω δει να παιζει εξω, και θυμηθηκα την ατακα που ειχε πει ο παιχτης και την ειπα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε και ποιο το προβλημα; :think:
Γενικα αυτο εχω δει να παιζει εξω, και θυμηθηκα την ατακα που ειχε πει ο παιχτης και την ειπα.

α τοχεις δει να παιζει εξω. αχμ μαλιστα. δηλαδη εσυ βγαινεις τα βραδυα και κανεις γκαλοπ "ρε μαλακεςςςςς γυναικες βαραμε? οοοοοχι ο νομος της νυχτας λεει κλπ κλπ". μαλιστα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
α τοχεις δει να παιζει εξω. αχμ μαλιστα. δηλαδη εσυ βγαινεις τα βραδυα και κανεις γκαλοπ "ρε μαλακεςςςςς γυναικες βαραμε? οοοοοχι ο νομος της νυχτας λεει κλπ κλπ". μαλιστα.
Δεν χρειαζεται γκαλοπ. Βγαινεις εξω, και που και που βλεπεις να γινονται φασαριες με μπραβους στα μαγαζια κτλ. Ακους και απο τις παρεες ιστοριες.
Τι στο διαολο δεν χρειαζεται να εισαι νονος για να εχεις μια γενικη εικονα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Δεν χρειαζεται γκαλοπ. Βγαινεις εξω, και που και που βλεπεις να γινονται φασαριες με μπραβους στα μαγαζια κτλ. Ακους και απο τις παρεες ιστοριες.
αυτα δεν τα χεις προλαβει χλιμακο,πλεον δεν γινεται τπτ.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τι στο διαολο δεν χρειαζεται να εισαι νανος για να εχεις μια γενικη εικονα.
:think:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε μαλάκα θα κάνεις μαθήματα σε νονούς της νύχτας,πας καλά;;; :idiot: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom