foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Μπα που να φας το πληκτρολογιο σου γρουσουζη !!!!!!
Εβγαλα σπυρια μονο που το διαβασα ..... :S![]()
Τον πούστη γι'αυτό την πέφτει στον αχαχούχα,επειδή είναι ομορφάντρας κ τον ζουλεύει.επισης ειναι ασχημος και πιρφορος.
τραβα να κατουρησεις τους αστραγαλους σου στη γωνια.
Στις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ όχι ΚΛΑΙΝΕ.
με την βελβυ πηγαν για λουκουμαδες
τον κερασε και πασατεμπο στην αιολου
θα τα λενε και ωραια. η μια σλανγκ αμερικανιες νταφακ ο αλλος την καθαρευουσα του βαγγελη απο το σηριαλ
Είναι όμως;;;η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως
Νταξει αμα τον λες και βιαστη τι να σου πω.Είναι όμως;;;
ή θα την κυνηγάει γύρω από το τραπέζι για να την;;;
![]()
Ακους την φωνή μου?Εχεις ιδιαίτερες δυνάμεις?Μήπως έχεις παίξει και στους ΧΜΕΝ?χαμογέλασα απλά![]()
κάτι καλύτερο ίσως?
1.Μη φωνάζεις
2.Εγώ μια χαρά είμαι
ο αχαχουχάς επισκέπτης στο σπίτι του έκτορα με τον δεύτερο να μην του έχει ανοίξει οπότε ο φονιάς ξεσπάσει στην πόρτα;;;
η γλωσσα του ερωτα και της επιθυμιας για σεξ ειναι κοινη ομως
Νομιζεις.....
Και ο εκτορ ειναι τοσο ανδρας οσο γυναικα ηταν η ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου στο ευρωπαικο της πολης
Nα ανεβάσω τίποτα να χαλαρώσουμε γιατι απο τις πολλές αγάπες σοροπιάσαμε;ο αχαχουχάς επισκέπτης στο σπίτι του έκτορα με τον δεύτερο να μην του έχει ανοίξει οπότε ο φονιάς ξεσπάσει στην πόρτα;;;![]()
Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει.
Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει.
Ακους την φωνή μου?Εχεις ιδιαίτερες δυνάμεις?Μήπως έχεις παίξει και στους ΧΜΕΝ?
Έχεις κ συ μεγάλη συλλογή.....φαντάζομαι.Αν το ήξερες, γιατί μας έστελνες πμ? Κι όχι αυτό που είχα ποστάρει, εννοώ και τα άλλα τα κλαψομούνικα? Σε όλους μας έχεις στείλει.
Βούλωσέ το ρε άνθρωπε λίγο. Κάνε το μαλάκα, ξέρεις πώς γίνεται. Άσ'το να περάσει.
τι παρομοίωση ήταν αυτήΝομιζεις.....
Και ο εκτορ ειναι τοσο ανδρας οσο γυναικα ηταν η ομαδα μπασκετ του ολυμπιακου στο ευρωπαικο της πολης
Τα παει καλλιτερα με τις ριμες.τι παρομοίωση ήταν αυτή*P