- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 17.085
Εγώ νομίζω ότι αν έβαζε βυζιά να κουνιούνται, καλλιτεχνικά θα έστεκε περισσότερο το δρώμενο.
Εξωστρεφες και μη μιζερο αβαταρ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Ρε τι παθαμε με τους κοσμοπολίτες εδω μεσα.
Αν δεν βλεπεις ως τεχνη πούτσες να κουνιουνται εισαι τριτοκοσμικος.
Μιλαμε για επος.
Εισαι τριτοκοσμικος φασιστας?Εγώ νομίζω ότι αν έβαζε βυζιά να κουνιούνται, καλλιτεχνικά θα έστεκε περισσότερο το δρώμενο.
Πατριδα θρησκεια οικογενεια εγω. Αγορακι μου βλεπεις οραματα. Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις. Σαν του λογου σου εχω γλεντησει δεκαδες εδω μεσα. Χαλαρωσε.Δεν έχω ταμπού και τα κάνω όλα . Εσύ πατρις θρησκεία οικογένεια τι δουλειά έχεις στα μπουρδελα ; Υποκριτής είσαι η βλάκας ;
Πατριδα θρησκεια οικογενεια εγω. Αγορακι μου βλεπεις οραματα. Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις. Σαν του λογου σου εχω γλεντησει δεκαδες εδω μεσα. Χαλαρωσε.
Πες τα ρε φίλε . Έτσι μας θέλουν όλοι αυτοί οι στενόμυαλοι φασιστες/ισλαμοφασιστεςΥπάρχει και η άλλη όψη του "πολιτιστικού" νομίσματος.
Σε έκθεση αρχαίας ελληνικής τέχνης, στο Κατάρ, για να μη σοκαριστούν οι μουσουλμάνες που θα επισκέπτονταν
τον εκθεσειακό χώρο, από τις ψωλές δύο γυμνών αγαλμάτων, σκέφτηκαν αρχικά να τους φορέσουν υφάσματα στα επίμαχα σημεία.
Δεν τους άρεσε η ιδέα, και τελικά τα έκρυψαν με παραβάν... Νοικοκυρεμένα πράγματα...
Ο καημένος ο ΥΠΠΟ Τζαβάρας, μάταια έψαχνε να βρεί τα αγάλματα στην έκθεση...
Κι ομωs......το διαδικτυο ειναι αγριο πραγμαΜην τα δει η Ερη αυτα. Θα συγκρουσθει μεσα της η "προοδευτικοτητα" με την αγαπη για τις γατες.
τυπε συμβολιζουν κατι οι ψωλοβροντες?Πες τα ρε φίλε . Έτσι μας θέλουν όλοι αυτοί οι στενόμυαλοι φασιστες/ισλαμοφασιστες
Εγώ νομίζω ότι αν έβαζε βυζιά να κουνιούνται, καλλιτεχνικά θα έστεκε περισσότερο το δρώμενο.
τυπε συμβολιζουν κατι οι ψωλοβροντες?
τυπε συμβολιζουν κατι οι ψωλοβροντες?
Εισαι στενομυαλος τριτοκοσμικος φασιστας.Άσε τους ψωλοβρόντες να πάνε στο καλό.
Τα γατιά για ποιο διάολο λόγο τα κρεμάει ο ηλίθιος με τσιγκέλια μπορεί να μας πει κάποιος;
Εσυ πας μπροστα με τον κωλο να υποθεσω. Ασε μας ρε φιλε.Εχεις μείνει πολύ πίσω .
Εσυ πας μπροστα με τον κωλο να υποθεσω. Ασε μας ρε φιλε.