You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Προσοχή Πέη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.826
- Πόντοι
- 6.265
Κοιτα οταν περυσι πηγαν επιδαυρο να δουν Σακη σιγουρα με τα παλομενα πεη θα γινει sold out και μην τους δεις και περιοδεια στο καπακι
Ποτε δεν επαιξε ο ρουβας στην επιδαυρο
ασε την παραπληροφορηση
Επισκέπτης
για τον πουτσο παρασταση
Επισκέπτης
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Και να σκεφτεί κανείς, ότι κάποτε στο μακρινό 1986, είχε δημιουργηθεί ολόκληρος σάλος
και είχε σοκαριστεί ολόκληρη η κοινωνία, επειδή η Καρέζη είχε ανάψει τσιγάρο στο θέατρο της Επιδαύρου, στην παράσταση
του "Οιδίποδα Τυράννου" (σκηνοθεσίας του γεωργιανού Ρ. Στούρουα, για όσους θυμόνται). Άλλοι καιροί, άλλα ήθη...
- Κύριε Στούρουα, σχεδόν 25 χρόνιαμετά το «σκάνδαλο με το τσιγάρο», πώς νιώθετε;
«Κοιτάξτε, δεν ήταν ούτε εφέ ούτε μοντέρνο. Ηταν κάτι που πίστευα ότι έπρεπε να κάνω. Ωστόσο κανείς δεν με εμπόδισε, δεν με προειδοποίησε ότι το κοινό θα αντιδράσει, ως την ώρα που ήλθαν οι αντιδράσεις. Κι ας λέει ο Κώστας Καζάκος ότι προσπάθησε να με προστατεύσει, αλλά δεν το θυμάται καλά. Είχα δει στις παραστάσεις του Αριστοφάνη τους ηθοποιούς με τα μεγάλα, ψεύτικα πέη και κανείς δεν είχε αντι δράσει. Στον δικό μας “Οιδίποδα”, η Αννα Μακράκη και ο ρόλος της ήταν για εμένα ένα από τα καλύτερα στοιχεία. Ξεκινούσε σαν τεχνικός σκηνής και κατέληγε στον ρόλο του Αγγελιαφόρου. Πού να φανταστώ τι θα συνέβαινε με το τσιγάρο; Τότε γιατί κάπνιζε το κοινό;».
και είχε σοκαριστεί ολόκληρη η κοινωνία, επειδή η Καρέζη είχε ανάψει τσιγάρο στο θέατρο της Επιδαύρου, στην παράσταση
του "Οιδίποδα Τυράννου" (σκηνοθεσίας του γεωργιανού Ρ. Στούρουα, για όσους θυμόνται). Άλλοι καιροί, άλλα ήθη...
- Κύριε Στούρουα, σχεδόν 25 χρόνιαμετά το «σκάνδαλο με το τσιγάρο», πώς νιώθετε;
«Κοιτάξτε, δεν ήταν ούτε εφέ ούτε μοντέρνο. Ηταν κάτι που πίστευα ότι έπρεπε να κάνω. Ωστόσο κανείς δεν με εμπόδισε, δεν με προειδοποίησε ότι το κοινό θα αντιδράσει, ως την ώρα που ήλθαν οι αντιδράσεις. Κι ας λέει ο Κώστας Καζάκος ότι προσπάθησε να με προστατεύσει, αλλά δεν το θυμάται καλά. Είχα δει στις παραστάσεις του Αριστοφάνη τους ηθοποιούς με τα μεγάλα, ψεύτικα πέη και κανείς δεν είχε αντι δράσει. Στον δικό μας “Οιδίποδα”, η Αννα Μακράκη και ο ρόλος της ήταν για εμένα ένα από τα καλύτερα στοιχεία. Ξεκινούσε σαν τεχνικός σκηνής και κατέληγε στον ρόλο του Αγγελιαφόρου. Πού να φανταστώ τι θα συνέβαινε με το τσιγάρο; Τότε γιατί κάπνιζε το κοινό;».
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
με δημόσιο χρήμα του στενάζοντος Έλληνα- ~Αισχος / παντως η υποθεση εχει πολυ ψωμι …
Προτεινω να μετονομαστεί το θρέντ σε>> Ο ανθέλλην Γιαν Φάμπρ, διευθυντης του Ελληνικου φεστιβάλ Αθηνων και Επιδαυρου ,,
εδω το καλό - απο την αρχή του βιντεο της παράστασης …
>>
Ο Καλλιτέχνης αυτός ήρθε απο μια πιο προηγμένη χώρα να μας βγάλει από την μιζέρια μας και την εσωστρέφεια και εμείς πάλι θέλουμε σκοταδισμό .
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
Εν τελει ολες οι κοινωνικες ομαδες που δωσαν αγωνα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ γαμηθηκαν πολυ ασχημα.
Οι καθαριστριες απληρωτες,ο καλλιτεχνικος κοσμος αποκλεισμενος απο το φεστιβαλ και τωρα κλαιγονται γαι την ανεργια στους ηθοποιους και ποσο περιμεναν αυτο το φεστιβαλ να εχουν καποιο εσοδο.
Οι καθαριστριες απληρωτες,ο καλλιτεχνικος κοσμος αποκλεισμενος απο το φεστιβαλ και τωρα κλαιγονται γαι την ανεργια στους ηθοποιους και ποσο περιμεναν αυτο το φεστιβαλ να εχουν καποιο εσοδο.
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
Και να σκεφτεί κανείς, ότι κάποτε στο μακρινό 1986, είχε δημιουργηθεί ολόκληρος σάλος
Ποιος είναι ο τελευταίος του κόσμου;
Ο Έλληνας .
Τι ψάχνετε τώρα να βρείτε ;
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
Εν τελει ολες οι κοινωνικες ομαδες που δωσαν αγωνα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ γαμηθηκαν πολυ ασχημα.
Κατά το δοκούν Εθνικόφρονες . Την μια μένουμε Ευρωπη και ευρώ από την άλλη είμαστε εσωστρεφείς . Την μια οποίος πει την λέξη Ελλάδα ειναι Νεοναζί και ψηφίζουμε ωια τους πουστηδες και τα τραβελια από την άλλη σταυρώνουμε την Ελευθερία της έκφρασης .
Ας βγάλουμε τον Μιχαλολιακο Αρχηγό να το καταλάβω ...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Ο Καλλιτέχνης αυτός ήρθε απο μια πιο προηγμένη χώρα να μας βγάλει από την μιζέρια μας και την εσωστρέφεια και εμείς πάλι θέλουμε σκοταδισμό .
Πες την αλήθεια τώρα! Είδες τις πούτσες και καύλωσες;
Τί να προσφέρει ρε τύπε αυτό το νούμερο; Αυτός είναι για λεμονόκουπες και γιαούρτια...
xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
Πες την αλήθεια τώρα! Είδες τις πούτσες και καύλωσες;
Τί να προσφέρει ρε τύπε αυτό το νούμερο; Αυτός είναι για λεμονόκουπες και γιαούρτια...
Τι ξέρεις εσύ τριτοκοσμικέ φασίστα ;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Ποιος τους φταιει? Ολα ειχαν ειπωθει, ολα ειχαν αναλυθει και μολαταυτα πηγαν 3 φορες και τους ψηφισανε.Εν τελει ολες οι κοινωνικες ομαδες που δωσαν αγωνα να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ γαμηθηκαν πολυ ασχημα.
Ψοφος.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Πλακιτσα κανεις ή εισαι απλως ανοητος?Ο Καλλιτέχνης αυτός ήρθε απο μια πιο προηγμένη χώρα να μας βγάλει από την μιζέρια μας και την εσωστρέφεια και εμείς πάλι θέλουμε σκοταδισμό .
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
διορθώνω, ότι το τσιγάρο είχε ανάψει τότε η Άννα Μακράκη, επί σκηνής και όχι η Καρέζη. Αν δεν με απατά
η μνήμη μου, νομίζω ότι η Καρέζη (Ιοκάστη) είχε φιληθεί στο στόμα επί σκηνης με τον Καζάκο (Οιδίποδα), αλλά
παρά το γιουχάισμα, πέρασε στο ντούκου, λόγω του "μεγάλου σκανδάλου" με το τσιγάρο που ακολούθησε...
η μνήμη μου, νομίζω ότι η Καρέζη (Ιοκάστη) είχε φιληθεί στο στόμα επί σκηνης με τον Καζάκο (Οιδίποδα), αλλά
παρά το γιουχάισμα, πέρασε στο ντούκου, λόγω του "μεγάλου σκανδάλου" με το τσιγάρο που ακολούθησε...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Τι ξέρεις εσύ τριτοκοσμικέ φασίστα ;
Ε, δεν μου λες κι εσύ που είσαι προχωρημένος κοσμοπολίτης να μάθω κι εγώ ρε τύπε.
Για την κουλτούρα να μου πεις, μην μπερδευτείς και μου πεις για τις πούτσες διότι εμένα δεν με ενδιαφέρουν.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Πλακιτσα κανεις ή εισαι απλως ανοητος?
Ρητορική είναι η ερώτηση να υποθέσω.
Υ.Γ. Το αβατάρ του τύπου το πρόσεξες; ;)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Εξωστρεφες και μη μιζερο αβαταρ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΡητορική είναι η ερώτηση να υποθέσω.
Υ.Γ. Το αβατάρ του τύπου το πρόσεξες; ;)
Ρε τι παθαμε με τους κοσμοπολίτες εδω μεσα.
Αν δεν βλεπεις ως τεχνη πούτσες να κουνιουνται εισαι τριτοκοσμικος.
Μιλαμε για επος.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Αs θαυμασουμε λιγη Τεχνη
Τί λες τώρα; Αφού ο τύπος θα μας βγάλει από την μιζέρια μας λέμε!
Μην κοιτάς εσύ που είσαι σκοταδιστής και δεν πιάνεις το νόημα της υψηλής τέχνης!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 938
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις