Νέα

Προσοχή Πέη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Το Φεστιβάλ είναι σημαντικότατος θεσμός καθόσον βοηθά στην [size=15pt]προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού[/size]...  :grin:

Οι πόροι του προέρχονται από την επιχορήγηση του τακτικού προϋπολογισμού του Κράτους, το ποσοστό από τις εισπράξεις των καζίνων Πάρνηθας και Κέρκυρας, τις χορηγίες και τα έσοδα από τις παραστάσεις και τις παραχωρήσεις των χώρων της.

Αξιζει και το τελευταιο σεντ που δινω στην εφορια τύπε :wanker:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.853
Πόντοι
34.538
Μια ερωτηση ασχετη...

Γιατι μολις διαβαζω στη πρωτη σελιδα του σαιτ στο φορουμ το θεμα 'προσοχη πεη',
μου ρχεται στο μυαλο η Ελλη Σταη?

:S :S :S :S :S :S :S

Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
275
Πόντοι
21
τυπε συμβολιζουν κατι οι ψωλοβροντες? :think:

τους συνδικαλιστές δημόσιους υπαλλήλους που ψωλοβροντάνε και πληρώνονται από το κράτος  :rockon: :rockon:
και ύστερα κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι το έργο δεν προάγει την Ελλάδα και τον σύγχρονο πολιτισμό της  :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τους συνδικαλιστές δημόσιους υπαλλήλους που ψωλοβροντάνε και πληρώνονται από το κράτος  :rockon: :rockon:
και ύστερα κάποιοι κακοπροαίρετοι λένε ότι το έργο δεν προάγει την Ελλάδα και τον σύγχρονο πολιτισμό της  :S
:thumbsup: :thumbsup:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μια ερωτηση ασχετη...

Γιατι μολις διαβαζω στη πρωτη σελιδα του σαιτ στο φορουμ το θεμα 'προσοχη πεη',
μου ρχεται στο μυαλο η Ελλη Σταη?

:S :S :S :S :S :S :S

ποια έλλη στάη ρε συ? όπως το γράφει εγώ νόμισα ότι κυκλοφορούν τίποτα πέη ελέυθερα και γαμάνε όποιον βρουν

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
και μετά ζήταμε οι Ελλεεινιδες να ξυπνήσουν και να ξεκαβαλήσουν το καλάμι τους....

Μέχρι και αυτόν φάγανε... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
η μαλακια μας δεν εχει ορια  :jerking: :jerking: εδω ο κοσμος χανεται και τα πεη αρμενιζουν  :jerking: :jerking:

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
ευτυχώς έφυγε ο Βέλγος και πήγαν όλοι με την ησυχία τους εκκλησία

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τι ειναι τεχνη για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. Π.χ. εσυ μπορει να θεωρεις τεχνη τον Vivaldy, εγω τους Dead Kennedys και αλλος την Παολα. Σεβαστα τα γουστα του καθενος. Αλλα γαμω την πουτανα μου, αν καποιος θεωρει τεχνη κρεμασμενες γατες ή τις ψωλες που παλλονται και πληρωνει για να τα "απολαυσει" εχει προβλημα. Ομως ζουμε σε μια δημοκρατικη χωρα και ειμαστε αναγκασμενοι να ανεχθουμε και αυτο το ειδος τεχνης. Προτεινω μαλιστα να δοθουν και μερικες δωρεαν παραστασεις για τους αλλοδαπους στην κλΕιδομενη, στον Πειραια και στα νησια. Ως γνωστον η τεχνη ηρεμει τα οξυμενα πνευματα.
Ελπιζω μονο οτι οι μισθοι αυτου του τυπου και των ψωλαραιων να ειναι αναλογοι με τους μισθους των Ελληνων και της οικονομικης καταστασης που επικρατει.
Που εισαι συ ρε ρεμάλι;που χαθηκες;και δεν εχουμε τιποτα πια να διαβασουμε!Δε μου λες εκει στο βερολίνο γινανε τοσο χορτατοι οι μουσουλμανοι που αμα πεταξεις τις παλόμενες μπροστά στις γυναικες και τα παιδια τους δεν θα διαμαρτυρηθούν;Και οταν λεμε οτι δωσαμε τα φωτα στους Ευρωπέους αυτό εννοούμε?Νταξει ο αριστοφανης ητανε προκλητικος πολυ στην κωμωδια αλλα ετσι περνούσε το νόημα στον κοσμάκη και στην τελική ακομα κι αυτος το πληρωσε με την ζωη του στο τελος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Πέρα από την πλάκα τώρα επειδή έχω γάτα στο σπίτι έτσι και δω άνθρωπο μπροστά μου να βασανίζει γάτα θα του βγάλω το παχύ έντερο απο το στόμα και μετά θα χέζει σε σακούλες και δεν με ενδιαφέρει αν είναι αντρας, γυναικα αριστερος η δεξιος

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πέρα από την πλάκα τώρα επειδή έχω γάτα στο σπίτι έτσι και δω άνθρωπο μπροστά μου να βασανίζει γάτα θα του βγάλω το παχύ έντερο απο το στόμα και μετά θα χέζει σε σακούλες και δεν με ενδιαφέρει αν είναι αντρας, γυναικα αριστερος η δεξιος
Ενταξει... Δεν παθανε και τιποτα σοβαρο οι γατες...
Οι δικες μου το κανουν αυτο καθημερινα οταν πεταγονται απο στεγες σε μαντροτοιχους και τουμπαλιν (ιδιως οταν με ακουνε να ανοιγω τις κονσερβες τους)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.034
Πόντοι
7.775
Παλλομενα πεη χαχα

Συνημμένα