Νέα

Προσοχή Πέη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Larisseos4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
βέβαια μπορεί ο Φαμπρ να αγανακτήσε με το τουπέ των Ελλεεινήδων και να του πρήξαν τα αρχίδια
 και να θέλει να  περάσει ένα νόημα / μηνυμα

μπα, μάλλον φαίνεται να έχει απλώς της ψωλής του τον χαβά...  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Επειδη δεν εχω καταλαβει τι παιζει, αν μπορει καποιος ας μου εξηγισει.
Οι Ελληνες εφεραν αυτον τον Φαρμπ για καλιτεχνικο διευθυντη του φεστιβαλ Αθηνων. Ελληνα δεν βρηκαν να βαλουν ? Ποσα παιρνει αυτος ο τυπος για αυτη τη θεση ? Και αυτος εκανε αυτη την παρασταση με τη πουτσες ? Που την παιζουν αυτη την παρασταση ? Και θα πανε καποιοι-ες να πληρωσουν για να δουν πουτσες να παλλονται ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Επειδη δεν εχω καταλαβει τι παιζει, αν μπορει καποιος ας μου εξηγισει.
Οι Ελληνες εφεραν αυτον τον Φαρμπ για καλιτεχνικο διευθυντη του φεστιβαλ Αθηνων. Ελληνα δεν βρηκαν να βαλουν ? Ποσα παιρνει αυτος ο τυπος για αυτη τη θεση ? Και αυτος εκανε αυτη την παρασταση με τη πουτσες ? Που την παιζουν αυτη την παρασταση ? Και θα πανε καποιοι-ες να πληρωσουν για να δουν πουτσες να παλλονται ?
Οι ειδημονες του μπου απεφανθησαν για τις αποριες σου πριν μερικες σελιδες.
Εισαι ενας στενομυαλος τριτοκοσμικος φασιστας και γιατι μιλας αφου δεν εισαι κριτικος τεχνης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Αν εδειχνε τα Ανοικτα μουνια δεν θα λεγαμε τιποτα.Τωρα με τις Παλομενες πουτσες τον φαγατε τον ανθρωπα  :effemine:
Στο καλο και να μην μας γραφει. Να παει να πεταει γατες και να κουναει πουτσες στις Βρυξελλες. Εδω ειμαστε απολιτιστοι.

Επισκέπτης
Οι ειδημονες του μπου απεφανθησαν για τις αποριες σου πριν μερικες σελιδες.
Εισαι ενας στενομυαλος τριτοκοσμικος φασιστας και γιατι μιλας αφου δεν εισαι κριτικος τεχνης.

Τι ειναι τεχνη για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. Π.χ. εσυ μπορει να θεωρεις τεχνη τον Vivaldy, εγω τους Dead Kennedys και αλλος την Παολα. Σεβαστα τα γουστα του καθενος. Αλλα γαμω την πουτανα μου, αν καποιος θεωρει τεχνη κρεμασμενες γατες ή τις ψωλες που παλλονται και πληρωνει για να τα "απολαυσει" εχει προβλημα. Ομως ζουμε σε μια δημοκρατικη χωρα και ειμαστε αναγκασμενοι να ανεχθουμε και αυτο το ειδος τεχνης. Προτεινω μαλιστα να δοθουν και μερικες δωρεαν παραστασεις για τους αλλοδαπους στην κλΕιδομενη, στον Πειραια και στα νησια. Ως γνωστον η τεχνη ηρεμει τα οξυμενα πνευματα.
Ελπιζω μονο οτι οι μισθοι αυτου του τυπου και των ψωλαραιων να ειναι αναλογοι με τους μισθους των Ελληνων και της οικονομικης καταστασης που επικρατει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι ειναι τεχνη για τον καθενα ειναι υποκειμενικο. Π.χ. εσυ μπορει να θεωρεις τεχνη τον Vivaldy, εγω τους Dead Kennedys και αλλος την Παολα. Σεβαστα τα γουστα του καθενος. Αλλα γαμω την πουτανα μου, αν καποιος θεωρει τεχνη κρεμασμενες γατες ή τις ψωλες που παλλονται και πληρωνει για να τα "απολαυσει" εχει προβλημα. Ομως ζουμε σε μια δημοκρατικη χωρα και ειμαστε αναγκασμενοι να ανεχθουμε και αυτο το ειδος τεχνης. Προτεινω μαλιστα να δοθουν και μερικες δωρεαν παραστασεις για τους αλλοδαπους στην κλΕιδομενη, στον Πειραια και στα νησια. Ως γνωστον η τεχνη ηρεμει τα οξυμενα πνευματα.
Ελπιζω μονο οτι οι μισθοι αυτου του τυπου και των ψωλαραιων να ειναι αναλογοι με τους μισθους των Ελληνων και της οικονομικης καταστασης που επικρατει.

εδώ ελπίζεις λάθος...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.446
Πόντοι
3.506
Στο καλο και να μην μας γραφει. Να παει να πεταει γατες και να κουναει πουτσες στις Βρυξελλες. Εδω ειμαστε απολιτιστοι.
Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί του Σαββάτου ο Βέλγος καλλιτέχνης...

(Τον φαγατε τον ανθρωπο,ακριβως τη στιγμη που νομισε οτι ανελαβε υπατος στο Βελγικο Κογκο..)

Πηγη: [URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/psixagogia/politismos/paraiththhke-o-jan-fabre.3987659.html[/url]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
TΟν ξεφορτωθηκαμε ετσι κι αλλιως.
Δινει και συνεντευξεις τωρα οτι τον στενοχωρησε το "εχθρικο περιβαλλον" και οτι δεν τηρηθηκε η "απολυτη ελευθερια" που του υποσχεθηκαν για να εκφραστεί.
Ουστ βλαμμενε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
παει ο παλλομενος;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και τι θα κανουν τα μουσκεμενα αιδοια χωρις παλλομενα πεη;

τον φαγατε τον ανθρωπο  :2funny:

περισσότερο λυπάμαι τους μαραμένους πρωκτούς των "προοδευτικών" οι οποίοι θα αναγκαστούν για ακόμη μία φορά να αναζητήσουν τα παλλόμενα πέη εις την Πλατείαν Βικτωρίας...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Όχι ρε γαμώτο, γιατί παραιτήθηκε?? Πάει... Δε θα δούμε τις παλλόμενες πούτσες το καλοκαίρι...κι ετοιμαζόμουν να πάρω όχι ένα αλλά 10 εισητήρια για να μην έχω κανένα δίπλα μου, να απολαμβάνω το show άνετα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Όχι ρε γαμώτο, γιατί παραιτήθηκε?? Πάει... Δε θα δούμε τις παλλόμενες πούτσες το καλοκαίρι...κι ετοιμαζόμουν να πάρω όχι ένα αλλά 10 εισητήρια για να μην έχω κανένα δίπλα μου, να απολαμβάνω το show άνετα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν εισαι κοντα ομως στην σκηνη απο τον πολυ παλμο μπορει να σε πιτσιλισουν

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ξεκουμπίστηκε ο μέγας καλλιτέχνης; Άντε να μας φέρουν τώρα καναν Ολλανδό να ανεβάσει τους Παλλόμενους Όρχεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ολες αυτες οι μαλακιες των φεστιβάλ εχουν κανονικούς χορηγούς ή χορηγοι ειμαστε υποχρεωτικά εμεις μέσω της φορολογησης :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ολες αυτες οι μαλακιες των φεστιβάλ εχουν κανονικούς χορηγούς ή χορηγοι ειμαστε υποχρεωτικά εμεις μέσω της φορολογησης :think:

Το Φεστιβάλ είναι σημαντικότατος θεσμός καθόσον βοηθά στην [size=15pt]προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού[/size]...  :grin:

Οι πόροι του προέρχονται από την επιχορήγηση του τακτικού προϋπολογισμού του Κράτους, το ποσοστό από τις εισπράξεις των καζίνων Πάρνηθας και Κέρκυρας, τις χορηγίες και τα έσοδα από τις παραστάσεις και τις παραχωρήσεις των χώρων της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom