xxxniner
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 162
- Πόντοι
- 16
τυπε για την κωλαρα του πικερ τι εχεις να πεις?
Τίποτα .
Είμαι με τις Πολωνέζες τις καυλομούνες .... στο άλλο θέμα ...
τυπε για την κωλαρα του πικερ τι εχεις να πεις?
To αριστερο μουνοπανο γιατι δεν το συλλαβανε για τον βασανισμο των γατιων?
ελεγα μηπως επειδη μας μοστραρει συνεχεια την κωλαρα του o πικερ ειναι κανας multidisciplinary artist οπως ο βελγος και αδικα τον κοροιδευουμε...Τίποτα .
Είμαι με τις Πολωνέζες τις καυλομούνες .... στο άλλο θέμα ...
Στην Τεχνη δεν βαζω συνορα....Στην αηδια ναι...Αμα χεζω δημοσια αυτο δεν ειναι τεχνη...ευκοιλια λεγεται
Ολοι τρώμε σάρκες ζώων αλλά δεν μας προβλημάτισε ποτέ η ζωή στην φάρμα και η ώρα της σφαγής των .
Οχι τύπε γιατι ζουμε στην Ευρώπη και υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοι θανατωσης ζωων που προοριζονται για μπριζολες.
Βέβαια τώρα παιζει και χαλάλ οποτε αυτο αλλάζει..
Δηλαδη αν καταλαβαινω καλα, μας λες υποκριτες που μας ενοχλει η κακοποιηση των ζωων απο τον τσαρλατάνο, επειδη τρωμε κρεας?Ολοι τρώμε σάρκες ζώων αλλά δεν μας προβλημάτισε ποτέ η ζωή στην φάρμα και η ώρα της σφαγής των .
Αρα να μην αντιδραμε και σε οσους πετανε φολες στα σκυλια, επειδη τρωμε κρεας που δεν ξερουμε αν κακοπερασε εν ζωή.Καλά εσύ κοιμήσου ήσυχα, τα γουρουνάκια και οι κοτούλες καλοπερνανε .....
Εξυπακούεται τύπε μου. Στο Σινέ Ομόνοια και στο Xvideos οι ψωλές επιβάλλεται να εκτίθενται!
Κι αυτό τέχνη είναι εξ άλλου.
Μ' αρέσει που εκπλήσσεστε. Σε μια χώρα που έχει γίνει εντελώς μπουρδέλο, επόμενο να γίνει μπουρδέλο κι η Επίδαυρος. Αύριο θα γίνει μπουρδέλο κι ο Παρθενώνας, μεθαύριο οι εκκλησίες. Ο συντηρητισμός τελείωσε και δεν μπορούμε να σταματάμε την "πρόοδο".
Τι σημαίνει αυτό; Βάζεις σύνορα στην τέχνη; Τι είναι η τέχνη δηλαδή, φέτα να προτιμήσουμε την ντόπια;
Στο κάτω κάτω τξς γραφής ναι, οι Βέλγοι και οι άλλοι Ευρωπαίοι τα καταφέρνουν καλύτερα .