ΑΝΤΓΙΑΝΝΗΣ
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Το βούτυρο παιδιά είναι πρώτο λιπαντικό ! Θυμάστε τη σχετική ταινία με την Μαρία Σνάιντερ (τον αλλο δεν τον θυμάμαι χα χα)
Εγώ πάντως όταν δοκίμασα πρωκτικό sex μου άρεσε.
Για να μην πονέσω βέβαια ειχα βάλει αρκετό λιπαντικό στον κώλο μου και είχα κάνει και κλύσμα πριν!!!
Το καλύτερό μου είναι να κάθομαι επάνω στον πού... του φίλου μου και να παίζω το δικό μου συνχρόνως μέχρι να χύσω κι εγω στην κοιλιά του άλλου.
Αλλά και στα τέσσερα που το δοκίμασα πρόσφατα μάρεσε, έβαλα τα γόνατα στο κρεβάτι και ο φίλος μου όρθιος στο πάτωμα μου τον μπαινόβγαζε.
Είναι τρέλλα σας λέω!!!
το κακό έιναι ότι τώρα λείπει και έχω τρομερές καύλες...
φιλια.....
Νίκος Από Αθήνα...
Εγώ πάντως όταν δοκίμασα πρωκτικό sex μου άρεσε.
Για να μην πονέσω βέβαια ειχα βάλει αρκετό λιπαντικό στον κώλο μου και είχα κάνει και κλύσμα πριν!!!
Το καλύτερό μου είναι να κάθομαι επάνω στον πού... του φίλου μου και να παίζω το δικό μου συνχρόνως μέχρι να χύσω κι εγω στην κοιλιά του άλλου.
Αλλά και στα τέσσερα που το δοκίμασα πρόσφατα μάρεσε, έβαλα τα γόνατα στο κρεβάτι και ο φίλος μου όρθιος στο πάτωμα μου τον μπαινόβγαζε.
Είναι τρέλλα σας λέω!!!
το κακό έιναι ότι τώρα λείπει και έχω τρομερές καύλες...
φιλια.....
Νίκος Από Αθήνα...
Να υποθέσω πως εννοείς "οι πρώτοι τους" και "δε το εχουν ξανακανει απο πισω" για την συγκεκριμένη εκείνη ημέρα! Σωστά?Και να ξερετε οτι παντα θα ειμαστε οι πρωτοι τους γιατι δε το εχουν ξανακανει απο πισω.
Μια φορα ρε μαγκες ,εβγαλα κουκουτσι απο καρπουζι, και ηταν η πρωτη φορα για την κοπελλα,και αυτο μετα απο προσπαθειες 3 μηνων
Το βούτυρο παιδιά είναι πρώτο λιπαντικό ! Θυμάστε τη σχετική ταινία με την Μαρία Σνάιντερ (τον αλλο δεν τον θυμάμαι χα χα)
Ο Marlon Brando ήταν ρε! Της έριχνε και 35 χρόνια!