Παιδιά θα ήθελα να μου δώσετε τη γνώμη σας για 2 θέματα (συγγενικά το 1 με το άλλο). Καταρχήν έχω κάνει Anal 2 φορές με 2 κοπέλες (όχι ταυτόχρονα εννοείται). Η πρώτη ήταν μια μακροχρονια σχέση και επειδη πονεσε πολύ δεν θέλησε να το ξανακάνουμε.
Η δευτερη ήταν μια σχέση της πλάκας από την οποία έτζασα συντόμως γιατι η κοπέλα ήταν πολύ ούφο! Αλλά αυτή ήταν μεγάλη fan του αθλήματος!
Λοιπον:
1) Ακράτεια: Έχω ακούσει διφορούμενες απόψεις από γιατρούς. Οι μεν λένε ότι εφ'όσων ο δέκτης (η γκόμενα μου στη συγγεκριμένη) δεν κάνει ακραία πράγματα με τον πρωκτό της (fisting, να βάζει μπουκάλια με τον πάτο πρώτα) δεν θα έχει ιδιέταιρα προβλήματα. Οι δε, λένε ότι τα προβλήματα καραδοκούν και θα εμφανιστούν με την πάροδο χρόνων. Ανάμεσα τους, τα σοβαρότερα είναι οι αιμορροήδες και η ακράτεια. Πείτε και'σεις τη γνώμη σας επί του θέματος.
2) "Του κώλου τα 9μερα": Ισχύει το ότι για να επιστρέψει ο πρωκτός στην πρώτερη κατάσταση, θα πρέπει να περάσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς πρωκτική εισχώρηση; Αν ναι, τότε ο δέκτης, όταν το ξανακάνει, θα πονέσει το ίδιο με την πρώτη φορά;
Πάντως όσων αφορά το θέμα των κοπράνων, έχω ακούσει ότι η μόνη περίπτωση να υπάρχει πολύ μεγάλη ποσότητα στο έντερο, έιναι, να είναι εξαιρετικά δυσκοίλια (τουμπανιασμένη με λίγα λόγια
) η κοπέλα, όποτε και πας γυρέυοντας. Η κοπέλα πάντως μετά το "ατύχημα" θα σε ευχαριστεί, αφού μετά το "άνοιγμα" θα'ρθει και το πολυπόθητο "ξαλάφρωμα"!