Επισκέπτης
να παραγγείλεις για τον κώλο της έναν μετροπόντικα και εσύ να παίρνεις μάτι,μην τα θέλεις όλα δικά σου.τι να κανω ρε φιλε. μου αρσει που ειναι τοσο χοντρη αλλα με τον κωλο υπαρχει προβλημα αληθεια λεω
να παραγγείλεις για τον κώλο της έναν μετροπόντικα και εσύ να παίρνεις μάτι,μην τα θέλεις όλα δικά σου.τι να κανω ρε φιλε. μου αρσει που ειναι τοσο χοντρη αλλα με τον κωλο υπαρχει προβλημα αληθεια λεω
Mέχρι ν'αδυνατίσει,όταν θα θέλεις πρωκτικό βάλε πρώτα πούδρα στον κώλο της και ζήτα της να κλάσει...τι να κανω ρε φιλε. μου αρσει που ειναι τοσο χοντρη αλλα με τον κωλο υπαρχει προβλημα αληθεια λεω
Ε γιατι οχι.Και με το κιλο να το παρεις τα posts της τα αξιζειΑπο τα 80 ποστ σου τα 79 ειναι για την θεοχοντρη γυναικα σου.Ηρεμησε πια.
υπάρχει και ειδικό γράσο για τα κομπρεσέρ της Μακίτα.Mέχρι ν'αδυνατίσει,όταν θα θέλεις πρωκτικό βάλε πρώτα πούδρα στον κώλο της και ζήτα της να κλάσει...
αν πάνε με την γυναίκα του στην Πάνια μόλις επιστρέψει στο ζετεμ μιλάμε θα είναι όλα τα λεφτά στην Ελληνική τηλεόραση.Μόνο ένα μακίτα μπορεί να κάνει καλά έναν τέτοιο κώλο. Ήρωας ο συναγωνιστής!
Η γυναίκα μου τρώει σαν γουρουνι.Ειναι 150 και ολο παχαινει. το προβλημα οτι εχει πολυ σκατο και αερια το κωλανετερο της χοντης, και οταν γαμαω με βρωμιζει. Ασε που μετα το γαμησι κλανει συνεχεια.
Σοβαρα παιδια μου αρεσει ο κωλος αλλα υπαρχει προβλημα εδω
θα της πάρεις μια κλανίστρα δηλαδή είναι κάτι που μοιάζει με Σκωτσέζικη γκάιντα αλλά αντί το κόκκαλο που βάζουν οι μουσικοί στο στόμα τους και παίζουν αυτή θα το βάζει μέσα στην κωλοτρυπίδα της και όταν την γαμάς και κλάνει αυτή θα παίζει την Ισπανική υποχώρηση.Η γυναίκα μου τρώει σαν γουρουνι.Ειναι 150 και ολο παχαινει. το προβλημα οτι εχει πολυ σκατο και αερια το κωλανετερο της χοντης, και οταν γαμαω με βρωμιζει. Ασε που μετα το γαμησι κλανει συνεχεια.
Σοβαρα παιδια μου αρεσει ο κωλος αλλα υπαρχει προβλημα εδω
θα της πάρεις μια κλανίστρα δηλαδή είναι κάτι που ...
ανεβασε κανα βιντεακι βρε συναγωνιστη.μη το λες,ειναι μερικες αδυνατουλες που εχουν ομως καμπυλες και σε καβλωνουνΗ δικια μου δεν εχει κανενα προβλημα και ας ειναι χοντρη. δεν εχει κομπλεξ σαν τις αλλες τις αδυνατες. Ουτε λεει οχι στον πρωκτικο που το ευχαριστιετε παρα πολυ.
Επισης δεχεται να την τραβαω και βιντεακι με το κινητο μου και δεν εχει κομπλεξ. Εσεις πηγαινετε με τις κομπλεξικες τις κοκκαλιαρες μπλαχχχ
πρωκτικο με κοκαλιαρα ειναι απαισιο
οσο τα αν κλανει , κλανει αφου την γαμίσω . Ολες κλανουν
ΣωστόςΜη γενικεύεις, bbwlover, μη γενικεύεις!
Δε μπορείς να μιλάς για ΟΛΕΣ, γιατί δε τις έχεις γαμήσει όλες!!!
Πάντως σε παραδέχομαι.ενταξι ρε παιδια. Δεν ξερετε τι χανετε που δεν εχετε χοντρες γυναικες.
κανει τα παντα ακομα και πορνο στο δυαδικτιο
οσο τα αν κλανει , κλανει αφου την γαμίσω . Ολες κλανουν
ή κλανιόλα.Δε λέγεται κλανίστρα, Αρίων. Λέγεται κλανιόρα. Επτανησιακής προέλευσης και η λέξη, και το σκεύος.
Δυσκολέυομαι να πιστέψω οτι καποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ προτιμαει μια χοντρή απο μια αδύνατη. Χοντρη ε οχι με πιασίματα.. .Μαλλον συμβιβάστικε κια με το καιρό ο συμβιβασμός έγινε συνηθεια. Αν θες πραγματικα ομως να την αλλαξεις μπορεις .Η γυναίκα εκπαιδεύεται! Ειδικά αν εχεις το πάνω χέρι οικονομικά π.χ....Η δικια μου δεν εχει κανενα προβλημα και ας ειναι χοντρη. δεν εχει κομπλεξ σαν τις αλλες τις αδυνατες. Ουτε λεει οχι στον πρωκτικο που το ευχαριστιετε παρα πολυ.
Επισης δεχεται να την τραβαω και βιντεακι με το κινητο μου και δεν εχει κομπλεξ. Εσεις πηγαινετε με τις κομπλεξικες τις κοκκαλιαρες μπλαχχχ
πρωκτικο με κοκαλιαρα ειναι απαισιο
Η γυναικα μου ειναι 150 κιλα και 75. Κανονικος δηλαδη. Δεν εχω συμβιβαστει μου αρεσει ετσι. Αμα χανει κιλα δεν την γαμαω . Οποτε οποτε εχει κανει διαιτα αποτυγχάνει.
Τι στο εχω πει εξάλλου πως θα χωρισουμε αμα αδυνατίσει