NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αμαν....Βρήκα και τη φωτογραφία σας που μου την είχες στείλει, όταν την ζμπρώχνεις από πίσω...
Αμαν....Βρήκα και τη φωτογραφία σας που μου την είχες στείλει, όταν την ζμπρώχνεις από πίσω...
τι ειναι αυτα ρε παλικαρι ???????????????????Βρήκα και τη φωτογραφία σας που μου την είχες στείλει, όταν την ζμπρώχνεις από πίσω...
τι ειναι αυτα ρε παλικαρι ???????????????????
Γουστάρεις ε?
Για λεπτομέρειες ρώτα τον bbwlover!
μεγάλε αν της βάλεις και ένα πολυβόλο είναι για ντου στα Σκόπια.εγω παιδια την γουσταρω. Η γυναικα μου ειναι λιγο πιο χοντρη αλλα και αυτην στη φωτο καλή ειναι.
Ειχαμε παει στο χωριο της το τριημερο και καταβροχθησε μισο κατσικι.
ασε τις πιτες. κανουν κατι πιτες φανταστικές. Στο σεξ ομως ηταν μπομπα.
Μονον που εσπασε το κρεβατι της πεθερας μου...απο το βαρος. Μονον αυτη την απωλεια ειχαμε. Εκει πανω στην εξοχη την ξεσκισα απο τον κωλο .
απολαυση. Δεν ξερετε την χανετε αμα δεν γαματε χοντρες
Φίλε γάματη όσο μπορείς και ανέβασε και κανένα βίντεο να σε δούμε.Ειχαμε παει στο χωριο της το τριημερο και καταβροχθησε μισο κατσικι.
Μονον που εσπασε το κρεβατι της πεθερας μου...απο το βαρος. Μονον αυτη την απωλεια ειχαμε. Εκει πανω στην εξοχη την ξεσκισα απο τον κωλο .
να πεις του πεθερού σου να παραγγείλει ένα αντισεισμικό κρεβάτι ίδιο με την τεχνολογία που κατασκεύασαν την γέφυρα στο Ρίο Αντίριο.Ειχαμε παει στο χωριο της το τριημερο και καταβροχθησε μισο κατσικι.
Να που βρίκαμε και κάτι να διαφωνήσουμε.η αληθεια ειναι οτι οι χοντρες την βγαζουν μια ανωμαλια αλλα ετσι οπως μας περιγραφεις τι ετρωγε πιο πολυ μου βγαινει να ξερασω παρα να γαμησω...
να πεις του πεθερού σου να παραγγείλει ένα αντισεισμικό κρεβάτι ίδιο με την τεχνολογία που κατασκεύασαν την γέφυρα στο Ρίο Αντίριο.
Ε δεν τρώγεσαι με τίποτα εσυ.καλα λεω κ καμια μαλακια να περναει η ωρα ...εννοειτε οτι δεν μ αρεσουνε αλλα τι να του πω...
Αρίον 3 ευρώ έχουν τα διόδια στο συγκεκριμένο σημείο.όταν τον βάζει μέσα της θα είναι σαν να περνάει την υποθαλάσσια σήραγγα στο Άκτιο της Πρέβεζας.
Ε δεν τρώγεσαι με τίποτα εσυ.
Πρέπει να είσαι γιος μου τελικά.
Το ίδιο είχα σκεφτεί και γω.
Να μην τον αποπάρουμε τον άνθρωπο.
Άλλα τρία τζιμάνια.πατεραααααααααααααααααααααααααααααααααα σε βρηκαααααααααααααααααααααααα
αστα πατερα που χαθηκες ρε συ τοσα χρονια...εχεις σπειρει κι αλλα τετοια σαν κ μενα για να ξερω δηλαδη...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.έχω όμως ένα παράπονο από τον φίλο τον bbwlover δεν μας είπε ποτέ πως το γνώρισε αυτό το υπέροχο πλάσμα να μας πει την ιστορία αγάπης αυτού και της όμορφης συζύγου του.
μας έγραψε ο συναγωνιστής bbwlover
Σοβαρά;Ρε παιδιά το έχει πεί ο άνθρωπος, όταν την γνώρισε ήταν αδύνατη!