Νέα

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
-Απο λιπαντικα χρησιμοποιω durex play που το πουλανε σουπερμαρκετ , hondos κλπ αν και το σαλιο μια χαρα δουλεια κανει... ;)

-Για το θεμα των βρωμικων ατυχηματων εχω βρει την εξης λυση , που ειναι επισης αηδιαστικη αλλα.. το μη χειρον βελτιστον!!! Κατα το κωλοδακτυλισμα ελεχγω την περιοχη αν υπαρχουν "ανεπιθυμητα αντικειμενα" , αν ακουμπησω κατι εκεινη την βραδια δεν γαμαω κωλο , αν δεν βρω ολα οκ!!! :sunglasses:

Επισης φροντιστε να κανετε συζητηση για πρωκτικο , με παρεα μπροστα της και εκει να αναφερετε το οτι αν εχει παει για "καταθεση" η γκομενα λιγη ωρα πριν την πραξη ελαχιστοποιουνται οι πιθανοτητες να συμβει τετοιο ατυχημα...(Αυτο στη περιπτωση που δεν μπορειτε να της το πειτε ο ιδιος ξεκαθαρα σε συζητηση των 2 σας...)

Το βασικο παντως ειναι οπως ειπαν και αλλοι σε περιπτωση ατυχηματος οσο και να ξενερωσετε μην την κανετε να νιωσει ασχημα.Αν σας παιρνει αντιμετωπιστε το με χιουμορ "καλα ,χεσμενο με εχεις , σκατα τα καναμε κλπ"  :dancing:

Τις πρωτες φορες που ειχα ατυχημα ημουν στο τσακ να ξερασω , υστερα το ψιλοσυνηθισα και αντιδρουσα χαλαρα και ευτυχως με την τωρινη δεν αντιμετωπιζω τετοια χαρη σε αυτα που προανεφερα...

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
1. Να ξέρετε ότι όταν γαμάτε κώλο, ενδέχεται να προκύψουν και μικροατυχηματάκια, γι' αυτό να 'στε άνετοι, ειδάλλως μην μπαίνετε καν στη διαδικασία.

2. Η καλύτερη προετοιμασία, είναι δάχτυλα, με μπόλικο σάλιο, ενώ την παίρνετε κανονικά, ή, ενώτης κάνετε στοματικό.

3. Να μπαίνετε σιγά-σιγά. Πρώτα το κεφάλι, υπομονή μισό λεπτό μέχρι να ανοίξει ο σφυγκτήρας, και μετά αργά-αργά το κύριο σώμα. Μην πιέζετε πολύ, μην πηγαίνετε γρήγορα, μην βάζετε το χέρι για να σπρώξετε. Να' στε ήρεμοι και καθησυχαστικοί, και να την φιλάτε σε στήθος, ώμους, στόμα.

4. Η καλύτερη στάση είναι στα τέσσερα, με ώμους και κεφάλι χαμηλά, στο κρεβάτι, όχι το κλασσικό doggie-style  με το σώμα σε ευθεία και τα χέρια τεντωμένα να πιάνουν το κρεβάτι. Καλή στάση ακόμη, ξαπλωτό-πισωκολλητό.

Υ.Γ.: ¨Ολα τα παραπάνω, δεν αφορούν σε επαφή με πουτάνα

Ορθότατες οι οδηγίες.Προσθέτω μόνον: Στάση πλαγιαστού πισωκολητού, για να εφαρμόζω πιό εύκολα μ'ια ελεγχόμενη Σταθερή
πίεση ,ώστε ο σφυγκτήρας  να χαλαρώνει σιγά,σιγά  και να υποχωρεί
στον πολιορκητικό Κριό...Αυτή ειναι πιό γλυκειά στιγμή της κατάκτησης και της επιβολής.Είναι μία πράξη εγκεφαλική ....

fargoN

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κλυσματακι? Παιδεία δώστε τα φωτά σας

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εγώ πάντως, το έχω επιχειρήσει παλιότερα 1-2 φορές με τη γυναίκα μου, η οποία έχει φοβερό ολστρόγγυλο και τουρλωτό κωλαράκι, και όποτε το βλεπω, μου έρχεται η όρεξη...
Παρότι πρόσπάθησε η καημένη να με ευχαριστήσει, κι εγώ προσπάθησα σιγά - σιγά και με υπομονή, δεν τα κατάφερε, πονούσε πολύ, κι εγω ένοιωσα και τύψεις για τι την βασανίζω, και δεν το ξαναδοκίμασα.
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σφιχτή, και γώ πονούσα κάπως την ώρα της προσπάθειας ''εισαγωγής'', υποψιάζομαι ότι φταίει και το μέγεθος, δεν είναι πολύ μακρύς (15-16 εκ.) αλλά είναι αρκετα χοντρός.
Αυτό άλλωστε έιναι και που την τρελλαίνει όταν κάνουμε έρωτα, ότι την ''γεμίζω''.
Και έτσι δυστυχώς εγκατέλειψα....

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Nα δώσουμε τα φωτά μας. Κλυσματάκι είναι αυτό:

Παλια φωτο απο το Rotten...
Παντως με οποιοδηποτε βιτσιο/ανωμαλια μπορω να καταλαβω πως μπορει να καυλωσει καποιος , με την κοπρολαγνεια ποτε δεν το καταλαβα...

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Καλή η ξυλοκαϊνη αλλα χαλαρώνει το πρωκτό υπερβολικά και πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι άσχημα,άσε που η γκόμενα δε καταλαβαίνει τίποτα...και μπαούλο να της βάλεις μέσα.Ισώς είναι μια καλή επιλογή για τις πρώτες 2-3 φορές αλλά και πάλι με λίγο υπομονή όλα γίνονται.
Όσο για ξυλοκαϊνη σε μορφή τζελ δε νομίζω ότι θες συνταγή γιατρού φίλε xatzipanagi...(τεράστια παικτούρα ο άνθρωπος)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια καποιος έμπειρος να μας δώσει οδηγίες για sex απο την πίσω πόρτα με κοπέλα που δεν την εχει ανοιξει ποτε? πρωτη της φορά απο πίσω...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε. Ας μη γίνεται διασπορά της πληροφορίας.

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παιδια δεν αναφερετε οτι ''απαιτηται'' και προφυλαξη.καιροφυλακτουν πολλα μικροβια,μην ξεχνατε ειναι κωλος(κοπρανα κλπ)

Tzeny_trans

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους σας.
1.Το καλύτερο βοήθημα για να ανοίξεις τον κώλο ακόμα και για πρώτη φορά υπάρχει σε όλα τα σεξ σοπς.λέγετε butt plugg και κάνει ακριβώς αυτήν την δουλειά.ασε που ελέγχεις και για τυχόν υπολείματα χωρίς να χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου.Διαλέξτε ενα που να εχει μεγάλη διαβάθμιση πάχους.δηλ.να ξεκινάει λεπτο και να χοντραίνει αρκετα.
2.Ευχαρίστηση νοιώθεις αλλά όχι από όλους και με τον ίδιο τρόπο και η καθε μια το βιώνει αλιώς.
3.Κ-Υ και ξυλοκαίνη δίνονται ελεύθερα στα φαρμακεία και μην έχετε κόμπλεξ χρησιμοποιούνται και για άλλα πράματα.Μην είστε αιώνιοι έφηβοι στην τελική.Τα αξεσουάρ και τα έξτρα απογειώνουν το γαμησι.
4.Το κλίσμα γίνετε εύκολα χρησιμοποιώντας το καλώδιο του ντουζ αφου ξεβιδώσεις το τηλέφωνο.
το κακό ειναι ότι αν δεν έχει πείρα η άλλη μπορεί να μείνει νερό και υπολείματα οποτε εχετε άλλο είδος ατυχήματος πιο υγρο και να γινει χάλια το κρεβάτι. (και εσεις βεβαια)/Αλλα αν γινει σωστά μπορει να ειναι πεντακάθαρος ο κώλος και για ώρες.Κανονικά θέλει κάπιες επαναλήψεις και τσεκάρισμα με δάχτυλα η ακομα καλύτερα με δονητη μέχρι να μείνει τελείως κενό το έντερο.

Ελπίζω να βοήθησα.

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το κλίσμα γίνετε εύκολα χρησιμοποιώντας το καλώδιο του ντουζ αφου ξεβιδώσεις το τηλέφωνο.
λες να το ειχε κανει η προηγουμενη (ή ο προηγουμενος) στο ξενοδοχειο που ημουν χτες;;; Ουτε αυτο δεν θα μπορω να πιανω χωρις αγχος γαμωτο!

Κατα τα αλλα, ευχαριστουμε Τζένη!

Tzeny_trans

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως δεν το διευκρίνισα καλά το θέμα κλίσμα.
Το νερο που μπαινει με πίεση καθαριζει και οχι το καλωδιο του ντουζ.
Το δε τηλέφωνο του ντουζ δεν ερχεται σε καμια επαφη με οτιδήποτε
Αυτα για να μην αγχώνεστε στα ξενοδοχεια.

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Ενδιαφερουσες πληροφοριες.Ελπιζω να εχεις και αλλες να μου δωσεις.

Pelopidas(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Λίγα λόγια ακόμη για το κλύσμα.

Διατίθεται στα φαρμακεία έτοιμο κλύσμα (1 δόση). Είναι ένα μπουκαλάκι από μαλακό πλαστικό για να πατιέται, με ρύγχος επικαλυμένο με λιπαντικό και περιέχει νερό και χαμομήλι νομίζω.
Μπορείτε να το δείτε σαν παιγνίδι - προτείνετέ της να παίξετε "το γιατρό".
Η μάρκα που βρήκα εγώ (FLEET) έχει φοβερό ροζ κουτί που έρχεται από τα 70's με ασπρόμαυρη φωτό νοσοκόμας! Οδηγίες υπάρχουν στο κουτί και το κόστος του δεν ξεπερνάει τα 2 Ευρώ.

Υ.Γ. Αν αναρωτιέστε πώς θα το ζητήσετε από τον φαρμακοποιό  :rolleyes:, ένα καλό "ξεκάρφωμα" είναι ότι το θέλετε για μια εξέταση κολονοσκόπησης, άλλωστε δεν είναι ανάγκη να πας σε φαρμακοποιό που θα σε ξαναδεί, αν είσαι ντροπαλούλης.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Πάντα με προφυλακτικό . :2funny:

mailro

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις αν κολαει ο ερπης με το anal sex? Χτυπησα την γκομενα μου ημερες περιοδου απο πισω χωρις προφυλαξη και καθαρισμους και μετα απο κανα 2εβδομαδες αρχισε να με ποναει η μεση μετα αρχισε να με ποναει το στηθος και ξεκινησε μια φαγουρα στο στηθος. Το κατω συστημα πεντακαθαρο δεν επαθε τιποτα. Οποτε πηγα στο Συγκρου μου λενε ερπης ζωστηρ. Που οφειλεται λεω εξασθενιση ανοσιοποιητικου μου λενε. Με κουφαναν. Την βγαλαμε χωρις θεραπεια μονο ενα σαπουνι με ουδετερο ph μου δωσαν. Το ριξα στην μελετη σε κατι ιατρικα βιβλια αλλα δεν εβγαλα ακρη αν μπορει να προηρθε απο το κωλαρακι της γκομενιτσας. Anyway εγω ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι απο εκει γιατι συχνα πυκνα η γκομενιτσα πεταγε επιχειλιο ερπη. Εμενα δεν μου ειχε εμφανιστει ποτε κατι τετοιο 30χρονια τωρα. Το μονο που συγκρατησα απο τα βιβλια ειναι οτι ο ερπης μεταδιδεται απο ισχυροτερο οργανισμο σε ασθενεστερο. Επισης την ειδα να μην κολωνει οσο ειχα την ιστορια στο στηθος και ζηταγε sex παρολλο που ηταν επικινδυνο να κολλησει και αυτη και το ηξερε. Αυτο καπως με εβαλε σε υποψιες. Οποτε την σχολασα' ευτυχως ολα καλα εδω και δυο χρονια δεν ξαναεσκασε μυτη τετοια ιστορια. Στο συγκρου ηταν 2γκομενες και δεν μπορουσα να κατευθυνω την συζητηση προς τα εκει. Το θεωρησαν κατι φυσιολογικο και δεν εκαναν καμμια ερωτηση τετοιου περιεχομενου. Για να μην μεινω με την απορια αν καλως η κακως την σχολασα εχει κανεις καμμια απαντηση.  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom